Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Δεν ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να έχουν σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Αν σου έδωσε οδηγίες ο γιατρός να μην μείνεις έγκυος τότε σημαίνει ότι θα έχουν φαντάζομαι ότι προσέχεις . 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ασε που και για την νηστεία ετσι οπως τα λενε στην εκκλησια αμφιβαλω λιγο... Η γιαγιά μου έλεγε πάντα αμαρτία δεν είναι αυτό που βάζεις στο στόμα σου αλλά αυτό που βγάζεις απο το στόμα σου...!!!;)

Πες'τα βρε Δωρα μου!

Σημασια εχει τι νιωθεις εσυ για τη θρησκεια και οπως αισθανεσαι εσυ.

Δεν εχεις να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν, ουτε σε παπα ουτε πουθενα.Θα μπω μεσα στην εκκλησια οποτε το νιωθω εγω, θα αναψω το κερι μου οποτε το νιωθω εγω, και θα κατσω στη λειτουργεια οσο το νιωθω εγω και το θελω.Δε θα κατσω μεχρι το τελος 2-3 ωρες π.χ. για να με δουν οι αλλοι οτι εκατσα μεχρι να απολυσει!!

Γιατι οταν το πρωτοειδα αυτο εδω στο νησι κουφαθηκα λιγακι! αφου ελεγα στην πεθερα μου, καλα πηγαινετε και θα ερθω και εγω σε καμμια ωρα πριν απολυσει!!χαχα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΧΙ δεν το εχω δει απο την αρχη αλλα μου την σπαει πολυ η Νιχαλ...

χα χα χα!!! Ειναι κακομαθημένη λιγο...

Καλά πάντως έχουμε μάθει πολλές τουρκικες λέξεις ε????:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μάλλον δεν το εχεις δει απο την αρχη ε?? Κοίτα ο Μπεχλουλ δεν ειναι πραγματικος ανηψιος...Ειναι παιδι 4ου ξαδερφου του Αντναν...Τρεχα γυρευε δηλ...δεν εχουν συγγενεια,απλά μεγάλωσαν μαζί γιατι ο Μαπεχλουλ έχασε τους γονεις του μικρος και ενας κοντινος θειος δεν τον ηθελε τοτε να τον παρει κ ετσι τον πηρε μαζι του ο Αντναν που ηταν πολυυυυ μακρινος συγγενης,κατι σε 5ος θειός να καταλαβεις!:lol::lol::lol::lol:

Ε ρε διατριβη εκανα στο εργο αυτο ε???:tongue::tongue:

Ειναι απλα τα πραγματα κοριτσια , μη μπερδευεστε!!

Ειναι σαν τα ατιθασα νιατα, στο τουρκικο!!:tongue:

Πες'τα βρε Δωρα μου!

Δεν εχεις να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν, ουτε σε παπα ουτε πουθενα.Θα μπω μεσα στην εκκλησια οποτε το νιωθω εγω, θα αναψω το κερι μου οποτε το νιωθω εγω, και θα κατσω στη λειτουργεια οσο το νιωθω εγω και το θελω.Δε θα κατσω μεχρι το τελος 2-3 ωρες π.χ. για να με δουν οι αλλοι οτι εκατσα μεχρι να απολυσει!!

Γιατι οταν το πρωτοειδα αυτο εδω στο νησι κουφαθηκα λιγακι! αφου ελεγα στην πεθερα μου, καλα πηγαινετε και θα ερθω και εγω σε καμμια ωρα πριν απολυσει!!χαχα!!

Το οτι δεν παμε στην εκκλησια πχ δεν σημαινει οτι δεν πιστευουμε ή οτι πιστευουμε λιγοτερο...

Εχω δει και καποιους που το παιζουν θεουσες και ειδα τι κουτσομπολιο και τι κακια υπαρχει...τα χω ζησει σου λεω!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ειναι απλα τα πραγματα κοριτσια , μη μπερδευεστε!!

Ειναι σαν τα ατιθασα νιατα, στο τουρκικο!!:tongue:

Οχι ρε αυτο ειναι ωραιο...δεν ειναι αμερικανια...;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πες'τα βρε Δωρα μου!

