Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ax margarita mou kala ta les...exw kai egw tin tyxi na menw me pethera kai kouniada gt o petheros leipei sto ekswteriko gt exei naytiliaki etairia...kai katalavaineis...alla opws eipes prepei na mpoune oria apo twra gt meta tha einai xeirotera....

εσενα Μαρια μου ανακατευονται στα του μωρου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουυυυυυ απο δυσκοιλιοτητα να θελεις:D

Απο μικρη υπεφερα αλλα τωρα με την εγκυμοσύνη χειροτερεψαν τα πραγματα. για να σου δωσω να καταλαβεις η τελευταια φορα που εχω παει ήταν την παρασκευη:P

φοβαμαι και να παω τουαλετα ομως ρε παιδι μου... ειναι σαννα γενναω...δηλαδη πολλες φορες είναι πιο μεγαλο απο την τρυπητσα που εχουμε για να βγει και γεμιζει η τουαλετα με αιματα και εγω υποφερω και δεν μπορω να κατσω για 1 βδομαδα:tongue: (τι περιγραφη σας κανω ομως ε;;:lol::lol:)

Αντωνια μου εγω τόσο προβλημα δεν εχ ττουλαχιστο μια με μια πάω τουαλετα αλλά αυτό με το αιμα το παθαινω κι εγω τωρα ασε τρελη κατασταση

yiORT7o.jpgwYStp3.png

koita genika anakateuontai polu kai eidika i pethera mou i kouniada mou oxi idiaitera....twra me to mwro den mporw na sou pw akoma katse na erthei me to kalo o mpempis kai tha doume...an kai nomizw oti tha anakateuetai...alla den tha to epitrepsw....gt opws eipe kai i margarita an den mpoune apo twra oria meta tha einai xeirotera....opote apo twra prepei na kopsoume ta polla polla...

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!τι κανετε???σας διαβασα και οτι θυμηθω θα απαντησω!!

Μαργαριτα μου απο εχθες με εχεις βαλει φιτιλιες με το κρεβατακι και ολο το βραδυ το εβλεπα στον υπνο μου...σκεφτομαστε και εμεις να βολευτουμε με αυτο και εκει που θα διναμε τα χρηματα για ενα ακριβο κρεβατακι τωρα να τα αξιοποιησουμε σε κατι αλλο χρησιμο...καθισματακι αυτοκινητου ειναι απαραιτητο??? εμας η κλινικη με το αμαξι ειναι 5 λεπτα χρειαζεται να παρουμε σε πρωτη φαση??λεμε να διαθεσουμε περιπου 1000 για ολα τα ψωνια του μωρου για τα απαραιτητα μιλαω που χρειαζονται το πρωτο τριμηνο..θα μας φτασουν βρε κοριτσια??τωρα απο δωρα δεν ξερω γιατι οπως ειπα δεν θελω να περιμενω τι θα μου παρουν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααα και κατι ακομα αναφερατε για τα κιλα εγω ειμαι στα +12και κατι λετε να οφειλεται στο οτι παω τουαλετα 1 φορα την βδομαδα??αφου κανω διατροφη,,,απορω πως τα βαζω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δωρακι καλα ψωνια να εχεις και καλο καφεδακι κοπελα μου!!

Αντωνιτσα περαστικασε σενα και στον μικρο σου!!

ξεχναω καποια ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Νικη μου εγω παντως πιστευω οτι ειναι αχρηστη η καλαθουνα απο την στιγμη που εχετε πορτ-μπεμπε κ καθισμα αυτοκινητου...

Αν θες να το πας στην πεθερα σου , μπορεις να χρησιμοποιησεις κατι απο αυτα τα 2 ..Η καλαθουνα ειναι αχρηστη (αφου εχεις τα αλλα 2).

Μαργαριτα τελεια τα πραγματακια σου απο το ικεα...Αντε με το καλο να τα αγορασετε....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

πω πω ρε κοριτσια πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο οταν ανακατευοντε τριτοι στο ζευγαρι ε???? και το θεμα πιστευω ειναι να μην εχει μετα και το ζευγαρι προβλημα μεταξυ του:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νικη μου εγω παντως πιστευω οτι ειναι αχρηστη η καλαθουνα απο την στιγμη που εχετε πορτ-μπεμπε κ καθισμα αυτοκινητου...

