Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι όντως αυτό δεν είναι καλό. Θα πρέπει να το δείτε πριν την ετ όταν με το καλό πας για ετ. Μπορεί βέβαια να ανέβει μέχρι την ωοληψια γιατί είναι και μικρό το ωοθυλάκιο σου ακόμα. Το ενδομήτριο όμως θα το δείτε στο επόμενο στάδιο. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου ,εμένα δεν μου αρέσει η έκβαση γενικά θα δω την Δευτέρα με τον υπέρηχο τι θα γινει και αν δεν αξίζει να το πάρουμε θα το αφήσω και θα δω μετά ....

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!τι κανετε???σας διαβασα και οτι θυμηθω θα απαντησω!!

Μαργαριτα μου απο εχθες με εχεις βαλει φιτιλιες με το κρεβατακι και ολο το βραδυ το εβλεπα στον υπνο μου...σκεφτομαστε και εμεις να βολευτουμε με αυτο και εκει που θα διναμε τα χρηματα για ενα ακριβο κρεβατακι τωρα να τα αξιοποιησουμε σε κατι αλλο χρησιμο...καθισματακι αυτοκινητου ειναι απαραιτητο??? εμας η κλινικη με το αμαξι ειναι 5 λεπτα χρειαζεται να παρουμε σε πρωτη φαση??λεμε να διαθεσουμε περιπου 1000 για ολα τα ψωνια του μωρου για τα απαραιτητα μιλαω που χρειαζονται το πρωτο τριμηνο..θα μας φτασουν βρε κοριτσια??τωρα απο δωρα δεν ξερω γιατι οπως ειπα δεν θελω να περιμενω τι θα μου παρουν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααα και κατι ακομα αναφερατε για τα κιλα εγω ειμαι στα +12και κατι λετε να οφειλεται στο οτι παω τουαλετα 1 φορα την βδομαδα??αφου κανω διατροφη,,,απορω πως τα βαζω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δωρακι καλα ψωνια να εχεις και καλο καφεδακι κοπελα μου!!

Αντωνιτσα περαστικασε σενα και στον μικρο σου!!

ξεχναω καποια ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι καλε μια χαρα ειναι να τα παρεις απο εκει! Το καθισματακι αυτοκινητου ξερω οτι ειναι απαραιτητο κ γενικα θα το χρειαστεις σιγουρα. κ εμας θα μας το φερουν δωρο στο μαιευτηριο. οσο για τα κιλα δεν θελει κ πολυ σκεψη το πραγμα! αν μονο μπαινει φαγητο αλλα δεν βγαινει ε καταλαβαινεις καπου αποθηκευεται!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μια χαρα ειναι τα κιλακια σου αφου εχει βάλει πιο λιγα από ολες μας χεχεχε μπραβο!!! εγω εχω βαλει 7 και μπαινω στο 8 την παρασκευη...

και εμενα με εχει ταραξει στα πλευρα και γενικα, ασε γινετε σειμσός μεσ στη κοιλια μου.....

εσενα εχει γυρισει το μωρακι σου

Την τελευταια φορα που πηγα ηταν με το κεφαλι κατω κ τα ποδια προς τα πανω κ πλαι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ειναι το ιδιο πραγμα σε σχημα αλλα αλλαζει το υλικο.Ετσι καταλαβαινω εγω...

Η καλαθουνα ειναι ενα καλαθι ενω το πορτ-μπεμπε ειναι πιο καλο το υλικο. ειναι πιο ανθεκτικο μαλλον...

τα πορτ μπεμπε ως συνηθως μπαινουν και στα καροτσια..!

καλαθουνα

mari1200large_400x.jpg

πορτ μπεμπε

leto331595large_400x.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ααα ξεχασα να σας πω οτι ζυγιστηκα και εγω...Ειμαι στα +6 και το σαββατο μπαινω στον 8ο ..Καλα ειναι ε?Μηπως ειναι λιγα ανησυχω ...και δεν εχει χωρο το μωρο εκει μεσα?(η μηπως λεω βλακειες?)

Εχθες με ειχε ταραξει στα πλευρα ολη μερα κλωστιες και να με πιεζει τοσο σαν να θελει να πεταχτει εξω..Δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως...

αχ σοφακη τελεια εισαι!!!!!!εγω μπαινω στον 7ο και ειμαι +12 και κανω και διατροφη...πιο κατω ρωτουσα κιολας λετε να οφειλεται στο οτι παω 1 φορα την βδομαδα τουαλετα???με αγχωνει πολυ τοθεμα των κιλων μου...αναπνεω αερα και γινεται κιλο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ααα ξεχασα να σας πω οτι ζυγιστηκα και εγω...Ειμαι στα +6 και το σαββατο μπαινω στον 8ο ..Καλα ειναι ε?Μηπως ειναι λιγα ανησυχω ...και δεν εχει χωρο το μωρο εκει μεσα?(η μηπως λεω βλακειες?)

Εχθες με ειχε ταραξει στα πλευρα ολη μερα κλωστιες και να με πιεζει τοσο σαν να θελει να πεταχτει εξω..Δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως...

