Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Εντάξει σε ng θα είναι για να λέει έτσι αυτά τα νούμερα . Φαντάζομαι είσαι 30 χρόνων? Να τις ζητήσεις τις εξετάσεις σου όμως από κοντά.  

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα κοριτσια θα κανω λιγο τραχανα να φαω! δεν θα αντεξω παραπανω ορθια! ενω αυτο ειναι πολυ γρηγορο!!

ειναι τελειος ο τραχανας! εγω λεω να κανω αυριο με κοτοπουλο!

σημερα θα φαει ο αντρας μου περισσευματα απο το χθεσινο τραπεζι της μαμας(κεφτεδες+αρνι) με ρυζακι κ εγω φασολακια. ευτυχως νηστευει 40 μερες η μανα μου κ μπορω να παιρνω συχνα ενα πιατο υγεινο φαι για μενα!!

BJVqp3.png

μπραβο ελευθερια μου!!!!!!!!1.5 κιλο ανθρωπακι η μπουμπου σου!!!με το καλο!!ναι και εμενα την προηγουμενη φορα που ειχα παει ετσι μου ειχε πει για την βδομαδα που ημουν!!!εγω απο βδομαδα εχω ραντεβου..

Προφανώς στην Άννα αναφέρεσαι Ποπάκη. Εμένα κοντεύει τα 3 κιλά:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άλλαξα, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκόνισα, έπλυνα-άπλωσα 1 πλυντήριο ρούχα του μικρού, έβαλα μπάμιες στο φούρνο με κοτόπουλο και πατάτες και τώρα θα βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω. Τον μικρό θα τον πάρει η μαμά μου σήμερα οπότε γλιτώνω την διαδρομή:)

Σας αφήνω να βάλω σκούπα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγω πάλι!!!

Αννα μου μπράβο για την μικρή σου πολυ καλά ειναι ε??

Εγω πηγα στο ΙΚΑ και ευτυχως ημουν με την θεια μου γιατι με τοσο κοσμο που ειχε δεν θα τελειωνα ποτε χωρις μεσο!!! χα χα!! Λοιπον για τις 56 μερες μου βγαλανε το ποσο 900?..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βγαινω κοριτσια, ηρθε ο αντρας μου, ειχε παει τη μανα του για χμθ αλλα δεν της κανανε επειδη ειναι χαλια, κ ο καλος μου ειναι μες στην καταθλιψη! ερχονται δυσκολες μερες!!:rolleyes::rolleyes:

αντε τα λεμε αργοτερα!!!

BJVqp3.png

ειναι τελειος ο τραχανας! εγω λεω να κανω αυριο με κοτοπουλο!

σημερα θα φαει ο αντρας μου περισσευματα απο το χθεσινο τραπεζι της μαμας(κεφτεδες+αρνι) με ρυζακι κ εγω φασολακια. ευτυχως νηστευει 40 μερες η μανα μου κ μπορω να παιρνω συχνα ενα πιατο υγεινο φαι για μενα!!

λες να ανεβασει το ζαχαρο ο τραχανας???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βγαινω κοριτσια, ηρθε ο αντρας μου, ειχε παει τη μανα του για χμθ αλλα δεν της κανανε επειδη ειναι χαλια, κ ο καλος μου ειναι μες στην καταθλιψη! ερχονται δυσκολες μερες!!:rolleyes::rolleyes:

αντε τα λεμε αργοτερα!!!

φιλακια πολλα γωγω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσενα κοντευει να βγει!!!καλες δουλειες!τα λεμε!

Ηρθα κι εγω πάλι!!!

Εγω πηγα στο ΙΚΑ και ευτυχως ημουν με την θεια μου γιατι με τοσο κοσμο που ειχε δεν θα τελειωνα ποτε χωρις μεσο!!! χα χα!! Λοιπον για τις 56 μερες μου βγαλανε το ποσο 900?..

σε καλη μερια Δωριτσα!ευτυχως οπως λες γιατι μια ταλαιπωρια θα την περνουσες!αυτο τωρα τι επιδομα ειναι;

αντε τα λεμε αργοτερα!!!

αχ ρε Γωγουλι,αυτα ειναι τα δυσκολα...φιλακια αγαπη!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Aχ τι ειναι αυτο που παθαινω συνεχεια??δεν σας προλαβαινω και απανταω οπου ναναι ηθελα να πω την Αννα που γυρισε απο τον γιατρο...συγχωρηστε με ωραιες μου κυριες!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ηρθα κι εγω πάλι!!!

Δωρακι απο την στιγμη που καταθετεις τα χαρτια σε ποσες μερες θα τα παρεις τα λεφτα?? καλα ειναι και τα 900 αντε να τα παρεις με το καλο!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...