Αν θες να το πας στην πεθερα σου , μπορεις να χρησιμοποιησεις κατι απο αυτα τα 2 ..Η καλαθουνα ειναι αχρηστη (αφου εχεις τα αλλα 2).

Μαργαριτα τελεια τα πραγματακια σου απο το ικεα...Αντε με το καλο να τα αγορασετε....

σοφακη μοθ εγω αυτα τα ξερω και τα καλοξερω στους αλλους ελατε να τα πειτε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ααα ξεχασα να σας πω οτι ζυγιστηκα και εγω...Ειμαι στα +6 και το σαββατο μπαινω στον 8ο ..Καλα ειναι ε?Μηπως ειναι λιγα ανησυχω ...και δεν εχει χωρο το μωρο εκει μεσα?(η μηπως λεω βλακειες?)

Εχθες με ειχε ταραξει στα πλευρα ολη μερα κλωστιες και να με πιεζει τοσο σαν να θελει να πεταχτει εξω..Δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

anastasia mou einai polu duskolo...alla ayto prepei na to kopsei o antras...kai egw pou exw sunexeia tin pethera mou sta podia mou den mporw na tis pw kati gt menoume mazi kai an tis pw kati mporei na to parei diaforetika kai na to pareksigisei kai meta tha eimaste kapws kai den to thelw...opote o antras mou einai aytos pou me ton tropo tou mporei na tis milisei....egw den exw kamia douleia pisteyw...ektos kai an pia to thema ftasei sta oria tou kai mono tote mporei na milisw...

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

koita genika anakateuontai polu kai eidika i pethera mou i kouniada mou oxi idiaitera....twra me to mwro den mporw na sou pw akoma katse na erthei me to kalo o mpempis kai tha doume...an kai nomizw oti tha anakateuetai...alla den tha to epitrepsw....gt opws eipe kai i margarita an den mpoune apo twra oria meta tha einai xeirotera....opote apo twra prepei na kopsoume ta polla polla...

εσυ μενεις και με τη πεθερα σου ακομα χειροτερα εγω ευτυχως προς το παρων μενω σπίτι μου....και αν μου πει και τιποτε η μαμα μου και της πω κι εγω μετα, θα μας περσει και ολα οκ...

γιατι δεν μενετε το σπιτι των δικων σου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

πω πω ρε κοριτσια πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο οταν ανακατευοντε τριτοι στο ζευγαρι ε???? και το θεμα πιστευω ειναι να μην εχει μετα και το ζευγαρι προβλημα μεταξυ του:rolleyes:

καλημερα Αναστασια μου, αυτά φοβμαι μην εχουμε προβληματα εμεις μετα μεταξύ μας

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ααα ξεχασα να σας πω οτι ζυγιστηκα και εγω...Ειμαι στα +6 και το σαββατο μπαινω στον 8ο ..Καλα ειναι ε?Μηπως ειναι λιγα ανησυχω ...και δεν εχει χωρο το μωρο εκει μεσα?(η μηπως λεω βλακειες?)

Εχθες με ειχε ταραξει στα πλευρα ολη μερα κλωστιες και να με πιεζει τοσο σαν να θελει να πεταχτει εξω..Δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλιως...

μια χαρα ειναι τα κιλακια σου αφου εχει βάλει πιο λιγα από ολες μας χεχεχε μπραβο!!! εγω εχω βαλει 7 και μπαινω στο 8 την παρασκευη...

και εμενα με εχει ταραξει στα πλευρα και γενικα, ασε γινετε σειμσός μεσ στη κοιλια μου.....

εσενα εχει γυρισει το μωρακι σου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα του πορτμπεμπε με την καλαθουνα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ειναι το ιδιο πραγμα σε σχημα αλλα αλλαζει το υλικο.Ετσι καταλαβαινω εγω...

Η καλαθουνα ειναι ενα καλαθι ενω το πορτ-μπεμπε ειναι πιο καλο το υλικο. ειναι πιο ανθεκτικο μαλλον...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

καλημερα Αναστασια μου, αυτά φοβμαι μην εχουμε προβληματα εμεις μετα μεταξύ μας

αυτο ειναι το θεμα... γι΄υατο οτι σε ενοχλει πιστευω καλο ειναι να το λες αμεσως, να μην μαζευοντε....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...