Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

toulala είπε:
Κοίτα από το να φάτε ένα κανονικό γλυκό, δεν πιστεύω να πειράζει να φάτε λίγο απο το sweet and balance! Παν μέτρον άριστον! Εσείς δε χρειάζεται πάντως να νηστέψετε. Η έννοια της νηστείας είναι αυτό που κάνετε!

Είναι πολύ καλό που πίνεις νερό Πόπη μου να ξέρεις! Όσο για το χυμό και μένα μου έφερνε ξινίλες και καούρα πολλές φορές παλιά. Αλλά τώρα πολύ το ευχαριστιέμαι! Μόνο το πρωί γιατί το βράδυ δεν είναι καλό για το στομάχι και τα οξέα του. Ίσως να ψάξεις κάτι που έχει βιταμίνη c και να το παίρνεις μαζί με το σίδηρο.

πες τα βρε ανθη μου!!!!!!!!!!!!!!!!! αμαν πια!!:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sophie jolie είπε:
Koριτσια μου..Γεια σας!!!Επεστρεψα και εγω..δεν ξερω αν αναρωτηθηκατε που ημουν...Αλλα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικα!Μολις βγηκα απο το νοσοκομειο...για την ακριβεια απο το μαιευτηριο...

Την Δευτερα το απογευμα (λιγο πριν ετοιμαστω να παμε τζαμπο για τα ψωνια του μωρου) πηγα τουαλετα και ειδα αιμα..πολυ αιμα!!!Τρομακρατηθηκα δεν ηξερα τι να κανω και πηρα τηλ την γιατρο που μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να με δουν ...Με ρωτησα τι εκανα λιγο πριν και της ειπα οτι μολις ειχα τελειωσει το σιδερωμα...Μου λεει μαλλον κουραση θα ειναι.

Τελικα πηγα στο νοσοκομειο, ειδαμε τον μπεμπη μας ολα καλα .Δεν ειδαν καποιο προβλημα ουτε αποκολληση αλλα με κρατησαν μετα απο εντολη της γιατρου μου.Εκανα επειγοντως 2 ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου(για παν ενδεχομενο) και εμεινε κλινηρης.Μολις εφτασα στο νοσοκομειο το αιμα σταματησε και δεν ξαναειδα τιποτα αλλα επρεπε να με δουν εξειδικευμνοι γιατροι στον προγεννητικο να τα αποκλεισουμε ολα.

Την επομενη εκανα υπερηχο , και ολα ηταν τελεια, τραχηλος, πλακουντας , το μωρο ολα καλα..Ειπαν οτι ισως προηλθε απο τον κολπο , ισως η κουραση..

Σημερα πηρα εξιτηριο και πρεπει να παραμεινω σπιτι ,ξαπλα,κρεβατι-καναπε για 10 μερες και μετα θα παω για το ντοπλερ...Ευτυχως τελος καλο ολα καλα αλλα θα κανω και εγω παρεα στα κοριτσια που καθονται σπιτι...

Πω πω βρε Σόφη μου ανατρίχιασα.. Περαστικά κοπέλα μου! Όλα να πάνε καλά! Και από που βγήκε το αίμα αφού δεν είχες αποκόλληση δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού έκανες και τις ενέσεις για τους πνεύμονες είσαι καλυμένη. Κοίτα να ξεκουραστείς. Όλο ξάπλα τώρα.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

sophie jolie είπε:
Koριτσια μου..Γεια σας!!!Επεστρεψα και εγω..δεν ξερω αν αναρωτηθηκατε που ημουν...Αλλα τα νεα μου ειναι λιγο ανησυχητικα!Μολις βγηκα απο το νοσοκομειο...για την ακριβεια απο το μαιευτηριο...

Την Δευτερα το απογευμα (λιγο πριν ετοιμαστω να παμε τζαμπο για τα ψωνια του μωρου) πηγα τουαλετα και ειδα αιμα..πολυ αιμα!!!Τρομακρατηθηκα δεν ηξερα τι να κανω και πηρα τηλ την γιατρο που μου ειπε να παω στο νοσοκομειο να με δουν ...Με ρωτησα τι εκανα λιγο πριν και της ειπα οτι μολις ειχα τελειωσει το σιδερωμα...Μου λεει μαλλον κουραση θα ειναι.

Τελικα πηγα στο νοσοκομειο, ειδαμε τον μπεμπη μας ολα καλα .Δεν ειδαν καποιο προβλημα ουτε αποκολληση αλλα με κρατησαν μετα απο εντολη της γιατρου μου.Εκανα επειγοντως 2 ενεσεις για τα πνευμονια του μωρου(για παν ενδεχομενο) και εμεινε κλινηρης.Μολις εφτασα στο νοσοκομειο το αιμα σταματησε και δεν ξαναειδα τιποτα αλλα επρεπε να με δουν εξειδικευμνοι γιατροι στον προγεννητικο να τα αποκλεισουμε ολα.

