Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

με το καλο ολες μας κοριτσακια μου!!τα μπεμπακια μας να ειναι γερα,να μεγαλωνουν και με το καλο να τα υποδεχτουμε!!

σουφλε σοκολατας λεει!!αχ!!σα να λαχταρησα λιγη σοκολατιτσα!εγω δεν εχω κανει ποτε,αλλα οι συνταγες ειναι παντα καλοδεχουμενες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οριστε της Λιτσας μια χαρα την είδα:rolleyes:

Μυτερη κοιλιτσα εχεις Λιτσα και μικρούλα και εσενα!!

Τη δική μου την είδες Αντωνία? Μην ανησυχείς! Κι εγώ βλέπω βατραχάκια αλλά αν πατήσω πάνω με βγάζει στη σελίδα με τη φωτό και τη βλέπω. Μόνο σε μία δεν μπορούσα να πατήσω πάνω στο βατραχάκι, αλλά την είδα πιο μετά σε ένα quote που έκανε κάποια.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Δωρακι βρηκα μια συνταγη σουφλε να στην δωσω??

αλλα δεν την εχω δοκιμασει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπα... μου έφυγε η όρεξη! Περισσότερο επειδή βαριέμαι να κάνω....:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τη δική μου την είδες Αντωνία? Μην ανησυχείς! Κι εγώ βλέπω βατραχάκια αλλά αν πατήσω πάνω με βγάζει στη σελίδα με τη φωτό και τη βλέπω. Μόνο σε μία δεν μπορούσα να πατήσω πάνω στο βατραχάκι, αλλά την είδα πιο μετά σε ένα quote που έκανε κάποια.

οχι ανθη μου δεν την ειδα... και εμενα ετσι μου τα βγαζει τα βατραχια και αμα πατησω πανω με βγαζει στην σελιδα και την βλέπω. την δικη σου ομως δεν μπορω να την δω. δεν πατιεται καταλαβες?:rolleyes: ουτε στα quote μου την βγαζει.... και της Δωρας είχα προβλημα αλλα οταν την ξαναβαλε την είδα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γειά σας κοιλίτσες της Ανθής και της Λίτσας τι μικρές κοιλίτσες είναι αυτές μόνο εγω έχω γίνει σα τριαξονικό μου φαίνεται!Χα χα Δώρα και εγω έλεγα να ζητήσω καμιά συνταγή για γλυκόξινο ότι θυμάται η γκαστρωμένη!!!Για δες στις συνταγές της παρέας http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-teleio-soufle-sokolatas.html εγω το έχω φτιάξει είναι πολύ εύκολο εσείς που είστε και δεινές μαγείρισσες το έχετε εύκολα!Συνταγή για κάτι γλυκόξινο ρε παιδιά βοηθήστε καλέ!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Ανθή καλά πλάκα μου κάνεις? Που είναι η κοιλιά καλε???? Οκ σηκώνω τα χέρια και τα πόδια ψηλά!! Είμαστε στην ιδια μερα ακριβώς και εγώ έχω διπλάσια κοιλιά!!! Τέλεια....Μετά με βλέπω να τρώω αέρα με παραλλαγές!! Αέρας στο φούρνο,αέρας τηγανητός..!!!! Αερα πάντως!!!

Και τι έλεγα πριν για σουφλέ??? Ε μάλλον δεν θέλω μετάνιωσα...:lol::lol:

Χα χα χα!!! Ανθούλα μου πολύ γλυκιά φωτο και πολύ γλυκιά κοιλίτσα!!

Πόσο ύψος έχεις? Ξέρεις ξεγελάει και η λήψη!! Την πήρα έτσι ώστε να φαίνεται συμμαζεμένη! ;) Μη νομίζεις επειδή έχω πεταχτό πωπούλη και καλή περιφέρεια, χάνεται η κοιλιά και φαίνεται πιο μικρή! Σημασία έχουν τα κιλά δυστυχώς και είμαι +10!!!

LXEWp2.png

Σόφη απο το πολύ σιδέρωμα ξεχνάς ε??? χα χα!!! Ναι μας την έδειξες!!!

Την κοιτουσα για να συγκρινω τις κοιλιες μας..Σωστα μου φαινεται οτι εχω μικρη κοιλια ε??Σε σχεση με σενα Δωρα μου που ειμαστε κοντα εγω δεν εχω μεγαλη κοιλια ..Γιατι???θα κλαιω!!!!

Μαλλον απο τη εγκυμοσυνη ειναι η αμνησια ...χαχα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Για συνταγές η Άννα είναι κορίτσια η ειδική που τις έχει δοκιμασμένες κιόλας! Εγώ έκανα κρέμα με κάστερ πάουντερ χθες και μέσα στο γάλα έλιωσα μια κουβερτούρα! Οπότε τη σοκολατένια γεύση την πήρα από εκεί Δώρα!

LXEWp2.png

Πόσο ύψος έχεις? Ξέρεις ξεγελάει και η λήψη!! Την πήρα έτσι ώστε να φαίνεται συμμαζεμένη! ;) Μη νομίζεις επειδή έχω πεταχτό πωπούλη και καλή περιφέρεια, χάνεται η κοιλιά και φαίνεται πιο μικρή! Σημασία έχουν τα κιλά δυστυχώς και είμαι +10!!!

Εγω ειμαι κοντη. 1,61 με το ζορι!!! Και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με παραπανισια κιλακια απο το αγχος μου τα ειχα βαλει για να μεινω εγκυος!!!

Ξεκινησα με 63 και τωρα ειμαι 74!!!!!!!! Πολλα κιλα για το υψος μου,αλλα δεν θα αγχωθω!!! Θα τα χασω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπα... μου έφυγε η όρεξη! Περισσότερο επειδή βαριέμαι να κάνω....:tongue:

ααα πιο καλα γιατι για να ειμαι ειλικρινης ειναι ενα ολοκληρο κατεβατο και βαριεμαι να το γραφω τωρα....σνιφ σνιφ:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εγω ειμαι κοντη. 1,61 με το ζορι!!! Και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με παραπανισια κιλακια απο το αγχος μου τα ειχα βαλει για να μεινω εγκυος!!!

Ξεκινησα με 63 και τωρα ειμαι 74!!!!!!!! Πολλα κιλα για το υψος μου,αλλα δεν θα αγχωθω!!! Θα τα χασω!!!

Και εγω 1,60 ειμαι...ΞΕκινησα και εγω με παραπανω..ημουν 59 περιπου και τωρα 65...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...