Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Ιουνίου 2023

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Stellaskv είπε:

Φοβάμαι μην έχω ζημιά στο νεφρό μου,δεν έχει καμία σχέση με την εγκυμοσύνη μου ειπαν

Ευτυχώς δεν επηρεάστηκε  ! 

πρίν από 16 λεπτά , Stellaskv είπε:

Οι αιματολογικες ήταν καθαρές,το υπερηχογράφημα έδειξε αρκετά φουσκωμένο νεφρό σα να μην μπορεί να διώξει τα ούρα,ακόμα δε μου έχουν πει τίποτα,το μωράκι ακούνε συχνά,αυτά μέχρι στιγμής κορίτσια νερό νερό νερό,η εγκυμοσύνη σοκάρει τα νεφρά,με την πρώτη αλλαγή στα ούρα η στις συνήθειες της κύστης σας κατευθείαν στο γιατρο

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες για την παρέα σας,ακόμα στο Ρέα εγώ από εχθές λοιπον

Δεν επινες αρκετό νερό σου είπαν ; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βγαίνω κορίτσια,είμαι στην έξοδο,αφού πλήρωσα τα κέρατα μου,το νεφρό είναι πρησμένο αλλά θα το ξαναδούμε την Παρασκευή,μέχρι τότε νεράκι κ υπομονή,κάποια πέτρα έκανε όλη αυτή την ιστορια

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Stellaskv είπε:

Βγαίνω κορίτσια,είμαι στην έξοδο,αφού πλήρωσα τα κέρατα μου,το νεφρό είναι πρησμένο αλλά θα το ξαναδούμε την Παρασκευή,μέχρι τότε νεράκι κ υπομονή,κάποια πέτρα έκανε όλη αυτή την ιστορια

Περαστικά! Μακάρι να πάνε όλα καλά στον επανέλεγχο την Παρασκευή!

• Μου αρέσει 1

Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο και να περασει γρηγορα! Θα πινουμε κι εμεις νερακι μαζι σου! 🥰

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Stellaskv είπε:

Περαστικά σου Στέλλα , πιες νεράκι και εύχομαι την Παρασκευή που θα το ξανά δείτε να μην έχει τιποτα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Fraoulitsa1 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω έχετε ασχοληθεί καθόλου με έρευνα για βλαστοκύτταρα ; 

Κορίτσια εγώ το έψαξα αρκετά . Λόγω ότι έχουμε ιστορικό με λευχαιμίες κλπ 

όλοι οι αιματολόγοι που ρώτησα μου είπαν ότι στις ιδιωτικές τράπεζες βλαστοκυττάρων δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αποθηκεύσουμε . Σε περίπτωση που εμφανιστεί ασθένεια , σημαίνει ότι τα βλαστοκύτταρα είναι ήδη άρρωστα άρα δεν θα μεταμοσχεύθουν . Στην ουσία μου είπαν ότι πλεον γνωρίζουμε ότι είναι άχρηστα , παλιά υπήρχε κάποια πιθανότητα να είναι χρήσιμα αλλά πλεον έχουν βεβαιωθεί ότι δεν βοηθανε . 3 διαφορετικοί γιατροί μου το αποκάλεσαν business 

αυτο που μου είπαν ότι αξίζει είναι η εθνική τράπεζα βλαστοκυττάρων Ελλάδας , στην οποία τα χαρίζεις για οποιονδήποτε τα χρειαστεί μελλοντικά .το οποίο είναι δωρεάν , αλλά πρέπει να τα πάμε εμείς εντός 2-3 ημερών .

σε αυτή την δημόσια τράπεζα υπάρχει και ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο μπορεί να γίνει με βλαστοκύτταρα και είναι σίγουρα πιο οικονομικό , προς το παρόν είναι σε πειραματικό επίπεδο μου είπαν αλλά φαίνεται μελλοντικά πολλά υποσχόμενο .

εγω προσωπικά σκοπεύω να τους καλέσω για να μου στείλουν το βαλιτσάκι ώστε να δωρίσουμε τα βλαστοκύτταρα 

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Stellaskv είπε:

Περαστικα ευχομαι, και ολα να πανε καλα! Το ευχαριστο ειναι οτι το μωρο ειναι καλα. Την αντιβιωση τη συνεχιζεις? 

