Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοιτα αν είναι να την παρει για να την εχει σπιτι της τοτε ασε την να κανει οτι θελει. στο κατω κατω τα λεφτα της πεταει...μετα απο 2-3 μηνες θα δει οτι εκανε λαθος.. Αλλα για την μεταφορα ξεκαθαρισε τους το..

Αντωνια μου εγω το λεω αυτό,αυτή δεν ειπε κατι ετσι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπορει η πεθερα μου να μου την παρει και να την εχει σπίτι της για οταν θα της πέρνω το μωρο, ξερω κι εγω

καλα αν ειναι γι αυτο ας την παρει. δεν σε νοιαζει εσενα ετσι κ αλλιως! αρκει να την εχει καπου σταθερα να μην κυνδινευει.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα αν ειναι γι αυτο ας την παρει. δεν σε νοιαζει εσενα ετσι κ αλλιως! αρκει να την εχει καπου σταθερα να μην κυνδινευει.

Ε ναι αν ειναι για να την εχει απλα σπιτι της δεν με ενοχλει, εμενα να μην μο τη δωσει γιατι μου ειναι τελειος αχριστη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αντωνια μου ναι καλα σιγα μην μου παρει ( τα εχουμε παραγγειλει ειδη αυτα απλα δωσαμε μια προκαταβολή) αφου την ρωτησε ο φίλος μου τη θα μας παρει εκεινη απο εκει και ειπε τίποτα, βασικα μας εδωσε ο πεθερος μου 250 ευρω αρα ειναι λες και εδωσε και εκεινη...

σιγα τα λεφτα που έδωσαν δηλαδη... μην περιμενεις τιποτα απο κανεναν. να τελειωσετε με το καλο τις σπουδες σας να βρειτε μια δουλεια να πατε μονοι σας με το μωρακι σας να ησυχασετε. εμας εχτες εκανε καυγα ο πεθερος γιατι οι κλινικες χρεωνουν τοσα πολλα για τις γεννες. και ειχε την απαιτηση να ζητησουμε εκπτωση αφού είναι το 2ο μωρο που θα γεννηθει εκει και ειπε οτι αν δεν ζητησουμε εμεις θα το κανεια αυτος:shock:....και δεν είπε τουλαχιστον να μας δωσει κατι να μας βοηθησει....

Καλημερα κουκλες,

Αντωνια μου περαστικα και στους δυο περιεργος ο καιρος εχει και πολλες ιωσεις δεν μπορεις να το αποφυγεις περαστικα σας,

Πωπω Ελευθερια μονο +7.5 εγω οταν πηγα στον γιατρο ημουν στα +10 και δεν μπορω να κρατηθω καθολου ολο θελω να τρωω,

Νικη οπως σου ειπαν και τα κοριτσια η καλαθουνα χρησιμοποιειται μονο στους πρωτους 2 με 3 μηνες μετα ειναι αχρηστη, εσυ γεννας τελος Ιανουαριου μετα Φεβρουαριο Μαρτιο το μωρο λογω εποχης χειμωνας και πολλες ιωσεις δεν θα το πολυ βγαζεις εξω οποτε θεωρω οτι δεν θα τη χρειαστεις ασε που εαν εχεις παραγγειλει πορτ μπεμπε που μπαινει πανω στο καροτσι θα χρησιμοποιεις αυτο

Καλημερα Μελινα! Ευχαριστω πολυ καλη μου! χαχαχα!!! και εγω στην ιδια φαση είμαι με το φαγητο... συνεχως θελω να μασουλαω....την Παρασκευη θα παω στον γιατρο εγω να ζυγιστω να δουμε ποσα εβαλα:tongue:

αντε καλοτυχη! εγω βαριεμαι πολυυυυυυ σημερα!....:(:(:(:(:(

Ουφ Μαργαριτα και εγω εχω μια βαρεμαρα σημερα... δεν εκανα τιποτα απο το πρωι και εχω παρα πολυ δουλεια... βαριεμαι ομως ρε γμτ....εχω και προδιαθεση για να αρρωστησω, νιωθω και δυσφορια απο την δυσκοιλιοτητα εχω και μια κομμαρα που θελω να ξαπλωσω πανω στο γραφειο να κοιμηθω..πως θα την παλεψω σημερα δεν ξερω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

