Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Απουσιες σημερα... Και εγω ελεγα θα εχουν γράψει ολες.

Σημερα εχω μια τεράστια αγωνια για τους γιατρους αυριο... Εχω υπερηχο καρδιας το πρωι και θα παω και στο Βασιλοπουλο το μεσημερι. Ελπίζω να με καθησυχάσουν κοριτσια και να μην πάω για αμνιο... Θα δουμε.

Πείτε μια προσευχή και για μένα!

Δομνίνα αν θες πες μου το ονομα σου να του πω να σε περιμένει. Ξερεις και τη φίλη μου τη Καραμελίτσα ε??? Την ειδες κιολας προσφατα... Εγω δεν εχω δει ακομα τη μικρη. Δεν πιστευω να προλάβω κιολας να τη δω.

Σημερα ψάχνω για μεταφορική. Θα πάρω τιμη από 2 και θα δω πως θα προχωρήσω.

Εχω μια λίστα με εκρεμότητες κορίτσια... Δεν περιγράφεται!

Λοιπόν εγώ λέω να πούμε για Δ. στις 7.00, δεν έχω πρόβλημα να κατέβω προς κέντρο. Λίγο το παρκιν με προβληματίζει για να μην χρειαστεί να περπατήσω πολύ. Εχετε καμια ιδεα για κάτι κεντρικό με πιο ευκολο πάρκιν?

Αγγελικη μου, ελπίζω να μην καταφερεις να ερθεις!!! Και να σε παρουμε τηλ. να μας πεις οτι κλωσας τα τυχερα σου αυγουλάκια! Αυτη ειναι η ευχη μου για σένα! Θα μας λείψεις βεβαια!

Φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου Πίγκυ!

Ναι την Καραμελλίτσα την ξέρω και μάλιστα τη συνάντησα από κοντά σχετικά πρόσφατα.. η μικρούλα της είναι μια γλύκα.. ίδια ο μπαμπάς της αλλά και η καραμέλλα μας συμπαθέστατη και γλυκύτατη..

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αύριο και δεν θα χρειαστεί επ' ουδενί να κάνεις αμνιοπαρακέντηση..

Μίλησα ήδη με τον Βασιλόπουλο χθες και με περιμένει το Σάββατο στο Medimall! Σ' ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σου και πάλι..

Δευτέρα λογικά επειδή τα μαγαζιά είναι κλειστά δε νομίζω να ταλαιπωρηθείς με το πάρκινγκ.. Στο Κολωνάκι υπάρχουν πάρα πολλά πάντως αλλά τσιμπάνε λιγουλάκι.. Για σκεφτείτε βρε κοριτσάκια κάποιο σημείο που να βολεύει την Πίγκυ μας..

Θα περιμένουμε εναγωνίως τα αποτελέσματά σου αύριο..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

MIssPiggy μου σε ευχαριστω για την ευχη σου.Μπορει και αν ολα πανε καλα να γινει η εμβρυομεταφορα Δευτερα ή Τριτη ή και να καταψυχθουν.Παντως αν μπορεσω θα ερθω στο ραντεβου οποσδηποτε.Τωρα να εισαι σιγουρη πως την προσευχουλα θα την πω.Αλλα πιστευω οτι ολα θα ειναι μια χαρα και δεν θα χρειαστει αμνιο...

Το ξερω πως μοναχουλα ειναι ακομα πιο δυσκολο να χαλαρωσεις αλλα προσπαθησε για τα μικρα σου.Ολα θα πανε μια χαρα.Περιμενουμε νεα σου με αγωνια.

Εγω αυριο πρωι παω στο Βασ να ξανακανουμε υπερηχο .Θα σας γραψω οταν θα γυρισω στην δουλεια.

Καληνυχτα και φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ή μάλλον καλημέρα.

Τί ωραία που κανονίζετε συνάντηση!!!Αγγελικ μακάρι να μη μπορέσεις να πας, χιχι!!!Όλα σου ευχομαι να είναι τέλεια για σένα αυτή τη φορά!!!

Λένη μου μην το βάζεις κάτω. Όλα γίνονται για το καλύτερο αποτέλεσμα! Θα προτιμούσες να προχωρούσατε και να είχες μια αποτυχία?

ΜΙσπίγκυ μου υπομονή. Αφου τα έχεις γραψει όλα όσα έχεις να κάνεις, θα γίνουν όλα με τον σωστο προγραμματισμό. Να κοιτάς να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι...

Δομνίνα συνήθισες το να είστε με τον αντρούλη σου ή μήπως σου λείπει η πεθερά???Χαχα, λέω τωρα...

Συντοπίτισα τι κάνεις εσύ? Τα διδυμάκια σου? Τί κρύο είναι αυτό που έχει βαλει? Απόψε ανεβήκαμε στα Αργυρά γιατί μένει η ξαδέλφη μου (η κόρη του θείου μου που πέθανε) και μας έπιασε ομίχλη και χαλάζι...μπρρρρρ.

