Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νίκη μου μπορούν να σου πάρουν κάτι άλλο που θα σου είναι πιο χρήσιμο όμως. Εξάλλου δεν μπορούν να ξέρουν εκείνες τι θα σε βολέψει και δεν είναι λογικό να το πάρουν μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό. Τι να σου πω, και εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου σταθερό εδώ που τα λέμε.

αυτό λεω κι εγω, εχω το καθισμα του αυτοκηνιτου για οταν παμε καπου που πιστευω μια χαρα θα ειναι το μωρο εκει, ειναι και το ριλαξ. το καθιμα του αυτοκηνιυου μπορω να βάλω το μωρο απο ττην ωρα που θα φυγουμε παο την κλινικη ετσι δεν ειναι;

HUGGY-CML_0.jpg?1320227522

ειναι αυτό εδω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτό λεω κι εγω, εχω το καθισμα του αυτοκηνιτου για οταν παμε καπου που πιστευω μια χαρα θα ειναι το μωρο εκει, ειναι και το ριλαξ. το καθιμα του αυτοκηνιυου μπορω να βάλω το μωρο απο ττην ωρα που θα φυγουμε παο την κλινικη ετσι δεν ειναι;

ειναι αυτό εδω

Επιβάλλεται να το έχεις στο καθισματακι όταν φύγεις από το μαιευτήριο!!! Εκτός κ αν μένεις 5λεπτά δρόμο από το μαιευτήριο όπως εγω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ειναι αυτό εδω

Ναι Νικη μου εδω θα το βαλεις οταν βγεις απο την κλινικη και σε οποιαδηποτε αλλη μεταφορα του!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Νικη μου!

Δεν χρειαζεσε καλαθούνα για οταν πας καπου. η μεταφορα γίνεται με το καθησματακι αυτοκινητου.

Αυτες του τζαμπο τις εχω δει και είναι πολυ ψευτικες.. δηλαδη σε σημειο που θα φοβασαι οτι θα βαλεις μεσα το μωρο και θα πεσει απο κατω:confused::confused:

αυτο σκεφτομαι ΑΝτωνια μου οτι θα το παρω και θα πεσει από κατω το μωρο, επειδή εγω ειμαι μικρη δεν εχω και πειρα θέλουν να μου λένε τη γνωμη τους και την ακυω χωρις προβλημα αλλά στο τελος θελουν να μου την επιβαλουν, βασικα η πεθερα μου θελει να μου την παρει , της μαμας μου της ειπα να μην μου παρει τίποτα, αλλα και η μαμα μου δεν παει πισω..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα κοριτσακια. δεν μπορεσα να κοιμηθω κ αλλο με επιασε αλλεργια κ ειπα να σηκωθω πριν αρχισει να με βριζει ο Μαριος για τα αψου αψου!

Περαστικα Αντωνια μου σε σενα κ στο αγορακι σου! ε τωρα χειμωνας θελει προσοχη αλλα κ παλι θα αρρωστησουν κ θα κολησουν κ τις μανουλες!

Ελευθερια μπραβο βρε που εχασες εναμιση κιλο! μα πως τα καταφερνετε? εγω τωρα ειμαι στα + 10 και μολις μπηκα 7ο....πολλα ειναι μα τι να κανω? οσοσ μπορω κρατιεμαι. να δω τι θα μου πει κ ο γιατρος. η αληθεια ειναι δεν θα ηθελα να ξεπερασω τα 13-14 κιλα...μετα νομιζω δυσκολα θα φυγουν... αλλα ειναι κ η ρημαδα η δυσκοιλιοτητα που επιβαρρυνει.

οσο για την γεννα που λεγανε χτες τα κοριτσια εγω επειδη εχω σταδιοδρομια στον πονο κ στα νοσοκομεια ειμαι λιγακι πιο ψυχραιμη! ετσι κ αλλιως δεν γλιτωνουμε τιποτα! καλα σιγουρα θα φοβηθω εκεινη την ωρα αλλα οκ! δεν το σκεφτομαι προς το παρον! εχω τοση ανυπομονησια να δω το μωρο μου κ να ειναι καλα πανω απ ολα θεουλη μου....

Δωρακι κ εσυ πονας στην πλατη? εμενα κυριως απο χτες με ποναει αναμεσα στα πλευρα κ εχω κ κατι τσιμπιες παντου! νιωθω πολυ βαρια κ δυσκινητη κιολας μαλλον λογω κιλων. οταν αλλαζω πλευρο στο κρεβατι θελω καποια ωρα κ ειναι κ λιγο δυσαρεστο....