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

13 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Περαστικα ευχομαι, και ολα να πανε καλα! Το ευχαριστο ειναι οτι το μωρο ειναι καλα. Την αντιβιωση τη συνεχιζεις? 

Ναι κάθε 12 ώρες,κ depon παυσίπονα,μόλις έφτασα στο σπίτι μου 3 ώρες μετά το εξητηριο με έπιασε πάλι κρίση κολικού,έκλαιγα κ δεν μπορούσα να βγάλω ούρα για 4 ώρες,όταν έσκυψα να ξαναφτιάξω την τσάντα μου για να πάω πάλι στο Ρέα για εισαγωγή κόπηκε μαχαίρι ο πόνος,κατάφερα να ουρησω αίμα με πηγματα κ δόξα τω θεώ δεν με έπιασε ξανά κολικός.υπαρχει κ δεύτερη πέτρα μου είπε η γιατρός κ μαζί με αυτό το μωρό πατάει το σωληνάκι του νεφρού που φεύγουν τα ούρα ,για αυτό είναι πρησμένο,προσοχή κορίτσια με την παραμικρή ενόχληση ,γρήγορα στο γιατρό.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες κορίτσια,ήσασταν η παρέα μου,δεν είχα σύνοδο (η μάμα κ ο μπαμπάς μου πήγαν Κρήτη γιατί γέννησε η αδερφή μου,ο σύζυγος στη δουλειά κ μετά είχε τα δύο πιο μικρά αγοράκια μου,όπως καταλαβαίνετε μόνη μου ήμουν κ στεναχωριέμουν.σας ευχαριστώ πολύ ,εύχομαι καλή ελευθερία να έχουμε με γερά κ υγιέστατα μωράκια.

On 20/3/2023 at 12:14 ΜΜ, Fraoulitsa1 είπε:

Ευτυχώς δεν επηρεάστηκε  ! 

Δεν επινες αρκετό νερό σου είπαν ; 

Νερό πίνω 4 λίτρα περίπου,το μωρό πιέζει το σωληνάκι του νεφρού,έφραξε κ πρηστικε,κ λόγω υπερβολικών εμετών 7 μήνες τώρα κάποια πέτρα δημιουργήθηκε,έφυγε η πέτρα,έγδαρε τα πάντα στο δρόμο της (,για αυτό αιμορραγει το νεφρό)κ τα πηγματα βούλωσαν κ αυτά τη οδό για τα ούρα,πιες ,πιες νερό χωρίς να μπορεί το νεφρό να διώξει τα ούρα ,έγινες κολικός,έπεσε η πέτρα,έκανα τσισα αίματα κ πηγματα κ ξεμπλοκαρε,άστα,κόλλησα όταν μου το περιέγραφαν....

21 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Κορίτσια εγώ το έψαξα αρκετά . Λόγω ότι έχουμε ιστορικό με λευχαιμίες κλπ 

όλοι οι αιματολόγοι που ρώτησα μου είπαν ότι στις ιδιωτικές τράπεζες βλαστοκυττάρων δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αποθηκεύσουμε . Σε περίπτωση που εμφανιστεί ασθένεια , σημαίνει ότι τα βλαστοκύτταρα είναι ήδη άρρωστα άρα δεν θα μεταμοσχεύθουν . Στην ουσία μου είπαν ότι πλεον γνωρίζουμε ότι είναι άχρηστα , παλιά υπήρχε κάποια πιθανότητα να είναι χρήσιμα αλλά πλεον έχουν βεβαιωθεί ότι δεν βοηθανε . 3 διαφορετικοί γιατροί μου το αποκάλεσαν business 

αυτο που μου είπαν ότι αξίζει είναι η εθνική τράπεζα βλαστοκυττάρων Ελλάδας , στην οποία τα χαρίζεις για οποιονδήποτε τα χρειαστεί μελλοντικά .το οποίο είναι δωρεάν , αλλά πρέπει να τα πάμε εμείς εντός 2-3 ημερών .

σε αυτή την δημόσια τράπεζα υπάρχει και ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο μπορεί να γίνει με βλαστοκύτταρα και είναι σίγουρα πιο οικονομικό , προς το παρόν είναι σε πειραματικό επίπεδο μου είπαν αλλά φαίνεται μελλοντικά πολλά υποσχόμενο .

