Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικη μου κατάρχην χρονια πολλα για εχθες.Καπου το εγραφα αλλα δεν ξερω αν αποθηκευτηκε το μηνυμα μου...

Αυτο λεω και εγω μαζι παμε τα αγορακια μας...Την ιδια μερα , τα ιδια γραμμαρια...

Σημερα εχω χαθει αφανταστα προσπαθωντας να τα διαβασω ολα...

Γωγω μου μου αρεσαν πολυ τα επιπλακια σας...

Μαργαριτα καλη συνεχεια με την ανακαινιση στο σπιτι και να προσεχεις να μην κουραζεσαι...

Ξερω πως ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Και εγω πριν λιγο καιρο ελεγα πεταω σαν πουλακι κ δεν νιωθω εγκυος αλλα καποια στιγμη ισως πρεπει να προσεχουμε..

Πραγματικα ειχα τοσα πραγματα να κανω και τωρα ειμαι σπιτι -καναπε-κρεβατι και μου κακοφαινεται λιγο αλλα θα περασει..δεν ειναι για πολυ ελπιζω..θα βγω 20/12 για το ντοπλερ παλι...

σοφακι μου να λες ευτυχώς που ειναι για λίγες μέρες και δεν ειναι για μεχρι το τέλος.... οτι εχεις να κανεις θα το κανεις μετα, τωρα εχεις προτεραιότητα εσυ και το μωρακι σου τα αλλα θα ειμαστε καλα και θα τα κανουμε κα αργοτερα θέληση να υπάρχει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακη μου περαστικα σου κοπελα τι σε βρηκε στα καλα καθουμενα ευτυχώς ολα καλα.....

καλε εμεις μαζι πάμε χεχε και εμενα ο μιρκός 1800 που πηγα εχτες και με το κεφάλι κατω... να δεις που θα γενναμε και την ιδια μερα χεχεχε:P:p

Νικη μου τελεια νεα!! ειδες που αγχωνοσουν!! γυρισε και σενα!!

καλημερουδια!!!τι μου κανετε ??προσπαθω να σας διαβασω αλλα χαθηκα καλε ποσα γραψατε???:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα Έφη! τι κανεις? καιρο να σε πετυχω μεσα!

Βροχερος καιρος στη Λευκωσια σημερα απο ψες βρεχει! τι γινεται στη Λεμεσο?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εδώ!!!

καλημερα ελευθερια μου!!

καλημερα αντωνια απο εχτες βρεχει συνεχεια!!!!πως ειναι τωρα που εισαι σπιτι??εφτιαξες τα ρουχα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kαλημερα..... τι κανετε;

τον τελευταιο καιρό κάθε νυχτα μπορεί να παω τουαλετα και 4 και 5 φορες....

καλημερα νικη μου!!!εγω εχτες πηγα 4 φορες τουαλετα το βραδι πολυ σπαστικο:rolleyes:

Εμείς έχουμε λιακάδα σήμερα!

μεχρι εχτες ειχαμε και εμεις λιακαδα απο το βραδυ ομως ξεκινησαν οι βροχες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι Αντωνια μου ολα καλα.....εχει τα ποδαρακια του προς τα δεξια μου εχει πει, και ενιωθα κι μια πιεση προς τα δεξια χαμηλα και ειναι το κεφαλακι του...

μου ειπε οτι θα γεννηθει κάπου 3 κιλα...

ναι μας εβρεχε εμας εδω όταν εισαι σπίτι ωραια ειναι.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα νικη μου!!!εγω εχτες πηγα 4 φορες τουαλετα το βραδι πολυ σπαστικο:rolleyes:

μεχρι εχτες ειχαμε και εμεις λιακαδα απο το βραδυ ομως ξεκινησαν οι βροχες!!!

ναι πολύ σπαστικό.... τι να κανουμε αντε θα περασουμε....αλλα τι ειναι και αυτό, λεω να παρω το κρεβατι μου μεσα στη τουαλετα... εσυ εχεις τουαλετα στο δωματιο σου;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα Νικη Εφη Ελευθερια Αντωνια!

εδω εχει λιακαδα αλλα κανει κρυο! η μικρη με τρανταζει φοβερα ολη μερα! ποση δυναμη αποκτουν σιγα-σιγα! ολο στον υπνο μου τη βλεπω! οτι θηλαζω κ τετοια!

αχ αντε να περασει ο καιρος!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι πολύ σπαστικό.... τι να κανουμε αντε θα περασουμε....αλλα τι ειναι και αυτό, λεω να παρω το κρεβατι μου μεσα στη τουαλετα... εσυ εχεις τουαλετα στο δωματιο σου;;;

εχω ευτυχως!!κινητε το μωρο και μετα αμεσως θελω να παω σαν να καθεται πανω στην κυστη μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...