Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Mανούλες Ιουνίου 2023

Recommended Posts

16 hours ago, ´Ισιδα said:

Αχ και εγώ ακριβώς στην ίδια κατάσταση , 16/2 έχω β επιπέδου σε άλλο γιατρό  και είχα πάει πριν ένα μήνα στο γιατρό μου ! Και εμένα τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και με πιάνει αγωνία μεγάλη 

Επίσης κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω αν εσείς παίρνεται μαγνήσιο . 
τις τελευταίες μέρες και μετά από κούραση είχα κάτι πόνους περιόδους (μάλλον συσπάσεις ) και ξεκίνησα προληπτικά μαγνήσιο. 
εχω απορία όμως μέχρι ποτέ θα το παίρνω ; Εσείς λαμβάνετε μαγνήσιο ;

Μαγνήσιο παίρνω από την αρχή λόγω ημικρανίας και τουαλέτας. Γενικά ενδείκνυται. 
Οι συσπάσεις στις εβδομάδες που είμαστε είναι νορμαλ. Και το να πετρώνει η κοιλιά. Αρκεί να γίνεται αραιά μέσα στην ημέρα. Αν είναι συχνά αυτά μιλα με τον γιατρό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια, σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά δεν έχει τύχει να γράψω στο φόρουμ. Έχω ΠΗΤ στις 15/6 και την προηγούμενη πέμπτη έκανα την β' επιπέδου, οπού όλα πήγαν καλά. Είδαμε το αγοράκι μας 3d και τώρα μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε τα ψώνια. Έχω και εγώ μια ίωση που με ταλαιπωρεί εδώ και τρείς ημέρες αλλά ευτυχώς την περνάω πολύ ελαφριά και ακόμα δεν χρειάστηκε να πάρω ντεπόν ή κάτι άλλο.

Θέλω να στείλω σε όλες την θετική μου ενέργεια και να ευχηθώ να έχουμε όλες καλή έκβαση στις εξετάσεις μας.

Είμαστε στα μισά της διαδρομής!!! 

• Μου αρέσει 5

5 ώρες πρίν, Arriel_83 είπε:

Μαγνήσιο παίρνω από την αρχή λόγω ημικρανίας και τουαλέτας. Γενικά ενδείκνυται. 
Οι συσπάσεις στις εβδομάδες που είμαστε είναι νορμαλ. Και το να πετρώνει η κοιλιά. Αρκεί να γίνεται αραιά μέσα στην ημέρα. Αν είναι συχνά αυτά μιλα με τον γιατρό.

Όχι δεν συμβαίνει συχνά,  έγινε μόνο το σκέφτομαι που είχα πάει ταξιδι εξωτερικό μάλλον αποτην κούραση, έκτοτε είμαι μια χαρά αλλά συμεψιω κ παίρνω μαγνήσιο. 

Έχεις εσύ κάποιο νεότερο από τις εξετάσεις?

4 ώρες πρίν, Lydiakiii είπε:

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια, σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά δεν έχει τύχει να γράψω στο φόρουμ. Έχω ΠΗΤ στις 15/6 και την προηγούμενη πέμπτη έκανα την β' επιπέδου, οπού όλα πήγαν καλά. Είδαμε το αγοράκι μας 3d και τώρα μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε τα ψώνια. Έχω και εγώ μια ίωση που με ταλαιπωρεί εδώ και τρείς ημέρες αλλά ευτυχώς την περνάω πολύ ελαφριά και ακόμα δεν χρειάστηκε να πάρω ντεπόν ή κάτι άλλο.

Θέλω να στείλω σε όλες την θετική μου ενέργεια και να ευχηθώ να έχουμε όλες καλή έκβαση στις εξετάσεις μας.

Είμαστε στα μισά της διαδρομής!!! 

Καλησπέρα ήρθες και περαστικά σου ! Ακριβώς κ εγώ περιμένω να κάνω τη Β επιπέδου και μετά θα ξεκινήσω τα ψώνια που ανυπομονώ!

1 hour ago, ´Ισιδα said:

Έχεις εσύ κάποιο νεότερο από τις εξετάσεις

Εμείς κάναμε εμβρυοκαρδιογραφημα (είχε ζήτησει ο εμβρυολογος να δούμε και καρδιά), και ευτυχώς πήγε καλά! Η γιατρός πολύ καλή και επεξηγηματική. Με έκανε να νιώσω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνομαι. Είπε ότι θέμα με τα νεφρά παρουσιάζεται συχνά σε αγόρια. Αλλά εκκρεμεί η μαγνητική και η αμνιοπαρακέντηση για να ησυχάσω τελείως. Ο φόβος για κάποιο σύνδρομο είναι πάντα εκεί..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 55 λεπτά , Arriel_83 είπε:

Εμείς κάναμε εμβρυοκαρδιογραφημα (είχε ζήτησει ο εμβρυολογος να δούμε και καρδιά), και ευτυχώς πήγε καλά! Η γιατρός πολύ καλή και επεξηγηματική. Με έκανε να νιώσω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνομαι. Είπε ότι θέμα με τα νεφρά παρουσιάζεται συχνά σε αγόρια. Αλλά εκκρεμεί η μαγνητική και η αμνιοπαρακέντηση για να ησυχάσω τελείως. Ο φόβος για κάποιο σύνδρομο είναι πάντα εκεί..