Μαρακι καλημερα κοριτσακι μου!

Νικη την καλαθουνα αν θες την ακουμπας κ κατω! κ εγω φοβαμαι να την εχω πανω στην βαση της δεν μου φαινεται τρομερα σταθερη. διπλα στο κρεβατι μου θα την εχω που ειναι κ αρκετα χαμηλο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ειναι αυτό εδω

καλε μια χαρα ειναι αυτο! ναι αφου ειναι ειδικο για νεογεννητα απο την αρχη το βαζεις! Πες τους να μην σου παρουν καλαθουνα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι Νικη μου εδω θα το βαλεις οταν βγεις απο την κλινικη και σε οποιαδηποτε αλλη μεταφορα του!

Ρωταω γιατι θα με τρελανουνε, λεω στους γωνεις μου οτι το μωρο θα το βάλω στο καθισμα του αυτοκηνιτου οταν γεννηθει και μου αρχίζουν που θα βάλεις το μωρο εκει μεσα δεν κανει θα πάρουμε μια μικρη καλαθουνα (βλ, τζαμπο) θα καθισεις πίσω μαζι του και να πάτε σπίτι...

και να τους εξηγω ειδικά της μαμα μου (γιατί ο μπαμπας μου οταν του πεις κατι σε καταλαμβαινει,) ότι το καθισμα τωρα δεν ειναι όπως ημουν εγω μικρη κανει για το μωρο μολις γεννηθει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αυτο σκεφτομαι ΑΝτωνια μου οτι θα το παρω και θα πεσει από κατω το μωρο, επειδή εγω ειμαι μικρη δεν εχω και πειρα θέλουν να μου λένε τη γνωμη τους και την ακυω χωρις προβλημα αλλά στο τελος θελουν να μου την επιβαλουν, βασικα η πεθερα μου θελει να μου την παρει , της μαμας μου της ειπα να μην μου παρει τίποτα, αλλα και η μαμα μου δεν παει πισω..

απλα πες της οτι και να σου την παρει δεν θα την χρησιμοποιησεις και αν θελει να παρει κατι του μωρού καλο είναι να σε ρωτησει τι χρειαζεσε και να της πεις.

δεν είναι κριμα να σου περνουν πραματα που δεν τα χρειαζεσε αμα μπορουν να σου παρουν κατι χρισημο:?:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Μαργαρίτα μου! Ασε κάθε πρωί ξυπναω από την πλάτη...

Αφού είπα στον Παναγιώτη αν δεν αντέχω θα τον ξυπναω να με τρίβει!

Α! Την συρταριερα την άσπρη στα 99? την πήρα κ εγώ. Πολύ ωραία είναι! Μόνο η κουνια η άσπρη που εδειξες μου είχε φανεί πολύ κόντη κ μικρή... Εσένα δεν σου φάνηκε μικρή κ κόντη?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

απλα πες της οτι και να σου την παρει δεν θα την χρησιμοποιησεις και αν θελει να παρει κατι του μωρού καλο είναι να σε ρωτησει τι χρειαζεσε και να της πεις.

δεν είναι κριμα να σου περνουν πραματα που δεν τα χρειαζεσε αμα μπορουν να σου παρουν κατι χρισημο:?:

ναι κρίμα ειναι το ξερω, οχι η μαμα μου δεν θα μου την παρει της το εχω απαγορευσει, της πεθερας μου της να της πω ομως; :confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νικη να τους κοψεις αυτο το ανακατεμα απο τωρα! ετσι θα σου επιβαλλουν πραγματα και οταν γεννησεις και θα εχεις προβλημα...για ρωτα με και εμενα:wink:

θα θελουν να μπλεκονται παντού και να επιβαλλουν την γνωμη τους που ας είναι και λαθος.

ΟΧΙ η καλαθούνα δεν είναι για την μεταφορα. το μονο ασφαλες μεταφορικο μεσω είναι το καθησματακι αυτοκινητου και αυτο μου το είπε και η παιδιατρος μου. εσυ να επιμεινεις και στο κατω κατω ας ρωτησουν τον παιδιατρο να τους πει

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ρωταω γιατι θα με τρελανουνε, λεω στους γωνεις μου οτι το μωρο θα το βάλω στο καθισμα του αυτοκηνιτου οταν γεννηθει και μου αρχίζουν που θα βάλεις το μωρο εκει μεσα δεν κανει θα πάρουμε μια μικρη καλαθουνα (βλ, τζαμπο) θα καθισεις πίσω μαζι του και να πάτε σπίτι...

