Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

Συμφωνώ απόλυτα! Σε ποιο γιατρό ήταν η φίλη σου (αν θες στείλε  μου προσωπικό μήνυμα) ❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Χθες κοριτσια μου, μετρησα ποσα φανελακια εχω πλυνει-σιδερωσει μεχρι στιγμης και εχω φτασει σιγουρα στα 30..Νομιζω οτι ειναι υπερβολικος ο αριθμος για φανελακια..

Ψαχνω να βρω χερουλακια για παιδικα επιπλα και δεν μπορω...

Αυτά τα βρήκα στα γρήγορα γιατι είμαι στη δουλειά δες αν είναι κανένα κοντά σου.

http://www.madarakis.gr/store/en/proionta/pomola/paidika.html

http://www.pomola.gr/catalog/index.php?cPath=350&osCsid=6cbdb77a29e7b1560a8a1a50fd3884b2

http://www.viobrass.gr/html/products-gr.php?m=46&c=146&s=155

http://www.viobrass.gr/html/products-gr.php?m=46&c=146&s=155

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλλες παραπονιουνται που είναι κοντες αλλες που είναι ψηλές;;; χαχαχαχα εγω θα ήθελα να ήμουν λίιιιγο πιο ψηλη.. αλλα δεν πειραζει...καλα ειναι και ετσι

χαχχαχα τελικα οτι και αμαστε θελουμε κατι αλλο!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

kalimera koritsaki mou...egw exw giatro stis 6/12 se 15 meres peripou....

Και απο'τι βλεπω εισαι στην 32η εβδ. Γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλεφωνο?

Πες'του οτι εχεις ακουσει αυτο, οτι δλδ το κανουν την 32η. και θελεις τη γνωμη του.Να και η Ελευθερια το εκανε προχθες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και απο'τι βλεπω εισαι στην 32η εβδ. Γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλεφωνο?

Πες'του οτι εχεις ακουσει αυτο, οτι δλδ το κανουν την 32η. και θελεις τη γνωμη του.Να και η Ελευθερια το εκανε προχθες.

εμας εδω εχουν αλλη τακτικη σε βαζουν να κανεις μονο αν το κρινουν απαραιτητο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα σε 'μενα το λες?:P

Εμενα ειναι το τριτο μου, και αισθανομαι πως ειναι το πρωτο μου!!

Τελειως διαφορετικη αισθηση! αν ηταν αγορι τωρα, θα ειχα στο μυαλο μου, ενταξει μια απο τα ιδια! αλλα τωρα ειναι κατι πρωτογνωρο!

Ναι βρε παιδί μου είδες κι εγω που έλεγα ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα αγορίστικα και τα ροζ είναι ξενέρωτα μέχρι που έμαθα ότι είχα κοριτσάκι και ξαφνικά άνοιξε ένα νέος κόσμος με καλσόν και κορδέλες και όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια!!Ααααχ εχθές αισθάνθηκα τόσο ανάλαφρη λες και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Το τέλειο shopping therapy!;)A και γυρνώντας σπίτι μου βλέπει ο Βασίλης μου τις σακούλες και μου λέει από μωρά τις μαθαίνετε να είναι υπερκαταναλωτικές:tongue::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αννα και Εφη..ψαχνω να βρω ενα σχεδιο να μου αρεσει για να το δειξω σε αυτον που θα κανει τα επιπλα.Θα μου κανει αυτος τα χερουλια..

Βασικα σαν σχεδιο κατεληξα σε κατι τετοιο..%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1_24.jpg

Το χρωμα θα ειναι αυτο..MATRIX%20MELAPAN%20RIGE%20CREMA.jpg

Ελεγα να κανω 2χρωμια οπως ειναι και η κουνια πιο πανω..με βασικο οπως ειπα αυτο το ζαχαρι και να εκανα λεπτομεριες σε μπεζ-καφε..

Δεν αρεσε σε κανεναν..Με ζαλισαν να κανω λεπτομεριες ροζ!Φοβαμαι ομως να δεσμευσω το επιπλο με χρωμα!Σκεφτομαι μηπως να εκανα μονο ποδαρακια και χερουλια σε χρωμα, τα οποιοα μπορουν να αλλαχθουν αν θελω!

Οταν βεβαια λεω να κανω χρωμα, δεν εννοω κανενα φουξ αλλα κατι τετοιο..CHROMA_ROZ.jpg.

Εσεις τι λετε ρε κοριτσια? Ουτε σε εσας αρεσει ο συνδυασμος 2 χρωματων ξυλου?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εμας εδω εχουν αλλη τακτικη σε βαζουν να κανεις μονο αν το κρινουν απαραιτητο!!!

Κοριτσια τι ακριβως γινεται στην συγκεκριμενη εξεταση;;; γιατι και εμενα δεν θυμαμαι να μου το έκαναν....Εφη πιστευεις λαθος τους που δεν μας το κανουν;;:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Τι κάνετε???

Βούλα πόμολα μπες στη νεοσετ εχει ωραια πομολακια!!

Κορίτσια ευτυχώς έχω φαγητο ετοιμο το έκανα χτες το απόγευμα... Γιουβαρλάκια!!! Και έχει και πολύ κρύο οπότε θα είναι σούπερ!

