-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , little miracle είπε:
Καλημερα κοριτσι. Λυπαμαι πολυ για την αποτυχια, ελπιζω η επομενη προσπαθεια να εχει θετικη εκβαση. Οσο για τις βιταμινες, προφανως και οι γιατροι σου λενε οτι δεν κανουν θαυματα, ουτε εχει αποδειχτει πως ακριβως επιδρουν, οπως και σε ολες τις παθησεις δηλαδη. ομως ενας ισορροπημενος τροπος ζωης και διατροφης, μονο γενικο καλο μπορει να κανει στον οργανισμο σου. σιγουρα οι γιατροι ενστερνιζονται το κοψιμο του καπνισματος και του αλκοολ. απο κει κι επειτα τακτικη ασκηση και εννοειται ισορροπημενη διατροφη, οχι τζανκ φουντ, φρεσκα φρουτα, λαχανικα, υδατανθρακες ολικης, οσπρια και κρεας περιορισμενο, απαχο και οσο πιο ελαφρα μαγειρεμενο (χωρις πολλα λαδια, βουτυρα κοκ). αυτα γενικα καλο θα σου κανουν, απο την αποψη οτι θα εχεις ενα πιο υγιες και δυνατο σωμα να υποστηριξει εμφυτευση και κυηση. (τονιζω ομως και παλι οτι καθημερινα μενουν εγκυες φυσιολογια και γεννανε παιδια γυναικες που οχι απλα δεν προσεχουν τιποτα απο ολα αυτα, αλλα κανουν και υπερβολικες καταχρησεις). απο κει κι επειτα την ποιοτητα των ωαριων κανεις δεν ξερει εμπρακτως αν τη βελτιωνουν. η ηλικια ειναι ο κυριοτερος παραγοντας κι επειτα προβληματα στη ρυθμιση του σακχαρου η μεταβολικα συνδρομα. αυτα τα δυο τελευταια αν υπαρχουν πρεπει, να ρυθμιστουν φαρμακευτικως πριν τη διεγερση. εμενα οσοι γιατροι εχω παει, αυτα τα τρια μου λενε οτι επηρεαζουν οντως τα ωαρια. για βιταμινες ειναι καλο πριν την ετ να ελεγξεις την b12 και d και αν εχεις ελλειψη, να παρεις συμπληρωμα.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, δεν ξέρω πως να απαντάω διαφορετικά στη κάθε απάντηση συγχωρέστε με. Είμαι 34 δεν τα έχω κλείσει ακόμα, τρώμε μόνο μαγειρευτά απο εμένα, σχεδόν ποτέ απ εξω ,τρώω μόνο ολικης ,δεν τρώω γλουτενη, γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα, θυρεοειδής ρυθμισμένος, προ διαβήτης και αυτός ρυθμισμένος,πριν την διέγερση επερνα ρεσβερατρολη, φιλικό οξυ,βιταμίνη D, ο αντρας μου βιταμινη c και πολυβιταμινες. Απλά καπνίζω 10 τσιγάρα την ημέρα περίπου να το κόψω κι αυτό να δούμε τι θα κάνω στον επόμενο κύκλο...
-
Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012
-
Θέματα
-
- 12.875 απαντήσεις
- 1.300.532 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.280.290 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.507 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 517.716 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.356 εμφανίσεις
-
-
-
- 0 απαντήσεις
- 3 εμφανίσεις
-
- 12.875 απαντήσεις
- 1.300.532 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 44 απαντήσεις
- 4.575 εμφανίσεις
-
- 137 απαντήσεις
- 14.664 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 1.781 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 227 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 38
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 558 απαντήσεις
- 128.501 εμφανίσεις
-
- 28.410 απαντήσεις
- 3.666.233 εμφανίσεις
-
- 2.545 απαντήσεις
- 155.353 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 291 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα