Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

καμμιά μανούλα από γιάννενα

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, πως τα πάτε? πήγατε διακοπές?

Ακόμη μια και σήμερα έμεινε για μένα και ξεκινάω "διακοπές", κατά τις οποίες πρέπει να βάψω υπνοδωμάτια, να τελειώσω εκκρεμότητες και μετά βλέπουμε.

Κι όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε κανονήσει τίποτα ακόμα για διαμονή. Οπότε εάν γνωρίζετε κανένα οικονομικό ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε καλή κατάσταση σε Πρέβεζα - Λευκάδα (κατα προτίμηση Καστροσυκιά - Αμμουδιά και περιοχή Νυδρί) μου το συστήνετε. Αλλιώς με βλέπω στο αυτοκίνητο και μπανάκια αυθημερόν!

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια καλημέρα!

Ποστάρω εδώ και καιρό στο κεντρικό φόρουμ αλλά τώρα μόλις ανακάλυψα το καφέ!!

Με λένε Αγγελική, είμαι 38 χρονών,μένω Γιάννενα εδώ και 20 χρόνια περίπου.Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη 7 μηνών, τη Θάλεια, την οποία γέννησα στη Δουρούτη με τον Πλαχούρα.

Ο άντρας μου είναι φυσικός και έχει φροντιστήριο στην Πεδινή και εγώ είμαι ψυχιατρική νοσηλεύτρια και δουλεύω σε έναν ξενώνα της ΕΠΡΟΨΥΗ λιγο πριν το ΙΚΑ.Τώρα βέβαια είμαι σε άδεια μητρότητας μέχρι και 5 Γενάρη..Χαίρομαι που σας γνώρισα και μπορώ να λέω και καμια κουβέντα με πιο κοντινούς ανθρώπους;)

Μια ερώτηση: ξέρετε αν υπάρχει στα Γιάννενα ή έστω στην Ήπειρο καμιά σύμβουλος θηλασμού; Θηλάζω αποκλειστικά τη μικρή και έχω κάποιες απορίες τώρα που μπήκαν και οι στερές τροφές..

Ευχαριστώ, Α.:P

Βρε κορίτσια σόρι..το ποστ μου μπηκε πρώτο..πως έγινε αυτο? συνήθως μπαινει τελευταίο..μήπως έκανα κάτι λάθος?

Κορίτσια καλημέρα!

Ποστάρω εδώ και καιρό στο κεντρικό φόρουμ αλλά τώρα μόλις ανακάλυψα το καφέ!!

Με λένε Αγγελική, είμαι 38 χρονών,μένω Γιάννενα εδώ και 20 χρόνια περίπου.Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη 7 μηνών, τη Θάλεια, την οποία γέννησα στη Δουρούτη με τον Πλαχούρα.

Ο άντρας μου είναι φυσικός και έχει φροντιστήριο στην Πεδινή και εγώ είμαι ψυχιατρική νοσηλεύτρια και δουλεύω σε έναν ξενώνα της ΕΠΡΟΨΥΗ λιγο πριν το ΙΚΑ.Τώρα βέβαια είμαι σε άδεια μητρότητας μέχρι και 5 Γενάρη..Χαίρομαι που σας γνώρισα και μπορώ να λέω και καμια κουβέντα με πιο κοντινούς ανθρώπους;)

Μια ερώτηση: ξέρετε αν υπάρχει στα Γιάννενα ή έστω στην Ήπειρο καμιά σύμβουλος θηλασμού; Θηλάζω αποκλειστικά τη μικρή και έχω κάποιες απορίες τώρα που μπήκαν και οι στερές τροφές..

Ευχαριστώ, Α.:P

Βρε κορίτσια σόρι..το ποστ μου μπηκε πρώτο..πως έγινε αυτο? συνήθως μπαινει τελευταίο..μήπως έκανα κάτι λάθος?

Καλώς ήλθες Αγγελική.

Υπάρχει ένα κεντρο μητρότητας στην πυρσινέλλα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Βέβαια πάντα μπορείς να βοηθηθείς από τις μαιευτικές κλινικές των 2 νοσοκομείων μας όπου υπάρχουν ειδικές μαίες σε θέματα θηλασμού.

Νομίζω εκεί που δούλευες ήταν και μια γνωστή μου η Μπέτυ που έφυγε τώρα.

Θα τα λέμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

πρόσφατα και εγώ έχω μετεκομισει στα γιαννενα. Όντως όμορφή πόλη. Δυστυχώς δεν ξέρω πως είναι ο κόσμος εδώ. Είχα ακούσει διάφορα για τους γιαννιοτες και δεν θέλω να βγουν αληθινά . Έχω ακούσει ότι δεν είναι καθόλου κοινωνικοί ότι είναι μίζεροι με τα χρήματα και ότι τους νοιάζει πόσα βγάζει ο άλλος και το τι έχει ο άλλος και διαφορά αλλά δεν ξέρω αν αληθεύουν αλλά και με τον ελάχιστο καιρό που βρίσκομαι εδώ δεν μπορώ και να τα διαψεύσω και με κάποιες ενδείξεις που έχω.

