Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικη να τους κοψεις αυτο το ανακατεμα απο τωρα! ετσι θα σου επιβαλλουν πραγματα και οταν γεννησεις και θα εχεις προβλημα...για ρωτα με και εμενα:wink:

θα θελουν να μπλεκονται παντού και να επιβαλλουν την γνωμη τους που ας είναι και λαθος.

ΟΧΙ η καλαθούνα δεν είναι για την μεταφορα. το μονο ασφαλες μεταφορικο μεσω είναι το καθησματακι αυτοκινητου και αυτο μου το είπε και η παιδιατρος μου. εσυ να επιμεινεις και στο κατω κατω ας ρωτησουν τον παιδιατρο να τους πει

εσυ αντωνια μου το καλο εμενες σπιτι σου εγω μενω σπιτι των δικών μου.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κρίμα ειναι το ξερω, οχι η μαμα μου δεν θα μου την παρει της το εχω απαγορευσει, της πεθερας μου της να της πω ομως; :confused:

πες της οτι ρωτησες τον γυναικολογο κ σου ειπε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγει το παιδι απο το μαιευτηριο κ να μπει στο αμαξι στην καλαθουνα. ετσι ειναι δηλαδη. μα πως νευριαζω με κατι τετοια... πρεπει να μπει στο καθισματακι

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ίσως να μην ξέρει κ η μαμα σου,πες της το εσυ. Πρέπει να μπει στο καθισματακι κ να βάλει κ ζώνη το μωρό!! Πολλοί παιδίατροι σου απαγορευουν να το μεταφερεις αλλιώς!! Αν φρενάρει πχ στην καλαθουνα δεν προστατεύεται!!

το ξερω Δωρα μου οχι το μωρο παντα θα ειναι στο καθισμα του αυτοκηνιτου ποτε πουθενα αλλου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι κρίμα ειναι το ξερω, οχι η μαμα μου δεν θα μου την παρει της το εχω απαγορευσει, της πεθερας μου της να της πω ομως; :confused:

να της πεις οτι δεν χρειαζεσαι την καλαθούνα και οτι αν θελει να σου αγορασει κατι να σου αγορασει κατι χρησιμο οπως π.χ.παρκο, αποστειρωση, ριλαξ (σκεψου κατι που δεν εχεις και χρειαζεσε)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Σε λίγο θα βγω με την μαμα μου κ θα παμε να κλείσουμε τις κουρτίνες! Κ να πάρω μια τσάντα αλλαξιερα για το καρότσι. Κ να κάτσω να πιω έναν καφέ βρε αδερφέ!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πες της οτι ρωτησες τον γυναικολογο κ σου ειπε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγει το παιδι απο το μαιευτηριο κ να μπει στο αμαξι στην καλαθουνα. ετσι ειναι δηλαδη. μα πως νευριαζω με κατι τετοια... πρεπει να μπει στο καθισματακι

μπορει η πεθερα μου να μου την παρει και να την εχει σπίτι της για οταν θα της πέρνω το μωρο, ξερω κι εγω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εσυ αντωνια μου το καλο εμενες σπιτι σου εγω μενω σπιτι των δικών μου.

ΕΥΤΥΧΩΣ!! για αυτο σου λεω. εσυ επειδη θα μενεις μαζι τους θα μπλεκονται! ξερεις τωρα την νοοτροπια μας... ειδικα των κυπριων μαναδων...απο τωρα να τους τα κοψεις όλα τα επιβλητικα υφακια.....

και εγω νευριαζω πολυ ρε Μαργαριτα... Την βρηκαν μικρη και της λενε λαθος συμβουλες ρε γμτ..

Η καλαθουνα είναι για 2 μήνες το πολύ 3... Θα προτιμούσα να μου έπαιρναν μπανακι με βάση που κοστίζει πιο πολύ κ είναι κ πιο χρήσιμο.

ακριβως!! και να μην σου πω οτι αυτους τους 2-3 μηνες ισως δεν πας και πουθενα με το μωρο....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

να της πεις οτι δεν χρειαζεσαι την καλαθούνα και οτι αν θελει να σου αγορασει κατι να σου αγορασει κατι χρησιμο οπως π.χ.παρκο, αποστειρωση, ριλαξ (σκεψου κατι που δεν εχεις και χρειαζεσε)

Αντωνια μου ναι καλα σιγα μην μου παρει ( τα εχουμε παραγγειλει ειδη αυτα απλα δωσαμε μια προκαταβολή) αφου την ρωτησε ο φίλος μου τη θα μας παρει εκεινη απο εκει και ειπε τίποτα, βασικα μας εδωσε ο πεθερος μου 250 ευρω αρα ειναι λες και εδωσε και εκεινη...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες,

Αντωνια μου περαστικα και στους δυο περιεργος ο καιρος εχει και πολλες ιωσεις δεν μπορεις να το αποφυγεις περαστικα σας,

Πωπω Ελευθερια μονο +7.5 εγω οταν πηγα στον γιατρο ημουν στα +10 και δεν μπορω να κρατηθω καθολου ολο θελω να τρωω,

Νικη οπως σου ειπαν και τα κοριτσια η καλαθουνα χρησιμοποιειται μονο στους πρωτους 2 με 3 μηνες μετα ειναι αχρηστη, εσυ γεννας τελος Ιανουαριου μετα Φεβρουαριο Μαρτιο το μωρο λογω εποχης χειμωνας και πολλες ιωσεις δεν θα το πολυ βγαζεις εξω οποτε θεωρω οτι δεν θα τη χρειαστεις ασε που εαν εχεις παραγγειλει πορτ μπεμπε που μπαινει πανω στο καροτσι θα χρησιμοποιεις αυτο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Σε λίγο θα βγω με την μαμα μου κ θα παμε να κλείσουμε τις κουρτίνες! Κ να πάρω μια τσάντα αλλαξιερα για το καρότσι. Κ να κάτσω να πιω έναν καφέ βρε αδερφέ!!!!

αντε καλοτυχη! εγω βαριεμαι πολυυυυυυ σημερα!....:(:(:(:(:(

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μπορει η πεθερα μου να μου την παρει και να την εχει σπίτι της για οταν θα της πέρνω το μωρο, ξερω κι εγω

κοιτα αν είναι να την παρει για να την εχει σπιτι της τοτε ασε την να κανει οτι θελει. στο κατω κατω τα λεφτα της πεταει...μετα απο 2-3 μηνες θα δει οτι εκανε λαθος.. Αλλα για την μεταφορα ξεκαθαρισε τους το..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ΕΥΤΥΧΩΣ!! για αυτο σου λεω. εσυ επειδη θα μενεις μαζι τους θα μπλεκονται! ξερεις τωρα την νοοτροπια μας... ειδικα των κυπριων μαναδων...απο τωρα να τους τα κοψεις όλα τα επιβλητικα υφακια.....

και εγω νευριαζω πολυ ρε Μαργαριτα... Την βρηκαν μικρη και της λενε λαθος συμβουλες ρε γμτ..

ακριβως!! και να μην σου πω οτι αυτους τους 2-3 μηνες ισως δεν πας και πουθενα με το μωρο....

λεω να πάρω τη μαμα μου δηλαδη περισσοτερο και να της μιλησω.....

μαλλόν θα βγει το μωρο αντωνια μου επειδή θα εχω και μαθηματα και οταν δεν μπορει να το προσεχει η μαμα μου ή ο φίλος μου θα το περνουμε στη πεθερα μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...