Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι αλλο?Σας εχουν κοιταξει ολες τον τραχηλο?Γιατι εμενα δεν τον εχουν κοιταξει κολπικα σιγουρα..Τωρα με τον υπερηχο ισως ναι αλλα δεν μου εχουν πει τιποτα ..Μηπως πρεπει να ρωτησω την γιατρο μου στο επομενο ραντεβου?Πρεπει να ανησυχω ?

Εμενα την Παρασκευη που εκανα β' επιπεδου τον κοιταξαν με κολπικο υπερυχο.Στα αλλα 2 παιδια δεν μου ειχαν κανει.Ομως απο οτι καταλαβα με τα λεγομενα του γιατρου αυτη τη φορα δε μπορουσαν να τον μετρησουν απο την κοιλια γιατι ηταν το παιδι εμποδιο εκει.Για αυτο τον ακουσα που ειπε, δε φαινεται θα κανουμε κολπικο να τον μετρησουμε. Αρα στα αλλα 2 παιδια ετυχε και φαινοταν και τη γλυτωσα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι 3 βραδιες με ΦΤ. στο 2ο φεύγεις πιο νωρις..

Ακριβως αυτο εννοω!!

Στο 1ο παιδι 3 βραδυες εμεινα ναι!

Ναι, αλλα γιατι λες οτι στο 2ο θα μεινεις πιο λιγο??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι αλλο?Σας εχουν κοιταξει ολες τον τραχηλο?Γιατι εμενα δεν τον εχουν κοιταξει κολπικα σιγουρα..Τωρα με τον υπερηχο ισως ναι αλλα δεν μου εχουν πει τιποτα ..Μηπως πρεπει να ρωτησω την γιατρο μου στο επομενο ραντεβου?Πρεπει να ανησυχω ?

Πως μετρανε τον τραχυλο; ενδοκολπικα; δεν μου έχει κανει μεχρι στιγμης κατι.. στον 1ο μου γιο την 39 εβδομαδα απλα μου εβαλε χερι μπας και ξυπνήσει η διαδικασια τοκετού και για να δει αν εχω διαστολη....

τωρα αυτό που λέει η Λιτσα δεν ξέρω.. το χαρτι γραφει 5-6 πραματα πανω αλλα μονο τα κιλα καταλαβαίνω:oops: είναι στα αγγλικα και με εξειδικευμενες ονομασιες που δεν τις βγάζω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν το βρισκω..Κοιταξα στην β'επιπεδου κ δεν το βρηκα.Αν ειναι με αρχικα δεν θα το καταλαβω κιολας...Απλα με επιασε μια ανησυχια..Ειδα οτι γραφει για τον ομφαλιο λωρο κ τον πλακουντα , το αμινιακο υγρο αλλα δεν καταλαβω αλλα ...Θα ρωτησω την γιατρο μου την επομενη..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

κ μολις ειδα οτι μου τον ειχαν μετρησει και στην αυχενικη.

Λιτσακι ετσι το γραφει? Τραχηλος? ή με καποια αρχικα?γιατι οπως ειπε κ η Αντωνια δεν τα καταλαβαινω ολα αυτα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

ηρθα και εγω!!!

μπαινω και εγω στο θεμα εγω τον ρωτησα για την τιμη και μου ειπε 3500 ευρο με καισαρικη και τρεις νυκτες σε μονοκλινο δωματιο!!

καλως την Εφη!!μια χαρα η τιμουλα σου!μη μιλας καθολου!

κοιτα που μας τρωτε λαχανο στη γεννα!στις εξετασεις κ στα λοιπα εκει ειναι πιο τσουχτερα,αλλα στη γεννα παιρνετε το αιμα σας πισω!

Πως μετρανε τον τραχυλο; ενδοκολπικα; δεν μου έχει κανει μεχρι στιγμης κατι.. στον 1ο μου γιο την 39 εβδομαδα απλα μου εβαλε χερι μπας και ξυπνήσει η διαδικασια τοκετού και για να δει αν εχω διαστολη....

