Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια θα σας πω το παραπονο μου και πεστε μου αν ειμαι αδικη... όπως ξερετε εγω και ο φιλος ου δεν δουλευουμε επειδη σπουδαζουμε

ολα αυτα για το μωρο απο κλινικη μεχρι ρουχα και επιπλα και γενικα όλα δεν θα μας κοστισουν περιπου 5000 με 6000;

ο πατερας μου εχει δικη του δουλεια και ειναι αρκετα καλη μπορω να πω, ο πεθερός μου δουλευει στη κυβερνηση εχει 2 καταστηματα κατω απο το σπτι του και τα ενικιάζει και δουλευει και σαν κτιστης σε δικές του δουλειες, δεν πιανει τοσα λεφτα όσα περνει ο μπαμπας μου αλλά οσα πιανει ειναι καλα....

αυτό που καταλαα ειναι ότι τα περισσοτερα θα τα πληρωσει ο μπαμπας μου μην πω και σχεδον όλα. το κρεβατακι, καροτσι και γενικα όλα αυτά που σας ειχα πει τις προαλλες οτι πήραμε κοστησαν 1500 ευρώ περιπου εδωσε μονο 250 ευρώ ο πεθερος και ευτυχως εδωσε και ο αδερφος του φιλου μου αλλό 250 δηλαδη 500 συνολο. όλα τα ρουχα μεχρι τωρα τα πλήρωσε ο μπαμπας μου και η μαμα μου και μερικά εγώ.

δεν θελω να επιβαρυνω τους γονεις μου ρε γμτ αλλά δεν εχω επιλογή. . .

απλα ελπιζω όταν θα παω να γεννησω να δωσει και κατι ο πεθερος μου, όχι μονο παιχνιδι με τον εγγονο και οταν ειναι για λεφτα να μην εχουμε....

Νικη μου καταλαβαινω το παραπονο σου...Αλλα δεν ξερω τι να σου πω γιατι ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση..(εννοω το γεγονος οτι εσεις σπουδαζετε κ δεν εχετε δικα σας χρηματα)

Κατα τ'αλλα τι εχεις συζητησει με τον φιλο σου?Δεν εχετε μιλησει για το τι θα συνεισφερει ο καθενας?

Σιγουρα και εμενα θα με ενοχλουσε να δινει τοσα πολλα ο ενας κ ο αλλος τοσα λιγα αλλα αυτα συμβαινουν παντου...

Εμεις για παραδειγμα στηριζομαστε στις δικες μας δυναμεις και ειπε η μητερα μου θα σου δωσω να παρεις το σετ καροτσιου (οπως ειχε κανει κ με την αδελφη μου).Και τα πεθερικα ειπαν θα δωσουν για την κουνια.Οκ εγω τους ειπα αυτα που παραγγειλαμε κ ας δωσουν οτι θελουν οποτε το θελουν...

Κατα τ'αλλα ξερω κ αναγνωριζω πολυ καλα ποιος ειναι διπλα μας κ ποιος μας βοηθαει...

Παντως εγω θα ελεγα να το συζητησεις οπωσδηποτε με τον φιλο σου κ σιγουρα θα βρειτε μια λυση...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα 0-3 δεν ειναι μεγαλα όμως;;; ε ποσο μεγαλο θα βγει το μωρο:rolleyes:....

εντομεταξυ εσενα ποσα κιλακια ηταν ο μπεμπης σου οταν πηγες τελευταια φορα;

Εμενα ηταν 28εβδομαδα 1400 γραμ και λεει οτι αναμενεται περιπου στα 3,5 κιλα .Δεν ξερω ...ας γεννησω με το καλο και αν ειναι πιο μεγαλο εχω κ απο αυτα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

μεγεια σας!!!! τι καλα σοφακι! ετοιμα τα εχεις!!!!!!! πω πω ποσα πηρες?? εινα να παω να πρω και αναρωτιεμαι ποσα και τι νουμερο!!!

Γεια σου Αναστασακι !!!Καλε δεν τα πηρα ολα αυτα...Τα περισσοτερα ειναι του ανηψιου μου...Αλλα παιρνω και εγω...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

σοφη μου ειδα τη φωτο σου με τη κοιλιτσα σου,,, καλε δεν εχεις τίποτα σχεδον κοιλια εσυ

Αληθεια το λες ή δεν θελεις να με κακοκαρδισεις??Ειπαμε εχω παρει 5,5 κιλα εως τωρα αλλα εχθες που εβγαλα την φωτο μου φανηκε τεραστια η κοιλια μου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!! τι κανετε?? αδυνατω να διαβασω τις τοσες σελιδες!!! καθε φορα μπαινω να διαβασω και μεχρι να τελειωσω κατι τυχαινει και βγαινω!! και δεν προλαβαινω καν να γραψω!!!

Αναστασακι πηγαινε στην σελιδα 8 δημοσιευση 19597 εχω φωτο την κοιλιτσα μου...Να δεις...

Βαλε και εσυ να δουμε την δικια σου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι βρε κοριτσια μην σας φαινεται περιεργο..Βραζουμε νερο με σταχτη κ μετα το σουρωνουμε...Κανονικη σταχτη απο τα ξυλα που καινε στο τζακι...

Και την μουσταλευρια με σταχτη τι φτιαχνουμε ..μηπως δεν το εχετε ακουστα?

