Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

να είσαι καλά! σε ευχαριστώ πολύ, παρά πολύ! αυτό ακριβώς ενιωσα! κι όσο κι αν προσπάθησα να το εκφρασω δε τα καταφερα ! Είδα το γιατρό μου τη τελευταια φορά αποφασισμένη και αισιόδοξη και μου τσάκισε τα φτερά.. δε ξέρω πόσο κουράγιο θα έχω και πόσο μακριά θα φτάσω..μόνο ότι το θέλω τόσο πολύ! Περνανε τοσα απ το μυαλό μου, φοβοι. Πως δε θα είμαι η βιολογική μαμα, πως μπορεί το μωρακι μου να μη με θέλει από ένστικτο, πως είμαι μια παρενθετη μητέρα μονο.. τόσα πολλά...ομως δε το απορρίπτω. δε μπορώ να το απορρίψω κι πραγματι!..ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορίτσια κι έχουμε μια ελπίδα παραπάνω όλες εμείς! 

σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι όλες να είμαστε τυχερές και να τα καταφέρουμε! 

Γλυκιά μου,το παν είναι αν έχεις ψυχικά κι οικονομικά αποθέματα, για το αν Θα προσπαθήσεις ξανά με τα δικά σου.

Γέννησε γνωστή μου τις προάλλες στα 46 με δικά της. Είχε πάντα καλή ανταπόκριση στα φάρμακα και το συνέχιζε και της βγήκε στην τελευταία προσπάθεια. Βέβαια είχε κι άλλο παιδάκι οπότε δεν το σκεφτόταν για δανεικά.

@LioPh79 πολύ ωραία τα είπες!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωριτσα μου κλεινω να διαβασω λιγο το βιβλιαρακι μου γιατι δεν θα το τελειωσω ποτε ετσι οπως παω ..Καληνυχτα κ τα λεμε αυριο..!

Καληνύχτα κ από μένα Σοφακι!! Τα λέμε αύριο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσουδια! τι γινεστε;;

Να με συγχωρεις κιολας αλλα μαλλον στα αφτια τα πηρες και δεν το βλεπουμε!!!Χαχαχα!ποσα κιλα ξεκινησες ειπαμε?

ξεκινησα με 53 και τωρα είμαι 60!! να σου πω επειδη ημουν σχετικα αδυνατη ισως γιαυτο δεν φένεται. παντως εβαλα και στις γαμπες και στον ποπο!! αφού πεφτεί γερο χούφτωμα απο τον αντρα μου που μου λεει μετα την γεννα να μην τα χασω εκτος απο την κοιλια:tongue:

Μηπως την μπλοκαρες?Την εκανες πριβε?Εγω εκει τις βαζω και μια χαρα φαινονται...

Δεν ξερω ρε Σοφακι. αρχικα δεν είχα γραφτει και τις ανεβασα. την 2η φορα μου έλεγε ότι το ημειλ μου καποιος το κατεχει και ζητούσε pasword που ποτε δεν έβαλα:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσουδια! τι γινεστε;;

ξεκινησα με 53 και τωρα είμαι 60!! να σου πω επειδη ημουν σχετικα αδυνατη ισως γιαυτο δεν φένεται. παντως εβαλα και στις γαμπες και στον ποπο!! αφού πεφτεί γερο χούφτωμα απο τον αντρα μου που μου λεει μετα την γεννα να μην τα χασω εκτος απο την κοιλια:tongue:

Δεν ξερω ρε Σοφακι. αρχικα δεν είχα γραφτει και τις ανεβασα. την 2η φορα μου έλεγε ότι το ημειλ μου καποιος το κατεχει και ζητούσε pasword που ποτε δεν έβαλα:rolleyes:

καλημερουδια αντωνια!!!τι κανεις?/εγω εδω μαγειρευω πρωι πρωι γιατι μετα θα παω να κανω τα νυχια μου!!!

