Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Απ ότι έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες δεν προκαλούν πρόβλημα οι avercap σε πιθανό έμβρυο αλλά νομίζω πως θα σου έρθει περίοδος την αναμενόμενη της περιόδου σου ούτως ή άλλως. Επίσης έχω την εντύπωση πως οι avercap δίνουν και ψευδώς θετική χοριακή αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη. Ο γιατρός σου τι σου λέει; Σου είπε να κάνεις χοριακή; 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες ! Πήγα σήμερα για υπέρηχο και είδαμε 2 ωοθηλακια 13 και 18 χιλ. Ε2=211 και LH=6,7. Μου είπε για ωοληψια το Σάββατο. Δεν είναι πολύ νωρίς βρε κορίτσια με τέτοια LH? Ρώτησα και μου είπαν πως είναι όπως πρέπει να είναι η LH. Επειδή θα λείπει ο γιατρός το Σάββατο θα κάνω με άλλον ωοληψια και θα πάω για prp την Τρίτη που θα είναι εκεί. Εχω μπερδευτεί.

Γιατί μέχρι πόσο ανεβαίνει η LH σου συνήθως και πότε; Πχ εμένα η LH ανεβαίνει ώρες πριν την ωορρηξία, όχι μέρες, αλλά δεν θυμάμαι πόσο φτάνει. Η Ε2 πάντως είναι άψογη για το 1 ωοθυλάκιο φαίνεται καλό, το άλλο είναι λίγο μικρούλι, θα στο πάρει; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια, σας διαβαζω και ειναι σα να διαβαζω κινεζικα!!χαχαχα!!

Οταν μιλατε για τα τουρκικα, γιατι δεν τα παρακολουθω και δεν εχω ιδεα!

χα χα!!! Τι να κανουμε ρε αφου δεν εχει και τιποτα αλλο να δουμε!!!

Αναστασία για τους πρώτους μηνες μέχρι 1 χρονου το μωρο πρεπει να κοιταζει το καθισματακι αναποδα,δηλ προς το καθισμα του αυτοκινητου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω το ιδιο δεν εχω εξομολογηθει ποτε μου δεν τους εμπιστευομαι κ εγω...αλλα θελω να κοινωναω..

Γιατι δε μπορεις να κοινωνησεις ετσι, με μια η με δυο μερες νηστεια?

Η μητερα μου μια ζωη εμας ετσι μας κοινωνουσε, μονο τη Μ. Εβδομαδα νηστευαμε.Αυτο το κανεις για εσενα καθαρα και για την πιστη σου για το Θεο.

Η εξομολογηση ομως? Εμπιστευεσαι κανεναν στις μερες μας?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Η μητερα μου μια ζωη εμας ετσι μας κοινωνουσε, μονο τη Μ. Εβδομαδα νηστευαμε.Αυτο το κανεις για εσενα καθαρα και για την πιστη σου για το Θεο.

άννα εχω την ιδια αποψη με εσενα στο θεμα την εξομολογησης!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ Γωγω μου εχω ξεκινησει απο το μεσημερι να σας διαβαζω και ειδα τις φωτο με τα πραγματακια σας...Τελεια ειναι!!Καλοριζικα και να τα χαιρεστε...

Ελευθερια μου η τρομαρα μου δεν περιγραφεται..Εκεινη τη στιγμη που πηγα στα επειγοντα κ τους ειπα τι εχω (κολπικη αιμορροια) ελεγα θα πεσω κατω δεν θα αντεξω..Μετα ειδα οτι ο μπεμπης ηταν καλα και ηρεμησα λιγο...

Μου εκαναν καρδιογραφημα και λεει η ειδικευομενη(εφημερευε αυτη) εχετε λιγο αγχος ε??Μα καλα ειναι δυνατον???Μου πηραν πιεση και ειχα 12 κ 8 ενω κανονικα εχω 9 με 6-7 στην καθημερινοτητα μου...

Νικη μου χρονια σου πολλα και με το καλο ο μπεμπης σου...Τελικα τα δικα μας πανε μαζι ε?Εχουμε 1 μερα διαφορα και ειναι 1800 γρ και τα 2!!!Εμενα παντως μου ειπε εχει καλη αναπτυξη και τον υπολογιζει στα 3.500 κιλα...

Μελινα μου κανε λιγο κρατει με τις δουλειες κ το σιδερο γιατι εγω την πατησα περιπου ετσι..Ελεγα δεν εγινε κ τιποτα μια χαρα νιωθω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Ασε που και για την νηστεία ετσι οπως τα λενε στην εκκλησια αμφιβαλω λιγο... Η γιαγιά μου έλεγε πάντα αμαρτία δεν είναι αυτό που βάζεις στο στόμα σου αλλά αυτό που βγάζεις απο το στόμα σου...!!!;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χα χα!!! Τι να κανουμε ρε αφου δεν εχει και τιποτα αλλο να δουμε!!!