πολυ παραξενο μου φένεται εμενα Σοφία.. πρωτη φορα το ακούω..το πουλάνε αυτό ή να παω στο τζακι του πατέρα μου να παρω:tongue::tongue:

μα 0-3 δεν ειναι μεγαλα όμως;;; ε ποσο μεγαλο θα βγει το μωρο:rolleyes:....

εντομεταξυ εσενα ποσα κιλακια ηταν ο μπεμπης σου οταν πηγες τελευταια φορα;

Νικη οχι δεν είναι μεγάλα. 0-3 σου προτείνω να πάρεις.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νικη μου καταλαβαινω το παραπονο σου...Αλλα δεν ξερω τι να σου πω γιατι ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση..(εννοω το γεγονος οτι εσεις σπουδαζετε κ δεν εχετε δικα σας χρηματα)

Κατα τ'αλλα τι εχεις συζητησει με τον φιλο σου?Δεν εχετε μιλησει για το τι θα συνεισφερει ο καθενας?

Σιγουρα και εμενα θα με ενοχλουσε να δινει τοσα πολλα ο ενας κ ο αλλος τοσα λιγα αλλα αυτα συμβαινουν παντου...

Εμεις για παραδειγμα στηριζομαστε στις δικες μας δυναμεις και ειπε η μητερα μου θα σου δωσω να παρεις το σετ καροτσιου (οπως ειχε κανει κ με την αδελφη μου).Και τα πεθερικα ειπαν θα δωσουν για την κουνια.Οκ εγω τους ειπα αυτα που παραγγειλαμε κ ας δωσουν οτι θελουν οποτε το θελουν...

Κατα τ'αλλα ξερω κ αναγνωριζω πολυ καλα ποιος ειναι διπλα μας κ ποιος μας βοηθαει...

Παντως εγω θα ελεγα να το συζητησεις οπωσδηποτε με τον φιλο σου κ σιγουρα θα βρειτε μια λυση...

το συζητησαμε Σοφη μου και μου ειχε πει οτι θα κανει δανειο μετα και θα δωσει στο μπαμπα μου 1500 για την κλινικη αλλά θα πει οτι ειναι απο τον πατερα του, τι να πω δεν ξερω....

ααα θα δωσει και ο φιλος μου 250 για τα επιπλα του μωρου απο εκεινα που εχει φυλαξει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εμενα ηταν 28εβδομαδα 1400 γραμ και λεει οτι αναμενεται περιπου στα 3,5 κιλα .Δεν ξερω ...ας γεννησω με το καλο και αν ειναι πιο μεγαλο εχω κ απο αυτα...

εμενα 29εβδομαδα 1485 τα ιδια ειμαστε δηλαδη περιπου:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γεια σου Αναστασακι !!!Καλε δεν τα πηρα ολα αυτα...Τα περισσοτερα ειναι του ανηψιου μου...Αλλα παιρνω και εγω...!

α ναι!? τυχερη εισαι!! εγω λεω να παω σημερα το απογευμα η αυριο πρωι να κανω τις τελευταιες αγορες , να τα πλυνω και να τελειωνω!! με μακρυ μανικι σιγουρα χρειαζοντε??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εμενα 29εβδομαδα 1485 τα ιδια ειμαστε δηλαδη περιπου:P

δήλαδη εμενα που στην 29η ηταν 1700γρ. το 0 νουμερο δεν θα του κανει??:confused:

Αναστασακι πηγαινε στην σελιδα 8 δημοσιευση 19597 εχω φωτο την κοιλιτσα μου...Να δεις...

Βαλε και εσυ να δουμε την δικια σου...

οκ!!!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αληθεια το λες ή δεν θελεις να με κακοκαρδισεις??Ειπαμε εχω παρει 5,5 κιλα εως τωρα αλλα εχθες που εβγαλα την φωτο μου φανηκε τεραστια η κοιλια μου...

οχι καλε μικρη ειναι σοβαρα τωρα,,,, οταν την μετρισες πόσοι ποντοι ειναι... εχεις βαλει και τα πιο λιγα κιλα απο όλες μας:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

πολυ παραξενο μου φένεται εμενα Σοφία.. πρωτη φορα το ακούω..το πουλάνε αυτό ή να παω στο τζακι του πατέρα μου να παρω:tongue::tongue:

Νικη οχι δεν είναι μεγάλα. 0-3 σου προτείνω να πάρεις.

ναι 0-3 εχω παρει Αντωνια μου απλα μου ελεγε η Σοφη να μην τα παρω ολα 0-3 γιατι μπορει να ειναι μεγαλος ο μπεμπης και να θελει πιο μεγαλο νουμερο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

α ναι!? τυχερη εισαι!! εγω λεω να παω σημερα το απογευμα η αυριο πρωι να κανω τις τελευταιες αγορες , να τα πλυνω και να τελειωνω!! με μακρυ μανικι σιγουρα χρειαζοντε??:rolleyes:

Αναστασακι μου εγω δεν θα του βαζω εσωρουχα με μακρυ μανικι αλλα με κοντο...Απο πανω ενα φορμακι βελουτε ή πυτζαμακι (στον υπνο).Αυτο βεβαια ειναι αναλογα με την θερμανση που εχετε σπιτι.Εμεις εχουμε καλη θερμανση και γι'αυτο ειπαμε να μην το μαθουμε σε πολλα ρουχα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...