Την επομενη εκανα υπερηχο , και ολα ηταν τελεια, τραχηλος, πλακουντας , το μωρο ολα καλα..Ειπαν οτι ισως προηλθε απο τον κολπο , ισως η κουραση..

Σημερα πηρα εξιτηριο και πρεπει να παραμεινω σπιτι ,ξαπλα,κρεβατι-καναπε για 10 μερες και μετα θα παω για το ντοπλερ...Ευτυχως τελος καλο ολα καλα αλλα θα κανω και εγω παρεα στα κοριτσια που καθονται σπιτι...

αχ κοριτσαρα μου τι λαχταρα...ευτυχως περασε και ο μπεμπης σου ολα καλα και εσυ !!ελα στην παρεα μας αλλα να ξερεις στην ξαπλα δεν εχει παρανομιες..οταν λεμε ξαπλα ...ξαπλα...οχι δουλειες στο σπιτι!!!ολα καλα θα πανε σοφακη μην ανησυχεις!!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

toulala είπε:
Κοίτα από το να φάτε ένα κανονικό γλυκό, δεν πιστεύω να πειράζει να φάτε λίγο απο το sweet and balance! Παν μέτρον άριστον! Εσείς δε χρειάζεται πάντως να νηστέψετε. Η έννοια της νηστείας είναι αυτό που κάνετε!

Είναι πολύ καλό που πίνεις νερό Πόπη μου να ξέρεις! Όσο για το χυμό και μένα μου έφερνε ξινίλες και καούρα πολλές φορές παλιά. Αλλά τώρα πολύ το ευχαριστιέμαι! Μόνο το πρωί γιατί το βράδυ δεν είναι καλό για το στομάχι και τα οξέα του. Ίσως να ψάξεις κάτι που έχει βιταμίνη c και να το παίρνεις μαζί με το σίδηρο.

εχεις δικιο ΑΝΘΗ μου!!!αχ λετε να παω να κοινωνησω και εγω για το καλο??

αλλα πως θα στηθω εκει στην ουρα αφου δεν κανει να ειμαι ορθια...

ασε απο βιταμινες μονο οτι παιρνω απο τις σαλατες γιατι απο φρουτα δεν τρωω τπτ παρα μονο μανταρινια...

B4Itp2.png

φτου φτου γεωργια μου ! μπραβο!! στην 1η σου εγκυμοσυνη πως ησουν??? ευελπιστω στην επομενη πρωτα ο θεος να μην εχω τα ιδια!

και εγω απο τη μια αγχωνομαι με το ξαφνικο και σκευτομαι να παω με προκληση, αλλα απο την αλλη λεω να ερθει μονο του! αναλογως βεβαια και το βαρος!!

γεωργια αυτο για το επίδομα που μου εγραψες οτι παιρνουμε αν γεννησουμε σε ιδ.κλινικη, τα χαρτια ποιος μας τα δινει για να τα καταθεσουμε στο ικα?:rolleyes:

Αναστασία μου άργησα λίγο αλλά εκπαίδευα την κοπέλα και τώρα που έφυγε ξαναμπήκα.

Τα χαρτιά στα δίνουν στην κλινική είναι οι αποδείξεις και κάτι άλλα δικαιολογητικά που σας έχει γράψει και η Δώρα.

Στη πρώτη είχα μια αποκόλληση είχα κάνει και αμνιοπαρακέντηση οπότε με είχαν λίγο στα ώπα ώπα φοβόμουν και εγω πάρα πολύ τώρα ποιος με πιάνει!;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:

ασε απο βιταμινες μονο οτι παιρνω απο τις σαλατες γιατι απο φρουτα δεν τρωω τπτ παρα μονο μανταρινια...

Και οι σαλάτες έχουν πολλές βιταμίνες! Βιταμίνη c πάντως έχουν τα ακτινίδια (που είσαι αλλεργική), το μπρόκολο, και οι πιπεριές. Και το λεμόνι βέβαια αν βάζεις στις σαλάτες.

LXEWp2.png

toulala είπε:
Και οι σαλάτες έχουν πολλές βιταμίνες! Βιταμίνη c πάντως έχουν τα ακτινίδια (που είσαι αλλεργική), το μπρόκολο, και οι πιπεριές. Και το λεμόνι βέβαια αν βάζεις στις σαλάτες.

αχ καλε το λεμονι το εχω σαν νερο παντου βαζω λεμονι σε ολα τα φαγητα και τα τρωω και ολα ξυνα!!!αφου ο σαββας με κυνηγαει νομιζει κανω κακο...ασε που ειναι και αντικαρκινικο!!!!!!!!!!το μπροκολο δεν μου αρεσει μονο κουνουπιδι και πιπεριτσα βαζω στην σαλατα!!!αχ πεινασα θα παω σε λιγο να φαω...

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:

Κι εγώ θέλω να κοινωνήσω, αλλά πρώτα θέλω να εξομολογηθώ για να πάρω άδεια.