Καλημερα Σοφη! μια χαρα ειναι τα κιλα σου! δεν εισαι κ πολυ του φαγητου σε αντιθεση με καποιες απο εδω!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εγω ξαναλεω ειμαι στα +10. αλλα θυμαμαι ειχες ξεκινησει με λιγα παραπανω η κανω λαθος? αχ ελπιζω να τα χασουμε μετα κοριτσια δεν θελω να μεινω μπαλονι!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι καλε μια χαρα ειναι να τα παρεις απο εκει! Το καθισματακι αυτοκινητου ξερω οτι ειναι απαραιτητο κ γενικα θα το χρειαστεις σιγουρα. κ εμας θα μας το φερουν δωρο στο μαιευτηριο. οσο για τα κιλα δεν θελει κ πολυ σκεψη το πραγμα! αν μονο μπαινει φαγητο αλλα δεν βγαινει ε καταλαβαινεις καπου αποθηκευεται!!!!!!

Χαχα αυτο το εχω εγω και προ εγκυμοσυνης..Ημουν παντα πρησμενη απο την δυσκοιλιοτητα...Και βεβαια με εδειχνε και η ζυγαρια παραπανω κιλα..

Ουτε τωρα παω κανονικα τουαλετα αλλα παω λιγο καθε μερα..Λιγο ομως ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

to spiti einai duorofo....alla panw epeidi emene o antras mou me tin aderfi tou eixe gkremisei tin kouzina kai tin ekane dwmatio opote katalavaineis den einai spiti kanoniko alliws tha mename emeis panw....kai katevikame katw emeis pou einai polu kalitero to spiti exei kai kouzina einai mia xara diladi kai menw egw me ton antra mou kai mesa sto allo to dwmatio menei i kouniada mou...kai sto panw to spiti menei i pethera mou me tin mana tis...apla epeidi panw opws s eipa den exei kouzina katevainei katw prwi prwi kai genika oli mera einai katw panw paei mono gia na koimithei...kai katalavaineis enas panikos....spiti mou den mporoume na pame gt den exei xwro....einai 3ari alla sto ena dwmati menoun oi goneis m kai sto allo i aderfi mou emeis pou tha meinoume...opote menoume edw kai an argotera mporesoume mporei na noikiasoume gt twra den eimaste gianoikia einai duskola...

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Διαφημίσεις

αχ σοφακη τελεια εισαι!!!!!!εγω μπαινω στον 7ο και ειμαι +12 και κανω και διατροφη...πιο κατω ρωτουσα κιολας λετε να οφειλεται στο οτι παω 1 φορα την βδομαδα τουαλετα???με αγχωνει πολυ τοθεμα των κιλων μου...αναπνεω αερα και γινεται κιλο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλε μην αγχωνεσαι εσυ ειχες ξεκινησει πολυ αδυνατη κ ο οργανισμος κραταει γιατι χρειαζεται αποθεμα για το θηλασμο! θα τα χασεις στανταρ μετα! εγω τι θα κανω δεν ξερω που με εχει πιασει λυσσα κακια με το φαγητο!!!!!! κ δεν ξεκινησα στα ιδανικα μου κιλα. ξεκινησα +3...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τα πορτ μπεμπε ως συνηθως μπαινουν και στα καροτσια..!

καλαθουνα

mari1200large_400x.jpg

πορτ μπεμπε

leto331595large_400x.jpg

απ'οτι βλεπω εγω εχω καλαθουνα μου την εδωσε η νυφη μου..αρα πρεπει να παρω κ πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτοκινητου??πολυ πολυτελεια βλεπω βρε κοριτσια...παλια πως τα κουβαλουσαν???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα Σοφη! μια χαρα ειναι τα κιλα σου! δεν εισαι κ πολυ του φαγητου σε αντιθεση με καποιες απο εδω!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εγω ξαναλεω ειμαι στα +10. αλλα θυμαμαι ειχες ξεκινησει με λιγα παραπανω η κανω λαθος? αχ ελπιζω να τα χασουμε μετα κοριτσια δεν θελω να μεινω μπαλονι!!!!!

Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τρελη ορεξη..Οσο σκεφτομαι οτι θα φαω και μετα δεν θα αντεχω απο το βαρος στο στομαχι ...δεν με ενδιαφερει τοσο το φαι..

Ναι ξεκινησα με 5 παραπανω .Ημουν 59 κιλα περιπου και 1.60 υψος...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Χαχα αυτο το εχω εγω και προ εγκυμοσυνης..Ημουν παντα πρησμενη απο την δυσκοιλιοτητα...Και βεβαια με εδειχνε και η ζυγαρια παραπανω κιλα..

Ουτε τωρα παω κανονικα τουαλετα αλλα παω λιγο καθε μερα..Λιγο ομως ε?

και εγω ετσι ρε Σοφια πολυ λιγο παω αλλα οχι καθε μερα. Μερα παρα μερα. αλλα δεν νιωθω οτι καθαριζω ετσι... μου την σπαει πολυ αυτο το πραγμα γιατι οτι τρωω μενει..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

απ'οτι βλεπω εγω εχω καλαθουνα μου την εδωσε η νυφη μου..αρα πρεπει να παρω κ πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτοκινητου??πολυ πολυτελεια βλεπω βρε κοριτσια...παλια πως τα κουβαλουσαν???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι καλε δεν χρειαζονται ολα αυτα! προς θεου! χρειαζεσαι στανταρ καθισματακι το οποιο στεκεται κ κατω σαν πορτ μπεμπε. εγω θα πω αυτο να μου παρουν. καλαθουνα αν δεν ειχες θα σου ελεγα να μην παρεις. δεν ειναι απαραιτητο. κ εμενα μου την εδωσαν.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...