Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα ποπη!! απο διαθεση καλα, απο πεινα αστα να πανε!!!:(:( απο τωρα σκευτομαι τι θα φαω το μεσσημερι! εσυ τι θα φας?

ουτε ξερω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου τελειωσαν και τα φαγητα κ μετα απο πολυ καιρο θα μαγειρεψωεγω κατι ευκολο αλλα δεν ξερω τι...πρωι πρωι που ξυπνησα νηστικια η μετρηση ηταν στα ορια ...γμτ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα σήμερα είπα να κάνω για μένα χοιρινή τηγανιά μιας και ως γνωστόν ο αντρας δεν κανει να φαει χοιρινό!!! Και σε αυτόν χώρια θα κανω μοσχαρακι λεμονατο! Αλλά αν σου πω οτι επειδή εχω να κάνω χοιρινη τηγανιά πάνω απο χρονο ξέχασα πως γίνεται??? χα χα!!! Μην γελάς ρε!!!

Ηρθα παλι!!εβαλα τη φασολαδα μου να γινεται, εχω και τη γυναικα εδω που καθαριζει.

Θα βαλεις το λαδι, το κρεας, μπορεις και πιπερια φλωρινης ψιλοκομενη , αλατι, πιπερι, τι αλλο....α! σβηστη με κρασακι.Μπορεις να ανακατεψεις στο τελος λιγο μελι μεσα.Το ειχαμε φαει ετσι στη Βυτινα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εγω Βουλα μου ειλικρινα πλεον δεν μπορω να καταλαβω καν που πηγε το στομαχι μου !!σαν να μετατοπιστηκε νιωθω ολα ενα εχουν γινει μεσα μου..αλλα αυτο που λες για τα πλευρα ετσι νιωθω και εγω αφου στο πλαι δεν μπορω να κοιμηθω...με σκουνταει ,,,,μονο ανασκελα κοιμαμαι...με 2 μαξιλαρια γιατι με κανει παλινδρομησεις το στομαχι...

οντως ρε ποπη μου!!! απ'οπου και να γυρισω και εγω να ξαπλωσω απο εκει κατω κουνιεται , γυρναω πλευρο ξεκιναει και απο εκει!!!!!:cool:

παω να ξεκινησω το μαγειρεμα!!καπου εδω θα ειμαι!!!

καλο μαγειρεμα εφακη!!! εμεις να δουμε τι θα κανουμε σημερα!!!!

να κανω ενα σπανακορυζο???:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουτε ξερω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου τελειωσαν και τα φαγητα κ μετα απο πολυ καιρο θα μαγειρεψωεγω κατι ευκολο αλλα δεν ξερω τι...πρωι πρωι που ξυπνησα νηστικια η μετρηση ηταν στα ορια ...γμτ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δηλαδη ποσο ειχες νηστικια και με ποσο οριο???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι εννοείς ανιατη?? Αυτο που καταλαβαίνω??? Ποσο ειναι ο αδερφος σου? Αμαν ρε στεναχωρηθηκα τωρα...

εχει την ΝΟΣΟ CROWN και δεν θεραπευετε γιατι ειναι οργανικο...ζει με χαπια και καθε μηνα εξετασεις...το εχει απο τα 20 του και τωρα ειναι 33 εχει μαθει να ζει με αυτο...οταν ηταν 22 κοντεψαμε να τον χασουμε του εκοψαν 50εκ εντερο...

για αυτο παντα πρεπει να εκτιμαμε αυτο που εχουμε και να μην παραπονιομαστε...αν και ειμαι σιγουρη σε καμια ωρα θα με πιασουν εμενα πρωτη τα παραπονα...:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγω προχθες κοιμομουν..Ξαπλωνα στα πλαγια.Ξερεις που πηγε και χωθηκε?Ψηλα ψηλα στα πλευρα!Που σε γαργαλανε..εκει.Στο μεταξυ δεν εκανε απλως τακ τακ.(αυτο που καποτε λεγαμε χτυπημα), αλλα ενιωθες τα ποδια και τα χερια να γυρνανε περα δοθε..Καλε με γαργαλουσε τοσο που αρχισα να χοροδπηδαω μεσα στο υπνο μου..

Μαλλον και εμενα θα γυρισε.Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι γτ οταν βαραει στομαχι, ταυτοχρονα καμια φορα βαραει και τερμα δεξια χαμηλα.

Εκει το νιωθω και εγω Βούλα. στα πλευρα! και αυτο που λες οτι κινειτε και το νιωθεις που πηγαινει περα δοθε ακριβως το ιδιο νιωθω και εγω και με ανατριχιαζει ωρες ωρες....

ισως να τεντωνετε και να νιωθεις κεφαλακι χαμηλα δεξια και ποδια στο στομαχι..

ειναι απο τα αγαπημενα φαγητα του αντρα μου και αφου δεν του κανω τα χατηρια αλλου ειπα να του τα κανω στα φαγητα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχα ειναι και αυτο!!

