Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η υψηλή αμη δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάπου πρόβλημα το μεγάλο απόθεμα ωαρίων. Απλά θα έχεις μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία περίοδο.... 

Επίσης σύνδρομο πολυκιστικων μπορεί να μην έχεις αλλά εικόνα πολυκιστικων μπορεί να έχεις Κ απλά να μην στο έχει αναφέρει κανείς γιατί δεν έχει Κ πολύ σημασία αν δεν έχεις συμπτώματα πολυκιστικων . 

Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. Η γυναικολόγος μου είδε τις περσινές μου εξετάσεις και είδα ότι την προβλημάτισε η αμή μου που ήταν τόσο υψηλή και μου είπε να την επαναλάβω μήπως έχει γίνει λάθος και τώρα μάλιστα είναι και ελαφρώς υψηλότερη από πέρσι.το εργαστήριο εδώ στη Πάτρα που την έκανα κ τις δύο φορές θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Μήπως όμως να την επαναλάβω και αλλού? 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα παρηγγειλα Πόπη μου...

Εκτός απο αυτο ομως γιατι δεν αρεσε στον αντρα μου καθολου.... _MG_7843_normal.JPG

μια χαρα ετσι θα κανεις οτι δωρο ειναι αλλαγη σε μεγαλυτερο νουμερο!! εμενα αυτοτο σχεδιακι μου αρεσε παρα πολυ !!!ποσο συνολικα σου βγηκαν??διαβασα πανω απο 90 ε δωρεαν μεταφορικα!!!αντε μεγεια και καλοφορετα στην πανεμορφη μπουμπου σου!!!(( παλι αντε ειπα))!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

μια χαρα ετσι θα κανεις οτι δωρο ειναι αλλαγη σε μεγαλυτερο νουμερο!! εμενα αυτοτο σχεδιακι μου αρεσε παρα πολυ !!!ποσο συνολικα σου βγηκαν??διαβασα πανω απο 90 ε δωρεαν μεταφορικα!!!αντε μεγεια και καλοφορετα στην πανεμορφη μπουμπου σου!!!(( παλι αντε ειπα))!!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα μου ειχε αρεσει αυτο αλλά δεν του αρεσε καθολου.... Ε αντε λεω δεν το βαζω... Με τα μεταφορικα τα υπολοιπα βγηκαν 55?...τιποτα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εμενα μου ειχε αρεσει αυτο αλλά δεν του αρεσε καθολου.... Ε αντε λεω δεν το βαζω... Με τα μεταφορικα τα υπολοιπα βγηκαν 55?...τιποτα!!!!

δεν πειραζει εχεις να παιρνεις ακομα ενα σωρο!!!απο την γεννα και μετα συνεχεια ρουχαλακια θα ψωνιζουμε αφου θα μεγαλωνουν συνεχεια!!τελεια η τιμη !!!οταν θα σου ερθουν πες για την ποιοτητα να ξερουμε να παρουμε και εμεις!!!

B4Itp2.png

δεν πειραζει εχεις να παιρνεις ακομα ενα σωρο!!!απο την γεννα και μετα συνεχεια ρουχαλακια θα ψωνιζουμε αφου θα μεγαλωνουν συνεχεια!!τελεια η τιμη !!!οταν θα σου ερθουν πες για την ποιοτητα να ξερουμε να παρουμε και εμεις!!!

Η dini που πήρε και τα παρελαβε σημερα λεει μια χαρα ειναι... θα δειξει!!!

Μην μου πεις οτι βλεπεις μεγκα??:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι πως το καταλαβες? τελευταιο επεισοδιο μυστικα της εδεμ

B4Itp2.png

Δωρα μου, τελεια ειναι!! καλοριζικα!!!

Και το αλλο μου αρεσε αλλα δεν πειραζει.

Εγω ειχα βγει, γιατι επρεπε να φανε και να ετοιμαστουνε για υπνο τα παιδια.Ετοιμασα και τα πραγματα του αντρα μου και του γιου μου για αυριο, γι'αυτο αργησα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

που εισαι ??εσυ τι βλεπεις?

B4Itp2.png

Δωρα μου, τελεια ειναι!! καλοριζικα!!!

Και το αλλο μου αρεσε αλλα δεν πειραζει.

Εγω ειχα βγει, γιατι επρεπε να φανε και να ετοιμαστουνε για υπνο τα παιδια.Ετοιμασα και τα πραγματα του αντρα μου και του γιου μου για αυριο, γι'αυτο αργησα.

Ευχαριστώ!!

Μωρε και που μπορείς και μπαίνεις στο καφε με 2 παιδια μια χαρα εισαι!!! Μπράβο!! Τι τρώμε αυριο πάλι?? Μπορεί να κάνω φακες...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

που εισαι ??εσυ τι βλεπεις?

τιποτα δεν βλεπω... τωρα κατεβαζει ο αντρας μου μια ταινια και θα την βαλουμε πιο μετα... Ουφ...βαρεθηκα λιγο σημερα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...