Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Είναι άψογη η αμη σου για την ηλικία σου. Άλλωστε αφού ήδη προσπαθείς για παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαιτήσεις σου. Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εμενα ετσι μου ειχε πει απλα μου ειπε καλυτερα να παω σε διαβητολογο..

εγω την γλυκοζυλιωμενη την εκανα. καλη βγηκε.

πιστευω κοριτσια πως υπερβαλουν λιγο ολοι οι γιατροι για να ειναι σιγουροι πως θα τηρησουμε καποια πραγματα!

ισως ειναι λιγο πιο αυστηρος σε σενα επειδη παιρνεις κ τα γιουτοπαρ κ εχεις κ την ακινησια. εμενα μου ειπε να περπαταω οσο αντεχω, επειδη βασικα ξερει οτι ετσι κ αλλιως περπαταω 1 ωρα τη μερα σχεδον!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγω ετσι ειναι κι εμενα ετσι μου λενε κατι θα ξερουν οι παλιες,

Ποπη μου να σου πω μη το αφηνεις πηγαινε και νωριτερα στο τελος θα πεσεις κατω απο αυτη την διατροφη

εγω σημερα εχω σουπιες κρασατες με κρεμμυδακια, σπανακι σαλατα και πατατουλες τηγανιτες και ο μικρος θα φαει φασολαδα

αχ μελινακι μου τι ωραιο μενου ειναι ευτο?????????:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ποπη μου να σου πω μη το αφηνεις πηγαινε και νωριτερα στο τελος θα πεσεις κατω απο αυτη την διατροφη

εγω σημερα εχω σουπιες κρασατες με κρεμμυδακια, σπανακι σαλατα και πατατουλες τηγανιτες και ο μικρος θα φαει φασολαδα

αχ μ'αρεσουν οι σουπιες!!!!!!:D

BJVqp3.png

ισως ειναι λιγο πιο αυστηρος σε σενα επειδη παιρνεις κ τα γιουτοπαρ κ εχεις κ την ακινησια. εμενα μου ειπε να περπαταω οσο αντεχω, επειδη βασικα ξερει οτι ετσι κ αλλιως περπαταω 1 ωρα τη μερα σχεδον!

ναι παιζει ρολο και αυτο σιγουρα !!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εχω σπανακι!! αυτο θα κανω!!! ετσι και αλλιως λιγο ρυζι θα βαλω δεν νομιζω να πειραζει και αυτο!!!

και τι σου ειπε η γιατρος?

ελα μου ντε!!!! τι δημιτριακα τρως??? εμενα μου αρεσουν μονο τα κλασικα τις kellogs αυτα που εχουν εξω την κοτα! αλλα νομιζω δεν κανει! καμια φορα ομως τρωω!!:rolleyes:

μια χαρα ειναι το σπανακι με λιγο ρυζακι οτι πρεπει!!!!!!!!!!!πως γινεται παντα να λιγουρευομαι τα δικα σας φαγητα και το δικο μου να με ξινιζει??χαχαχαχαχα

τρωω μονο τα κλασσικα kellogs αλλα εμενα αυτος ο χαφτανας δεν μου ειπε οτι απαγορευονται ειπε να τρωω το πρωι δημητριακα...ε και εγω η γυναικα κανω αυτο που ειπε τρωω δημητριακα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι το σπανακι με λιγο ρυζακι οτι πρεπει!!!!!!!!!!!πως γινεται παντα να λιγουρευομαι τα δικα σας φαγητα και το δικο μου να με ξινιζει??χαχαχαχαχα

τρωω μονο τα κλασσικα kellogs αλλα εμενα αυτος ο χαφτανας δεν μου ειπε οτι απαγορευονται ειπε να τρωω το πρωι δημητριακα...ε και εγω η γυναικα κανω αυτο που ειπε τρωω δημητριακα...

ανετα θα ετρωγα την κρεατοσουπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα χαφτανας!!!!!!!!!!!!!!!! πολυ καλο! ειχα καιρο να το ακουσω!!!!!

και τι μετρησεις εχεις με αυτα??? εγω οταν καθομαι τρωω και πολλα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ Μελινα τι μου κανεις??τι τελειο μενου ειναι αυτο??? τρεχουν τα σαλια μου!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

η πρωινη μου μετρηση ειναι παντα νηστικια...οποτε δεν ξερω ποσο παει το ζαχρο με τα δημητριακα κ να σου πω ουτε θελω να μαθω..χα χα χα χα αλλα βαζω ενα ποτηρι γαλα και μια χουφτα μονο δημητριακα ...λιγα δλδ...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

χα χα χα χα αφου χαφτανας ειναι....δεν μου αρεσει η κρεατοσουπα....θελω το σπανακι σου και τις σουπιες της Μελινας!!!!!!!!!