αχ αυτα τα κιλα εφιαλτης θα μου γινουν!!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα στα πρωινά μου κορίτσια καλημέρα Έφη και Αντωνία.Τι κάνετε σήμερα?Αντωνία η κοιλίτσα σου τέλεια να δω πότε θα προλάβω να βγάλω κι εγώ μάλλον το απόγευμα που θα έρθει η μάνα μου για ενισχύσεις!Έφη μου μια χαρά τα πας με τη διατρόφή γιατι σου γίνει άγχος?Εγω χθες μετά τα ψώνια της μπέμπας (σα μικρό παιδάκι που ψωνίζει για την κούκλα του έκανα η αδερφή μου τρόμαξε να με μαζέψει!) επιβράβευσα τον εαυτό μου με goody's και από σήμερα πάλι σαλάτες!!χαχαχα!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα στα πρωινά μου κορίτσια καλημέρα Έφη και Αντωνία.Τι κάνετε σήμερα?Αντωνία η κοιλίτσα σου τέλεια να δω πότε θα προλάβω να βγάλω κι εγώ μάλλον το απόγευμα που θα έρθει η μάνα μου για ενισχύσεις!Έφη μου μια χαρά τα πας με τη διατρόφή γιατι σου γίνει άγχος?Εγω χθες μετά τα ψώνια της μπέμπας (σα μικρό παιδάκι που ψωνίζει για την κούκλα του έκανα η αδερφή μου τρόμαξε να με μαζέψει!) επιβράβευσα τον εαυτό μου με goody's και από σήμερα πάλι σαλάτες!!χαχαχα!!

καλημερα γεωργια μου!!εχω αγχος γιατι δεν θελω να δω τριψηφιο αριθμο στην ζυγαρια ειμουν 80 κιλα οταν εμεινα εγκυος και τωρα ειμαι 91 δεν θελω με τιποτα να παω 100:shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια αντωνια!!!τι κανεις?/εγω εδω μαγειρευω πρωι πρωι γιατι μετα θα παω να κανω τα νυχια μου!!!

αχ αυτα τα κιλα εφιαλτης θα μου γινουν!!!:rolleyes:

Τι καλο μαγειρευεις Έφη;;

Μην σκας καλε με τα κιλα... εγω σταματησα να ασχολούμαι.... θα τρωω και οτι είναι να γινει ας γίνει... μετα με 2 μικρα μωρα στο σπιτι και 1 μεγαλο μωρο :wink:σιγουρα θα τα χασουμε!!

Γεωργια μου καλημερα!! αντε βαλτε και εσεις κοιλιτσες να βλέπουμε:P

Με γεια τα καινούρια ρουχαλάκια της μικρης σου!!

Εχει καμια γιατρο αυτες τις μερες;; εμεινα λιγο πισω δεν προλαβαινω να τα διαβασω όλα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι καλο μαγειρευεις Έφη;;

Μην σκας καλε με τα κιλα... εγω σταματησα να ασχολούμαι.... θα τρωω και οτι είναι να γινει ας γίνει... μετα με 2 μικρα μωρα στο σπιτι και 1 μεγαλο μωρο :wink:σιγουρα θα τα χασουμε!!

Γεωργια μου καλημερα!! αντε βαλτε και εσεις κοιλιτσες να βλέπουμε:P

Με γεια τα καινούρια ρουχαλάκια της μικρης σου!!

Εχει καμια γιατρο αυτες τις μερες;; εμεινα λιγο πισω δεν προλαβαινω να τα διαβασω όλα..

κανω σαλτσα polonez και θα βρασω τα μασκαρονια υστερα μου το ζητησε ο μικρος!!!εγω εχω γιατρο την δευτερα εχουμε ακομα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα στις ομορφες κοιλιτσες!!

Αντωνια μου μια χαρουλα εισαι φτου φτου φου!! Σημερα θα προσπαθησω να σας βαλω και εγω μια, να δειτε τα χαλια μου!!:tongue::tongue:

Αντωνια η αλυσιβα ειναι σταχτονερο, και τη χρησιμοποιουν σε πολλες συνταγες μελομακαρωνων.Τη βαζουν για να γινουν τριφτα, τραγανα.

