Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

καμμιά μανούλα από γιάννενα

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ετσι είναι! Σε μένα δεν φέρθηκε καλά! Μου έκανε υπέρηχο, μου είπε πως δεν βλέπει μωρό, τον ρώτησα τι μπορεί να σημαίνει αυτό κι είπε θα το παρακολουθήσουμε! Μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο και ζήτησα το κινητό του σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι να με καθοδηγήσει! Αρνήθηκε λέγοντας πως θα είναι σε γάμο στα Τρίκαλα! Την επόμενη μέρα μπήκα με ρήξη στο νοσοκομείο!

Δεν λέω ότι θα μου έκανε κάτι διαφορετικό ο άνθρωπος! Και τηλ να τον έπαιρνα, θα έλεγε "τρεχα στο νοσοκομείο" αλλά η άρνησή του για μένα σήμαινε πολλά! Από τότε έβαλα χ και δεν ξαναπάτησα!

Εχω ακούσει από πολλά κορίτσια καλά λόγια! Δυστυχώς εγώ ήμουν η άτυχη!

Και η Καρ.......με απογοήτευσε πολύ! Στην δευτερη εγκυμοσύνη μου πήγα για υπέρηχο και μου είπε πως είναι πάλι εξωμήτριο! Κλάμα και κακό εγώ κι αυτή να λέει "ε! δεν έγινε και τίποτα, να χαίρεσαι που έμεινες έγκυος". Τι λες κυρά μου; Κι αν χάσω και την δεύτερη σάλπιγγα πώς να χαρώ δηλαδή; Και μετά από μία ώρα που ξαναγύρισα να με ξαναδει και είδαμε σάκο, πάλι γύρισε και μου είπε "αχ, τι ξύλο θέλεις! Μες στην υπερβολή είσαι!!!" Ε, για πες μου, φταίω εγώ μετά που δεν ξαναπάτησα σε κανέναν τους;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Βασικά να γράφεις τα ονόματα ολόκληρα να καταλαβαινόμαστε. Εδώ γράφουμε για να αλληλοβοηθιόμαστε. Εγώ που είμαι έξω απ τον χορό, δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε κανέναν απ τους δυο. Ο μεν Τζιόρας σου είπε πως δεν βλέπει μωρό και αλήθεια έλεγε. Επίσης σου αρνήθηκε γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς. Δεν ασκεί τη μαιευτική, είναι υπερηχογραφιστής. Η δε Καραμπίνα (φαντάζομαι σε εκείνη αναφέρεσαι) επίσης δεν σου είπε κάτι τρομερό, απλά εννοείται πως εκείνη τη στιγμή στα αυτιά σου ακούστηκε απαράδεκτη. Επέτρεψέ μου, για τη συγκεκριμένη να γνωρίζω πόσο φοβερός ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι πάνω απ όλα. Εγώ μια φορά πήγα σε εκείνη και όπως ήταν φυσιολογικό ήταν απόμακρη. Άγνωστη της ήμουν. Αυτό δε σημαίνει πως παύει να ισχύει ότι γνωρίζω για εκείνη μέσω εγκυμοσύνης συγγενικού μου προσώπου.

Όπως και να χει, αυτά άστα πίσω σου. Καλώς να δεχτείς το παιδάκι σου.

Εγώ έχω τον Κοσμά στο Χατζηκώστα. Γράφω παραπάνω σχετικά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Βασικά να γράφεις τα ονόματα ολόκληρα να καταλαβαινόμαστε. Εδώ γράφουμε για να αλληλοβοηθιόμαστε. Εγώ που είμαι έξω απ τον χορό, δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε κανέναν απ τους δυο. Ο μεν Τζιόρας σου είπε πως δεν βλέπει μωρό και αλήθεια έλεγε. Επίσης σου αρνήθηκε γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο έτσι κι αλλιώς. Δεν ασκεί τη μαιευτική, είναι υπερηχογραφιστής. Η δε Καραμπίνα (φαντάζομαι σε εκείνη αναφέρεσαι) επίσης δεν σου είπε κάτι τρομερό, απλά εννοείται πως εκείνη τη στιγμή στα αυτιά σου ακούστηκε απαράδεκτη. Επέτρεψέ μου, για τη συγκεκριμένη να γνωρίζω πόσο φοβερός ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι πάνω απ όλα. Εγώ μια φορά πήγα σε εκείνη και όπως ήταν φυσιολογικό ήταν απόμακρη. Άγνωστη της ήμουν. Αυτό δε σημαίνει πως παύει να ισχύει ότι γνωρίζω για εκείνη μέσω εγκυμοσύνης συγγενικού μου προσώπου.