Αναστασία για τους πρώτους μηνες μέχρι 1 χρονου το μωρο πρεπει να κοιταζει το καθισματακι αναποδα,δηλ προς το καθισμα του αυτοκινητου!

Δωρα εχω μια απορια...αφου η ΝΙΧΑΛ ειναι κορη του Αντναν και ο Μπεχλουλ ανιψιος του πως γινεται η Νιχαλ να γουσταρει τον Μπεχλουλ???αφου ειναι ξαδερφια....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

και εγω την ιδια αποψη με σενα εχω ποτε δεν εχω εξομολογηθει και παντα εκανα νηστεια 10 μερες μονο και μας κοινωνουσε η μαμα!!!δεν εμπιστευομαι κανεναν και δεν μου αρεσει ο τροπος τους...

B4Itp2.png

Αναστασία μου είναι απαράδεκτο να βάλεις αυτό το κάθισμα να κοιτάει μπροστά. Κανονικά πάντα το κάθισμα του παιδιού πρέπει να κοιτάει πίσω, είναι θέμα ασφάλειας για όλες τις ηλικίες αλλά από μια ηλικία και μετά δεν είναι πρακτικό γιατί βρίσκουν τα ποδαράκια τους.

Το παιχνίδι είναι ογκώδες και αρκετά βαρύ!Είναι ξύλινο το γραφείο, όχι πλαστικό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δωρα εχω μια απορια...αφου η ΝΙΧΑΛ ειναι κορη του Αντναν και ο Μπεχλουλ ανιψιος του πως γινεται η Νιχαλ να γουσταρει τον Μπεχλουλ???αφου ειναι ξαδερφια....

Μάλλον δεν το εχεις δει απο την αρχη ε?? Κοίτα ο Μπεχλουλ δεν ειναι πραγματικος ανηψιος...Ειναι παιδι 4ου ξαδερφου του Αντναν...Τρεχα γυρευε δηλ...δεν εχουν συγγενεια,απλά μεγάλωσαν μαζί γιατι ο Μαπεχλουλ έχασε τους γονεις του μικρος και ενας κοντινος θειος δεν τον ηθελε τοτε να τον παρει κ ετσι τον πηρε μαζι του ο Αντναν που ηταν πολυυυυ μακρινος συγγενης,κατι σε 5ος θειός να καταλαβεις!:lol::lol::lol::lol:

Ε ρε διατριβη εκανα στο εργο αυτο ε???:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αναστασία μου είναι απαράδεκτο να βάλεις αυτό το κάθισμα να κοιτάω μπροστά. Κανονικά πάντα το κάθισμα του παιδιού πρέπει να κοιτάει πίσω, είναι θέμα ασφάλειας για όλες τις ηλικίες αλλά από μια ηλικία και μετά δεν είναι πρακτικό γιατί βρίσκουν τα ποδαράκια τους.

Το παιχνίδι είναι ογκώδες και αρκετά βαρύ!Είναι ξύλινο το γραφείο, όχι πλαστικό!

καταλαβα!!!

θα το παραγγειλω!! θυμασαι μεχρι ποτε ηταν η προσφορα και τα δωρεαν μεταφορικα????

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

γιατι εφαγα λιγα καρυδια που ειχα καθαρισμενα, και μετα κοιταξα το χαρτι και εγραφε να αποφευγοντε!!! αι σηχτηρ πια!!!!! (συγνωμη κιολας κοριτσια!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μάλλον δεν το εχεις δει απο την αρχη ε?? Κοίτα ο Μπεχλουλ δεν ειναι πραγματικος ανηψιος...Ειναι παιδι 4ου ξαδερφου του Αντναν...Τρεχα γυρευε δηλ...δεν εχουν συγγενεια,απλά μεγάλωσαν μαζί γιατι ο Μαπεχλουλ έχασε τους γονεις του μικρος και ενας κοντινος θειος δεν τον ηθελε τοτε να τον παρει κ ετσι τον πηρε μαζι του ο Αντναν που ηταν πολυυυυ μακρινος συγγενης,κατι σε 5ος θειός να καταλαβεις!:lol::lol::lol::lol:

Ε ρε διατριβη εκανα στο εργο αυτο ε???:tongue::tongue:

ΟΧΙ δεν το εχω δει απο την αρχη αλλα μου την σπαει πολυ η Νιχαλ...

B4Itp2.png

καταλαβα!!!

θα το παραγγειλω!! θυμασαι μεχρι ποτε ηταν η προσφορα και τα δωρεαν μεταφορικα????

γιατι εφαγα λιγα καρυδια που ειχα καθαρισμενα, και μετα κοιταξα το χαρτι και εγραφε να αποφευγοντε!!! αι σηχτηρ πια!!!!! (συγνωμη κιολας κοριτσια!)

αφου ξηρους καρπους λεει επιτρεπονται.....αμαν τι μπελας.....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...