Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α κατάλαβα το ίδιο θέμα έχει και μια πρώτη μου ξαδέρφη τρείς αποβολές είχε και έτσι πονηρεύτηκε γιατρός στην Αθήνα γιατι αυτός στην Κρήτη ήταν για κλωτσιές και την έστειλε να κάνει εξετάσεις και το βρήκαν ακόμα προσπαθούν για μωράκι και είναι ένα χρόνο πιο μεγάλη από μένα 32 δηλ. και ο γιατρός της είπε ότι από τη στιγμή που το βρήκε θα πάνε όλα καλά.Είσαι από τις πολυ τυχερές που έκανες τα αγόρια σου χωρίς θεραπεία δηλ από αυτά που έχω ακούσει ε?Με το καλό Άννα μου ότι ταλαιπωρία για το μωρό μας δε μας φαίνεται καθόλου.:P

Ευχαριστω Γεωργια μου.Σιγουρα τα ξεχνας ολα μετα! Στην αρχη που ακουσα για ενεσεις με επιασε κατι, αλλα και παλι το θελαμε το τριτο, και ειπαμε με τον αντρα μου ,χαλαλι.Εκεινος μου τις κανει καθε πρωι, ο καημενος, δε νομιζω εγω οτι θα μπορουσα.

Παντως ο γιατρος μου μου λεει οτι αλλες εχουν ολο μελανιες στην κοιλια τους, και ειναι καταμαυρες.Εγω οπως φαινεται εχω καλο <<νοσοκομο>>!!! χιχι!!

Απο την πρωτη μερα ειχα αγχωθει ποιος θα μου τις κανει, αλλα εκεινος το δοκιμασε αμεσως και το καταφερε.Τα σημαδια σβηνουν σε 3-4 μερες καθε φορα.Να πεις στην ξαδερφη σου οτι αφου το βρηκαν, τελειωσε το θεμα θα πανε ολα καλα και να μη στεναχωριεται, την καταλαβαινω απολυτα, γιατι ειπες δεν εχει και παιδια εε??

Στα αγορια μου που δεν ειχα προβλημα ημουν και τυχερη, λεει ο γιατρος προφανως και λογω ηλικιας.Ημουν τοτε 30 στον εναν και 32 σχεδον στον αλλον.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

χαχα Αντωνία μου αυτό με το βάτραχο έχω γελάσει πολύ!!!

ε αφού μονο αυτο βλέπω τι να κανω:lol::lol::lol:

Αντωνια την εβαλα παλι... δες στο πισω μηνυμα μου

Αχ την είδα την ειδα!!! τελεια είναι!!! στρογγυλη στρογγυλη!! ολων πεντακαθαρες είναι οι κοιλιες ε;:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ε αφού μονο αυτο βλέπω τι να κανω:lol::lol::lol:

Αχ την είδα την ειδα!!! τελεια είναι!!! στρογγυλη στρογγυλη!! ολων πεντακαθαρες είναι οι κοιλιες ε;:P

Και να φανταστείς δεν πολυ βαζω κρεμα εγω... ολο ξεχνάω...

Μεγαλη κοιλιά εχω εγω, η Αννα και η Μελίνα... όλες οι άλλες είστε μοντέλα λέμε!!!!!!!:lol::lol::lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστω Γεωργια μου.Σιγουρα τα ξεχνας ολα μετα! Στην αρχη που ακουσα για ενεσεις με επιασε κατι, αλλα και παλι το θελαμε το τριτο, και ειπαμε με τον αντρα μου ,χαλαλι.Εκεινος μου τις κανει καθε πρωι, ο καημενος, δε νομιζω εγω οτι θα μπορουσα.

Παντως ο γιατρος μου μου λεει οτι αλλες εχουν ολο μελανιες στην κοιλια τους, και ειναι καταμαυρες.Εγω οπως φαινεται εχω καλο <<νοσοκομο>>!!! χιχι!!