Όπως και να χει, αυτά άστα πίσω σου. Καλώς να δεχτείς το παιδάκι σου.

Εγώ έχω τον Κοσμά στο Χατζηκώστα. Γράφω παραπάνω σχετικά.

Tον Κοσμα τον ξέρω! Είναι πολύ καλός! Εγώ ξεκινησα να τον βλέπω στην προσπάθειά μου να κάνω εξωσωματική πριν από κανένα χρόνο! Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση :P Πολύ εξυπηρετικός, τον έβρισκα πάντα στο τηλέφωνο κι ήταν πάντα προσιτός και απλός! Το πρόβλημα ήταν πως εκείνη την περίοδο είχε άδεια και δεν ερχόταν πολύ συχνά στα Γιάννενα!

Κοιτα να δεις: εσύ έχεις θετική εμπειρία από τους συγκεκριμένους, γι' αυτό και τους υποστηρίζεις! Και πολύ καλά κάνεις! Επίτρεψέ μου όμως να σου πω πως ο γιατρός και ειδικά η γυναίκα γιατρός πρέπει να έχουν και μια ευαισθησία πάνω σε γυναίκες που έχουν πρόβλημα ή έχουν αντιμετωπισει πρόβλημα κι όχι να τις τρομοκρατούν και μετά να τις περιπαίζουν! Για τον Τζιόρα σου είπα πως ήταν τετοια η περίπτωση που δεν θα μπορούσε να με βοηθήσει σε τίποτα! Δεν τον αμφισβητώ στους υπερήχους, απλά εμένα ήταν τόσο άσχημη η εμπειρία που η ψυχολογία μου δεν το σηκώνει να ξαναπάω σε αυτόν!

Την Καρ..... τώρα: οχι! δεν δέχομαι τέτοια ψυχρότητα και μάλιστα ενώ πηγαινα σε αυτήν όλο το καλοκαίρι και ήξερε καλά το ιστορικό μου! Την εμπιστεύτηκα κι εκείνη το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν πως είναι εξωμήτριο και σιγά πώς κάνεις έτσι; Σου έτυχε εσένα εξωμήτριο, κυρία μου; Και μάλιστα το λες σε κοπέλα που το έχει περάσει! Κι όταν της είπα μήπως είναι νωρίς, επέμενε πως έπρεπε να φανεί σε αυτή τη φάση! ( ενώ ο Μακρυδήμας που τον πήρα αμέσως μόλις έφυγα από αυτήν μου είπε να πάω μετά από μία εβδομάδα γιατί ήταν νωρίς και δεν θα βλέπαμε τίποτα). Και πάνω στη θλίψη της αλληνής γυρίζεις και πετάς το κορυφαίο " ε, τι κάνεις έτσι; αντι να ευχαριστείς το θεό που κατάφερες κι εμεινες, εσύ παραπονιέσαι;". Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά έπρεπε εκείνη την στιγμή να την βρίσω όχι επειδή είναι γιατρός και μιλάει έτσι, αλλά επειδή είναι γυναίκα και μιλάει έτσι! Και λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει! Πες αυτά που έχεις να πεις ωσ γιατρός αλλά άσε στην άκρη τα σχόλια! Δεν ειρωνεύεσαι μια γυναίκα που έχει περάσει τα πάνδεινα και κοντεψε να πεθάνει από εξωμήτριο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Δεν λέω ότι έχεις άδικο. Αυτό που λέω είναι ότι ο καθένας μας αποκτά τις εμπειρίες του - δυστυχώς- παθαίνοντας.

