Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Εντάξει σε ng θα είναι για να λέει έτσι αυτά τα νούμερα . Φαντάζομαι είσαι 30 χρόνων? Να τις ζητήσεις τις εξετάσεις σου όμως από κοντά.  

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κλωτσιες μονο εκει κατω και ειναι φορες που δεν το αντεχω..ελπιζω να αλλαξει γρηγορα θεση...το κεφαλακι της ειναι δεξια διπλα στον αφαλο μου και εκει νιωθω μονο εξογκωματακια οταν κουναει το κεφαλακι της..τα χερια της ακομα δεν εχω καταλαβει πως τα εχει...

αχχχχ σαν να περιγραφεις εμενα...ακριβως ετσι ειναι..και ο κωλακικος ειναι απο αριστερα...

κεφαλακι που λες,μονο οταν ξαπλωνω το νιωθω.οταν καθομαι,απλα νιωθω να σπρωχνει και να τεντωνεται!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια δεν σας προλαβαινω,

Αννα κουκλα τα αντρακια σου να σας ζησουν κουκλα μου και με το καλο και η πριγκιπισσα σας,

Γεωργια μπραβο για τις εξετασεις με το καλο και το ντοπλερ,

Δωρα κι εγω θα προτιμουσα κατι σε λευκο ή/ μπεζ να σπαει το πολυ ροζ θα ειναι και η ριγες στον τοιχο

και αυτη ειναι η δικη μου κοιλια μου φαινεται τεραστια

231120110011.jpg

Uploaded with ImageShack.us

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Βασικά θέλω αυτό το χρώμα απο πάνω όπως ειναι αυτο το διχτυ και απο κάτω ασπρη κουρτίνα!!! Θα σας άρεσε????

20239.jpg

Ναι, με μπεζ κουρτινα απο κατω.Δε θα εχεις και στον τοιχο μπεζ νομιζω, αναμεσα στις ριγες?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βασικά θέλω αυτό το χρώμα απο πάνω όπως ειναι αυτο το διχτυ και απο κάτω ασπρη κουρτίνα!!! Θα σας άρεσε????

20239.jpg

απο κατω τη κουρτινα γτ δεν βαζεις ενα που να κιτρινιζει λιγο?ετσι δεν θα ειναι και ο τοιχος?ροζ-κιτρινακι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Αννα κουκλα τα αντρακια σου να σας ζησουν κουκλα μου και με το καλο και η πριγκιπισσα σας,

Δωρα κι εγω θα προτιμουσα κατι σε λευκο ή/ μπεζ να σπαει το πολυ ροζ θα ειναι και η ριγες στον τοιχο

231120110011.jpg

ουλαλα!!!και μετα λεμε για τις δικες μας!:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μελινακι, ευχαριστω πολυ!!

Νομιζω πως εχουμε την ιδια κοιλια! θα τη βγαλω και εγω σημερα και θα τη δειτε!

Α είσαι τυχερή εμένα ο γιατρός μου τώρα εξελίχθηκε στον πρώτο δεν είχα τίποτα μόνο εκτυπώσεις.Σε αυτή μου έκοψε και ρώτησα το κέντρο αν μπορώ να τα έχω σε dvd και μου είπαν ναι.Τώρα στο μεγάλο θα το δεις όπως θα είναι όταν γεννηθεί εμένα έτσι ακριβώς ήταν θα δω αν μπορώ το απόγευμα να σας το στείλω να το δείτε.Κι εσύ "φιλική συμμετοχή" είχες στο θέμα?Join the club!

Και μου αρέσει που νόμιζα οτι τον έπιασα στον ύπνο!! Ασε!!!! Δεν πειράζει..μικρός ο άντρας μου ήταν ξανθούλης!! Αχ φαντάζεστε να βγάλω ξανθούλα ??? Γερή να είναι βέβαια...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη βγήκαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που είχα κάνει για τον θυροειδή δεν έχω αλλά το παρακολουθώ γιατι στις τελευταίες εξετάσεις ήταν μέσα στα όρια μεν αλλά ανεβασμένα σχετικά.Και τώρα είναι τέλειες αχχχ πόσο καλά αισθάνομαι έφυγε άλλο ένα βάρος.Άντε τώρα θα περιμένω και το doppler 20/12 και μετά τέλος οι εξετάσεις δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου προκαλούν μεγάλο άγχος.

μπραβο Γεωργιτσα ωραια νεα!!αντε με το καλο και το ντοπλερ και ολα καλα θα πανε!!μια ευκολη γεννα να εχουμε ολες!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Δωρα, τα τυροπιτακια που εκανες προχθες πως σου βγηκαν?

Εγω που λες μειωσα το λαδι και αυξησα το γαλα, οπως ειχαμε πει και στο ζυμωμα μου τραβαγε αλευρι γιατι δεν ξεκολαγε η ζυμη.Εβαλα καμποσο και μετα ξανα πολυ λιγο λαδι και ξεκολλησε αμεσως.Τα εφτιαξα μονο με τυρι αυτη τη φορα, και βγηκαν παρα πολυ ωραια.Ουτε λαδερα ,ουτε τιποτα.Εβαλα και αυγο απο πανω και πηραν χρωμα, και εβαλα και σουσαμι ασπρο στα μισα μαυρο στα αλλα.

Αχ ναι είδες δεν σου ειπα... Βγήκαν φανταστικά!!! Πολύ πιο ωραία!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αν ειναι μικρο το παιδι,αν ειναι χαμηλα ο πλακουντασ,αν εχεις λιγο αμνιακο υγρο,αν δεν νοιωθεις και πολυ το παιδι!!!δεν ξερω αν το κανουν και για αλλο λογο μονο αυτα θυμαμαι:rolleyes:

Α! οκ αυτα φενονται και με τον κανονικο υπερηχο!!

Κορίτσια θα κάνω έναν ντεκαφεινε να πιώ...Θέλει καμία να τις ετοιμάσω κούπα να πιούμε παρέα ???

θελω θελω!!!!!

ksereis pws thelw na piw ena kafe alla kserw oti den kanei....genika den polu pinw alla den kserw ton exw epithimisei...o antras mou leei oti an pinw mia fora sto toso den tha ginei kai kati alla egw fovamai....kai denn pinw....

μαρια 1-2 την ημερα δικαιούσε! εγω πινω και 3 ντεκαφ. την μερα! σταματησα το τσιγαρο δεν αντεχω να σταματησω και τον ακφε τωρα:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

231120110011.jpg

τελεια η κοιλιτσα σου αχου!!!γλυκα εισαι!!και εγω δεν τα προλαβαινω τα κοριτσια και απανταω σε οποιο μυνημα βρω μπροστα μου..δεν μπορω να σας παρακολουθησω φωτια πηρε σημερα το φορουμ μας!!χαχαχαχ:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Τελικά θα την κάνω με το μπεζοασπρο απο κατω και το ροζ απο πανω...

Μελίνα μου κι εγω μεγάλη κοιλιά έχω...Γουτσου γούτσου ειναι πολυ ωραια στρογγυλούλα κ η δική σου!!!

Αννίτα μου γειά σου τι κάνεις?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ναι είδες δεν σου ειπα... Βγήκαν φανταστικά!!! Πολύ πιο ωραία!!!!

Εγω τα εφτιαξα εχθες το βραδυ.Πολυ ωραια ηταν και εμενα, σα να τρως την τυροπιτα την κουρου απο τον φουρνο!

Αντιμετωπισες το ιδιο θεμα με το αλευρι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...