Εμεις τρέχαμε αυτές τις μέρες με την κηδεία, με τα τριήμερα σήμερα,με τηλέφωνα πολλά, με τροχαία κλπ. Η Δήμητρα έμεινε με την πεθερά μου χθες η οποία ασχολήθηκε μαζί της για πρωτη φορά τόσες ώρες. Η μικρούλα μας δδεν την βλέπει πολύ και της κακοφάνηκε λίγο και το βράδυ που γυρίσαμε δεν ήθελε να κοιμηθεί, ήθελε να παίξουμε... Κοιμήθηκε κατά τις 12 και πέσαμε ψόφιοι απο την κούραση. Σήμερα έμεινε με τον μπαμπά της. Θα την έπαιρνα μαζί μου, αλλά είναι ακόμα συναχωμένη και, όπως προείπα, είχε πολύ κρύο στο βουνό. Της βάζουμε φυσιολογικό ορό στη μυτούλα για να αναπνέει καλύτερα και αντί να την ενοχλεί κα να γκρινιάζει, γελάει και ρουφάει την μύτη της με δύναμη, μετα ξεφυσάει σαν να ανακουφίζεται και γελάει... Έχει πολύ γέλιο. Πάντως δυσκολεύεται να αναπνεύσει και τώρα που την ακούω της εχει βουλώσει πάλι η μυτούλα.αχ!!!

Ακούστε κι ένα αισιόδοξο νέο... Μια φίλη μου έχει επίσκεφθεί τον Λαΐνά και ετοιμάζεται για εξωσωματική. Πάει την Παρασκευή να πάρει τις ενέσεις απο το φαρμακείο γιατί περίμενε περιοδο απο την Πέμπτη και έπρεπε να ξεκινήσει την αγωγή...(βραχύ πρωτόκολλο). Επειδή όμως είχε μια μέρα καθυστέρηση σκέφτηκε να πάρει κι ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν πάρει τις ενέσεις (της το είπε και ο γιατρος) για να είναι σίγουροι οτι δεν έχει συμβεί κάτι. Και κορίτσιααααααα είναι έγκυος... Έκανε τρία τεστ και βγήκαν θετικά και έκανε και χοριακή και βγήκε 1800. ΤΟ φαντάζεστε???? Έτοιμα να πάρει τις ενέσεις και να ξεκινησει...Έχω χαρεί τόσο πολύ! Άντε κορίτσια και στα δικά σας! Και οι εγκυούλες να έχουν μια πολλή καλή εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος!

Πολλά΄φιλιά σε όλες και καλό ξημέρωμα να έχουμε!

κοριτσακια μου χιλια συγνωμη που δεν καταφερα να μπω νωριτερα ειχα φιλοξενουμενους και μου αποροφουσαν ολο τον χρονο.

ΑΑΑΑχχχχ μια βδομαδουλα ελειψα και ηρθαν τα πανω κατω στο φορουμ κοριτσαρες μου υπομονη.

Λενι μου μην πτόησε εχεις βαρεθει να το ακους αλλα θα το ξαναπω ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

Κοπελια μου σε νιωθω και λυπαμαι παρα πολυ για την απολια σου ευχομαι ο θεος να σου δωσει την δυναμη να το ξεπερασεις.

Missprggy μου τι να πω μου ηρθε κεραμιδα με τα νεα σου ευχομαι ολα να γινουν σιγα σιγα και να βρεθεις γρηγορα διπλα στον αντρουλη σου.Οσο για την εξεταση ευχομαι το καλυτερο περιμενω νεα σου αυριο.

Αγγελικ μου καλη αρχη αντε να φερεις λιγο χαρα στο φορουμ γιατι δεν μας βλεπω καλα.

Δομνινα μου φανταζομαι οτι καθε μερα κανεις παρτυυυυυ!!!Μπραβο κοριτσακι μου που πηρες το πανω χερι ωρα και φορα πρεπει!!!

Κατεριναμ μου καθυστερισα να μπω και σε εσκασα κοριτσακι μου συγνωμη τωρα ειμαι εδω σε καταλαυενω απολυτα γιατι αυτα τα περασα προσφατα θα σου στειλω πμ να τα πουμε χιαλια συγνωμη και παλι.

Εγω κοριτσια τρελαθηκα τωρα μια βδομαδα ηταν τελεια ειχαμε ενα φιλικο ζευγαρι απο Αθηνα και περασαμε τελεια πολυ σστεναχωρηθηκα που εφυγαν.Σημερα καναμε και το κλασματικο σπερματοδιαγραμμα και αυριο το μεσιμερακι περιμενουμε απαντησεις θα σας γραψω νεα!!!!

Υπομονη κουκλες μου και καλο σας ξημερωμα!!!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

KOpelia-luckym2 σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Απο το στομα σας και στου Θεου το αυτι.

