Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ααα ουτε αυτο το ηξερα...δλδ οσο θα ειναι νεογεννητο και μεχρι 3 μηνων στην διαρκεια της ημερας που θα ειναι ξυπνιο θα το εχουμε στην καλαθουνα??μια χαρα τοτε!!

Είχαμε χρονια μαγαζι με παιχνιδια... και ειχαμε και ριλαξ ...Στο κουτι γραφουν απο 3 μηνων... αν θυμαμαι... μα οσο ειναι μωρο μωρο δεν καταλαβαινει να ανοιξει ματακια να παιξει με τα κρεμαστα του ρηλαξ!!! Μην το παρεις ακομα! Δεν ειναι για υπνο καλε το ρηλαξ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχαμε χρονια μαγαζι με παιχνιδια... και ειχαμε και ριλαξ ...Στο κουτι γραφουν απο 3 μηνων... αν θυμαμαι... μα οσο ειναι μωρο μωρο δεν καταλαβαινει να ανοιξει ματακια να παιξει με τα κρεμαστα του ρηλαξ!!! Μην το παρεις ακομα! Δεν ειναι για υπνο καλε το ρηλαξ!!

οχι για υπνο λεω οταν θα ειναι ξυπνια να την εβαζα σε ριλαξ!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημρα κοριτσακια!! καμια μεσα πρωινη ακόμα;;

τι κανετε; εμεις απο τις 5 ξυπνιοι αφού ξυπνησε ο μικρος με βηχα αλλα ειμαι οκ εγω σημερα! νυσταζω βεβαια αλλα ειμαι καλυτερα απο χθες!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ποπακι μεγεια τα πραγματακια σας!!!!!!!!!!!!!! τα στεισατε κιολας ε??? ποτε προλαβες ρε θηριο???????????? μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!! με το καλο να τα χαρει το μπεμπουλινι σαςςςςςςς!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα! σημερα πηγα πρωι πρωι για τις καθιερομενες εξετασεις! τι κανετε εσεις??? εγω ειχα εναν υπνο χαλια!!!!!

good-morning-19.gif

καλημερα Αναστασια! τι εξετασεις εκανες;;

ποτε περνεις αποτελεσματα?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Αναστασια! τι εξετασεις εκανες;;

ποτε περνεις αποτελεσματα?

εκανα αυτες που κανω σχεδον ανα μηνα, αιματος και ουρα. και μια επιπλεον που μου εδωσε η διαβητολογος, γλυκοζηλιωμενη λεγεται. σημερα το απογευμα θα ειναι ετοιμες! αν προλαβει ο αντρας μου θα μου τις φερει:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εκανα αυτες που κανω σχεδον ανα μηνα, αιματος και ουρα. και μια επιπλεον που μου εδωσε η διαβητολογος, γλυκοζηλιωμενη λεγεται. σημερα το απογευμα θα ειναι ετοιμες! αν προλαβει ο αντρας μου θα μου τις φερει:rolleyes:

Αντε καλα αποτελεσματα!!!

ντεκαφεινε να υποθεσω ε???????;)

Οχι. προχτες μειναμε απο καφεινη εδω στην δουλεια και ειπια 2 ντεκαφ και ποναγα ολη μερα το κεφαλι μου και είχα μια νύστα....

τουλαχιστον το πρωι θελω οποσδηποτε καφεινι:P η γυναικολογος μου μου είπε μεχρι 2 την ημερα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Αννα μου!! εγω στο γραφείο και πινω τον εσπρεσσο μου να ανοιξει το ματι μου:tongue:
Αντε καλα αποτελεσματα!!!

Οχι. προχτες μειναμε απο καφεινη εδω στην δουλεια και ειπια 2 ντεκαφ και ποναγα ολη μερα το κεφαλι μου και είχα μια νύστα....

τουλαχιστον το πρωι θελω οποσδηποτε καφεινι:P η γυναικολογος μου μου είπε μεχρι 2 την ημερα..

σε ευχαριιστω αντωνια μου!

εφοσον εχεις την αδεια απο τη γιατρο σου ολα καλα!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...