Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω Σοφακι! μακαρι να μπορουσα να παω και εγω!

Ειναι μια αισθηση περιεργη, δεν ξερω πως να το εξηγησω....

Να ακους τωρα τα ονοματα πριν το λαβετε θεσεις, να ακους και του παιδιου σου και να τρεμεις λες και εισαι εσυ!!

Καλα στην Αθηνα που τον τραβαγα και με την καμερα, οταν εβλεπα πως προπορευεται αρχισαν να τρεμουν τα χερια μου, ποια καμερα.... και στο τελος μολις τερματισε πρωτος εγω ημουν σα χαμενη και ο αντρας μου ειχε δακρυσει.

Παντως γενικα οταν βλεπεις τα παιδια σου, ακομη και σε γιορτες στο σχολειο, ειναι οι καλυτερες στιγμες και οι πιο συγκι

νητικες !! μακαρι να ειμαστε καλα να τα ζουμε ολες μας αυτα!

Φανταζομαι την περηφανια του καθε γονιου..Εδω αισθανομαι καπως ετσι με τα ανηψια μας..Που να ειναι και τα ιδια μας τα παιδια...Παντα τετοια και μονο χαρες ευχομαι!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

οχι δεν την γεμιζω σοφακη μου ξερω οτι δεν κανει την ειχα πατησει πριν ενα μηνα δεν το ηξερα και εβαζα καυτο νερο πανω μου...τωρα απλως καθομαι εκει και ριχνω χλυαρο με ζεστο νερακι πανω μου...μεχρι να το τελειωσω τελειως το νερο απο το θερμοσιφωνο!!

Ενταξει τοτε μαλλον επιτρεπεται αυτο ...Και εγω εχθες οταν γυρισα απο το νοσοκομειο εκανα ντουζ, αλλαξα πυτζαμες και ενιωσα αλλος ανθρωπος!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Άννα καλή επιτυχία στον γιο σου!!

Μιας και λέγατε για ραγάδες, στον Μάνο είχα κάνει μερικές στην κοιλιά μετά την 35η εβδομάδα. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ακόμη αλλά αναμένω σε 1-2 βδομάδες να δω τι θα γίνει. Πάντως η κοιλιά μου είναι μικρότερη αυτή την φορά, όλοι μου το λένε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Φύγατε όλες? Εμ τέτοια ώρα που μπαίνω, σαν την καλαμιά μένω:)

Ο μικρός όμως πάει για ύπνο στις 11 αφού τον ξυπνάμε με το ζόρι 6-6μιση!

Θα χαζέψω λίγο και θα φύγω και εγώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!

Χρονια σου Πολλα Αννα!!!Να χαιρεσαι το ονοματακι σου:P

Πως ειστε οι υπολοιπες?Σημερα Παρασκευη..θα παει η μανουλα μου σπιτι και θα μου κανει δουλιτσες!Θα γυρισω και ολα θα ειναι καθαρα!Θα κανω και το μπανακι μου..σουπερ!Θα μου κανει και φασολακια..

Χθες κοριτσια μου πηγα στη μαμα μου.Η μπεμπα αρχισε να χορευει..Εβαλε η μαμα μου το χερι και αρχισε να κλαιει απο τη χαρα!Ειχε συνηθισει απλως κατι χτυπηματακια και χθες επαθε πλακα!Μετα πηγα σπιτι, ξαπλωσα και παλι η μπεμπα αρχισε να κανει σβουρες.Πολυυ δυνατα ομως ρε κοριτσια..Το τι πονο εριξα..απαπα!Και πανω στο στομαχι.Αφου λεω οτι εμετους δεν εκανα, θα τους κανω τωρα..

Δεν πειραζει ομως..χαλαλι!

Εσεις τι νεα?Πως περασατε Εφακη?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα σας!

Χρονια σου Πολλα Αννα!!!Να χαιρεσαι το ονοματακι σου:P

Πως ειστε οι υπολοιπες?Σημερα Παρασκευη..θα παει η μανουλα μου σπιτι και θα μου κανει δουλιτσες!Θα γυρισω και ολα θα ειναι καθαρα!Θα κανω και το μπανακι μου..σουπερ!Θα μου κανει και φασολακια..

Χθες κοριτσια μου πηγα στη μαμα μου.Η μπεμπα αρχισε να χορευει..Εβαλε η μαμα μου το χερι και αρχισε να κλαιει απο τη χαρα!Ειχε συνηθισει απλως κατι χτυπηματακια και χθες επαθε πλακα!Μετα πηγα σπιτι, ξαπλωσα και παλι η μπεμπα αρχισε να κανει σβουρες.Πολυυ δυνατα ομως ρε κοριτσια..Το τι πονο εριξα..απαπα!Και πανω στο στομαχι.Αφου λεω οτι εμετους δεν εκανα, θα τους κανω τωρα..

Δεν πειραζει ομως..χαλαλι!

Εσεις τι νεα?Πως περασατε Εφακη?

καλημερα βουλα!!αχ τι καλα θα εχεις την μανουλα σου σημερα!!μεγαλη βοηθεια!!!περιμεναμε πως και πως να νοιωσουμε ενα κτυπημα και τωρα μας τρελλενουν εμενα δεν με εφησε να κοιμηθω εχτες οπως και αν ξαπλωνα αρχηζε τις κλοτσιες!!!

περασαμε πολυ ωραια ειχε και τζακι στο ταβερνακι που πηγαμε μου εφερε και ενα τρανταφυλλο!!!ολα ηταν τελεια:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...