Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalliopi poul είπε:
φανταζεσαι να τυχει να γεννησουμε ιδια μερα??χα χα εδω θα ειμαστε θα δουμε!!

Φανταζεσαι? πλακα θα εχει!!!!

Μαργαριτα μου πολυ ωραια ολα την αλλαξιερα την ειχε και μια φιλη μου και ητανε πολυ ευχαριστημενη!!! καλοριζικα!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

margo4-4 είπε:
500_500_2011_8_31_11_50_27.jpg

να η κουνια

Μαργαριτακι μου μεγεια κοπελα μου ολα τα πραγματα!!!ειναι παρα πολυ ομορφα!!!να σε ρωτησω αυτη η κουνια ειναι απο το ικεα??οταν ειχα παει που ημουν στον 4ο μηνα δεν ειχε τετοια ειχε μια αλλη κ ηταν σαν ψευτικη..αυτη πραγματικα μου αρεσει!!ειδες αν κουνιεται?το ξυλο δλδ ειναι σταθερο ??ποσο ειπες?ονο 75 ε?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

pontikaki είπε:

Μαργαριτα μου πολυ ωραια ολα την αλλαξιερα την ειχε και μια φιλη μου και ητανε πολυ ευχαριστημενη!!! καλοριζικα!!!

ευχαριστω! ναι παλι καλα που μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας κ να μην μας γδυσουνε κιολας!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:
Μαργαριτακι μου μεγεια κοπελα μου ολα τα πραγματα!!!ειναι παρα πολυ ομορφα!!!να σε ρωτησω αυτη η κουνια ειναι απο το ικεα??οταν ειχα παει που ημουν στον 4ο μηνα δεν ειχε τετοια ειχε μια αλλη κ ηταν σαν ψευτικη..αυτη πραγματικα μου αρεσει!!ειδες αν κουνιεται?το ξυλο δλδ ειναι σταθερο ??ποσο ειπες?ονο 75 ε?

η συρταριερα ποσο εκανε??λες σε εσας στα ικεα να εχουν αλλα επιπλα??αχ πολυ μου αρεσαν και οικονομικα και πολυ ομορφα!!ολα τα πραγματα απο το ικεα τα πηρατε??

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:

κοιτα εμενα σταθερη μου φανηκε αλλα σου λεω ξερω κ απο την φιλη μου που εχει παρει κ της εχει βγει πολυ καλη. χωρια το οτι εχω παρει 2 κρεβατια απο εκει κ καναπε. γενικα ειναι ολα καλης ποιοτητας απλα δεν ειναι μαρκα κ δεν εχουν διαφημιση για αυτο ειναι οικονομικα. ετσι κ αλλιως ποσο καιρο θα την κρατησω? μετα θα παρω κρεβατακι... ναι 79 ευρω εχει.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

pontikaki είπε:

εμενα παντως αν ειμαι τυχερη και σπασουν τα νερα μου σπιτι θα σας ενημερωσω σιγουρα το φορουμ ετσι και αλλιως παντα ανοιχτο το εχω!!!οποτε θα το μαθεις σιγουρα ποτε γενναω εκτος απροοπτου!!!!!!!!

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
η συρταριερα ποσο εκανε??λες σε εσας στα ικεα να εχουν αλλα επιπλα??αχ πολυ μου αρεσαν και οικονομικα και πολυ ομορφα!!ολα τα πραγματα απο το ικεα τα πηρατε??

το κρεβατακι κ τα επιπλα δεν τα πηραμε ακομα απλα πηγαμε να τα δουμε απο κοντα. γι αρχη θα εχω την καλαθουνα κ λεω να παει να μου τα παρει ο Μαριος μολις παμε στο νεο σπιτι. αλλα ρε συ ειναι πολυ καλα με 400 ευρω να τα παρεις ολα! κρεβατακι στρωμα αλλαξιερα με ραφια κ συρταριερα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

margo4-4 είπε:
κοιτα εμενα σταθερη μου φανηκε αλλα σου λεω ξερω κ απο την φιλη μου που εχει παρει κ της εχει βγει πολυ καλη. χωρια το οτι εχω παρει 2 κρεβατια απο εκει κ καναπε. γενικα ειναι ολα καλης ποιοτητας απλα δεν ειναι μαρκα κ δεν εχουν διαφημιση για αυτο ειναι οικονομικα. ετσι κ αλλιως ποσο καιρο θα την κρατησω? μετα θα παρω κρεβατακι... ναι 79 ευρω εχει.

το καγκελο ανεβοκαταιβενει Μαργαριτα μου??αχ σε εμας δεν ειχε τετοια κουνια λες να εφεραν τωρα??πω πω με εχεις βαλει μπριζες γερες!!!για πες η συρταριερα ποσο εκανε??η αλαξιερα παντως μου φανηκε λιγο ψηλη η κανω λαθος??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:
το καγκελο ανεβοκαταιβενει Μαργαριτα μου??αχ σε εμας δεν ειχε τετοια κουνια λες να εφεραν τωρα??πω πω με εχεις βαλει μπριζες γερες!!!για πες η συρταριερα ποσο εκανε??η αλαξιερα παντως μου φανηκε λιγο ψηλη η κανω λαθος??

δεν νομιζω να ανεβοκατεβαινει! απλα εχει κουνιες που μετα βγαινει τελειως οπως αυτη

500_500_2011_3_28_11_39_27.jpg

κ μετα γινεται σαν κρεβατακι. η αλλαξιερα παιρνει προεκταση ετσι πως την βλεπεις στο πρωτο μεγαλο ραφι

500_500_2011_3_28_11_10_16.jpg

δεν ξερω αν καταλαβες. το τριτο απο πανω πανω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μαργαριτα μου με γεια....

οταν ειχα παει ικεα δεν ειχα δει εκεινο το κρεβατακι ενα αλλο ειχα δει και δεν μου αρεσε καθόλου.... ασε που ηταν πολύ χαμυλό....

να τα χαρεις με τη μπεμπα σου με το καλο....

κοριτσια εχετε δει τη καλαθούνα που εχει στο τζαμπο;

πιστευετε ειναι καλή;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

nikou είπε:

οταν ειχα παει ικεα δεν ειχα δει εκεινο το κρεβατακι ενα αλλο ειχα δει και δεν μου αρεσε καθόλου.... ασε που ηταν πολύ χαμυλό....

πιστευετε ειναι καλή;

αχ Νικη μου σε οτι ρωτας σημερα δεν ξερω να σε απαντησω...δεν την εχω δει..ακομα!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

nikou είπε:

πιστευετε ειναι καλή;

δεν την εχω δει Νικη μου. που μπορω να την δω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

margo4-4 είπε:
δεν νομιζω να ανεβοκατεβαινει! απλα εχει κουνιες που μετα βγαινει τελειως οπως αυτη

500_500_2011_3_28_11_39_27.jpg

κ μετα γινεται σαν κρεβατακι. η αλλαξιερα παιρνει προεκταση ετσι πως την βλεπεις στο πρωτο μεγαλο ραφι

500_500_2011_3_28_11_10_16.jpg

δεν ξερω αν καταλαβες. το τριτο απο πανω πανω

τι υψος εχει η αλλαξιερα θυμασαι??εγω λεω να παρω μια συρταριερα και απο πανω να βαλω το σφουγγαρι της αλλαξιερας και να τοκανω αλλαξιερα...για πες τιμες αναλυτικα ...η συρταριερα με ενδιαφερει...ποσα συρταρια εχει??αχ σε επρηξα...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...