εγω προσωπικά σκοπεύω να τους καλέσω για να μου στείλουν το βαλιτσάκι ώστε να δωρίσουμε τα βλαστοκύτταρα 

Δηλαδή αν ένας άνθρωπος δώσει βλαστοκύτταρα κ μετά από πχ 10 χρόνια αρρωστήσει κούφια η ώρα,είναι ήδη μολυσμένα?????δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό κορίτσια,έχει όντως λογική αυτό..εγώ μετά τη γέννα λέω να γίνω δότης μυελού των οστών.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 56 λεπτά , Stellaskv είπε:

Ναι κάθε 12 ώρες,κ depon παυσίπονα,μόλις έφτασα στο σπίτι μου 3 ώρες μετά το εξητηριο με έπιασε πάλι κρίση κολικού,έκλαιγα κ δεν μπορούσα να βγάλω ούρα για 4 ώρες,όταν έσκυψα να ξαναφτιάξω την τσάντα μου για να πάω πάλι στο Ρέα για εισαγωγή κόπηκε μαχαίρι ο πόνος,κατάφερα να ουρησω αίμα με πηγματα κ δόξα τω θεώ δεν με έπιασε ξανά κολικός.υπαρχει κ δεύτερη πέτρα μου είπε η γιατρός κ μαζί με αυτό το μωρό πατάει το σωληνάκι του νεφρού που φεύγουν τα ούρα ,για αυτό είναι πρησμένο,προσοχή κορίτσια με την παραμικρή ενόχληση ,γρήγορα στο γιατρό.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες κορίτσια,ήσασταν η παρέα μου,δεν είχα σύνοδο (η μάμα κ ο μπαμπάς μου πήγαν Κρήτη γιατί γέννησε η αδερφή μου,ο σύζυγος στη δουλειά κ μετά είχε τα δύο πιο μικρά αγοράκια μου,όπως καταλαβαίνετε μόνη μου ήμουν κ στεναχωριέμουν.σας ευχαριστώ πολύ ,εύχομαι καλή ελευθερία να έχουμε με γερά κ υγιέστατα μωράκια.

Νερό πίνω 4 λίτρα περίπου,το μωρό πιέζει το σωληνάκι του νεφρού,έφραξε κ πρηστικε,κ λόγω υπερβολικών εμετών 7 μήνες τώρα κάποια πέτρα δημιουργήθηκε,έφυγε η πέτρα,έγδαρε τα πάντα στο δρόμο της (,για αυτό αιμορραγει το νεφρό)κ τα πηγματα βούλωσαν κ αυτά τη οδό για τα ούρα,πιες ,πιες νερό χωρίς να μπορεί το νεφρό να διώξει τα ούρα ,έγινες κολικός,έπεσε η πέτρα,έκανα τσισα αίματα κ πηγματα κ ξεμπλοκαρε,άστα,κόλλησα όταν μου το περιέγραφαν....

Δηλαδή αν ένας άνθρωπος δώσει βλαστοκύτταρα κ μετά από πχ 10 χρόνια αρρωστήσει κούφια η ώρα,είναι ήδη μολυσμένα?????δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό κορίτσια,έχει όντως λογική αυτό..εγώ μετά τη γέννα λέω να γίνω δότης μυελού των οστών.

Πω πω ρε σύ τι ταλαιπωρία τράβηξες , τουλάχιστον είναι όλα καλά και δεν είναι κάτι ανησυχητικό απλά θέλει προσοχή . 

Διαφημίσεις

Ναι κατάλαβα .. καλή δύναμη κορίτσι μου .. δε μας εμεινε πολύ ..

Καλημέρα και από εμένα! Χθες πήγα το καθιερωμένο ραντεβού στο γιατρό και ευτυχώς τα βρήκε όλα καλά. Το μωράκι μου έχει φτάσει τα 1.332 γρ. στην 27 + 5 εβδομάδα!! Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού για doppler. Θα το κάνω νωρίτερα λόγω των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στην β επιπέδου (αντίσταση στην μητριαία αρτηρία) και λογικά έχει φτιάξει με τις αντιπηκτικές ενέσεις που κάνω. Το αμνιακό υγρό παραμένει παραπάνω από το όριο, αλλά αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο εύρημα, δεν ανησυχεί η γιατρός. Είναι ιδιοπαθές και δεν επηρεάζει κάπου, αλλά το παρακολουθούμε.

