Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Η Ε2 είναι οκ για ένα ωοθηλακιο που σημαίνει πως ίσως όχι για το δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω οβιτρελ αύριο. Μπορεί να φοβήθηκε μη χαθεί το κυρίαρχο επειδή είναι ήδη 18 κ δε με έβαλε Δευτέρα. Πάντως ρώτησα για να καταλάβω 🤣 περιμένω απάντηση. Θα με βρίσουν στο τέλος αλλά θέλω να καταλαβαίνω τι γίνεται όσο μπορώ. Ειδικά όταν τα παίρνουμε όλα ανώριμα.

Λάθος , εννοούσα ovitrelle σήμερα 🤣 Ωοληψια Σάββατο 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

στο 60' εμενα ειναι 145 κ στο 120' ειναι 141!

φοβαμαι μηπως αυτο σημαινει οτι εχω προδιαθεση για διαβητη στο μελλον!

κοιτα αυτο ,,,αυτο σημαινει αλλα στο πολυ μελλον ,,,ετσι με ειπε η γιατρος αλλα προς το παρον ειναι λογω εγκυμοσυνης κ επηρεαζει αποκλειστικα το μωρο κι οχι εμας...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα αυτο ,,,αυτο σημαινει αλλα στο πολυ μελλον ,,,ετσι με ειπε η γιατρος αλλα προς το παρον ειναι λογω εγκυμοσυνης κ επηρεαζει αποκλειστικα το μωρο κι οχι εμας...

τι να πω , στενοχωρηθηκα πολυ, ουτε ιστορικο διαβητη εχουμε στην οικογενεια κ επεσα απο τα συννεφα! ο μικροβιολογος ηταν πολυ καθησυχαστικος αλλα το 141 ειναι πολυ, κακα τα ψεματα!:-(

BJVqp3.png

Αχ Νίκη ήθελα να σου πω... Επειδή είδα ότι έχεις τα νύχια βαμμένα στη φωτό,στην γεννα να ξέρεις δεν κάνει να είναι βαμμένα ή τζελ! Γιατί κοιτάνε νομίζω από τα νύχια μήπως μελανιασεις...

Οχι Δωρα μου δεν ισχυει κατι τετοιο. ρωτησα την δικια μου και μου είπε ότι αυτη με τα νυχια είναι αρχαία μεθοδος και οτι τωρα εχουν αλλους τροπους πιο συγχρονους. αλλα και ετσι να ήταν ενα γαλλικο δεν κανει κακο αφού η φαση είναι κληαρ και φενονται τα νύχια!

ξερεις ποσο στεναχωριεμαι να ακουω για τετοια; πολύ λυπαμαι. λυπαμαι τα μωρακι του και την γυναικα του....

βρε κοριτσια σε ολες γυρισε εμενα ειναι ψηλα:-(

Νικη εγω δεν πηγα ακομα οποτε μην λες όλες! εγω δεν ξερω ακομα! παντως νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα...

τι κομψη που εισαι!!!! εγω εχω γινει σαν βαρελι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......:(:(:(:(:(:(

οχι και κομψη.....εχω βαλει παντού:mad:

Γειά σας κορίτσια.Εγώ φώτο γιατί δεν μπορώ να δω? Τις βγάλατε? Μόνο έναν βάτραχο βλέπω!!!

Φώτο έχω βγάλει αλλά δεν ξέρω να τις περνάω στο πισί και αν το πω στο σύζυγο δεν βλέπω να το κάνει πριν γεννήσω:)

Καλέ γιατί ανυπομονείται να φτάσετε στον 8ο? Το μωρό χρειάζεται να φτάσει στις 36 μην πω 37 εβδομάδες για να είναι πλήρως αναπτυγμένο. Στόχος σας πρέπει να είναι ο ένατος!!!

