Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ καλά τα λες αγαπη,αλλά για την καισαρικη δεν θαρρώ να είμαι έτοιμη ούτε εγώ ούτε το σώμα μου.... Σίγουρα όμως είμαι έτοιμη να δω την κόρη μου!!!

τελικα σιγουρα για καισαρικη πας Δωρα;;

entaksei min agxwnesai...alla pigaine ton kai stin paidiatro na s pei....

την πηρα τηλ τωρα και της είπα τα συμπτωματα..μασκούλες χρειαζετε pulmicort:-( θα ταλαιπωρηθούμε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ καλά τα λες αγαπη,αλλά για την καισαρικη δεν θαρρώ να είμαι έτοιμη ούτε εγώ ούτε το σώμα μου.... Σίγουρα όμως είμαι έτοιμη να δω την κόρη μου!!!

Η καισαρική είναι μια επέμβαση στην φύση, δεν είναι κάτι που επιλέγει το σώμα μας ούτε και το μωρό. Όπως όμως έχουμε ξαναπεί είναι λύση σε κάποια προβλήματα και έχει αρκετά θετικά σε σχέση με τον φυσιολογικό τοκετό.

Το ό,τι είσαι έτοιμη να δεις την κόρη σου όμως, σημαίνει πως εσύ το πας ανάποδα, είσαι έτοιμη έστω ψυχολογικά:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περαστικά στον πασά σου Αντωνία μου. Αχ αυτός ο καιρός, όλοι άρρωστοι είναι τριγύρω και εμείς φυσικά!

Ευχαριστω Ελευθερια μου. τουλαχιστον να τον προλαβω να μην προχωρησει κιαλλο γιατι δεν αντεχω αλλο ξενιχτι....μαζι με την δουλεια....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Η καισαρική είναι μια επέμβαση στην φύση, δεν είναι κάτι που επιλέγει το σώμα μας ούτε και το μωρό. Όπως όμως έχουμε ξαναπεί είναι λύση σε κάποια προβλήματα και έχει αρκετά θετικά σε σχέση με τον φυσιολογικό τοκετό.

Το ό,τι είσαι έτοιμη να δεις την κόρη σου όμως, σημαίνει πως εσύ το πας ανάποδα, είσαι έτοιμη έστω ψυχολογικά:tongue:

Αχ έχε χάρη που εχω πραγματικό πρόβλημα με τα ματάκια μου!

Τι να κάνουμε? Θα κάνουμε ότι χρειάζεται... Αρκεί να έχουμε τα μωρα μας!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ax antwnia mou...ypomoni...ti na kaneis...tha ginei kala o mikroulis s syntoma...:P:p:p

ναι ευτυχως δεν είναι κατι σοβαρο απλα ειναι πολυ κουραστικο γιατι με τα φαρμακα και ειδικα τις μασκούλες δεν συνεργαζεται καθόλου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Ξύπνησε με περίεργη ενόχλησει. Η στρουμφίτα μου θα έχει κάτσει σε κανένα έντερο πάνω και άντε να την βγάλω από εκεί. Ουφ, δυσφορώ!

Αννίτα όλα καλά, προχωράς μια χαρά, είσαι στα τελειώματα βρε!

Αναστασία όλα καλά στο ντόπλερ ε? Βιαστικά διάβασα τα νέα, δεν σας προλαβαίνω πια.

Μαργαρίτα με γεια τα πραγματάκια σας!

Νίκη μου δες την καλαθούνα του Τζάμπο και δες και μια άλλη σε άλλο κατάστημα και θα καταλάβεις την διαφορά. Είναι τελείως ψεύτικη αλλά αν έχεις πορτ μπεμπέ ή τράβελερ σου είναι περιττή πραγματικά.

Σήμερα λέω να βάλω μπρος να πλένω! Περνάει ο καιρός επικίνδυνα και εγώ είμαι στην κοσμάρα μου:)

kαλημερα.....

εγω καλαθουνα να σου πω τη αληθεια δεν θελω εξαλου το μωρο θα το βάλω απο την αρχη στο κρεβατακι,,, αλλά εχω τη μαμα μου και τη πεθερα μου να επιμενουν οτι χρειαζεται η καλαθουνα για οταν παω καπου κτλ, και λενε να πανε να μου πάρουνε εκεινο απο το τζαμπο που ειναι φτηνό...

ρχω δεει καλαθουνες και ναι καμια σχεση αλλα ρωταω να δω αν εχει παρει καμια, εγω προσωπικα δεν θα την αγοραζα να μου πεσει και το μωρο απο κατω δεν ξερεις ποτε, αλλα αν μου την παρει τι θα κανω θα αναγκαστω να το βάζω μεσα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ξενύχτια είχαμε και εμείς τώρα 4-5 μέρες και μαζί με την γαστρεντερίτιδα εξοντώθηκα τελείως. Τι να κάνεις όμως? Μωρά και ξενύχτια πάνε πακέτο!

ακριβως!! απλα ήθελα να χωρτασω λιγο υπνο τώρα πριν γεννησω:wink: χαλαλι τους:D:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νίκη μου μπορούν να σου πάρουν κάτι άλλο που θα σου είναι πιο χρήσιμο όμως. Εξάλλου δεν μπορούν να ξέρουν εκείνες τι θα σε βολέψει και δεν είναι λογικό να το πάρουν μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό. Τι να σου πω, και εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου σταθερό εδώ που τα λέμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kαλημερα.....

εγω καλαθουνα να σου πω τη αληθεια δεν θελω εξαλου το μωρο θα το βάλω απο την αρχη στο κρεβατακι,,, αλλά εχω τη μαμα μου και τη πεθερα μου να επιμενουν οτι χρειαζεται η καλαθουνα για οταν παω καπου κτλ, και λενε να πανε να μου πάρουνε εκεινο απο το τζαμπο που ειναι φτηνό...

ρχω δεει καλαθουνες και ναι καμια σχεση αλλα ρωταω να δω αν εχει παρει καμια, εγω προσωπικα δεν θα την αγοραζα να μου πεσει και το μωρο απο κατω δεν ξερεις ποτε, αλλα αν μου την παρει τι θα κανω θα αναγκαστω να το βάζω μεσα;

Καλημερα Νικη μου!

Δεν χρειαζεσε καλαθούνα για οταν πας καπου. η μεταφορα γίνεται με το καθησματακι αυτοκινητου.

Αυτες του τζαμπο τις εχω δει και είναι πολυ ψευτικες.. δηλαδη σε σημειο που θα φοβασαι οτι θα βαλεις μεσα το μωρο και θα πεσει απο κατω:confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτες του τζαμπο τις εχω δει και είναι πολυ ψευτικες.. δηλαδη σε σημειο που θα φοβασαι οτι θα βαλεις μεσα το μωρο και θα πεσει απο κατω:confused::confused:

Αυτό ακριβώς, αλλά δεν ήθελα να το πω να μην την τρομάξω:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...