Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα παντως αν ειμαι τυχερη και σπασουν τα νερα μου σπιτι θα σας ενημερωσω σιγουρα το φορουμ ετσι και αλλιως παντα ανοιχτο το εχω!!!οποτε θα το μαθεις σιγουρα ποτε γενναω εκτος απροοπτου!!!!!!!!

Εγω θα γεννησω με καισαρικη και λογικα θα την προγραμματισουμε καποια στιγμη οποτε και γω θα σας ενημερωσω χαχαχαχαχαχαχα! αντε να δουμε ποιο-α μωρο-α θα ειναι πιο βιαστικα!!!

μαργαριτα μου με γεια....

οταν ειχα παει ικεα δεν ειχα δει εκεινο το κρεβατακι ενα αλλο ειχα δει και δεν μου αρεσε καθόλου.... ασε που ηταν πολύ χαμυλό....

να τα χαρεις με τη μπεμπα σου με το καλο....

κοριτσια εχετε δει τη καλαθούνα που εχει στο τζαμπο;

πιστευετε ειναι καλή;

Εμενα η καλαθουνα απο τα τζαμπο μου ειχε φανει πολυ ψευτικη δεν ξερω ποια εχει τωρα αλλα αυτη που ειχα δει εγω πριν 3χρ δε μου αρεσε.

Γνωμη ειναι αν εχετε παρει κρεβατι και αν εχετε και πορτ μπεμπε να μη παρετε και καλαθουνα εξαλλου η καλαθουνα ειναι για 3 μηνες σχεδον αναλογως το υψος και τα κιλα του μωρου μπορει να μη βολευεται.να μη χωραει.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

τι υψος εχει η αλλαξιερα θυμασαι??εγω λεω να παρω μια συρταριερα και απο πανω να βαλω το σφουγγαρι της αλλαξιερας και να τοκανω αλλαξιερα...για πες τιμες αναλυτικα ...η συρταριερα με ενδιαφερει...ποσα συρταρια εχει??αχ σε επρηξα...

Ποπη μου πες τον αντρα σου να σε βαλει σε ενα καροτσι και να σε παρει ικεα χεχεχε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

500_500_2011_3_28_11_7_5.jpg

Πλάτος 90 cm

Βάθος 44 cm

Ύψος 82 cm αυτη εχει 89 ευρω

500_500_2011_5_19_15_15_21.jpg

Πλάτος 80 cm

Βάθος 48 cm

Ύψος 123 cm

και αυτη 99 ευρω

η συρταριερα δεν ηταν απο την παιδικη συλλογη. δεν νομιζω να παιρνει αλλαξιερα απο πανω. κ εγω ετσι το σκεφτομουν αρχικα αλλα μετα λεω αφου εχω αρκετα μεγαλο δωματιο γιατι να μην βαλω κ αλλο ενα επιπλο? ενα σωρο πραγματακια θα ειναι εκει μεσα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γνωμη ειναι αν εχετε παρει κρεβατι και αν εχετε και πορτ μπεμπε να μη παρετε και καλαθουνα εξαλλου η καλαθουνα ειναι για 3 μηνες σχεδον αναλογως το υψος και τα κιλα του μωρου μπορει να μη βολευεται.να μη χωραει.

ναι οντως! κ εγω δεν πηρα μου την φερανε κ αυτη!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ποπη μου πες τον αντρα σου να σε βαλει σε ενα καροτσι και να σε παρει ικεα χεχεχε....

και που να το βρουμε βρε το καροτσι??ασε και εκει εχει πολυ περπατημα...:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εγω θα γεννησω με καισαρικη και λογικα θα την προγραμματισουμε καποια στιγμη οποτε και γω θα σας ενημερωσω χαχαχαχαχαχαχα! αντε να δουμε ποιο-α μωρο-α θα ειναι πιο βιαστικα!!!

Εμενα η καλαθουνα απο τα τζαμπο μου ειχε φανει πολυ ψευτικη δεν ξερω ποια εχει τωρα αλλα αυτη που ειχα δει εγω πριν 3χρ δε μου αρεσε.

Κατερινα μου ειναι μια σκετη μπλε για αγορακια και μια σκετη ροζ για κοριτσακια, εγω καλαθουνα να σου πω τη αληθεια δεν θελω εξαλου το μωρο θα το βάλω απο την αρχη στο κρεβατακι,,, αλλά εχω τη μαμα μου και τη πεθερα μου να επιμενουν οτι χρειαζεται η καλαθουνα για οταν παω καπου κτλ, εντομεταξυ εχουμε παραγγείλει και πορτ μπεμπε και ριλάξ, και λενε να πανε να μου πάρουνε εκεινο απο το τζαμπο που ειναι φτηνό...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

και που να το βρουμε βρε το καροτσι??ασε και εκει εχει πολυ περπατημα...:lol::lol::lol::lol::lol:

στην ικεα εχουν καροτσι βρε για τα ατομα που δεν μπορουν να περπατησουν! και τις εγκυες! ετσι με πηγε ο Μαριος τι νομιζες περπατησα? πιο ξεκουραστα δεν εχω παει για ψωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχτα κ απο μενα κοριτσια!!!!!!!!!!! φιλιαα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Μαρια μου! καλα ειμαι! ξυπνησα με λιγο πονοκεφαλο σημερα! το αγορακι μου αρχισε να μου αρρωσταινει και δεν καλοκοιμηθηκα ψες.... εχει μιξούλα και βήχα! ποναει και εμενα ο λαιμος μου και τα αφτια μου...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...