B4Itp2.png

η πρωινη μου μετρηση ειναι παντα νηστικια...οποτε δεν ξερω ποσο παει το ζαχρο με τα δημητριακα κ να σου πω ουτε θελω να μαθω..χα χα χα χα αλλα βαζω ενα ποτηρι γαλα και μια χουφτα μονο δημητριακα ...λιγα δλδ...:rolleyes::rolleyes:

δεν μετριεσαι μετα το πρωινο??? ααα εγω βαζω περισσοτερα!!!:cool::cool:

κοριτσια πονατε καθολου γυρω αλλα περισσοτερο κατω απο τον αφαλό οταν κουνιεται εντονα??? με ποναει..... αφου λεω να ηρεμμησω και μετα να σηκωθω να κανω το φαγητο γιατι θα πεινασω κιόλας!!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πονατε καθολου γυρω αλλα περισσοτερο κατω απο τον αφαλό οταν κουνιεται εντονα??? με ποναει..... αφου λεω να ηρεμμησω και μετα να σηκωθω να κανω το φαγητο γιατι θα πεινασω κιόλας!!!:(

την προηγουμενη βδομαδα με πονουσε εκει! τωρα νομιζω αλλαξε παλι θεση γιατι νιωθω τερμα κατω στη κοιλια χτυπηματακια , οπως ενιωθα στις αρχες!:rolleyes:

BJVqp3.png

ευχαριστω κοριτσακια στη διατροφη σας δεν επιτρεπονται τα θαλασσινα

τι σας εχει πει να τρωτε μονο κρεας και οσπρια βρηκα αυτο

Η διατροφή που θα κρατήσει το διαβήτη μακριά σας

Προτιμήστε

Άφθονα φρούτα και λαχανικά, για να παίρνετε τις βιταμίνες τους, αλλά κυρίως τις φυτικές τους ίνες.

Τρόφιμα ολικής άλεσης, γιατί θα σας χορτάσουν χωρίς να σας ανεβάσουν τόσο το σάκχαρο.

Γαλακτοκομικά, χαμηλά σε λιπαρά.

Ελαιόλαδο, αλλά με μέτρο, γιατί έχει πολλές θερμίδες.

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (ω-3 και ω-6) από ψάρια, ξηρούς καρπούς κλπ.

Άπαχο κρέας και κοτόπουλο.

Αποφύγετε

Τρόφιμα με απλά σάκχαρα (γλυκά, χυμούς, λευκό ψωμί, προϊόντα ζύμης), γιατί αυξάνουν τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος και συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη διαβήτη κύησης.

Τα σπορέλαια, τα υδρογονωμένα ή τα μερικώς υδρογονωμένα λίπη που υπάρχουν σε τυποποιημένα τρόφιμα, πατατάκια, μπισκότα, κρουασάν και τηγανητές πατάτες εμπορίου.

Τρόφιμα σε κονσέρβες ή προτηγανισμένα και προμαγειρεμένα τρόφιμα.

Καταναλώστε με μέτρο

Πατάτες, μακαρόνια και ρύζι, που μπορεί να αυξήσουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, κυρίως όταν καταναλώνονται ως κυρίως γεύμα και όχι ως συνοδευτικό πρωτεΐνης (κρέας, ψάρι, κοτόπουλο).

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

νηστικια το πρωι...1 ωρα μετα το μεσημεριανο και 1 ωρα μετα το βραδυνο...εγω ποναω σε ολα τα σημεια οταν κουνιεται,,σαν να βαζει δυναμη νιωθω και με χτυπαει...ξαπλωσε λιγο να ηρεμησεις...

B4Itp2.png

την προηγουμενη βδομαδα με πονουσε εκει! τωρα νομιζω αλλαξε παλι θεση γιατι νιωθω τερμα κατω στη κοιλια χτυπηματακια , οπως ενιωθα στις αρχες!:rolleyes:

εμενα πολυ δυσκολα να αλαξε θεση....:rolleyes:

αν δεν μπορεσω να μαγειρεψω θα παραγγειλω τιποτα απ'εξω! αλλα για ενα ατομο δεν αξιζει τον κοπο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ευχαριστω κοριτσακια στη διατροφη σας δεν επιτρεπονται τα θαλασσινα

τι σας εχει πει να τρωτε μονο κρεας και οσπρια βρηκα αυτο

Η διατροφή που θα κρατήσει το διαβήτη μακριά σας

Προτιμήστε

Άφθονα φρούτα και λαχανικά, για να παίρνετε τις βιταμίνες τους, αλλά κυρίως τις φυτικές τους ίνες.

Τρόφιμα ολικής άλεσης, γιατί θα σας χορτάσουν χωρίς να σας ανεβάσουν τόσο το σάκχαρο.

Γαλακτοκομικά, χαμηλά σε λιπαρά.

Ελαιόλαδο, αλλά με μέτρο, γιατί έχει πολλές θερμίδες.

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (ω-3 και ω-6) από ψάρια, ξηρούς καρπούς κλπ.

Άπαχο κρέας και κοτόπουλο.

Αποφύγετε

Τρόφιμα με απλά σάκχαρα (γλυκά, χυμούς, λευκό ψωμί, προϊόντα ζύμης), γιατί αυξάνουν τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος και συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη διαβήτη κύησης.

Τα σπορέλαια, τα υδρογονωμένα ή τα μερικώς υδρογονωμένα λίπη που υπάρχουν σε τυποποιημένα τρόφιμα, πατατάκια, μπισκότα, κρουασάν και τηγανητές πατάτες εμπορίου.

Τρόφιμα σε κονσέρβες ή προτηγανισμένα και προμαγειρεμένα τρόφιμα.

Καταναλώστε με μέτρο

Πατάτες, μακαρόνια και ρύζι, που μπορεί να αυξήσουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, κυρίως όταν καταναλώνονται ως κυρίως γεύμα και όχι ως συνοδευτικό πρωτεΐνης (κρέας, ψάρι, κοτόπουλο).

πολυ καλο ΜΕΛΙΝΑ!! θα το αντιγραψω!!ευχαριστουμε!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...