Παιρνεις σταχτη απο τζακι δικο σου, που να ξερεις οτι εχουν καει μονο ξυλα και οχι τιποτα αλλο, την κοσκινιζεις για να καθαρισει, και υστερα βαζεις σε ενα μπρικι μεγαλο μια κουταλια της σουπας.Προσθετεις νερο σχεδον 1,5 ποτηρι και το βαζεις να βρασει.Αφου βρασει αυτο πρεπει να μεινει κανα 2ωρο για να κατακατσει η σταχτη κατω στο μπρικι.Υστερα παιρνεις το νερο που ειναι απο πανω με προσοχη χωρις να παρεις σταχτη.Αυτο το νερο ειναι η αλυσιβα.

Αν δε θες να βαλεις μπορεις να την αντικαταστησεις με μπεικιν παουντερ.Το ειχε πει η Βεφα αυτο καποια στιγμη.Θα βαλεις οσο χρειαζεται για το αλευρι που θα εχεις, γραφει επανω στο μπεικιν.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα σας!!Τι κανετε?

Κουτουλαω σημερα!Ποτε θα παω σπιτακι μου να χουχουλιασω??

Χθες αργησα να κοιμηθω γτ πηγαμε να δωσουμε επιπλα για τα σχεδια!

Ειπε οτι μεχρι τις 15 Δεκεμβρη θα ειναι ετοιμα...αιντε να δουμε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα γεωργια μου!!εχω αγχος γιατι δεν θελω να δω τριψηφιο αριθμο στην ζυγαρια ειμουν 80 κιλα οταν εμεινα εγκυος και τωρα ειμαι 91 δεν θελω με τιποτα να παω 100:shock::shock::shock::shock:

Έφη όμως είσαι αρκετα ψηλη αποτι θυμαμαι ε;; μην αγχώνεσε βρε γερα ναναι και τα υπολοιπα διορθωνονται

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια με τις ανύπαρκτες κοιλιές! Αχαχαχα! Καλά και εμένα κάπως έτσι ήταν στον μήνα σας, μετά πήρε την ανιούσα! Εμ αν βάζει 1,5 κιλό τον μήνα το μωρό λογικό είναι!!!

Δωράκι καλή επιτυχία στο βάψιμο!

Κορίτσια, τι έγινε? Δεν βγήκαν καλές οι καμπύλες? Οκ λίγη στέρηση θα σας επιβάλλουν αλλά αυτό είναι και καλό, δεν θα βάλετε πολλά κιλά. Πάντως όσες παθαίνουν διαβήτη εγκυμοσύνης γεννούν μια χαρά γερά παιδιά (εκτός από ακραίες εξαιρέσεις).

Εγώ σήμερα δεν έχω πρόγραμμα να πάω πουθενά. Κουράζομαι κάθε μέρα να έχω κάπου να τρέχω. Κάνει και καλό καιρό και σκέφτομαι να βάλω ό,τι πλυντήρια εκκρεμούν, να σιδερώσω κιόλας να μην έχω από βδομάδα πέρα από τα ρούχα της μικρής. Ωστόσο όλο το αμελώ αλλά πρέπει να πλύνω και καρότσια, ριλάξ, πορτ μπεμπέ, τράβελερ και δεν θυμάμαι τι άλλο. Έχουν και αυτά την φασαρία τους. Όχι πως είναι βρώμικα έτσι και αλλιώς χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα και τα φύλαξα πλυμμένα, αλλά ένα φρεσκάρισμα το θέλουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα στις ομορφες κοιλιτσες!!

Αντωνια μου μια χαρουλα εισαι φτου φτου φου!! Σημερα θα προσπαθησω να σας βαλω και εγω μια, να δειτε τα χαλια μου!!:tongue::tongue:

Αντωνια η αλυσιβα ειναι σταχτονερο, και τη χρησιμοποιουν σε πολλες συνταγες μελομακαρωνων.Τη βαζουν για να γινουν τριφτα, τραγανα.

