Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Εντάξει σε ng θα είναι για να λέει έτσι αυτά τα νούμερα . Φαντάζομαι είσαι 30 χρόνων? Να τις ζητήσεις τις εξετάσεις σου όμως από κοντά.  

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια δεν σας προλαβαινω,

Αννα κουκλα τα αντρακια σου να σας ζησουν κουκλα μου και με το καλο και η πριγκιπισσα σας,

Γεωργια μπραβο για τις εξετασεις με το καλο και το ντοπλερ,

Δωρα κι εγω θα προτιμουσα κατι σε λευκο ή/ μπεζ να σπαει το πολυ ροζ θα ειναι και η ριγες στον τοιχο

και αυτη ειναι η δικη μου κοιλια μου φαινεται τεραστια

[/url]

Uploaded with ImageShack.us

Μελινάκι μου ευχαριστώ πολύ!!

Πω πω κοιλίτσα φτου σκόρδα ε είσαι και στα τελειώματα εσύ έχω ζηλέψει πολυ θα βάλω κι εγω το απόγευμα να τη δείτε χιχι

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου ευχαριστω, η κοιλια μου μεγαλωσε πολυ τωρα τελευταια αφου εχω μπει για τα καλα στον 8ο και στρογγυλη στρογγυλη λες και εχω καταπιει καμια μπαλα

ξυπνησε ο αντρουλης μου θα τα πουμε μετα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Εγω τα εφτιαξα εχθες το βραδυ.Πολυ ωραια ηταν και εμενα, σα να τρως την τυροπιτα την κουρου απο τον φουρνο!

Αντιμετωπισες το ιδιο θεμα με το αλευρι?

Ναι πήρε λίγο παραπάνω αυτη τη φορα και δεν ηταν κ τοσο λαδερα αλλα στο τελος ηθελε λιγο να αλειψεις κ αλλο λαδακι... ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και μου αρέσει που νόμιζα οτι τον έπιασα στον ύπνο!! Ασε!!!! Δεν πειράζει..μικρός ο άντρας μου ήταν ξανθούλης!! Αχ φαντάζεστε να βγάλω ξανθούλα ??? Γερή να είναι βέβαια...

Μακάρι να είναι όπως την έχεις ονειρευτεί!!Αχ εμένα ο άντρας μου είναι ξανθός με πράσινα μάτια ο μεγάλος πήρε το ξανθός για την κόρη έχω κλείσει το χρώμα των ματιών θα είναι πράσινα έστω και με φακούς:tongue:Γερά να είναι και καλότυχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ ναι είδες δεν σου ειπα... Βγήκαν φανταστικά!!! Πολύ πιο ωραία!!!!

Δωρακι δεν προλαβα να σας παρακολουθησω ειστε πολυ γρηγορες...αλλα σχετικα μετις κουρτινες να σου πω καιεγω την γνωμη μου?

μου αρεσει πιο πολυ ο αρχικος συνδυασμος σου ασπρη - μπεζ απο κατω και απο πανω το ροζ διχτυ...για να σε φωτησει και το δωματιο και επειδη θα κανεις κ τις ροζ ριγες στον τοιχο χρειαζεσαι πιστευω λιγο ασπρο για να σπασει!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

μπραβο Γεωργιτσα ωραια νεα!!αντε με το καλο και το ντοπλερ και ολα καλα θα πανε!!μια ευκολη γεννα να εχουμε ολες!!

Ευχαριστώ Πόπη μου γερά μωράκια σε όλες μας.Έχεις δίκιο και εγω δε προλαβαίνω δουλεύω κι όλας αν το πεις δουλειά αυτό που κάνω τώρα τελευταία!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

εμενα ο ενας τοιχος στο δωματιο ειναι μονο παραθυρο..Βεβαια δεν ειναι απο τα μεγαλα παραθυρα, αλλα απο αυτα που ειναι απο τη μεση και πανω..καταλαβατε τπτ??????

τα λενε καπως αλλιως αυτα τα τζαμια?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δωρακι δεν προλαβα να σας παρακολουθησω ειστε πολυ γρηγορες...αλλα σχετικα μετις κουρτινες να σου πω καιεγω την γνωμη μου?

μου αρεσει πιο πολυ ο αρχικος συνδυασμος σου ασπρη - μπεζ απο κατω και απο πανω το ροζ διχτυ...για να σε φωτησει και το δωματιο και επειδη θα κανεις κ τις ροζ ριγες στον τοιχο χρειαζεσαι πιστευω λιγο ασπρο για να σπασει!!!

Ναι τελικά όλες ψηφίσατε το ασπρομπεζ με ροζ!!

Αυτό θα κάνω τελικά... Αν και δεν επέλεξα πολύ έντονα χρώματα για τον τοιχο... Πολύ ανοιχτόχρωμο θα είναι το ροζ του δωματιου!!! Θα δούμε πως θα δείξει!!! Οταν το τελειώσω θα σας το βάλω να το δείτε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι πήρε λίγο παραπάνω αυτη τη φορα και δεν ηταν κ τοσο λαδερα αλλα στο τελος ηθελε λιγο να αλειψεις κ αλλο λαδακι... ε?

Ναι, εβαλα και λιγο λαδακι προς το τελος για να ξεκολλησει απο τα τοιχωματα του μιξερ.Ετσι θα τα κανω αλλη φορα, γιατι παιρνοντας λιγο περισσοτερο αλευρι δεν ειναι λαδερα.Ασε που βγηκαν και πιο πολλα, 30-32 καπου εκει!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια ....Πριν λιγο ξυπνησα....Ναι ναι ειμαι υπναρου αλλα χθες βραδυ ξενυχτησα με το βιβλιο μου και το τελειωσα...Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!

Αντωνιτσα μου οντως ειδσαι πολυ αδυνατη γι'αυτο και φαινεται μονο κοιλιτσα..Καλα λεει ο αντρας σου να κρατησεις κανενα κιλακι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Kαλημερουδια ....Πριν λιγο ξυπνησα....Ναι ναι ειμαι υπναρου αλλα χθες βραδυ ξενυχτησα με το βιβλιο μου και το τελειωσα...Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!

Αντωνιτσα μου οντως ειδσαι πολυ αδυνατη γι'αυτο και φαινεται μονο κοιλιτσα..Καλα λεει ο αντρας σου να κρατησεις κανενα κιλακι...

Οχι οχι δεν τα θέλω:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Σοφια!! θελω και εγω να κοιμηθω μεχρι αργα!!! δεν πειραζει κοιμησου τωρα γιατι με το μωρο λιγο δυσκολο θα είναι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

scaled.php?server=833&filename=2440d.jpg&res=medium

Κοριτσια να'μαι και εγω!!

Τα σημαδια στην κοιλια μου ειναι απο τις ενεσεις ηπαρινης! ας ειναι καλα η κουκλα μου ομως!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...