Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:

Σε ευχαριστώ κούκλα μου εύχομαι καλή επιτυχία για σήμερα όλα να πάνε καλά και για σένα αυτές τις μέρες ...το. prp σε σχέση με ότι έχεις τραβήξει έως τώρα είναι παιχνιδάκι !

Ναι πλέον πραγματικά δε με φοβίζει τίποτα, είμαι εντελώς αναίσθητη. Σε ευχαριστώ!! 

• Δύναμη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είσαι σίγουρη? Γιατί εγώ είδα τα 56 κομμάτια στα 12 Ευρώ και το άμαζον έχει τα 108 περίπου 15 ευρώ!

Exeis dikio.Ego mperdeutika.Sto amazon einai 2 paketa panes, gi'auto me ayta ta 14-15 eyro.:rolleyes:

Kalimera sas!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπέρα, γυρίσαμε.

2900γρ. η μικρή, ο γιατρός γούρλωσε και αγχώθηκε!!!! Αν πάρω τον μισό μήνα θα γεννηθεί περίπου 3,5 κιλά αν πάρω όλο τον μήνα δεν θέλει να μάθει λέει! Βγαίνει 10 μέρες μεγαλύτερη!

Η θέση της ήταν ιδανικότατη, κάθετη αριστερή, δεν έχει εμπεδωθεί ακόμη και ούτε θέλουμε γιατί είναι νωρίς. Εγώ πήρα 600γρ. σε 2 βδομάδες και η μπουμπού 700γρ.!!!Είμαι στα +8,5 κιλά, τέλεια μου είπε ο γιατρός!

Αυτά, σε γενικές γραμμές όλα καλά.

Ελευθερία μου τι καταπλητικά νέα βρε συ το κλίμα τα θρέφει έτσι τα μωρά σου?Πω πω αλλά καλά λες το μεγάλο παιδί είναι αλλιώς μετά δεν έχεις το ίδιο άγχος εμένα δεν ήταν πολύ μεγάλος 3300 και πήρα ΌΛΟ το μήνα αλλά συτγκριτικά με τις αδερφής μου που το πιο μεγάλο ήταν 2500 όταν γέννησα τον Γιώργο ήταν σα να τον έστελνα σχολείο:tongue:.

Καλό που δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα αν και να σου πω με τόσες δουλειές και σκυψίματα εγω το βλέπω να παίρνουν θέση πολυ γρήγορα.

Μπράβο και για τα κιλά σου κυρία!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Exeis dikio.Ego mperdeutika.Sto amazon einai 2 paketa panes, gi'auto me ayta ta 14-15 eyro.:rolleyes:

Kalimera sas!!

καλημερα αννα μου!!!

Ελευθερία μου τι καταπλητικά νέα βρε συ το κλίμα τα θρέφει έτσι τα μωρά σου?Πω πω αλλά καλά λες το μεγάλο παιδί είναι αλλιώς μετά δεν έχεις το ίδιο άγχος εμένα δεν ήταν πολύ μεγάλος 3300 και πήρα ΌΛΟ το μήνα αλλά συτγκριτικά με τις αδερφής μου που το πιο μεγάλο ήταν 2500 όταν γέννησα τον Γιώργο ήταν σα να τον έστελνα σχολείο:tongue:.

Καλό που δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα αν και να σου πω με τόσες δουλειές και σκυψίματα εγω το βλέπω να παίρνουν θέση πολυ γρήγορα.

Μπράβο και για τα κιλά σου κυρία!!

καλημερα γεωργια!!να σε καλα μου εβαλες και τα νεα της ελευθεριασ και τα διαβασα γιατι δεν προλαβα να διαβασω τι γραψατε:rolleyes:

μπραβο ελευθερια τελεια η μπουμπου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια:)

Αννούλα έτσι για την ιστορία θα σου πω πως ψωνίζω από το άμαζον μια 5ετία και ελάχιστα πράγματα έχω βρει ακριβότερα σε σχέση με εδώ. Είναι όντως 2 οι συσκευασίες, οπότε δεν συγκρίνεται η τιμή.

Απλά με τις πάνες έχω έναν φόβο πως μπορεί πάλι να σταματήσουν να στέλνουν γιατί το έκαναν και το παρελθόν, οπότε όσες το έχετε σκοπό σπεύσατε!!!

Γεωργία μου αυτό ξαναπές το, αχ αυτά τα σκυψίματα! Καμιά φορά δεν νιώθω καν πως είμαι έγκυος, πετάω. Και χθες μου έλεγε ο γιατρός 'έχεις κάτι για το οποίο θες να μου γκρινιάξεις? Λογικά τώρα θα ανεβαίνεις 5 σκαλιά και θα λαχανιάζεις, θα περπατάς λίγο και θα σταματάς,δεν θα βολεύεσαι στον ύπνο'. Του λέω τίποτα από αυτά, είμαι μια χαρά φτου φτου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πλάκα έκανε αλλά αυτός δεν λέει ποτέ κάτι απλά για να το πει. Όταν μπω στον μήνα μου θα το κρίνει, ελπίζω μόνο να μην μου πει να πάω με πρόκληση γιατί θέλω πάλι να γεννήσω έτσι αιφνίδια!

Καληνύχτα!

Pantos kalitera na geniseis pio noris apo oti gennises to gio sou, giati tha taleporitheis pali me pola rammata , ti les?

Καλημέρα Έφη Άννα και Ελευθερία.Τι κάνετε?

Εγω θα τρέχω πάλι στη δουλειά τώρα το πήραν χαμπάρι ότι θα σταματήσω την Δευτέρα και όλο και κάτι μου ζητάνε πάνω που τα είχα βάλει σε μια σειρά.