ετσι ακριβως και μενα μου την σπαει αφανταστα αυτο με τις εκκλησιες ...ασε που οι περισσοτερες θειτσες πανε μονο και μονο για το κουτσομπολιο και οχι τι φορεσες και οχι ποση ωρα εκατσες...εγω δεν παω συχνα για τηνλειτουργια αλλα οταν παω παω για να αναψω ενα κερακι και να ηρεμησω για λιγο!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Το οτι δεν παμε στην εκκλησια πχ δεν σημαινει οτι δεν πιστευουμε ή οτι πιστευουμε λιγοτερο...

Εχω δει και καποιους που το παιζουν θεουσες και ειδα τι κουτσομπολιο και τι κακια υπαρχει...τα χω ζησει σου λεω!!

Γιατι στην εκκλησια οι περισσοτερες γυναικες μεγαλης ηλικιας που πανε καθε Κυριακη, γιατι πανε νομιζεις? για να μαθουνε τα νεα της γειτονιας, τα εχω δει και εγω στο χωριο του αντρα μου αυτα, τοτε που ερχομουν απο Αθηνα αρραβωνιασμενη και εμενα στο σπιτι του με τους γονεις του.

Αμ, το ντυσιμο που το πας? που παραργαταρουν η μια την αλλη, ποια θα ντυθει καλυτερα?

Αυτα μας ειχε διδαξει ο Χριστος περι θρησκειας?

χα χα χα!!! Ειναι κακομαθημένη λιγο...

Καλά πάντως έχουμε μάθει πολλές τουρκικες λέξεις ε????:tongue:

μου αρεσει πολυ το αιντε που λενε!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Γιατι στην εκκλησια οι περισσοτερες γυναικες μεγαλης ηλικιας που πανε καθε Κυριακη, γιατι πανε νομιζεις? για να μαθουνε τα νεα της γειτονιας, τα εχω δει και εγω στο χωριο του αντρα μου αυτα, τοτε που ερχομουν απο Αθηνα αρραβωνιασμενη και εμενα στο σπιτι του με τους γονεις του.

Αμ, το ντυσιμο που το πας? που παραργαταρουν η μια την αλλη, ποια θα ντυθει καλυτερα?

Αυτα μας ειχε διδαξει ο Χριστος περι θρησκειας?

πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!!!!ετσι ακριβως ειναι!!!!!!!!!!!!!ελεος.....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγω πιστευω με τον τροπο που εχω μαθει.Και το μαθημα των θρησκευτικων στα σχολεια το δεχομαι, να μαθουν τα παιδια μου 5 βασικα πραγματα που εμαθα και εγω.Τα κοινωναω καθε Πασχα οπωσδηποτε, ολοι μαζι δλδ, για να μπαινουμε και στο κλιμα των ημερων.Και καποια Κυριακη 1-2 φορες το χρονο που μπορει να τα παει η γιαγια στην εκκλησια.Περναμε και απο τον Αγιο μερικες φορες να αναψουμε κερακι, πριν παμε στο σπιτι της πεθερας μου που ειναι κοντα.Μεχρι εκει, ομως, ολα τα αλλα μου φαινονται τραβηγμενα ειδικα οτι αφορα τους παπαδες.

Α! και καθε βραδυ τα εχω μαθει και κανουν την προσευχη τους πριν κοιμηθουν, οπως το εκανα και εγω απο μικρη.Ξερουν και το πατερ ημων.

Εγω πιστευω με τον τροπο που εχω μαθει.Και το μαθημα των θρησκευτικων στα σχολεια το δεχομαι, να μαθουν τα παιδια μου 5 βασικα πραγματα που εμαθα και εγω.Τα κοινωναω καθε Πασχα οπωσδηποτε, ολοι μαζι δλδ, για να μπαινουμε και στο κλιμα των ημερων.Και καποια Κυριακη 1-2 φορες το χρονο που μπορει να τα παει η γιαγια στην εκκλησια.Περναμε και απο τον Αγιο μερικες φορες να αναψουμε κερακι, πριν παμε στο σπιτι της πεθερας μου που ειναι κοντα.Μεχρι εκει, ομως, ολα τα αλλα μου φαινονται τραβηγμενα ειδικα οτι αφορα τους παπαδες.

Α! και καθε βραδυ τα εχω μαθει και κανουν την προσευχη τους πριν κοιμηθουν, οπως το εκανα και εγω απο μικρη.Ξερουν και το πατερ ημων.

Ετσι ειναι Αννα μου!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και εγω ετσι εχω μαθει ακομα και τωρα δεν κοιμαμαι αν δεν πω το Πατερ ημων!!

εχεις απολυτο δικιο σε ολα!!!ειμαι της ιδιας αποψεως και πιστης!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...