και να τους εξηγω ειδικά της μαμα μου (γιατί ο μπαμπας μου οταν του πεις κατι σε καταλαμβαινει,) ότι το καθισμα τωρα δεν ειναι όπως ημουν εγω μικρη κανει για το μωρο μολις γεννηθει....

Ίσως να μην ξέρει κ η μαμα σου,πες της το εσυ. Πρέπει να μπει στο καθισματακι κ να βάλει κ ζώνη το μωρό!! Πολλοί παιδίατροι σου απαγορευουν να το μεταφερεις αλλιώς!! Αν φρενάρει πχ στην καλαθουνα δεν προστατεύεται!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα κοριτσακια. δεν μπορεσα να κοιμηθω κ αλλο με επιασε αλλεργια κ ειπα να σηκωθω πριν αρχισει να με βριζει ο Μαριος για τα αψου αψου!

Περαστικα Αντωνια μου σε σενα κ στο αγορακι σου! ε τωρα χειμωνας θελει προσοχη αλλα κ παλι θα αρρωστησουν κ θα κολησουν κ τις μανουλες!

Ελευθερια μπραβο βρε που εχασες εναμιση κιλο! μα πως τα καταφερνετε? εγω τωρα ειμαι στα + 10 και μολις μπηκα 7ο....πολλα ειναι μα τι να κανω? οσοσ μπορω κρατιεμαι. να δω τι θα μου πει κ ο γιατρος. η αληθεια ειναι δεν θα ηθελα να ξεπερασω τα 13-14 κιλα...μετα νομιζω δυσκολα θα φυγουν... αλλα ειναι κ η ρημαδα η δυσκοιλιοτητα που επιβαρρυνει.

οσο για την γεννα που λεγανε χτες τα κοριτσια εγω επειδη εχω σταδιοδρομια στον πονο κ στα νοσοκομεια ειμαι λιγακι πιο ψυχραιμη! ετσι κ αλλιως δεν γλιτωνουμε τιποτα! καλα σιγουρα θα φοβηθω εκεινη την ωρα αλλα οκ! δεν το σκεφτομαι προς το παρον! εχω τοση ανυπομονησια να δω το μωρο μου κ να ειναι καλα πανω απ ολα θεουλη μου....

Δωρακι κ εσυ πονας στην πλατη? εμενα κυριως απο χτες με ποναει αναμεσα στα πλευρα κ εχω κ κατι τσιμπιες παντου! νιωθω πολυ βαρια κ δυσκινητη κιολας μαλλον λογω κιλων. οταν αλλαζω πλευρο στο κρεβατι θελω καποια ωρα κ ειναι κ λιγο δυσαρεστο....

Μαρακι καλημερα κοριτσακι μου!

Νικη την καλαθουνα αν θες την ακουμπας κ κατω! κ εγω φοβαμαι να την εχω πανω στην βαση της δεν μου φαινεται τρομερα σταθερη. διπλα στο κρεβατι μου θα την εχω που ειναι κ αρκετα χαμηλο!

καλημερα Μαργαριτα μου, την καλαθουνα λενε να μου την παρουν για οταν παμε καπου να εχω το μωρακι εκει μεσα, ασε αχρειαστη μου ειναι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημέρα Μαργαρίτα μου! Ασε κάθε πρωί ξυπναω από την πλάτη...

Αφού είπα στον Παναγιώτη αν δεν αντέχω θα τον ξυπναω να με τρίβει!

Α! Την συρταριερα την άσπρη στα 99? την πήρα κ εγώ. Πολύ ωραία είναι! Μόνο η κουνια η άσπρη που εδειξες μου είχε φανεί πολύ κόντη κ μικρή... Εσένα δεν σου φάνηκε μικρή κ κόντη?

εμας μια χαρα μας φανηκε! αφου δεν φανηκε κοντη στον αντρα μου που ειναι 1,96 εγω θα εχω θεμα με το 1,70?:tongue::tongue::tongue: μου αρεσε κιολας αρκετα επειδη τα θελω ασπρα κ λιτα τα επιλακια για να κανω παιχνιδι με διαφορα χρωματα στα αξεσουαρ! κ εχει τρομερη διαφορα στην τιμη. οτι αλλο εχουμε δει σε κουνια εχει καπου 270 το λιγοτερο. εννοειται χωρις το στρωμα. πολυ υπερβολικα αυτα για την τσεπη μας

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...