@Stellaskv Ταλαιπωρήθηκες αρκετά, αλλά ελπίζω σιγά σιγά με το πολύ νερό, να βελτιωθεί η κατάσταση. Υπομονή και όλα θα περάσουν σε λίγους μήνες!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, sunshine83 είπε:

Καλημέρα και από εμένα! Χθες πήγα το καθιερωμένο ραντεβού στο γιατρό και ευτυχώς τα βρήκε όλα καλά. Το μωράκι μου έχει φτάσει τα 1.332 γρ. στην 27 + 5 εβδομάδα!! Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού για doppler. Θα το κάνω νωρίτερα λόγω των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στην β επιπέδου (αντίσταση στην μητριαία αρτηρία) και λογικά έχει φτιάξει με τις αντιπηκτικές ενέσεις που κάνω. Το αμνιακό υγρό παραμένει παραπάνω από το όριο, αλλά αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο εύρημα, δεν ανησυχεί η γιατρός. Είναι ιδιοπαθές και δεν επηρεάζει κάπου, αλλά το παρακολουθούμε.

@Stellaskv Ταλαιπωρήθηκες αρκετά, αλλά ελπίζω σιγά σιγά με το πολύ νερό, να βελτιωθεί η κατάσταση. Υπομονή και όλα θα περάσουν σε λίγους μήνες!

Υπέροχα νέα ! Μεγαλώνουν τα ζουζουνακια μας κορίτσια :)  ναι λογικά στο Ντομπλερ θα τα δεις όλα μια χαρά πλέον ! 
και εγώ ξεκινάω αρχές Απριλίου προληπτικά αντιπηκτικές ενέσεις μου είπε ο αιματολόγος 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, sunshine83 είπε:

Εμενα 26+3 ηταν 963γρ! Και ρωτησα τον γιατρο αν ειναι μεγαλο το μωρακι κ ειπε ναι αλλα μεσα στα ορια! Προχθες που ημουν 27+3 πηγα στο νοσοκομειο γιατι δεν ακουγα το μωρο και ηθελα να κανω εναν υπερηχο μου ειπε καποια στιγμη η γιατρος που δεν με ηξερε προσπαθω να τη βγαλω φωτογραφια αλλα ειναι μεγαλη και δεν μπορω να την πιασω καλα και αναρωτιεμαι εγω τωρα λες να βγει τοσο μεγαλη;;εσενα σου ειπαν τιποτα για τα κιλα της ;; Γιατι πανω κατω στα ιδια ειμαστε

25+6 εμείς ήταν 967 τώρα που είμαι 28 λογικά έχει περάσει το κιλό,δεν έχουμε δει καθόλου το μωράκι λόγω των νεφρών απλώς το ακούμε με καρδιοτοκογραφο κ φορητά υπερηχογράφηματα,λογικά θα με δει γιατί μάλλον πάω για σωληνάκι στο νεφρό (ελαφρύ χειρουργείο με νάρκωση,δεν μπορώ να αδειάζω την κύστη μου,κάτι φράζει κ δεν μπορώ να ουρησω κ πρήζεται το νεφρο μου)

Just now, Stellaskv είπε:

25+6 εμείς ήταν 967 τώρα που είμαι 28 λογικά έχει περάσει το κιλό,δεν έχουμε δει καθόλου το μωράκι λόγω των νεφρών απλώς το ακούμε με καρδιοτοκογραφο κ φορητά υπερηχογράφηματα,λογικά θα με δει γιατί μάλλον πάω για σωληνάκι στο νεφρό (ελαφρύ χειρουργείο με νάρκωση,δεν μπορώ να αδειάζω την κύστη μου,κάτι φράζει κ δεν μπορώ να ουρησω κ πρήζεται το νεφρο μου)

Μια χαρά είναι τα μωράκια σας κορίτσια, αντιπηκτικά έκανα κ στα δύο προηγούμενα κ τώρα κ γεννήθηκαν 37+5 3010kg. Κ 37+2 3020 με φτ κ τα δυο,οι ενέσεις θα σας βοηθήσουν πολυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...