Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια αυριο θα πάω να παραγγείλω και τις κουρτίνες για το παιδικό...

Εμένα τώρα άρχισε να με αγχώνει το θέμα πάνες... pampers ή κάτι άλλο??? Ιδού η απορία!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα τώρα άρχισε να με αγχώνει το θέμα πάνες... pampers ή κάτι άλλο??? Ιδού η απορία!!

θα μας φερουν πολλα δειγματα στο μαιευτηριο απο μαρκες για πανες οποτε θα δοκιμασουμε τι εφαρμοζει καλα στο μπεμπε μας και μετα βλεπουμε...εγω παντως σκεφτομαι να παραγγειλουμε αρχικα 3 -4 συσκ..απο το αμαζον και στην πορεια θα δουμε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

θα μας φερουν πολλα δειγματα στο μαιευτηριο απο μαρκες για πανες οποτε θα δοκιμασουμε τι εφαρμοζει καλα στο μπεμπε μας και μετα βλεπουμε...εγω παντως σκεφτομαι να παραγγειλουμε αρχικα 3 -4 συσκ..απο το αμαζον και στην πορεια θα δουμε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμάς εδώ δεν φέρνουν δείγματα νομίζω στην κλινική... Και τις πανες για νεογεννητα που μας εδειχνε η Ελευθερία στο amazon νομίζω γράφει οτι δεν αποστελλονται εκτός Αγγλίας...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω Δώρα μου δεν είχα πάρει όταν πήγα στο μαιευτήριο μου έδωσαν pampers και με αυτές την έβγαλα.Πήρα και Libero αλλά ήταν πολύ χοντρές.Εσύ δοκίμασε και θα βρεις μόνη σου τι σου αρέσει.Ούτως ή άλλως θα γεμίσεις κουπόνια από παντού μπορείς να δοκιμάσεις.Συγκάματα πάντως δεν έκανε με καμία

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω Δώρα μου δεν είχα πάρει όταν πήγα στο μαιευτήριο μου έδωσαν pampers και με αυτές την έβγαλα.Πήρα και Libero αλλά ήταν πολύ χοντρές.Εσύ δοκίμασε και θα βρεις μόνη σου τι σου αρέσει.Ούτως ή άλλως θα γεμίσεις κουπόνια από παντού μπορείς να δοκιμάσεις.Συγκάματα πάντως δεν έκανε με καμία

Στα pampers το new baby παιρνουμε για την αρχη?? Αυτο? nb_gr_183_173_B5++_b.gif

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τα 3-6 φορμάκια για πόσο ύψος είναι περίπου Κατερίνα μου?

Δε θυμαμαι καθολου Δωρα μου νομιζω πανω απο 60εκ.

επειδη ειναι αγορακι λες να φορέσει τα 3-6 όταν θα ειναι και 2,5 μηνών;

Εξαρταται απο το ποσο υψος θα εχει οταν γεννηθει και ποσο παχουλο η αδυνατουλη θα ειναι.

1/3 εχω πητ ...αλλα σιγουρα θα γεννησω μεχρι 20 φεβρουαριου...ασε που εμενα το ενστικτο μου λεει μεχρι 10 φεβρ...δεν νομιζω να αργησω παραπανω...

Ιδια πητ εχουμε και εγω καπου εκλει θα γεννησω μαζι θα ηενναμε!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 2200 ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙς 20 ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Αυτο θα το δεις στην πορεια γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις και να δεις εμενα οι pampers δε μου αρεσαν ασε που δεν τις θεωρω απορροφητικες ολο μουσκεμα γινοτανε ο μικρος μου και δεν ξαναπηρα. Δοκιμασα και απο το Lidl πολυ καλες αλλα καποια στιγμη μου εκανε ερεθισμο και τις κοψαμε, του επερνα babylino kai libero.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ευτυχως σε περασε σε μια μερα...βεβαια εμετος κ διαροια ειναι οτι χειροτερο...αλλα περαστικο να ειναι και να μην ξαναρθει!!να παρεις σιροπι για τον βηχα...:lol::lol::lol:

Δεν έχω βήχα κοριτσάκι μου. Απλά ίωση ήταν, μονοήμερη και πέρασε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δε θυμαμαι καθολου Δωρα μου νομιζω πανω απο 60εκ.

Εξαρταται απο το ποσο υψος θα εχει οταν γεννηθει και ποσο παχουλο η αδυνατουλη θα ειναι.

Ιδια πητ εχουμε και εγω καπου εκλει θα γεννησω μαζι θα ηενναμε!!!!

Το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Αυτο θα το δεις στην πορεια γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις και να δεις εμενα οι pampers δε μου αρεσαν ασε που δεν τις θεωρω απορροφητικες ολο μουσκεμα γινοτανε ο μικρος μου και δεν ξαναπηρα. Δοκιμασα και απο το Lidl πολυ καλες αλλα καποια στιγμη μου εκανε ερεθισμο και τις κοψαμε, του επερνα babylino kai libero.

φανταζεσαι να τυχει να γεννησουμε ιδια μερα??χα χα εδω θα ειμαστε θα δουμε!!

B4Itp2.png

Δεν έχω βήχα κοριτσάκι μου. Απλά ίωση ήταν, μονοήμερη και πέρασε.

οχι για τον βηχα του αντρος σου εννοουσα!!!να του φυγει του ανθρωπου!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! πηγαμε ικεα σημερα κ ειδαμε τα βρεφικα του τα οποια βρηκα τελεια κ πολυ οικονομικα!!!! πηραμε κουνουπιερα δεν μπορεσα να αντισταθω ειναι τελεια! πανακια για γουλιτσες μια κουβερτουλα ροζ πολυ γλυκεια κ διαφορα αλλα...

τελικα μας βλεπω απο εκει να παιρνουμε την κουνια που εχει παρει κ η φιλη μου κ της εχει βγει αθανατη! 75 ευρω και το στρωμα αλλα τοσα περιπου.

αλλαξιερα ολοκληρο επιπλο που χωραει πολυ πραμα κ μια συρταριερα ολα μαζι γυρω στα 400 ευρω! κ ξερω οτι ειναι καλα επειδη εχω ψωνισει παρα πολυ απο ικεα... ειμαι ζωντανη διαφημιση!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 2200 ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙς 20 ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΞΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

τι καλα Αννιτα μου μπραβο!!!! λες να σου ερθει ανημερα χριστουγενιατικο δωρο?:P:p:p αχ τι ωραια που κοντευεις!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! εδω ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!! καναμε την εξεταση και μετα πηγαμε για φαγητο!!

ολα τελεια!!!!!!!!!! δοξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ καλα μας ειπε!!!! και το βαρος 2230γρ.!!!! μου ειπε πως ειναι χαμηλα και με πιεζει στην κυστη (αυτο που μου ειπε και η γιατρος μου) και μου ειπε απ'οτι βλέπει θα εχω ευκολη γεννα και πιο νωρις από την ΠΗΤ!! :D για να δουμε!!!!

Αναστασια μου τι καλα! ολα τελεια! σου ευχομαι μια πανευκολη γεννα! αχ κοριτσια καποιες εισαστε τοσο κοντα στο να τα παρετε αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...