Εγώ έχω γιατρό αύριο για να κάνουμε κανονικά την εξέταση!Το ντοπλερ θα κάνουμε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι ακριβως γινεται στην συγκεκριμενη εξεταση;;; γιατι και εμενα δεν θυμαμαι να μου το έκαναν....Εφη πιστευεις λαθος τους που δεν μας το κανουν;;:confused:

εγω ρωτησα και τον ακτινολογο και το γυναικολογο μου ειπαν και οι δυο το ιδιο πραγμα,οτι μονο αν δουν οτι υπαρχει καποιο προβλημα σε στελνουν να το κανεις δηλαδη εγω που εχω χαμηλο πλακουντα αν ηθελα να παω για φυσιολογικο τοκετο θα επρεπε να το κανω για να δουμε εαν ψηλοσε ο πλακουντας και αν θα μπορουσα να πρωχωρησω.

στο ιντερνετ βρηκα αυτο ¨.

πρόκειται για το υπερηχογράφημα του τελευταίου τριμήνου, που δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του εμβρύου σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εξετάσεις. Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης- Doppler είναι το υπερηχογράφημα που Γ΄ τριμήνου της εγκυμοσύνης, το οποίο μπορεί να γίνει μετά την 28η εβδομάδα και έως το τέλος της εγκυμοσύνης. Ιδανικά γίνεται στην 32η εβδομάδα κύησης.

Ποιος είναι ο σκοπός του υπερηχογραφήματος ανάπτυξης - Doppler;

Ο σκοπός της εξέτασης είναι να μελετηθεί:

• Η ανάπτυξη του εμβρύου (βιομετρικές μετρήσεις).
  • Η ποσότητα του αμνιακού υγρού.
  • Η αντίσταση στη ροή του αίματος στα αγγεία του εμβρύου και στις μητριαίες αρτηρίες της μητέρας που αιματώνουν τον πλακούντα.
  • Η θέση και η μορφολογία του πλακούντα.
  • Η κινητικότητα του εμβρύου.

Τι πληροφορίες μας δίνει αυτή η εξέταση;

• Οι βιομετρικές μετρήσεις (περίμετρος κεφαλής, περίμετρος κοιλιάς, μήκος μηριαίου οστού) δίνουν πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη θρέψη του εμβρύου. Επίσης, με βάση τις βιομετρικές μετρήσεις εκτιμάται το βάρος του εμβρύου. Στο υπερηχογράφημα αυτό γίνεται μια πρώτη εκτίμηση του βάρους (η οποία θεωρείται ότι δεν είναι απόλυτα ακριβής, γιατί οι υπερηχογραφικές μετρήσεις εξαρτώνται από τη θέση του εμβρύου).
  • Οι μελέτες Doppler δίνουν πληροφορίες για την οξυγόνωση του εμβρύου και τη λειτουργία του πλακούντα (με τη μελέτη της αντίστασης στη ροή του αίματος στα αγγεία του μωρού και στις μητριαίες αρτηρίες της μητέρας).
  • Η εκτίμηση της ποσότητας του αμνιακού υγρού δίνει συμπληρωματικές πληροφορίες για τη λειτουργία του πλακούντα και για το έμβρυο.

Το υπερηχογράφημα ανάπτυξης - Doppler του Γ΄ τριμήνου δεν δίνει πληροφορίες για την ανατομία του εμβρύου, γιατί το έμβρυο είναι πλέον μεγάλο και δεν είναι δυνατό να απεικονιστεί το ίδιο καθαρά, όπως στο Β' τρίμηνο.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι βρε παιδί μου είδες κι εγω που έλεγα ότι μου αρέσουν πιο πολύ τα αγορίστικα και τα ροζ είναι ξενέρωτα μέχρι που έμαθα ότι είχα κοριτσάκι και ξαφνικά άνοιξε ένα νέος κόσμος με καλσόν και κορδέλες και όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια!!Ααααχ εχθές αισθάνθηκα τόσο ανάλαφρη λες και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Το τέλειο shopping therapy!;)A και γυρνώντας σπίτι μου βλέπει ο Βασίλης μου τις σακούλες και μου λέει από μωρά τις μαθαίνετε να είναι υπερκαταναλωτικές:tongue::lol:

Στο τελος δε θα μενει φραγκο για εμας τις μαμαδες!

Kαλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Τι κάνετε???

Βούλα πόμολα μπες στη νεοσετ εχει ωραια πομολακια!!

Κορίτσια ευτυχώς έχω φαγητο ετοιμο το έκανα χτες το απόγευμα... Γιουβαρλάκια!!! Και έχει και πολύ κρύο οπότε θα είναι σούπερ!

Εγώ έχω γιατρό αύριο για να κάνουμε κανονικά την εξέταση!Το ντοπλερ θα κάνουμε...

καλημερα δωρα!!!

scaled.php?server=855&filename=2113s.jpg&res=medium

Τεστ! τα καταφερα με μια φωτογραφια απο τον Παρνασσο! απλα για να τεσταρω το σαιτ που λεγατε!

τελεια τα χιονια!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Βουλα μου, αν μπορεις να το αλλαξεις μετα οκ! να μην δεσμευτεις με το ροζ.

Με μπερδεψες ομως λιγο.Εκει που μας εδειχνες τα τελειως στρογγυλεμενα επιπλα, ξαφνικα μας πηγες στα πολυ ισια! εισαι των ακρων τελικα εε??χεχε!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...