A! Kαι δεν υποστηρίζω κανέναν απολύτως. Έχω ήδη αναφέρει τις εμπειρίες μου, όποιες ήταν αυτές. Για άτομα όπως ο Τζιόρας (με τον οποίο δεν έχω συνεργαστεί ακόμα) δεν έχω αναφέρει κάτι άλλο εκτός απ το ότι όλες μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Επίσης έχω σημειώσει στο παρελθόν ότι η εμπειρία μου ως έγκυος ή λεχώνα δεν έχει αποκτηθεί στα Γιάννενα, άρα δεν γνωρίζω κανέναν τους ούσα σε ενδιαφέρουσα ή μέσα από έναν τοκετό.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μα και να υποστήριζες, δεν θα ήταν κακό! Ισα- ίσα! Αν έχουμε καλές εμπειρίες από κάποιον γιατρό, γιατί να μην τις αναφέρουμε; Εμένα μπορεί κάποιος να μην μου φέρθηκε καλά, εσένα να σου έσωσε το μωρό! Δεν θα τον υποστηρίξεις;;;

Και ναι! Ο τζιορας στις αυχενικές και β επιπέδου λένε πως είναι πολύ καλός! Οπως και ο Μακρυδήμας!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ο μακ είναι εξαίρετος γιατρός, δεν το συζητώ! Σας είπα πως είναι αναλυτικός στον υπέρηχο και πολύ σοβαρός! Θεώρησα όμως υποχρεώσή μου να σας ενημερώσω για τις τιμές που παιζονται στο ιατρείο, γιατί ζουμε σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες!

Ε, και η αλήθεια είναι πως, όταν ξεκινάς σε κάποιον, δύσκολα μετά παίρνεις την απόφαση να τον αλλάξεις! Ανάλογα με τα οικονομικά του καθενός, επιλέγουμε και γιατρό! Εγώ είμαι χάλια οικονομικά, τα βγάζω πέρα δύσκολα, γι' αυτό και λέω πως δεν αντέχω άλλο!

Αλλά είπαμε.....Πάνω από όλα να γεννηθεί καλά το μωρό και χαλάλι όλα τα λεφτά του κόσμου!

Μαρία, τον Ακρίβη τον πλήρωσες; Γιατί λες ότι θα προτιμούσες να είχε ιδιωτικό κι ας πλήρωνες παραπάνω!

Να σου πω πως στον Μακ θα μπεις την ώρα που θα έχεις ραντεβού! Δεν θα περιμένεις ούτε δευτερόλεπτο! Οι υπέρηχοι που θα σου κάνει μέχρι και την β επιπέδου θα είναι 20λεπτοι και πολύ- πολυ αναλυτικοί! Θα παιρνεις έγχρωμες φωτοτυπίες με φώτο του μωρού! Αν έχεις την άνεση, εγώ σου προτείνω να πας!

Οχι δεν πλήρωσα κατι στον Ακριβη, τα 5 ε του νοσοκομείου και τιποτα αλλο...

Δεν σου αφήνει το περιθώριο ούτως η άλλως να κανεις κάποια κίνηση να του δωσεις κατι καθότι ειναι λιγομίλητος!

Οσο για τον Μακρυδημα χαίρομαι που τα παρεχει ολα αυτα στο ιατρείο του,

Σε ποια εβδομαδα είχες παει για αυχενικη; Σας είχε πει το φύλλο;

Υπάρχει κάποιο κοριτσάκι που να της είχαν πει το φύλο στην αυχενικη;