Διαφημίσεις

πρόσφατα και εγώ έχω μετεκομισει στα γιαννενα. Όντως όμορφή πόλη. Δυστυχώς δεν ξέρω πως είναι ο κόσμος εδώ. Είχα ακούσει διάφορα για τους γιαννιοτες και δεν θέλω να βγουν αληθινά . Έχω ακούσει ότι δεν είναι καθόλου κοινωνικοί ότι είναι μίζεροι με τα χρήματα και ότι τους νοιάζει πόσα βγάζει ο άλλος και το τι έχει ο άλλος και διαφορά αλλά δεν ξέρω αν αληθεύουν αλλά και με τον ελάχιστο καιρό που βρίσκομαι εδώ δεν μπορώ και να τα διαψεύσω και με κάποιες ενδείξεις που έχω.

• 2 εβδομάδες μετά...

Στα νοσοκομεία οι μαίες δεν γνωρίζουν από θηλασμό δυστυχώς, μιλάω για αποκλειστικό θηλασμό..για το κέντρο μητρότητας δεν γνωρίζω αλλά πρόσφατα στα mothercare είδα την κάρτα μιας παιδιάτρου που παρέχει και συμβουλευτική θηλασμού..τεσπα θα το ψαξουμε λίγο..

Η Μπέτυ που διορίστηκε? δεν την πρόλαβα εγώ..

τρελοκοτσιδού τα γιάννενα είναι όπως και όλες οι πόλεις, έχουν και τα αρνητικά τους έχουν και τα θετικά τους..προτιμώ να εστιάζω στα θετικά;):P

• 3 months later...
ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ Κ ΕΨΑΧΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ Κ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΛΥΔΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΕΥΑ ΜΑΡΡΙΕΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΟΛΗ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΑΝΑΗ- ΔΑΜΙΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ(ΚΟΣΜΑ Κ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ) ΤΟ ΔΑΝΑΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΕΤΣΙ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ Κ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ αχ αχ

φοβαμαι οτι αυτα που σου ειπαν δεν απεχουν κ πολυ απο την πραγματικοτητα.

εγω καταγομαι απο Χανια αλλα γεννηθηκα κ μεγαλωσα εδω. την αγαπαω αυτη την πολη, αλλα παντα απογοητευομαι απο τον κοσμο κ μισω τη βροχη:evil::-(

δεν ξερω απο πού εισαι αλλα αν ερχεσαι απο νησι ή απο παραθαλασσια πολη θα παθεις πλακα με το ποσο πισω ειναι εδω τα μυαλα, αλλα προπαντων με το ποσο κακοπροαιρετοι ειναι. για να καταλαβεις οταν πρωτοπηγαμε για διακοπες Κρητη ο αντρας μου που ειναι Γιαννιωτης δεν ηθελε να ακουει περι Κρητης. εντελως αρνητικος. ολο "τα Γιαννενα και τα Γιαννενα"! ενα απλο π.χ.:καποια στιγμη πετουσε καποια χορτα σε εναν καδο κ ειδε μια κυρια να τον πλησιαζει. περιμεναμε κ οι δυο να μας "την πει". αντ'αυτου μας καλημερισε κι εφυγε. παθαμε πλακα και οι δυο.τωρα λατρευει τα Χανια , την κρητικη μουσικη κ κουζινα ;)

ελπιζω εσυ να μην επηρεαζεσαι απο το περιβαλλον σου γιατι εγω δυστυχως κλεινομαι στο καβουκι μου κ βγαινω μονο αμα δω καλοπροαιρετους κ χαμογελαστους ανθρωπους!!!!

MCYlp3.png

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ Κ ΕΨΑΧΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ Κ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΛΥΔΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΕΥΑ ΜΑΡΡΙΕΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΑΡΙΑΔΝΗ ΙΟΛΗ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΑΝΑΗ- ΔΑΜΙΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ(ΚΟΣΜΑ Κ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ) ΤΟ ΔΑΝΑΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΕΤΣΙ ΤΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ Κ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ

τις δικες μου θα τις ονομασουμε Δαναη (λογω πεθερας κ μας αρεσει κι ολας) και Νεφελη γιατι μας αρεσει ( η μαμα μου δεν ηθελε να δωσουμε το δικο της). Το Ιολη και το Αριαδνη μου αρεσαν κι εμενα, οπως και το Μελινα, Κοραλία. Αν εκανα γιο θα τον ονομαζα Μανο απο τον μπαμπα μου. Ωραιο κ το Στεφανος, Παρης, Ορεστης, Αλκης, Ιασονας.

Οταν ημουν εγκυος κι εμαθα οτι περιμενω 2 κοριτσια ειχα μπει στο site με το εορτολογιο κι εψαχνα με τις ωρες!:tongue:

MCYlp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

οπλίσου με πολύ κουράγιο και ατελείωτη αδιαφορία.Θα δείς πολλά και θα ακουσεις πεισσότερα....και ναι οι Γιαννιώτες στην πλιοψηφία τους έτσι είναι όπως τους περιγράφεις.......Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά πρέπει να έισαι πολυυυυυυυυυυυυ τυχερός για να τις πετύχεις.Καλή διαμονή.

LINAKI,

ποιος γιατρος σε παρακολουθει στα γιαννενα και είσαι ευχαριστημένη με την επικοινωνια μαζι του?

ο κ Τσανάδης. στο ΠΠΝΙ.....και τον γιό μου με αυτόν τον έκανα......δεν εκτίμησα τόσο την επικοινωνία που είχα μαζίτου όσο την υπομονύ του στον τοκέτο και οτι σεβάστηκε αυτά που ηθελα να γίνουν.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...