Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Εντάξει σε ng θα είναι για να λέει έτσι αυτά τα νούμερα . Φαντάζομαι είσαι 30 χρόνων? Να τις ζητήσεις τις εξετάσεις σου όμως από κοντά.  

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργία ναι είναι θέμα χαρακτήρα! Εμένα δεν με αγχώνουν όσα λες, τα βρίσκω πολύ απλά σε σχέση με το θαύμα που θα έρθει:)

Αντωνία μου 3300 είναι νορμάλ βάρος κυρίως για αγόρι. Σου είπε πόσο περίπου θα πάρεις από τον μήνα σου. Εμείς πάντα υπολογίζουμε να πάρω τον μισό μήνα, αν τον πάρω όλο θα περάσει τα 4 κιλά.

Άννα δεν έχω παραγγείλει οδοντόκρεμες γιατί είχα πάρει από κάπου αλλού και έχω ακόμη. Έχει πολλά προιόντα σε συμφέρουσες τιμές το άμαζον. Αυτή την εβδομάδα έχω βάλει 4 παραγγελίες:)

Βούλα μου καλημέρα. Η ΠΗΤ είναι αυτή που σου δίνει ο γιατρός σου. Τώρα τα κορίτσια είπαν πως στο ΙΚΑ τους ζήτησαν την Β' επιπέδου για να τους γράψουν την ΠΗΤ για να σταματήσουν την δουλειά. Εμένα μου ζήτησαν το χαρτί από τον γιατρό μου. Οπότε αν και είχαμε απόκλιση στον β' επιπέδου, πήγαμε με βάση την ΠΗΤ του γιατρού.

Ναι Ελευθερια πολυ καλο μου είπε οτι είναι!! θα ειναι και ψηλό μωρακι οπως τον μεγαλο μου!

Δεν συζητησαμε το θεμα αυτο δηλαδη ποσο θα παρω απο το μηνα μου.. για να ειμαι ειληκρινεις δεν ηξερα οτι μπορουν να καταλαβουν για να ρωτησω..

κορίτσια να ρωτησω κατι? οσες χρησιμοποιησετε πορτ μπεμπε τα καλυματα θα τα πλυνετε ε????

δεν χρησιμοποιω πορτ μπεμπε αλλα καλαθουνα και ναι το επλυνα οταν το αγορασα και εννοειται θα το πλυνω και τωρα για να φρεσκαριστει λογω του οτι μυριζει κλεισουρα.

Exeis dikio Eleytheria, m'aresei pou niotho kai tipseis ego.O katyhenas pleon to simferon tou koitaei.Xereis kai allo site me proionta eurias xrisis?

Koritsares, phga sto giatro.H mpempa mou einai 1520gr. Polu kali mou eipe gia thn ebd. pou eimai.Eimai 29+1, dld tora xekinao thn 30, mou to eipe kai ekeinos, h 29h htan i prohgoumenh.

Mou eipe to ipsos tis einai 39p.Ton rotisa pos to vrike, kai mou eipe oti metraei ton mhro ths kai pollaplasiazei me to 7.

Ola kala loipon, o epomenos iperuxos einai to doppler stis 29 tou mina.:lol:

Τελεια νεα Αννα μου!! πιο μεγαλη η κορη σου απο το γιο μου; εμενα στις 29+6 ήτανε 1372!! εμενα υψος δεν μετρα ακριβως μονο το ποδι μετρα και μου είπε οτι θα είναι ψηλος!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δωρακι απο την στιγμη που καταθετεις τα χαρτια σε ποσες μερες θα τα παρεις τα λεφτα?? καλα ειναι και τα 900 αντε να τα παρεις με το καλο!!!!!!!

Το Ικα πλεον σου τα βαζει σε λογαριασμο που εχεις δωσει και μπαινουν η στις 1 του μηνα ή στις 15. Αν προλάβουν εμενα να μπουν στις 15-12 καλά θα ειναι...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι Ελευθερια πολυ καλο μου είπε οτι είναι!! θα ειναι και ψηλό μωρακι οπως τον μεγαλο μου!

Δεν συζητησαμε το θεμα αυτο δηλαδη ποσο θα παρω απο το μηνα μου.. για να ειμαι ειληκρινεις δεν ηξερα οτι μπορουν να καταλαβουν για να ρωτησω..

δεν χρησιμοποιω πορτ μπεμπε αλλα καλαθουνα και ναι το επλυνα οταν το αγορασα και εννοειται θα το πλυνω και τωρα για να φρεσκαριστει λογω του οτι μυριζει κλεισουρα.

Τελεια νεα Αννα μου!! πιο μεγαλη η κορη σου απο το γιο μου; εμενα στις 29+6 ήτανε 1372!! εμενα υψος δεν μετρα ακριβως μονο το ποδι μετρα και μου είπε οτι θα είναι ψηλος!

Αντωνια μου ποτε πηγες γιατρο;δε σε πετυχα οταν τα ελεγες μαλλον!μια χαρα ο μπεμπουλης ε;για ντοπλερ ποτε πας;;αντε με το καλο!εμενα 29+6 ηταν 1660 προχθες που πηγαμε..τσουπουτουλα!!ρωτησα το γιατρο μηπως ειναι πολυ και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα..αλλωστε κατα προσεγγιση τα βγαζουν τα μηχανηματα!δεν ειναι απολυτο το βαρος!