Ωραία ! Ένα ένα να φεύγει ! Έχεις κλείσει ραντεβού για μαγνητική και αμνιο;

Διαφημίσεις

9 hours ago, ´Ισιδα said:

Ωραία ! Ένα ένα να φεύγει ! Έχεις κλείσει ραντεβού για μαγνητική και αμνιο;

Καλημέρα! Ναι μαγνητική στο Ιασώ την Παρασκευή. Αμνιοπαρακέντηση μετά..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Arriel_83 είπε:

Καλημέρα! Ναι μαγνητική στο Ιασώ την Παρασκευή. Αμνιοπαρακέντηση μετά..

Καλημέρα ! Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου να ηρεμήσεις μετά !

• Ευχαριστώ 1

On 4/2/2023 at 11:55 ΜΜ, Arriel_83 είπε:

Σε καταλαβαίνω τι αγωνία έχεις κ ευχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι πολυ καλο που ο υπέρηχος καρδιάς εμβρύου ήταν καλός! Έμας όσον αφορά τα νεφρά μας είπαν ότι πρεπει να κάνουμε υπέρηχο όταν γεννηθεί το παιδι (λόγω της μονηρης ομφαλικης). Ενημέρωσε μας όταν έχεις τα αποτελέσματα ευχομαι ότι καλυτερο! 

1 hour ago, Margarita21 said:

Σε καταλαβαίνω τι αγωνία έχεις κ ευχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι πολυ καλο που ο υπέρηχος καρδιάς εμβρύου ήταν καλός! Έμας όσον αφορά τα νεφρά μας είπαν ότι πρεπει να κάνουμε υπέρηχο όταν γεννηθεί το παιδι (λόγω της μονηρης ομφαλικης). Ενημέρωσε μας όταν έχεις τα αποτελέσματα ευχομαι ότι καλυτερο! 

Ευχαριστώ!!

Έχετε κάνει β επιπέδου εσείς; 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Hope86 είπε:

Την κανατε τη β επιπεδου; Πως πηγατε;;;

Μόλις συνδέθηκα για να γράψω!Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό και πήγαν όλα πολύ καλά ❤️ Ευτυχώς ο πλακούντας μου ανέβηκε και μπορώ πλέον να ειμαι πιο δραστήρια …μας έβγαλε φωτογραφίες 3d τη φατσούλα της που είναι ίδια ο μπαμπάς της εν τέλει 😅

το βάρος της ήταν λίγο μικρό 420 γρ αλλά αυτή ήταν δική μου παρατήρηση συγκρίνοντας με το βάρος άλλων εμβρύων στη β επιπέδου .. (23 +2 ειμαι σήμερα ) 

ο τράχηλος ηταν στα 37mm .. 

αχ έφυγε και αυτό το βάρος .. στην αναμονή για την καμπύλη Ζαχαρου τώρα 

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, Fraoulitsa1 είπε:

Μόλις συνδέθηκα για να γράψω!Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό και πήγαν όλα πολύ καλά ❤️ Ευτυχώς ο πλακούντας μου ανέβηκε και μπορώ πλέον να ειμαι πιο δραστήρια …μας έβγαλε φωτογραφίες 3d τη φατσούλα της που είναι ίδια ο μπαμπάς της εν τέλει 😅

το βάρος της ήταν λίγο μικρό 420 γρ αλλά αυτή ήταν δική μου παρατήρηση συγκρίνοντας με το βάρος άλλων εμβρύων στη β επιπέδου .. (23 +2 ειμαι σήμερα ) 

ο τράχηλος ηταν στα 37mm .. 

αχ έφυγε και αυτό το βάρος .. στην αναμονή για την καμπύλη Ζαχαρου τώρα 

Αχ μπραβο κοριτσι μου!!! Πολυ χαρηκα! Ετσι,σιγα σιγα να μειωνονται τα αγχη! Δεν πειραζει,γερη να ειναι και ας μοιαζει και στον πατερα της! 😋 🥰

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Hope86 είπε:

Αχ μπραβο κοριτσι μου!!! Πολυ χαρηκα! Ετσι,σιγα σιγα να μειωνονται τα αγχη! Δεν πειραζει,γερη να ειναι και ας μοιαζει και στον πατερα της! 😋 🥰

Ευχαριστούμε ❤️
Εύχομαι γρήγορα κι άλλα ευχάριστα νέα να σας έρθουν μετά τον υπέρηχο σας στην ❤️που πήγε σούπερ 🥳🥳🥳

με το καλό κορίτσια και οι υπόλοιπες !

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Και εμείς χτες είχαμε τη β επιπέδου, ευτυχώς όλα καλά 500γρ η μικρή και 38mm o τράχηλος! Βγάλαμε και εμείς 3D φωτογραφία και είναι κούκλα, μου θύμισε τη 3D του δεύτερου γιου μου! Έχει γενικά ίδια μυτούλα και στοματακι με τους γιους μου!!! Στην αρχή ήταν με τεντωμένα πόδια, μετά έκανε ακροβατικά και έφερνε τις πατούσες στο κεφάλι χαχα! 

Φραουλίτσα τέλεια και τα δικά σας νέα!!! Με το καλό η κορούλα σας!!! Με το καλό και στις υπόλοιπες η β επιπέδου!!!!

• Μου αρέσει 5

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...