Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Ανθη μου!!!μια χαρα σε βρισκω και με τον υπνο!!ολα τελεια με σενα!!!

ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ να σας δωσω μια πληροφορια για την βιοκλινικημε πηρε χθες ενας πολυ καλος φιλος οπου γεννησε η γυναικα του πριν λιγες μερες με καισαρικη (ετσι ηθελε αυτη) στην βιοκλινικη και με ειπε οτι εμειναν παρα πολυ ευχαριστημενοι με ολα!!!ηταν αψογοι και οι παιδιατροι και οι μαιες!!εμειναν σε μονοκλινο και πληρωσαν 1700ε αλλα χωρις τα εξτρα του παιδιατρου κτλ...συνολο η κλινικη τους βγηκε περιπου 2000!!!πριν 10 μερες γεννησαν!!

2000 μαζί με το γιατρό τους? Μάλλον όχι ε? Και η κοπέλα που μένει από κάτω θα γεννήσει εκεί. Άλλαξε γιατρό γιατί από 900 που έδωσε στο 1ο της παιδί, τώρα της ζητάει 1400!!!

Πατάτες είχα στην κατσαρόλα την Δευτέρα και ρύζι το σκ. Θα το κάνω με κριθαράκι τελικά!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντα αυτο κανω!!! βαζω ενα μικρο πιατακι δεν αντιστεκομαι! κ μετα ξανατρωω οταν ερθει παλι απο λιγο! ετσι τρωω συνεχεια! :P:p:p:p

αυτο θα κανω και εγω σημερα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οντως μαργαριτα μου!!! αλλα ειναι ωραια τωρα που φτιαχνεται σπιτακι, απλα αυτην την περιοδο κουραζεσαι εσυ περισσοτερο και δεν μπορεις να το απολαυσεις οσο θα ηθελες!!

μωρε το καταλαβαινω κ εγω μην νομιζεις. οταν ειμαι ορθια δεν νιωθω ανετα με τραβαει η κοιλια ασε που νιωθω ενοχες κ θελω να κατσω κατ ευθειαν! καμια σχεση με το πως θα ημουν κανονικα. απο την αλλη αν ημουν κανονικα ισως δουλευα οποτε απο αυτη την αποψη καλυτερα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι βγαινουν εξω ολοι παιδι μου! αυτο ελειπε! ασε που εχει κ κουρτινες που σε απομονωνουν αν δεν θες να σε βλεπουν και εχει κοσμο. αλλα ακομα και αν δεν βγουνε φωναζεις νοσοκομα και της λες να τους βγαλει. μερικοι ειναι γαιδουρια και κανουν οτι δεν ακουνε.

ο αντρας σου θα σε δει σπιτι να θηλαζεις... καλυτερο απο το να σε βλεπουν και ολοι οι αλλοι δεν νομιζεις? εγω με τιποτα δεν θα το θελαααααα...

Κι όχι τίποτα άλλο δεν θα έχουμε πάρει τον αέρα και θα ψαχνόμαστε πώς να θηλάσουμε, οπότε σίγουρα θα θέλουμε την ησυχία μας! Και μεις και το μωρό!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

ante anastasia mou konteyoume siga siga...vlepw na genname tin idia mera....xaxa.....

ναι! λες να γεννησουμε κοντα????

2000 μαζί με το γιατρό τους? Μάλλον όχι ε? Και η κοπέλα που μένει από κάτω θα γεννήσει εκεί. Άλλαξε γιατρό γιατί από 900 που έδωσε στο 1ο της παιδί, τώρα της ζητάει 1400!!!

Πατάτες είχα στην κατσαρόλα την Δευτέρα και ρύζι το σκ. Θα το κάνω με κριθαράκι τελικά!!

και αυτος ο γιατρος αντι να κατεβασει ανεβαζει????????

ωραιω θα γινει και με κριθαρακι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια εμενα η γιατρος μου χε πει πως τα γιουτοπαρ θα τα σταματησουμε την 37η εβδομαδα αλλα την τριτη που εχω ραντεβου θα το συζητησω και θα της πω αν γινεται να τα σταματησουμε την 36η.....!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ δεν τις προλαβαινω παλι τις τσουπρες...

οχι 2000 μονο η κλινικη η γιατρος τους πηρε 1600 χωρις τις επισκεψεις τους ομως...εγω σε λιγο θα παρω στο γεννεσις να ρωτησω για δικλινο και μονοκλινο να δω αν υπαρχει μεγαλη διαφορα με το τετρακλινο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια 2000? για ποσες μέρες για την κλινικη?? Εμας ειναι 1000? για 4 μέρες το 4κλινο...

το συγκεκριμενο ζευγαρι Δωρακι εμεινε 5 μερες γιατι εκανε καισαρικη αλλα μονοκλινο ετσι????

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια εμενα η γιατρος μου χε πει πως τα γιουτοπαρ θα τα σταματησουμε την 37η εβδομαδα αλλα την τριτη που εχω ραντεβου θα το συζητησω και θα της πω αν γινεται να τα σταματησουμε την 36η.....!!!!

νομιζω ειναι λιγο νωρις αναστασια μου λενε οτι το καλητερο για το παιδι ειναι να γεννηθει μετα την 37 εβδομαδα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εσυ που γεννας Βουλα?

Εγω Γενικη Κλινικη θα παω.

Υπολογιζω 1400 ευρω με ολα τα εξτρα μεσα, σε 4κλινο για 4 μερες αν δεν κανω λαθος..+1000 που θελει ο γιατρος μου.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ασχετο!!! σε 1 κιλο σπανακι, ποσο ρυρακι ριχνετε??????????:rolleyes::rolleyes: βλεπω οτι μου εχει μεινει μονο ενα φλυτζανι του ελληνικου...

Ε κοιτα αφου δεν εχεις πιο πολυ βάλε αυτο ρε μονο.... Εγω θα έβαζα 2 τετοια φλιτζανακια

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...