Πόπη μπορείς να πας στο τέλος της θείας λειτουργίας που ο παπάς κοινωνεί όσους δεν πρόλαβαν, αρκεί να του το ζητήσεις. Απλά πήγαινε μια μέρα που δεν θα έχει και πολύ κόσμο για να μην ταλαιπωρηθείς. Πολλές μέρες έχει θεία λειτουργία τώρα στη νηστεία. Νομίζω καθε Τετάρτη και Παρασκευή και σίγουρα σε όλες τις γιορτές!

LXEWp2.png

Εχω βαλθει να σας διαβαζω και ειναι 26 σελιδες που γραψατε οσο ελειπα...

Ξεχασα να σας πω οτι ο μπεμπης μας εχει το κεφαλι κατω και ειναι 1800 γρ.Οσο ημουν στο νοσοκομειο ειχε καταλαβει το αγχος μου και χοροπηδουσε σαν τρελος μες την κοιλια μου..Οι νοσοκομες εκει ελεγχαν τους παλμους του 6 φορες την ημερα...Τουλαχιστον ημουν σιγουρη οτι ηταν καλα , μετα απο τοση λαχταρα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

toulala είπε:
Κι εγώ θέλω να κοινωνήσω, αλλά πρώτα θέλω να εξομολογηθώ για να πάρω άδεια.

Πόπη μπορείς να πας στο τέλος της θείας λειτουργίας που ο παπάς κοινωνεί όσους δεν πρόλαβαν, αρκεί να του το ζητήσεις. Απλά πήγαινε μια μέρα που δεν θα έχει και πολύ κόσμο για να μην ταλαιπωρηθείς. Πολλές μέρες έχει θεία λειτουργία τώρα στη νηστεία. Νομίζω καθε Τετάρτη και Παρασκευή και σίγουρα σε όλες τις γιορτές!

αν κοινωνησω χωρις να εξομολογηθω τωρα που ειμαι εγκυος πειραζει??

δεν ειμαι σε φαση τωρα για εξομολογηση...

μαλλον ετσι θα κανω εεε θα με δουν και εγκυο θα με δωσουν σειρα...

B4Itp2.png

fouskitsa82 είπε:
Τι 1700? μόνο για τις 56 μέρες? Η στο σύνολο με τις 63 ?

ειχε πει η Ελευθερια για τις 56 μερες ειναι το ποσο αυτο!!αλλα εχει ειπε 1200 καθαρο μισθο!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

sophie jolie είπε:

Αμάν βρε κοριτσάκι μου! Τι ήταν αυτό που σε βρηκε? Ευτυχώς ολα καλά τωρα ε? Να προσεχείς κ να μην κουραζεσαι!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Αμάν βρε κοριτσάκι μου! Τι ήταν αυτό που σε βρηκε? Ευτυχώς ολα καλά τωρα ε? Να προσεχείς κ να μην κουραζεσαι!!

Στα καλα του καθουμενου...Τι να πω και εγω?

Με ρωτουσαν ολοι στο νοσοκομειο τι εκανα οταν το επαθα και τους απαντουσα..''Μολις ειχα σιδερωσει 2 πλυντηρια''.Και ολοι μου απαντουσαν Δεν ξερεις οτι τα πλυντηρια τα αφηνουμε για την πεθερα?Ειναι ο καιρος να κανεις τετοια??

Τωρα ευτυχως δεν εχω αιμα αλλα η ξαπλα ξαπλα..Μονο τουαλετα και καναπε επιτρεπεται...

Απλα τωρα πρεπει να υποχρεωσω τους υπολοιπους να κανουν το μαγειρεμα κ τα λοιπα...Ωρα λοιπον να κανει και τιποτα η πεθερα...χαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ήρθα κι εγω για λίγο.

Άννα μου τέλεια τα νέα σου μπράβο η μπέμπα ολόκληρο ανθρωπάκι!

Σοφάκι μου τι ήταν αυτό βρε κοπέλα μου είχα δει και εγω πολύ αίμα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με την αποκόλλιση και όσο σε διάβαζα τόσο ανατρίχιαζα θυμόμουν τα δικά μου.Ευτυχώς κοπέλα μου όλα καλά να ξεκουράζεσαι τώρα και όλα θα πάνε καλά τα περισσότερα τα είχες κάνει ούτως ή άλλως τώρα ξεκούραση και άσε να τρέχουν οι άλλοι.

Πόπη και Αναστασία μου είπε ότι τα sweet and balance έχουν γλυκαντικές ούσίες που ανεβάζουν το ζάχαρο και σε εμάς επιτρέπεται μόνο η ασπαρτάμη είναι η ουσία στα Light αναψυκτικά τώρα ο καθένας ότι του λέει ο γιατρός του είπαμε και εγω τα είχα βάλει στο μάτι και απογοητεύτηκα!

Τα άλλα που γράψατε δε τα πολυθυμάμαι συγχωρέστε με!

Σχολάω τώρα θα προσπαθήσω να μπω το απόγευμα φιλάκια πολλά!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...