σιγα τα λεφτα που έδωσαν δηλαδη... μην περιμενεις τιποτα απο κανεναν. να τελειωσετε με το καλο τις σπουδες σας να βρειτε μια δουλεια να πατε μονοι σας με το μωρακι σας να ησυχασετε. εμας εχτες εκανε καυγα ο πεθερος γιατι οι κλινικες χρεωνουν τοσα πολλα για τις γεννες. και ειχε την απαιτηση να ζητησουμε εκπτωση αφού είναι το 2ο μωρο που θα γεννηθει εκει και ειπε οτι αν δεν ζητησουμε εμεις θα το κανεια αυτος:shock:....και δεν είπε τουλαχιστον να μας δωσει κατι να μας βοηθησει....

αυτό λεω αν σκεφτεις ότι θα δωσουμε 1585, τίποτα δεν ειναι ο μπαμπασ μου θα δωσει τα περισσοτερα και τον λυπάμαι...

αααα δεν τους μπορω που λενε λενε αλλά δεν ανοιγουν το πορτοφόλι να δωσουν

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εμας εχτες εκανε καυγα ο πεθερος γιατι οι κλινικες χρεωνουν τοσα πολλα για τις γεννες. και ειχε την απαιτηση να ζητησουμε εκπτωση αφού είναι το 2ο μωρο που θα γεννηθει εκει και ειπε οτι αν δεν ζητησουμε εμεις θα το κανεια αυτος:shock:....και δεν είπε τουλαχιστον να μας δωσει κατι να μας βοηθησει....

Ουφ Μαργαριτα και εγω εχω μια βαρεμαρα σημερα... δεν εκανα τιποτα απο το πρωι και εχω παρα πολυ δουλεια... βαριεμαι ομως ρε γμτ....εχω και προδιαθεση για να αρρωστησω, νιωθω και δυσφορια απο την δυσκοιλιοτητα εχω και μια κομμαρα που θελω να ξαπλωσω πανω στο γραφειο να κοιμηθω..πως θα την παλεψω σημερα δεν ξερω

Φοβερος ο πεθερος σου! και δεν θα τα βαλει αυτος? κ τοτε τι ανακατευεται? μα τι ρωταω κ εγω η τρελλη λες κ δεν ξερω.... εμεις χτες ειδαμε κ κατι μπανια στο ικεα οικονομικα κ τελεια κ πηραμε μια προσφορα αλλα δεν του αρεσε του πεθερου. λεει σιγα μην βαλω αυτα τα ψευτικα του ικεα να μου χαλασουν! μα δεν εχει μονο βλακειες το ικεα να λεει ο αντρας μου τιποτα αυτος ανενδοτος! καλα αν θελει να δωσει ενα σκασμο λεφτα προβλημα του. απλα θα το κανει οπως θελει εκεινος αυτο με νευριαζει.... αφου εμεις θα μεινουμε μεσα δεν μπορουμε να εχουμε αποψη? αστα ειναι πραγματικα τυχεροι οσοι δεν εχουν την αναγκη απο τα πεθερικα αλλα ειναι δυσκολες οι εποχες τι να κανουμε.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

εχεις κ εσυ πολυ δυσκοιλιοτητα βρε κοριτσι ε? καθε ποτε πας? μην μου πεις κ εσυ μια φορα την εβδομαδα κ κουφαθω! εγω καπως ψιλοπαω με το nujol το λαδακι κ τα ακτινιδια. οποτε τα θυμαμαι δηλαδη...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αντωνια μου εγω το λεω αυτό,αυτή δεν ειπε κατι ετσι

τοτε Νικη αστην να κανει οτι θελει. και αν σου την φερει και σου την παρουσιασει οριστε παρτην, πεστης κοιταξε εγω σου ειπα οτι δεν την θελω. ασε την στο σπιτι σου για οταν ερχετε το μωρο να το βαζουμε μεσα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημερα!!!Τι μου κανετε?Διαβασα τα χθεσινα αλλα δεν εχω τελειωσει με τα σημερινα...

Βεβαια τα καλα νεα τα θυμαμαι...

Αννιτα μου μπραβο στο μωρακι σου που μεγαλωσε...Τι ωραιο χριστουγεννιατικο δωρο ...

