Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Ξύπνησε με περίεργη ενόχλησει. Η στρουμφίτα μου θα έχει κάτσει σε κανένα έντερο πάνω και άντε να την βγάλω από εκεί. Ουφ, δυσφορώ!

Αννίτα όλα καλά, προχωράς μια χαρά, είσαι στα τελειώματα βρε!

Αναστασία όλα καλά στο ντόπλερ ε? Βιαστικά διάβασα τα νέα, δεν σας προλαβαίνω πια.

Μαργαρίτα με γεια τα πραγματάκια σας!

Νίκη μου δες την καλαθούνα του Τζάμπο και δες και μια άλλη σε άλλο κατάστημα και θα καταλάβεις την διαφορά. Είναι τελείως ψεύτικη αλλά αν έχεις πορτ μπεμπέ ή τράβελερ σου είναι περιττή πραγματικά.

Σήμερα λέω να βάλω μπρος να πλένω! Περνάει ο καιρός επικίνδυνα και εγώ είμαι στην κοσμάρα μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!

Αντωνία μου,η Αννίτα πήγε γιατρό όλα καλά,το μωρό της είναι 2200 κ της είπε μέχρι 20/12 θα γεννήσει!

Καλημερα Δώρα μου!! πρωι πρωι και εσυ σημερα!! τι κανεις;

ναι πήγα πίσω και διαβασα το μηνυμα της!!! πολυ καλα τα νεα της! ευτυχως γιατι πολυ αγχωνοτανη καημενη!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kai egw antwnia mou xalia eimai exw ton laimo mou pureto den exw eixa exthes dekata alla simera den exw pureto...kai eimai oli mera me xamomulia kai soupes....ti na kanoume den mporoume na paroume kai kanena siropi....twra o kairos einai ligo periergos giayto prepei na prosexoume....ston mikro sou dwstou siropaki an exei vixa...exei k pyreto?

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Διαφημίσεις

Ζυγίστηκα πριν και έχω χάσει 1,5 κιλό! Λίγο η γαστρεντερίτιδα, λίγο που έκοψα τα γλυκά, λίγο που μειώθηκε η όρεξή μου γενικότερα τσουπ έφυγε το 1,5 κιλό.

Είμαι στα +7,5 δηλαδή, μια χαρά νομίζω για 8ο μήνα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kalimera dwra mou....kai esy sinaxwmeni?kai egw mia apo ta idia...pies ligo xamomilaki tha s kanei kalo...kai vale kai ligo meli an exeis....egw simera tha paw na parw kati formakia akoma kai mia kalathouna..kai tin alli vdomada tha paw na parw kaikamia pitzama gia mena gia to nosokomeio...se 15 meres peripou mpainw ston mina m kai prepei na etoimazomai siga siga...

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Διαβάζω ακόμη τα χθεσινά και στέκομαι σε όσα λέτε για την γέννα.

Κορίτσια όταν μπείτε στον χορό θα χορέψετε. Και ορό θα βάλετε, και χέρι θα σας βάλουν και βελόνες θα σας κάνουν και ό,τι άλλο χρειαστεί. Το σώμα μας ξέρει καλά τι το περιμένει και είναι προετοιμασμένο όσο και αν εμείς φαινόμαστε ψυχολογικά ανέτοιμες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kai egw antwnia mou xalia eimai exw ton laimo mou pureto den exw eixa exthes dekata alla simera den exw pureto...kai eimai oli mera me xamomulia kai soupes....ti na kanoume den mporoume na paroume kai kanena siropi....twra o kairos einai ligo periergos giayto prepei na prosexoume....ston mikro sou dwstou siropaki an exei vixa...exei k pyreto?

του δινω εδω και 2 μερες μαρια μου. αλλα σημερα θα παρω τηλ την παιδιατρο να τον παρω να τον δει.... δεν εχει πυρετο ευτυχως.

Ζυγίστηκα πριν και έχω χάσει 1,5 κιλό! Λίγο η γαστρεντερίτιδα, λίγο που έκοψα τα γλυκά, λίγο που μειώθηκε η όρεξή μου γενικότερα τσουπ έφυγε το 1,5 κιλό.

οχι απλα μια χαρα!! τελεια είναι!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μόνο μια χαρά?? Τέλεια εισαι νομίζω!!

Μωρέ εσένα η πλάτη σε πονάει? Εγώ κάθε πρωί ξυπναω από αυτό...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα μου η πλάτη με πονάει μόνο όταν δεν έχω σωστή στάση στο σώμα μου, δηλαδή αν δεν στηρίξω την πλάτη μου για πολύ ώρα κάπου και αυτό όχι πάντα.

Γενικώς αν και από τον 4ο ως τον 6ο μήνα είχα ενοχλήσεις στην μέση αν θυμάστε, μετά πέρασαν όλα. Φτου φτου δεν νιώθω ό,τι είμαι στον 8ο, στον γιο μου ήμουν σαν ερείπιο έσερνα και το πόδι μου, τώρα είμαι μια χαρά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια όταν μπείτε στον χορό θα χορέψετε. Και ορό θα βάλετε, και χέρι θα σας βάλουν και βελόνες θα σας κάνουν και ό,τι άλλο χρειαστεί. Το σώμα μας ξέρει καλά τι το περιμένει και είναι προετοιμασμένο όσο και αν εμείς φαινόμαστε ψυχολογικά ανέτοιμες.

Ετσι ακριβως είναι! οσα και να λεμε τωρα, εκεινη την ωρα το μονο που σκέφτεσαι είναι να τελειωσει και να βγει το μωρακι καλα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ καλά τα λες αγαπη,αλλά για την καισαρικη δεν θαρρώ να είμαι έτοιμη ούτε εγώ ούτε το σώμα μου.... Σίγουρα όμως είμαι έτοιμη να δω την κόρη μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...