Παιρνεις σταχτη απο τζακι δικο σου, που να ξερεις οτι εχουν καει μονο ξυλα και οχι τιποτα αλλο, την κοσκινιζεις για να καθαρισει, και υστερα βαζεις σε ενα μπρικι μεγαλο μια κουταλια της σουπας.Προσθετεις νερο σχεδον 1,5 ποτηρι και το βαζεις να βρασει.Αφου βρασει αυτο πρεπει να μεινει κανα 2ωρο για να κατακατσει η σταχτη κατω στο μπρικι.Υστερα παιρνεις το νερο που ειναι απο πανω με προσοχη χωρις να παρεις σταχτη.Αυτο το νερο ειναι η αλυσιβα.

Αν δε θες να βαλεις μπορεις να την αντικαταστησεις με μπεικιν παουντερ.Το ειχε πει η Βεφα αυτο καποια στιγμη.Θα βαλεις οσο χρειαζεται για το αλευρι που θα εχεις, γραφει επανω στο μπεικιν.

καλημερα αννα και εγω πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο!!

Καλημερα σας!!Τι κανετε?

Κουτουλαω σημερα!Ποτε θα παω σπιτακι μου να χουχουλιασω??

Χθες αργησα να κοιμηθω γτ πηγαμε να δωσουμε επιπλα για τα σχεδια!

Ειπε οτι μεχρι τις 15 Δεκεμβρη θα ειναι ετοιμα...αιντε να δουμε!

καλημερα βουλα ειδες που αγχονοσουν ολα θα παρουν το δρομο τους!!!

Έφη όμως είσαι αρκετα ψηλη αποτι θυμαμαι ε;; μην αγχώνεσε βρε γερα ναναι και τα υπολοιπα διορθωνονται

ειμαι 1.78 ,εχεις δικιο γερα να ειναι και μετα εχει να πεσει πεινα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Βούλα Ελευθερία Άννα και Μαρία.Ελευθερία μου κι εγω σήμερα έχω μόνο σίδερο να με περιμένει σπίτι αλλά μια στίβα μέχρι πάνω όχι μόνο της μικρής αλλά και τα δικά μας που έμειναν πίσω τι να κάνουμε!Σήμερα ήρθε και η ώρα να τακτοποιήσω τα ρούχα της μπεμπας στα συρτάρια να ξέρω τι μου γίνεται.Αντωνία μου ευχαριστώ πολύ!Έφη μου θα χαθούν τα κιλάκια σου θα δείς εγώ τόσα χρόνια πάνω από 53-54 δεν έχω δει τη ζυγαριά τώρα που βλέπω το 6 μπροστά κάτι παθαίνω μου φαίνεται λάθος!Αλλά με το τρέξιμο που θα ρίξουμε όλα θα φύγουν.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Βούλα Ελευθερία Άννα και Μαρία.Ελευθερία μου κι εγω σήμερα έχω μόνο σίδερο να με περιμένει σπίτι αλλά μια στίβα μέχρι πάνω όχι μόνο της μικρής αλλά και τα δικά μας που έμειναν πίσω τι να κάνουμε!Σήμερα ήρθε και η ώρα να τακτοποιήσω τα ρούχα της μπεμπας στα συρτάρια να ξέρω τι μου γίνεται.Αντωνία μου ευχαριστώ πολύ!Έφη μου θα χαθούν τα κιλάκια σου θα δείς εγώ τόσα χρόνια πάνω από 53-54 δεν έχω δει τη ζυγαριά τώρα που βλέπω το 6 μπροστά κάτι παθαίνω μου φαίνεται λάθος!Αλλά με το τρέξιμο που θα ρίξουμε όλα θα φύγουν.

Καλημερα Γεωργια!! καλοριζικα τα ρουχαλακια της μικρης!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...