Κι εγω Ελευθερία μου σε αυτή την εγκυμοσύνη φτου φτου πετάω καμία σχέση με την πρώτη αφου καμιά φορά σκέφτομαι μήπως είναι και ψυχολογικό δηλ. περιμένεις να βαρύνεις σε κανακεύουν κιόλας ε βαραίνεις κι εσυ.Τι να πω και στον ύπνο βολεύομαι και καούρες δεν έχω και τα πόδια μου δεν πρήζονται(καλά μπορεί και να μη προλαβαίνω να τα δω!!χιχιχι) και όλα τα προλαβαίνω σπίτι μόνο όταν σκύβω να σηκώσω το μικρό νιώθω ότι δεν μπορώ να σκύψω όπως έσκυβα κατά τα άλλα μια χαρά ούτε συχνουρία δεν έχω καλέ σα πουλακι κοιμάμαι μη πω σα βόδι!!

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια φευγω θα παω αισθητικο για αποτριχωση και μετα για κατι ψωνια θα μπω πιο μετα!!!συμφωνω με την αννα οσο πιο νωρις τοσο το καλητερο ελευθερια μου εμενα ηταν 4 κιλα ο γιος μου στην γεννα και ταλαιπορηθηκα και δεν καταφερα να γεννησω φυσικα αν ηταν πιο μικρος μπορει και να τα καταφερνα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Άννα μου τον γιο μου τον έκανα 38+2, δεν πήρα πολλές μέρες από τον μήνα μου για πρωτόγεννη. Πόσο νωρίτερα να γεννηθεί η μπέμπα? Εφόσον κοντεύει ήδη τα 3 κιλά και στον μήνα μου μπαίνω σε 2 βδομάδες, θα περάσει έτσι και αλλιώς τα 3.200-3.300. Επίσης ο γιατρός μου δεν θέλει γέννες την 36η εβδομάδα, μετά την 37η έβδομη.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο γιος μου με έσκισε όχι μόνο επειδή γεννήθηκε 3.600 αλλά επειδή κατέβηκε με πολύ φόρα, βγήκε πολύ γρήγορα και με ξέκανε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια:)

Αννούλα έτσι για την ιστορία θα σου πω πως ψωνίζω από το άμαζον μια 5ετία και ελάχιστα πράγματα έχω βρει ακριβότερα σε σχέση με εδώ. Είναι όντως 2 οι συσκευασίες, οπότε δεν συγκρίνεται η τιμή.

Απλά με τις πάνες έχω έναν φόβο πως μπορεί πάλι να σταματήσουν να στέλνουν γιατί το έκαναν και το παρελθόν, οπότε όσες το έχετε σκοπό σπεύσατε!!!

Γεωργία μου αυτό ξαναπές το, αχ αυτά τα σκυψίματα! Καμιά φορά δεν νιώθω καν πως είμαι έγκυος, πετάω. Και χθες μου έλεγε ο γιατρός 'έχεις κάτι για το οποίο θες να μου γκρινιάξεις? Λογικά τώρα θα ανεβαίνεις 5 σκαλιά και θα λαχανιάζεις, θα περπατάς λίγο και θα σταματάς,δεν θα βολεύεσαι στον ύπνο'. Του λέω τίποτα από αυτά, είμαι μια χαρά φτου φτου!

Ara les na paraggilo kai apo to n.1? otan stamatisan tote na stelnoun itan gia kairo ayto?

Ax! ayta pou sou eipe o giatros sou ta exo ego.Simera exo ksipnisei apo tis 4.00. Esena einai psila to moro i oxi?

Egv exo iperixo stis 11.30, se ligo.

Διαφημίσεις

Άννα μου τον γιο μου τον έκανα 38+2, δεν πήρα πολλές μέρες από τον μήνα μου για πρωτόγεννη. Πόσο νωρίτερα να γεννηθεί η μπέμπα? Εφόσον κοντεύει ήδη τα 3 κιλά και στον μήνα μου μπαίνω σε 2 βδομάδες, θα περάσει έτσι και αλλιώς τα 3.200-3.300. Επίσης ο γιατρός μου δεν θέλει γέννες την 36η εβδομάδα, μετά την 37η έβδομη.

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο γιος μου με έσκισε όχι μόνο επειδή γεννήθηκε 3.600 αλλά επειδή κατέβηκε με πολύ φόρα, βγήκε πολύ γρήγορα και με ξέκανε.

3600 itan o protos mou.Po po, pos antexes??

Emena na fantasteis sfinose kai den katevaine, gi,auto mallon den eixa diastoli.

Ναι σταμάτησαν για περίπου 1 χρόνο.13 Δεκέμβρη 2010 ήταν η τελευταία μου παραγγελία σε πάνες!

Εγώ σκέφτομαι αν θα χρειαστώ το Νο1 καθόλου ή να πάρω μόνο Νο2. Στον Μάνο δεν το έβαλε παρά μόνο στο μαιευτήριο.

Δεν μου είπε αν είναι ψηλά η χαμηλά. Μου είπε πως έχει ιδανική θέση για τοκετό και μακάρι να μείνει έτσι και να συνεχίσω να μην τρώω πολλά γλυκά γιατί το αμνιακό υγρό έπεσε στα φυσιολογικά και έτσι θέλουμε να μείνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

3600 itan o protos mou.Po po, pos antexes??

Emena na fantasteis sfinose kai den katevaine, gi,auto mallon den eixa diastoli.

Αννούλα με 4-5 σπρωξιές βγήκε! Μόλις έσπασαν τα νερά είχα 2 διαστολή, σε 10 λεπτά πήγε στο 5 και σε ένα τέταρτο στο 8,5!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...