Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Βουλα και Αννα!

Βουλα μου δεν μπορεις να παρεις καμια αδεια να κατσεις λιγο παραπανω?

Η αδεια μου κανονικα ξεκινα ή απο παραμονη χριστουγεννων ή πρωτοχρονιας.Στις 19 που θα παω στο γιατρο θα μου πει ποτε..

Εδω στη δουλεια υπολογιζαν οτι θα εφευγα 15 του μηνα και κανονισε η αφεντιινα απο Αθηνα να ανεβει στις 15 για να εκπαιδευσει τη νεα κοπελα.

Πιο μετα δεν βολευει γτ πεφτουν πο γιορτες..Ειπαν οτι μπορει να μου δωσουν καμια 4 μερες νωριτερα αδεια..

Εγω δεν εχω σκοπο να κατσω χωρις να πληρωνομαι.Δεν ξερω αν μπορω καπως αλλιως να κατσω και να με πληρωνουν..Στην ουρα κολλησαμε..πφ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα και απο μένα!!!

καλημερα δωρα μου!!!!

Η αδεια μου κανονικα ξεκινα ή απο παραμονη χριστουγεννων ή πρωτοχρονιας.Στις 19 που θα παω στο γιατρο θα μου πει ποτε..

Εδω στη δουλεια υπολογιζαν οτι θα εφευγα 15 του μηνα και κανονισε η αφεντιινα απο Αθηνα να ανεβει στις 15 για να εκπαιδευσει τη νεα κοπελα.

Πιο μετα δεν βολευει γτ πεφτουν πο γιορτες..Ειπαν οτι μπορει να μου δωσουν καμια 4 μερες νωριτερα αδεια..

Εγω δεν εχω σκοπο να κατσω χωρις να πληρωνομαι.Δεν ξερω αν μπορω καπως αλλιως να κατσω και να με πληρωνουν..Στην ουρα κολλησαμε..πφ!

δεν εχεις καθολου πληρωμενη αναροτικη??εμας δινουν 45 μερες πληρωμενη τον χρονο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

στο καλο ελευθερια!!

γιατι δεν παιρνεις και λιγη αναρροτικη να ξεκουραστεις!!εμενα βαραει πολυ δυνατα αλλα χαμηλα οχι στο στομαχι!!

Εχω την εντυπωση οτι αμα παρω αναρρωτικη, δεν θα με πληρωσει ο εργοδοτης τον ενα μισθο που θα με πληρωνε οταν σταματουσα..

Εγω χαμηλα στα δεξια εχω κατι το οποιο με πιεζει πολυ και καμια φορα χτυπαει και εκει αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο ειναι..Θελω να παω στο γιατρο..Αντε να ερθει η 19 του μηνα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

δηλαδη 15 Δεκεμβριου ειναι να σταματησεις? η ιανουαριου?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα δωρα μου!!!!

δεν εχεις καθολου πληρωμενη αναροτικη??εμας δινουν 45 μερες πληρωμενη τον χρονο!!

Εδω νομιζω ειναι ενας μηνας.

Αλλα για να με πληρωσει ενα μισθο ολοκληρο οταν κατσω, πρεπει να μην εχω κανει χρηση της αναρρωτικης νομιζω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ναι πολύ σπαστικό.... τι να κανουμε αντε θα περασουμε....αλλα τι ειναι και αυτό, λεω να παρω το κρεβατι μου μεσα στη τουαλετα... εσυ εχεις τουαλετα στο δωματιο σου;;;

εγω εχω αλλα και πως εχω...παλι βαριεμαι να σηκωνομαι 3-4 φορες την νυχτα δεν το αντεχω..

καλημερα μαργαριτα μου!!!

εγω εχτες εβλεπα ονειρο οτι μου επιτηθετουν ενα φιδι,τι να σημαινει??

Τα φιδια ειναι εχθροί Εφη μου..

Κοριτσια οσο κοντευει ο καιρος θα ιδιοτροπιαζουμε πιο πολυ....λογικο είναι με τοσες προαιτημασιες και τις δουλειες μας και τις δουλειες του σπιτιου και εμεις με τα αλλα τα μωρακια μας εεε.... καπου λογικο είναι..

Αρχικα οταν μενεις εγυος ενθουσιαζεσε μετα καμαρωνεις και στο 3ο τριμηνο παρακαλας να περασει ο καιρος να γεννησουμε να ησυχασουμε:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια εχετε αυπνιες??