τωρα αυτό που λέει η Λιτσα δεν ξέρω.. το χαρτι γραφει 5-6 πραματα πανω αλλα μονο τα κιλα καταλαβαίνω:oops: είναι στα αγγλικα και με εξειδικευμενες ονομασιες που δεν τις βγάζω....

τον μετρανε ειτε απο την κοιλια ειτε με κολπικο υπερηχο.

εμενα οι μετρησεις ειναι στα ελληνικα κ το λεει καθαρα ''μηκος τραχηλου'',αλλιως κ εγω δε θα εβγαζα ακρη!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω μια απορια το doppler το κανει ο γιατρος σας??η εξεταση γινετε κολπικα?

Εφη μου καλημερα!Το doppler εχω ξερω οτι το κανει εξειδικευμενος γιατρος , δηλαδη εμενα θα μου το κανει αυτος που κανει την αυχενικη κ την β' επιπεδου.Γινεται στην 32 εβδομαδα νομιζω μου ειχε πει νομιζω..Κοιλιακα γινεται ..οχι κολπικα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Πόπη να σου πω.. και εμενα μου συμβαίνει αυτό... ξυπναω το πρωι και είμαι χαλια, θελω να κλαίω συνέχεια νομιζω δεν με αγαπα ο άντρας μου, νομιζω ότι μου συμπεριφερονται όλοι χαλια θελω να φωναζω κτλ κτλ... αλλες μερες ξυπνάω και είμαι πολύ χαρούμενη χαμογελαω είμαι ευγενική θελω να τραγουδω απτη χαρα μου κτλ κτλ...

Ορμονες παιδι μου, μια πανω μια κατω...

Το παραξενο ειναι οτι εγω δεν σκεφτομαι αρνητικα οπως αναφερεις πιο πανω,,χωρις να σκεφτομαι κατι απλα κλαιω με λιγμους..απο εχθες ειμαι ετσι.

Να φανταστεις εχθες ειμασταν παρεα για καφε σε ενα μαγαζι και ενω μιλουσαν ολοι μεταξυ τους εγω σε καποια φαση σταματησα να συμμετεχω απο την συζητηση και αρχισα να κλαιω χωρις να το θελω μπροστα σε ολους.Ρεζιλι εγινα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ναι, αλλα γιατι λες οτι στο 2ο θα μεινεις πιο λιγο??

Αννα αν γεννησω μερα και η τριτη μερα ζωης του μωρού είναι μολις περασει η 2η νύχτα σε βγαζουν λόγω του ότι είσαι πιο έμπειρη...δεν ξέρω γιατι αλλα εμας το κάνουν συχνά αυτό... σε μπέρδεψα;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

θελω να ελπιζω οτι ειναι θεμα ορμονων τι αλλο μπορει να ειναι??

αλλα ακομα θεμα με τις ορμονες να εχω?

αχ πολυ κλαμα ακομα κ τωρα που γραφω δακρυσμενη ειμαι...:mad

Καλλιοπη μου ορμονικο θα ειναι μην ανχωνεσαι. κ εγω τσακωθηκα λιγο με τον αντρα μου χτες κ δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου... τι να κανουμε υπαρχουν κ αυτα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσια εχω μια απορια το doppler το κανει ο γιατρος σας??η εξεταση γινετε κολπικα?

εγω θα το κανω εκει που εκανα κ την αυχενικη κ το β επιπεδου.οχι στο γιατρο μου δλδ.τωρα για το πως γινεται,θα σε γελασω.

Λιτσακι ετσι το γραφει? Τραχηλος? ή με καποια αρχικα?γιατι οπως ειπε κ η Αντωνια δεν τα καταλαβαινω ολα αυτα..

εχει μια επικεφαλιδα ''τραχηλος'' και απο κατω εκτος απο καποια αλλα χαρακτηριστικα εχει κ το μηκος τραχηλου.ρωτα τη γιατρο σου να σου εξηγησει.πιθανον να το εχει με αρχικα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...