unJ4p3.png

Για αυχενική πήγα στην 12η εβδομάδα! Μου είχε πει με επιφύλαξη πως θα είναι κοριτσάκι, αλλά εγώ ήμουν σίγουρη πως έπεσε μέσα γιατί έχει πολύ εξειδικευμένο μηχάνημα κι είναι πολυ καλός! Ε, στον επόμενο υπέρηχο μου το επιβεβαίωσε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα κορίτσια!! στον Τζιόρα είχα κάνει κι εγώ την αυχενική και μόνο κι αυτό γιατί δεν μπορούσα για άλλους λόγους να την κάνω στο Χατζηκώστα κι όχι επειδή εμπιστεύομαι περισσότερο έναν ιδιώτη!είναι πολύ καλός θεωρώ!και μας είπε 99% κορίτσι κι έτσι και ήταν!ήταν πολύ αναλυτικός και κάναμε και αρκετές ώρες!ήτανε ζωηρή πολύ η μικρή!απο'κει και πέρα δε γνωρίζω αν και εφόσον διαγιγνώσκει άλλες ανωμαλίες όπως έχω ακούσει ας πούμε για τον Μακρυδήμα!εκείνο που τον έχει κάνει γνωστό είναι το 3d το οποίο νομίζω πλέον είναι 4d. Στην Καραμπίνα επίσης έχω πάει για τεστ παπ!πολύ καλή επίσης!αν και για εκείνη λένε πως είναι απότομη πως μπαίνει στα προσωπικά της κοπέλας κλπ!δεν γνωρίζω! και για τον Ακρίβη έχω ακούσει αρνητικά!έχει τόσες γυναικές εξάλλου που δε γίνεται να μη συμβεί και κάτι!εμένα η εγκυμοσύνη μου ήτανε πάρα πολύ καλή,ο τοκετός διήρκησε λίγο παραπάνω αλλά κύλησαν όλα ομαλά!επομένως δεν μπορώ να πω ότι είχα μια δύσκολη κατάσταση την οποία έφερε εις πέρας! μπορώ όμως να πω ότι με ενέπνευσε από την αρχή!ένιωθα σιγουριά και ασφάλεια!και όλες τις ώρες οδυνών ερχόταν και με έβλεπε με χαμόγελο,ηρεμία,σιγουριά πως όλα πάνε καλά!κι όταν πια είδε πως δε γεννάω δεν είπε τίποτα δεν πίεσε και μόλις τον ειδοποίησαν έτρεξε να με ξεγεννήσει και ήτανε μεσάνυχτα πια!με σήκωσε ο ίδιος από το κρεβάτι οδυνών και με πήγε μέσα στο μπουμ όπου με δυο εξωθήσεις ήρθε στη ζωή το κοριτσάκι μου! και όλα αυτά ενώ δεν είχε πάρει φράγκο από μένα και ούτε γνώριζε αν θα πάρει! είναι η προσωπική μου άποψη όμως αυτή κι όπως αναφέρατε η καθεμια έχει να πει μέσα από την εμπειρία της εγώ θα σας πρότεινα να είστε ήρεμες!αφήστε το παρελθόν πίσω! η ζωή ξενικά τώρα! εσύ margi συνεχίζεις με το γιατρό που ξεκίνησες! και εσύ maria διαλέγεις τον καλύτερο για σένα!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Ntemi, να σιυ ζήσει το κοριτσάκι! Μπράβο στον Ακρίβη που φέρθηκε τόσο καλά!

ο μακρυδήμας έχει πολύ σύγχρονο υπέρηχο! Είναι τρισδιάστατος, μπορεί και τετραδιάστατος (δεν ξέρω με σιγουριά).

Εκεί συνεχίζω, δεν το συζητώ! Εφτασα ως εδώ και θα αλλάξω; Είμαι πολύ ευχαριστημένη κι αν δεν ήμουν τόσο χάλια οικονομικά εννοείται πως δεν θα σκεφτόμουν τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ntemi, να σιυ ζήσει το κοριτσάκι! Μπράβο στον Ακρίβη που φέρθηκε τόσο καλά!

ο μακρυδήμας έχει πολύ σύγχρονο υπέρηχο! Είναι τρισδιάστατος, μπορεί και τετραδιάστατος (δεν ξέρω με σιγουριά).