παντως αστεια αστεια τον τελευταιο καιρο νιωθω πολυ απομακρισμενη απο τον αντρα μου. επικοινωνια μηδεν ρε παιδια.. επειδη σπανια κανουμ σεξ δεν πολυεπικκοινωνούμε μεταξυ μας και αυτος προτιμα να πηγαινει να παιζει ποδοσφαιρο παρα να καθετε να με βλεπει και να τον βλεπω.. αφού ουτε αγκαλιτσες δεν του κανω πλεον για να μην τον βαλω σε πειρασμό:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Ποπη μου!!! Ναι σίγουρα θα γύρισε το κορίτσι σου αν νιώθεις ψηλά τα χτυπήματα!!!Αχ τι καλά!!

Εμενα που ηταν με το κεφαλι κατω, και εχθες την ειδαμε με το κεφαλι πανω? χα,χα!! δεξια απο τον αφαλο μου, γι'αυτο εχω ανατριχιαστικες κλοτσιες στον τραχηλο.Μονο για αυτο να γυριζε...

Αλλιως δε θα με ενοιαζε, αφου εχω καισαρικη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

οντως ρε ποπη μου!!! απ'οπου και να γυρισω και εγω να ξαπλωσω απο εκει κατω κουνιεται , γυρναω πλευρο ξεκιναει και απο εκει!!!!!:cool:

καλο μαγειρεμα εφακη!!! εμεις να δουμε τι θα κανουμε σημερα!!!!

να κανω ενα σπανακορυζο???:rolleyes::rolleyes:

σωστη το σπανακορυζο που λεγαμε απο χθες!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Πολύ καλά είναι δεν είχε ξανατύχει να αγοράσω αλλά μου φάνηκαν πολύ καλά!!!

Οκ ευχαριστώ θα παραγγείλω κι εγώ!!! Τι νουμερα πήρες εσυ?Εγω σε αυτο λίγο μπερδευομαι....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εχει την ΝΟΣΟ CROWN και δεν θεραπευετε γιατι ειναι οργανικο...ζει με χαπια και καθε μηνα εξετασεις...το εχει απο τα 20 του και τωρα ειναι 33 εχει μαθει να ζει με αυτο...οταν ηταν 22 κοντεψαμε να τον χασουμε του εκοψαν 50εκ εντερο...

για αυτο παντα πρεπει να εκτιμαμε αυτο που εχουμε και να μην παραπονιομαστε...αν και ειμαι σιγουρη σε καμια ωρα θα με πιασουν εμενα πρωτη τα παραπονα...:lol::lol::lol:

αυτα ειναι τα δυσκολα... τελος!

Εμενα που ηταν με το κεφαλι κατω, και εχθες την ειδαμε με το κεφαλι πανω? χα,χα!! δεξια απο τον αφαλο μου, γι'αυτο εχω ανατριχιαστικες κλοτσιες στον τραχηλο.Μονο για αυτο να γυριζε...

Αλλιως δε θα με ενοιαζε, αφου εχω καισαρικη.

πω πω αννα μου οντως ανατριχιαστικο εμενα μεχρι να γυρισει ανατριχιαζα σε καθε κινηση!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

93 και μου εδωσε οριο νηστικια 95:confused::confused::confused:

πόση ωρα ειχε διαφορα με το γιουτοπαρ???

σωστη το σπανακορυζο που λεγαμε απο χθες!!!!!!!!!!!!!

η να κανω να φαω μια τονοσαλατα???? με μαρουλακι και ντοματινια????? ψηνομαι και για αυτο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πόση ωρα ειχε διαφορα με το γιουτοπαρ???

η να κανω να φαω μια τονοσαλατα???? με μαρουλακι και ντοματινια????? ψηνομαι και για αυτο!

3 ωρες στις 6 το πρωι το πηρα το γιουτοπαρ...μπορει να ηταν ανεβασμενο γιατι ημουν πολλες ωρες νηστικια εφαγα χθες νωρις το βραδυνο στις 9 και προ υπνου ξεχασα να πιω γαλα και να φαω καμια φρυγανια ...

Αναστασια μου παλι με σαλατα θα τηνβγαλεις??κρατα την σαλατα για το βραδυνο σου...;);)

B4Itp2.png

3 ωρες στις 6 το πρωι το πηρα το γιουτοπαρ...μπορει να ηταν ανεβασμενο γιατι ημουν πολλες ωρες νηστικια εφαγα χθες νωρις το βραδυνο στις 9 και προ υπνου ξεχασα να πιω γαλα και να φαω καμια φρυγανια ...

Αναστασια μου παλι με σαλατα θα τηνβγαλεις??κρατα την σαλατα για το βραδυνο σου...;);)

Εχθες εφαγα το χαζοτραχανα! λες ε? ε μαλλον αυτο θα κανω, και θα κοιταξω να φαω νωρις το μεσσημεριανο για να φαω νωρις (πριν τις 8 ) το βραδινο, αλλιως δεν μπορω να κοιμηθω καλα, το εχω παρατηρησει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...