Καθε νυχτα εγω, την τελευταια εβδομαδα ξυπναω απο τις 4.00 εως τις 6.00 τα χαραματα.Σημερα ημουν απο τις 2.00 εως τις 5.00.Τι ειναι αυτο το πραγμα? και η μπεμπα δε με ενοχλει για να πεις οτι ξυπνησα, ουτε κοιμαμαι τα μεσημερια τωρα αυτες τις ημερες....:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

δηλαδη 15 Δεκεμβριου ειναι να σταματησεις? η ιανουαριου?

Μετα τα Χριστουγεννα πρεπει να ξεκιναει η αδεια νομιζω..Απλα αυτοι καταλαβαν λαθος και υπολογιζαν οτι θα σταματησω 15 Δεκεμβρη.

Η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει και με το ποτε σταματαω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εγω εχω αλλα και πως εχω...παλι βαριεμαι να σηκωνομαι 3-4 φορες την νυχτα δεν το αντεχω..

Κοριτσια οσο κοντευει ο καιρος θα ιδιοτροπιαζουμε πιο πολυ....λογικο είναι με τοσες προαιτημασιες και τις δουλειες μας και τις δουλειες του σπιτιου και εμεις με τα αλλα τα μωρακια μας εεε.... καπου λογικο είναι..

Αρχικα οταν μενεις εγυος ενθουσιαζεσε μετα καμαρωνεις και στο 3ο τριμηνο παρακαλας να περασει ο καιρος να γεννησουμε να ησυχασουμε:P

Σοφο...Ακριβως ετσι ειναι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εχω την εντυπωση οτι αμα παρω αναρρωτικη, δεν θα με πληρωσει ο εργοδοτης τον ενα μισθο που θα με πληρωνε οταν σταματουσα..

Εγω χαμηλα στα δεξια εχω κατι το οποιο με πιεζει πολυ και καμια φορα χτυπαει και εκει αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο ειναι..Θελω να παω στο γιατρο..Αντε να ερθει η 19 του μηνα..

Εδω νομιζω ειναι ενας μηνας.

Αλλα για να με πληρωσει ενα μισθο ολοκληρο οταν κατσω, πρεπει να μην εχω κανει χρηση της αναρρωτικης νομιζω..

εμας παντος την αναροτικη πληρωνουν μετα ξεκινα η αδεια μητροτητας!!εμενα τα χτυπηματα δεν ξεπερνουν τον οφαλο!!!

εχθροι ε???παντος στο τελος το σκοτωσε η μητερα μου το φιδι!!!αντε να αρχησουν τα γεννητουρια!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Βουλάκι μου αν δεν εχεις παρει καθόλου αναρρωτικη εως τωρα μπορεις να πάρεις χωρς να έχεις το αγχος αν θα σε πληρωσουν γιατι ειναι υποχρεωμένοι να σου δωσουν για τον 1ο μηνα αναρρωτικης τα μισά αυτοί και τα μισά το ΙΚΑ...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια εχετε αυπνιες??

Καθε νυχτα εγω, την τελευταια εβδομαδα ξυπναω απο τις 4.00 εως τις 6.00 τα χαραματα.Σημερα ημουν απο τις 2.00 εως τις 5.00.Τι ειναι αυτο το πραγμα? και η μπεμπα δε με ενοχλει για να πεις οτι ξυπνησα, ουτε κοιμαμαι τα μεσημερια τωρα αυτες τις ημερες....:rolleyes:

Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν κοιμαμαι καλα γτ δεν βολευομαι.

Την καταλληλη σταση τη βρισκω το πρωι οταν πλεον πρεπει να ξυπνησω και δεν μπορω να σηκωθω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κοριτσια εχετε αυπνιες??

Ναι κι εγώ νομίζω οτι όσο περνάει ο καιρός κοιμάμαι λιγότερο και ας μην νιώθω να έχω ξεκουραστει ή να έχω χορτάσει τον ύπνο μου... Καλά το οτι κόβω χιλιόμετρα κάθε βράδυ κρεβάτι-τουαλέτα και πίσω είναι πλέον δεδομένο!!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια εχετε αυπνιες??

και εγω εχω πολλες αυπνιες. μερες τωρα δεν κοιμομουν καλα. χτες μονο κοιμηθηκα! ειχα μαζεψει κουραση τοσες μερες με λιγο υπνο. μαλλον ειναι απο τον συνεχη μεταβολισμο του μωρου. ετσι διαβασα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...