Ελευθερια οντως προσεξα και εγω οτι δεν φενονται τωρα οι φωτογραφιες. δεν ξερω γιατι δεν εκανα κατι. οταν τις εβαλα φαινονταν μια χαρα τωρα δεν ξερω γιατι δεν αφηνει:rolleyes: θα ξαναδοκιμασω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

τι να πω , στενοχωρηθηκα πολυ, ουτε ιστορικο διαβητη εχουμε στην οικογενεια κ επεσα απο τα συννεφα! ο μικροβιολογος ηταν πολυ καθησυχαστικος αλλα το 141 ειναι πολυ, κακα τα ψεματα!:-(

αχ ομοιοπαθουσα!!και εμεις δεν εχουμε ιστορικο για διαβητη στην οικογενεια..αυτο ειναι το παραξενο..για τα νουμερα δεν ξερω να σου πω την αληθεια θα μου πει τι γινεται ο διαβητολογος που θα με δει...κουραγιο Γωγω μου να για αυτο ειμαστε εδω μεσα ...η μια να δινει κουραγιο στην αλλη...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

αχ ομοιοπαθουσα!!και εμεις δεν εχουμε ιστορικο για διαβητη στην οικογενεια..αυτο ειναι το παραξενο..για τα νουμερα δεν ξερω να σου πω την αληθεια θα μου πει τι γινεται ο διαβητολογος που θα με δει...κουραγιο Γωγω μου να για αυτο ειμαστε εδω μεσα ...η μια να δινει κουραγιο στην αλλη...

αστα βρε Καλλιοπη, πονεσε το κεφαλι μου να ψαχω στο ιντερνετ! ουτε βραδυνο δεν εφαγα γιατι δεν ξερω τι να φαω!θα παω αυριο να δω τι θα μου πει. μ'αρεσει που εκανα κ σωστη διατροφη αυτον τον μηνα, εχασα κ 1,5 κιλο!

BJVqp3.png

Γεια σας κοριτσια...Διαβασα τα νεα σας..Γωγω μου δεν βγηκε πολυ καλη η καμπυλη ε?Θα σου πει να κανεις διατροφη μαλλον , μην ανησυχεις θα περασει...

Γεωργια μου μεγεια τα ρουχαλακια..Πολυ φτηνα μου φανηκαν μπραβο σου...

Αντωνια μου μας δουλευεις που τα εχεις παρει τα κιλα?Στα αφτια??χαχα!Μια χαρα κουκλα εισαι κ η κοιλιτσα σου τελεια...

Δωρα μου αντε μπηκατε και εσεις στο προγραμμα με το βαψιμο ε??Με το καλο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Αχ τα καταφερα!! τις ανεβασα στο φεις και τις εσβησα αμεσως μη με δούνε άλλοι!! δεν φενονται πολυ καθαρα γιατι τις εβγαλα μονη μου απο τον καθρεφτη και φενεται το φλας αλλα οκ. η κοιλούμπα φένεται!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλά εχω ένα σπίτι τώρα αχούρι!!! Από δω κ από κει στη μέση του σαλονιού πράγματα!!! Να στεγνώσει το ασταρι στο δωμάτιο,η βάση δηλ,κ αύριο αρχίζει το βάψιμο!!! Γιουπι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια...Διαβασα τα νεα σας..Γωγω μου δεν βγηκε πολυ καλη η καμπυλη ε?Θα σου πει να κανεις διατροφη μαλλον , μην ανησυχεις θα περασει...

Γεωργια μου μεγεια τα ρουχαλακια..Πολυ φτηνα μου φανηκαν μπραβο σου...

Αντωνια μου μας δουλευεις που τα εχεις παρει τα κιλα?Στα αφτια??χαχα!Μια χαρα κουκλα εισαι κ η κοιλιτσα σου τελεια...

Δωρα μου αντε μπηκατε και εσεις στο προγραμμα με το βαψιμο ε??Με το καλο!!

χεχε! ε καπου θα τα πηρα! παντως η ζυγαρια +7 με δειχνει προς το παρον!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...