Εκεί συνεχίζω, δεν το συζητώ! Εφτασα ως εδώ και θα αλλάξω; Είμαι πολύ ευχαριστημένη κι αν δεν ήμουν τόσο χάλια οικονομικά εννοείται πως δεν θα σκεφτόμουν τίποτα!

geia sa manoules apo giannena!!margi mou me to kalo na sas erthei to moraki sa,itheles pio pano mia gnomi gia ton makrudima,tha sou paratheso k ti diki mou empeiria alla k apopseis allon gia ton makrudima!katarxas opos oi perissoteres sumfonisame einai polu kalos stous uperixous ligomilitos de opos k oi perissoteroi giatroi,omos etsi prepei na einai kiolas sou leei auta pou prepei,an dei kati kako k bebaia sto anaferei einai enas aksiologos maieutiras o opoios exei k ta megalutera pososta fusiologikou toketou sto panepistimiako k apo tin diki mou empeiria to paleuei polu gia fusiologiko toketo den proxoraei amesos se kaisariki!k emas mas dexotan sto idiotiko tou iatreio,o boithos tou de para polu eksupiretikos!emas prosopika de mas zitise apolutos tipota o anthropos k sto kato kato ti allo na zitisei afou stis episkepseis plironotane!meta tin genna me episkeftike k treis fores sto domatio na dei k pos eimai!xoris na parei tipota apolutos!bebaia exo akousei apo allous oti dithen tous exei zitisei xrimata!pragma to opoio na sou po tin alitheia den to polupisteuo!nomizo oi giatroi genika exoun stigmatistei apo allous den einai etsi ta pragmata pleon ta dedomena exoun allaksei!loipon sou euxomai me to kalo na erthei to moraki sas k enan pono min agxonesai gia auto to thema!koita na eisai kala esu k to mpempaki sou mono...

oti kalutero euxomai...!!!

geia sa manoules apo giannena!!margi mou me to kalo na sas erthei to moraki sa,itheles pio pano mia gnomi gia ton makrudima,tha sou paratheso k ti diki mou empeiria alla k apopseis allon gia ton makrudima!katarxas opos oi perissoteres sumfonisame einai polu kalos stous uperixous ligomilitos de opos k oi perissoteroi giatroi,omos etsi prepei na einai kiolas sou leei auta pou prepei,an dei kati kako k bebaia sto anaferei einai enas aksiologos maieutiras o opoios exei k ta megalutera pososta fusiologikou toketou sto panepistimiako k apo tin diki mou empeiria to paleuei polu gia fusiologiko toketo den proxoraei amesos se kaisariki!k emas mas dexotan sto idiotiko tou iatreio,o boithos tou de para polu eksupiretikos!emas prosopika de mas zitise apolutos tipota o anthropos k sto kato kato ti allo na zitisei afou stis episkepseis plironotane!meta tin genna me episkeftike k treis fores sto domatio na dei k pos eimai!xoris na parei tipota apolutos!bebaia exo akousei apo allous oti dithen tous exei zitisei xrimata!pragma to opoio na sou po tin alitheia den to polupisteuo!nomizo oi giatroi genika exoun stigmatistei apo allous den einai etsi ta pragmata pleon ta dedomena exoun allaksei!loipon sou euxomai me to kalo na erthei to moraki sas k enan pono min agxonesai gia auto to thema!koita na eisai kala esu k to mpempaki sou mono...

oti kalutero euxomai...!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι! Τα non stress τα έκανες στο ιδιωτικό;

Κι όταν είχες non stress και υπέρηχο μαζί μήπως θυμάσαι πόσα πλήρωνες; Γιατί αυριο έχω και τα δυο και ιδρώνω από τώρα μην μου ζητήσει κανά 120ευρω!:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

non-stress kaname duo sto nosokomeio k ena sto iatreio malista epeidi tin imera pou ekana kto teleutaio non-stress itane sto iatreio se sunduasmo me uperixo de mas pire katholou xrimata dioti den bgike kalo k xreiastike na mpoume eisagogi gia eksetaseis eeeee olo to bradu kaname non stress k tin epomeni mera gennisa to asteraki mou,afou prota me psrospathise polu gia fusiologiko toketo en telei kateliksa kaisariki den ginotan diaforetika!de nomizo na sou parei k 120,gnomi mou leo kanena 80ari ekei...ooooooo eisai stis meres sou ti teleia to pasxa tha to exeis agkalitsa to mikroulaki sou

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...