Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑΙΝΙΕς ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ.

ξερω εγω Αννιτα μου. εισαι ακομη μεσα να σου πω;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αννιτα μου κατεβασε αυτό εδω.... http://www.utorrent.com/

ειναι προγραμμα πολύ καλο δεν θελει συνδρομή...

αλλα για να κατεβαζεις ταινιες θα μπαινεις πρωτα εδω http://btjunkie.org/ θα γραφεις την ταινια που θες να κατεβασεις και θα κατεβαζεται απο το torrent που σου εγραψα πιο πανω να κατεβασεις... καταλαβες;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αννιτα μου κατεβασε αυτό εδω.... http://www.utorrent.com/

ειναι προγραμμα πολύ καλο δεν θελει συνδρομή...

αλλα για να κατεβαζεις ταινιες θα μπαινεις πρωτα εδω http://btjunkie.org/ θα γραφεις την ταινια που θες να κατεβασεις και θα κατεβαζεται απο το torrent που σου εγραψα πιο πανω να κατεβασεις... καταλαβες;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Αννιτα δες αυτό!! Δεν ήθελες κατι χριστουγεννιάτικο για τον μπεμπη?

http://www.kinderland.com.gr/products_img/1322136248_0.jpeg

τι ομορφο τελειο... αντε θα τους βαζαμε και εμεις αν τους ειχαμε πριν τα χριστουγεννα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Να ρωτησω κατι ασχετο??Οδηγατε ακομη?

Εγω παντως ναι , δεν με δυσκολευει η οδηγηση αλλα το μπες-βγες στο αυτοκινητο...Εσεις??

κ εγω κανονικα οδηγαω αλλα εχω λιγο θεμα στο μπες κ βγες! παντως δε νομιζω να σταματησω εφοσον μπορω!

Γειά σας κοριτσάκια μου!!

Το πρωί πηγα πήρα μια τσάντα για το καρότσι, εκλεισα τις κουρτίνες(θα είναι έτοιμες το Σάββατο) κ πηγα κ από την δουλειά να δω αν ήρθε το χαρτί υπογεγραμμένο για το Ικα. Μάλλον κάπου το είχαν χάσει κ ξαναπηγα σαν χαζη να τα κάνω από την αρχή! Ευτυχώς είχα φασολάδα από χτες...

Εσείς καλά?? Κι εγώ πιστεύω ότι είναι άχρηστη η καλαθουνα...

μεγεια τα πραγματακια!!!!αντε να δουμε το δωματιακι! εσυ που θα το βαζεις στην αρχη να κοιμαται ?οχι σε καλαθουνα?

BJVqp3.png

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ έκανα λίγο μπαλκόνια με σκοπό να πλύνω κανένα ρουχαλάκι της μπέμπας αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλουν ξεκαθάρισμα τα ρούχα και δεν πρόλαβα να κάνω πολλά. Μες την μέση τα έχω.

Γενικώς σήμερα νιώθω λίγο περίεργα. Με μάτιασα που έλεγα ό,τι ο 8ος αυτή την φορά κυλάει ήπια. Δεν ξέρω, δεν μπορούσα ούτε να σκύψω, ούτε σκούπα δεν κατάφερα να βάλω. Απελπισία, δεν μπορώ άλλο να μην μπορώ να κάνω ό,τι θέλω!!!

Ουφ, σταματάω την γκρίνια..

Σε λίγο ξεκινάει το τούρκικο και για ένα 2ωρο δεν κάνω τίποτα άλλο (εκτός το παιδί φυσικά). Δώρα τον Μπεχλούλ βλέπεις και εσύ ε?:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΚΥΠΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩς.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΩΡΑ 5.00ΜΜ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥς.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ έκανα λίγο μπαλκόνια με σκοπό να πλύνω κανένα ρουχαλάκι της μπέμπας αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλουν ξεκαθάρισμα τα ρούχα και δεν πρόλαβα να κάνω πολλά. Μες την μέση τα έχω.

Γενικώς σήμερα νιώθω λίγο περίεργα. Με μάτιασα που έλεγα ό,τι ο 8ος αυτή την φορά κυλάει ήπια. Δεν ξέρω, δεν μπορούσα ούτε να σκύψω, ούτε σκούπα δεν κατάφερα να βάλω. Απελπισία, δεν μπορώ άλλο να μην μπορώ να κάνω ό,τι θέλω!!!

Ουφ, σταματάω την γκρίνια..

Σε λίγο ξεκινάει το τούρκικο και για ένα 2ωρο δεν κάνω τίποτα άλλο (εκτός το παιδί φυσικά). Δώρα τον Μπεχλούλ βλέπεις και εσύ ε?:)

Ναι τον Μπεχλούλ βλέπω κι εγω!!! Εγω έχω δει και το σημερινό και το επόμενο επισόδειο!!! Αν θες σου λεω που να τα δεις!! Το σημερνό εναι πολυ ωραιο και το αυριανο επισης!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γωγώ μου θα μας δώσουν ενα πορτ μπεμπέ κατι ξαδερφια του αντρα μου και εκει λεω να το κοιμίζω στην αρχη... Αν δεν μπορέσουν να μας το δώσουν θα πάρω απο μια φίλη μου που είπε κ αυτή να μας το δώσει... Με βαση είναι αυτα και θα με βολέψουν πιστευω.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αν γυριζε ο μπεμπης δεν θα τον ενιωθα να με κτυπαέι ψηλα; εγω το νιωθω στα πλευρα και κοντα στον ομφαλό

Παντα εκεί τον ένιωθες να σε χτυπάει Νίκη μου?? Κι εμένα λίγο πάνω απο τον αφαλό χτυπάει η μπουμπούκα...Αλλά ρε σεις όλο βραδυνές ωρες την πιάνουν τα τρελλά?? Τι θα την κάνω μπαρόβια??? :lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...