κ εγω και τα καινουργια μας,αλλα και τα δανεικα που μου τα εφεραν πλυμενα,θα τα φρεσκαρω ολα τα καλυμματα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αντωνια μου ποτε πηγες γιατρο;δε σε πετυχα οταν τα ελεγες μαλλον!μια χαρα ο μπεμπουλης ε;για ντοπλερ ποτε πας;;αντε με το καλο!εμενα 29+6 ηταν 1660 προχθες που πηγαμε..τσουπουτουλα!!ρωτησα το γιατρο μηπως ειναι πολυ και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα..αλλωστε κατα προσεγγιση τα βγαζουν τα μηχανηματα!δεν ειναι απολυτο το βαρος!

κ εγω και τα καινουργια μας,αλλα και τα δανεικα που μου τα εφεραν πλυμενα,θα τα φρεσκαρω ολα τα καλυμματα!

Γιατρο πηγα την Παρασκευη! για το ντοπλερ εμας εδω στην κυπρο αν δεν το θεωρησουν απαραιτητο δεν το κανουν. πρεπει να δουν προβλημα για να το κανουν και οπως και στον 1ο μου γιο δεν το έκανα ούτε τώρα μου αναφερε κάτι!! αληθεια; εχουν σχεδον 300 διαφορα ε;; και νομιζα οτι ηταν μεγαλο εμενα!! αποτι ακούω ομως και απο τις υπολοιπες κοπελλες μαλλον μια χαρα είναι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γιατρο πηγα την Παρασκευη! για το ντοπλερ εμας εδω στην κυπρο αν δεν το θεωρησουν απαραιτητο δεν το κανουν. πρεπει να δουν προβλημα για να το κανουν και οπως και στον 1ο μου γιο δεν το έκανα ούτε τώρα μου αναφερε κάτι!! αληθεια; εχουν σχεδον 300 διαφορα ε;; και νομιζα οτι ηταν μεγαλο εμενα!! αποτι ακούω ομως και απο τις υπολοιπες κοπελλες μαλλον μια χαρα είναι!!

εχουν ενα συν πλην 10% αποκλιση οι υπερηχοι στο βαρος,οποτε δεν ειναι και πολυ ακριβειας οι μετρησεις!οσο ειναι μεσα σε λογικα πλαισια,οι γιατροι ειναι οκ κ εμεις ακομη περισσοτερο.;) μια χαρα ειναι τα μπεμπεκια της παρεας δοξα Τω Θεω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

εχουν ενα συν πλην 10% αποκλιση οι υπερηχοι στο βαρος,οποτε δεν ειναι και πολυ ακριβειας οι μετρησεις!οσο ειναι μεσα σε λογικα πλαισια,οι γιατροι ειναι οκ κ εμεις ακομη περισσοτερο.;) μια χαρα ειναι τα μπεμπεκια της παρεας δοξα Τω Θεω!

Γιαυτο είμαι σίγουρη!! στον 1ο είχε πεσει εξω 300γραμαρια! μου ελεγε αντε να βγει 3100 και τελικα βγηκε 3400!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δεν νομιζω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου σουπα ειναι στο κατω κατω...:rolleyes::rolleyes:

την εκανα τωρα θα κατσω να φαω! ο πόνος περασε!!! (εκανα και μια παρανομια! εφαγα λιγα πακοτινια:lol::lol::lol::lol::lol:)

Το Ικα πλεον σου τα βαζει σε λογαριασμο που εχεις δωσει και μπαινουν η στις 1 του μηνα ή στις 15. Αν προλάβουν εμενα να μπουν στις 15-12 καλά θα ειναι...

εγω Δωρα τα κατεθεσα 24/11 και θα μπουν στις 15/12

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αρκετα εξω επεσε ε αντωνια???

Ναι! αφού όταν πηγα να γεννησω και επιασε η μαια την κοιλια μου μου λεει¨"3400" αποκλειεται της λεω αφού μου είπανε για 3100. καλα μου λεει κατσε και θα δεις! και οντως οι μετρησεις επεσαν εξω και το βρηκε η μαια με μονο ενα αγγιγμα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ααα ωραια δλδ εγω που θα τα καταθεσω 5 ιανουαριου αν ειμαι τυχερη θα τα βαλουν στις 15 μετα απο 10 μερες!!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ναι! αφού όταν πηγα να γεννησω και επιασε η μαια την κοιλια μου μου λεει¨"3400" αποκλειεται της λεω αφού μου είπανε για 3100. καλα μου λεει κατσε και θα δεις! και οντως οι μετρησεις επεσαν εξω και το βρηκε η μαια με μονο ενα αγγιγμα!

φαντασου!μετα σου λεει τεχνολογια και κουραφεξαλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σας κοριτσάρες μου! Πάλι δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα...

Άννα τέλεια η μικρή! Άντε κι έρχεται και η γιορτή σου!

Εγώ έβαλα μια φασολάδα να γίνεται! Πήρα τηλεφωνικά και τις μετρήσεις από τις αίματος. Ανέβηκε λίγο ακόμα ο αιματοκρίτης! Από 36.7 πήγε 37.6 με ένα σίδηρο που παίρνω όταν ξυπνήσω! Το κακό είναι ότι ανέβηκαν λίγο ακόμα τα λευκά αιμοσφαίρια. Είναι 11.4 με φυσιολογικά όρια 4-10. Εσείς πόσα λευκά έχετε συνήθως?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...