Αναστασια μου μια χαρα το doppler ε?Τελεια!

Ελευθερια μου ειστε καλυτερα σημερα ε?

Αντωνια μου περαστικουλια στον μικρο σου ...

Μαρακι μου περαστικα ....

Βλεπω οτι ολο και κατι τριγυρναει απο γριπη, πυρετο κ ιωσεις...

Εγω προσπαθω να φυλαχτω γιατι ηδη αισθανομαι χαλια...Με ποναει η πλατη μου...δεν ανεπνεω καλα μερικες φορες...Με ποναει το εντερο μου ..ολα χαλια...ΑΝτε να δω τις εξετασεις αιματος , θα παω να της παρω στις 12..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αυτό λεω αν σκεφτεις ότι θα δωσουμε 1585, τίποτα δεν ειναι ο μπαμπασ μου θα δωσει τα περισσοτερα και τον λυπάμαι...

αααα δεν τους μπορω που λενε λενε αλλά δεν ανοιγουν το πορτοφόλι να δωσουν

αχ κοριτσακι μου! εδω εμεις ολοκληρες γαιδουρες κ ειμαστε στα χερια των πεθερικων! εσυ εισαι κ μικρουλα κ θα σε πρηξουν ακομα περισσοτερο... απλα απο την αρχη βαλε φρενα στην κατασταση γιατι ευκολα ξεφευγει...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Φοβερος ο πεθερος σου! και δεν θα τα βαλει αυτος? κ τοτε τι ανακατευεται? μα τι ρωταω κ εγω η τρελλη λες κ δεν ξερω.... εμεις χτες ειδαμε κ κατι μπανια στο ικεα οικονομικα κ τελεια κ πηραμε μια προσφορα αλλα δεν του αρεσε του πεθερου. λεει σιγα μην βαλω αυτα τα ψευτικα του ικεα να μου χαλασουν! μα δεν εχει μονο βλακειες το ικεα να λεει ο αντρας μου τιποτα αυτος ανενδοτος! καλα αν θελει να δωσει ενα σκασμο λεφτα προβλημα του. απλα θα το κανει οπως θελει εκεινος αυτο με νευριαζει.... αφου εμεις θα μεινουμε μεσα δεν μπορουμε να εχουμε αποψη? αστα ειναι πραγματικα τυχεροι οσοι δεν εχουν την αναγκη απο τα πεθερικα αλλα ειναι δυσκολες οι εποχες τι να κανουμε.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

εχεις κ εσυ πολυ δυσκοιλιοτητα βρε κοριτσι ε? καθε ποτε πας? μην μου πεις κ εσυ μια φορα την εβδομαδα κ κουφαθω! εγω καπως ψιλοπαω με το nujol το λαδακι κ τα ακτινιδια. οποτε τα θυμαμαι δηλαδη...

ναι ρε ο πεθερος μου΄είναι κλασσικος τσιγγουνης. δηλαδη εχει φυλαγμενα λεφτα για να τα παρει μαζι του και δεν βοηθα το παιδι του που έχει αναγκη και εχει την απαιτηση να κανω εγω ρεζιλικια για να γλυτωσω ενα ποσο..

Ασε δραμα μα τα πεθερικα...

Ουυυυυυ απο δυσκοιλιοτητα να θελεις:D

Απο μικρη υπεφερα αλλα τωρα με την εγκυμοσύνη χειροτερεψαν τα πραγματα. για να σου δωσω να καταλαβεις η τελευταια φορα που εχω παει ήταν την παρασκευη:P

φοβαμαι και να παω τουαλετα ομως ρε παιδι μου... ειναι σαννα γενναω...δηλαδη πολλες φορες είναι πιο μεγαλο απο την τρυπητσα που εχουμε για να βγει και γεμιζει η τουαλετα με αιματα και εγω υποφερω και δεν μπορω να κατσω για 1 βδομαδα:tongue: (τι περιγραφη σας κανω ομως ε;;:lol::lol:)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αυτό θα της πω Αντωνια μου οτι καλυτερα να την αφησει σπίτι για όταν θα της πέρνω το μωρο....

Μαργαρίτα μου ναι πρεπει να τους το κόβω σιγα σιγα γιατί μετα θα πάρουν φορα και δεν θα σταματανε με τιποτα και θα εινα αργα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...