Απο την πρωτη μερα ειχα αγχωθει ποιος θα μου τις κανει, αλλα εκεινος το δοκιμασε αμεσως και το καταφερε.Τα σημαδια σβηνουν σε 3-4 μερες καθε φορα.Να πεις στην ξαδερφη σου οτι αφου το βρηκαν, τελειωσε το θεμα θα πανε ολα καλα και να μη στεναχωριεται, την καταλαβαινω απολυτα, γιατι ειπες δεν εχει και παιδια εε??

Στα αγορια μου που δεν ειχα προβλημα ημουν και τυχερη, λεει ο γιατρος προφανως και λογω ηλικιας.Ημουν τοτε 30 στον εναν και 32 σχεδον στον αλλον.

Μακάρι Άννα μου ναι δεν έχουν παιδάκια ακόμα κι εγω πολλές φορές μιλάω μαζί της γιατι είμαστε και δεμένες και με ρωτάει για τα δικά μου και στεναχωριέμαι που ταλαιπωρείται τόσο πολύ δεν της έχω πει και ούτε θα της πω ότι την μικρή την έπιασα με σπυράλ:confused:Κι αυτή από τα 29 ξεκίνησε τις προσπάθειες που παντρεύτηκε άρα μάλλον είσαι τυχερή;)

Κι εγω όταν είχα πάθει αποκόλληση στον μικρό τον άντρα μου έβαζα και μου έκανε τις ενέσεις στον πωπό!Ελαφροχέρης ήταν το αναγνωρίζω και ψύχραιμος σε κάτι τέτοιες φάσεις δε καταλαβαίνεις την έννοια της συντροφικότητας?Συγκινήθηκα πάλι οι ορμόνες θα φταίνε:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Μεγαλη κοιλιά εχω εγω, η Αννα και η Μελίνα... όλες οι άλλες είστε μοντέλα λέμε!!!!!!!:lol::lol::lol:

Και να φανταστεις οτι εγω ειμαι πιο πισω απο εσενα και τη Μελινα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γιουπι γιουπι η κοιλιτσα της φουσκιτσας μας!!!!!!!κανονικη φουσκιτσα Δωρακι μου!!!πω πω τι κοριτσαρος κρυβεται εκει μεσα!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ ναι τι νομίζατε οτι είμαι αδυνατούλα εγω? χα χα!!! Αυτά τα προνόμια είναι της Νίκης και της Αντωνίας..εγω είπαμε ειμαι η φουσκίτσα πρόεδρος με την κοιλάρα της!!! χα χα!!! Ε ρε κι εχω ακομα 1μιση μηνα να τεντώσει κι αλλο η κοιλια!!!!!!!!!! Δεν θα χωράω να περάσω απο πουθενά!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συγνώμη πρόεδρε για να καταλάβω θέλεις να είσαι πρόεδρος ΚΑΙ στις κοιλίτσες?:lol:Έβγαλες και τριάδα καλέ πωπω!!Περίμενε να βάλουμε κι υπόλοιπες μη κλείσεις τις θέσεις από τώρα σταρ-κοιλούμπα!:lol::lol::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Πόπη την ανεβαζεις στον υπολογιστη απο την φωτογραφικη σου.. Ανοίγεις το imageshack.us και την φορτωνεις εκει απο τον υπολογιστη σου. Κάνεις copy paste τον κωδικο που θα βγαλει για τα φορουμ και ερχεσαι εδω και πατας επισυναψη εικονας και κανεις επικολληση.αυτα!!!!

Αντε βάλε κ εσυ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συγνώμη πρόεδρε για να καταλάβω θέλεις να είσαι πρόεδρος ΚΑΙ στις κοιλίτσες?:lol:Έβγαλες και τριάδα καλέ πωπω!!Περίμενε να βάλουμε κι υπόλοιπες μη κλείσεις τις θέσεις από τώρα σταρ-κοιλούμπα!:lol::lol::lol:

Αχ αυτό με το πρόεδρος μην νομιζετε οτι μου αρεσει κιόλας θα με περασετε και για ψώνιο καλέ στα καλά καθούμενα??:(

Οχι δεν κλείνω θεσεις ρε χαζό!!! Απλά ομολογήστε μην φοβάστε πείτε την αλήθεια δεν έχω ταιραστια κοιλιά??????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...