Σημερα πηγα στο Βασ και ειδε το ωοθηλακιο οτι εχει μεγαλωσει και τωρα περιμενουμε τις αιματολογικες , αναλογα πως θα βγουν μπορει να γινει η ωοληψια Σαββατο ,μπορει Κυριακη ή Δευτερα.Θα ξερω το μεσημερι με τις αιματολογικες.Κοριτσια μου ειπε οτι μπορει στον φυσικο να σπασει το ωοθηλακιο και να μην το προλαβουμε ,βεβαια δεν συμβαινει συχνα, αλλα υπαρχει περιπτωση.Μπορει να μου δωσει απο οτι καταλαβα μια ενεση Menopour και κατι αλλο για να μην σπασει , αλλα θελει να μην παρω καθολου φαρμακα για να γινουν ολα φυσικα.Εμαθα επεισης οτι στον φυσικο κυκλο η εμβρυομεταφορα γινεται 2 μερα , οχι τριτη που νομιζα.

MIssPiggy περιμενουμε νεα σου με αγωνια.......Ευχομαι ολα να ειναι τελεια.

Lucky μου , ετσι παντα να περνατε τελεια.Η ζωη ειναι στιγμες και πρεπει οσο μπορουμε να ειναι ομορφες στιγμες.Ευχομαι το σπερμοδιαγραμμα να παει πολυ καλα αυτη την φορα.

Kopelia μου ταλαιπωρηθηκατε αυτες τις μερες ,αντε να χαλαρωσετε λιγακι.Η Δημητρουλα μπορει να ειναι συναχωμενη αλλα μεσα στην χαρα παντα.Τι παιδι ειναι αυτο! Εχει και καλη μαμα.

Αχ Kopelia φανταστικο νεο, κοριτσια φανταστειτε να μας συνεβαινε κατι τετοιο , θα πετουσαμε στα ουρανια.Γιαυτο πρεπει να προσπαθουμε και φυσιολογικα κοριτσια!

Δομνινα μιλησα και του γιατρου ξανα για σενα σημερα.Μου ειπε θα κατω τα παντα και θα μεινετε εγκυες.

Leni μου ολα θα παρουν το δρομο της επιτυχιας.Ακου που σου λεω.Θα γινει προσπαθεια και θα ειναι και επιτυχημενη, δεν πειραζει που δεν θα γινει αυτο τον μηνα.Το θεμα ειναι να μεινεις εγκυος.

Οταν εχω νεα θα σας γραψω.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα κοριτσια

Βγηκαν τα αποτελεσματα του σπερματοδιαγραμματος και ειναι χαλια δεν βρηκαμε τπτ ουτε καν μια σπασμενη ουριτσα τπτ τπτ θελω να ανοιξει η γη και να με καταπιει!!!!Οστοσο εχω και αλλο θεμα γιατι τα αποτελεσματα τα εμαθα εγω και δεν ξερω πως να τα πω του αντρουλη μου,αχ κοριτσια θα σκασω δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω.....

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλημέρα κι από μενα!!! Σημερα ο καιρός ειναι πάλι βροχερός...

Κατα τα αλλά εγώ καλά! Μπηκατε πολύ χτες, θα σχολιάσω όσα θυμάμαι!

Agelik πω πω, ολα καλα τα νεα σου και σημερα αρα μπαινεις στην τελικη ευθεία!! Ευχομαι οχι καλή αλλά την καλύτερη επιτυχία!;)

Kopelia καλά ειμαι! Αρχιζω και βαραινω αρκετα βεβαια!!

Εμ, στα Αργυρα που πηγατε λογικό να εχει πολύ κρυο....Το ειδα και το χαλάζι, πολύ περιεργος ο καιρός τελικά:rolleyes: Ευτυχως μαλλον το Σ/Κ θα εχει ηλιο οποτε δε θα χαλασει τις εκδηλώσεις των μικρών καρναβαλιστών!!

Περαστικά και στη Δημητρούλα!! Εχει καταλάβει το παιδι οτι ειναι για καλό ο ορός και δεν κλαίει!! Μια χαρα! Να μας πεις και πως τα περασε με τον μπαμπά της!

Lycky μπράβο που περάσατε καλά! Ειναι ωράιο να βρισκεσαι με φιλους και ανθρωπους που σε αγαπούν. Και ξεφευγεις και λιγο από την καθημερινότητα...

Κριμα για την εξεταση...Ομως μην απελπίζεσαι και κυριως μην το περάσεις αυτό στον αντρα σου. Πρεπει να σκεφτεσαι αισιοδοξα και να κατσετε μαζι να σκεφτειτε πως θα αντιμετωπίσετε το προβλημα. ΟΛΑ αντιμετωπίζονται και αυτό το εχουμε δει σε πολλε΄ς ιστορίες εδώ μεσα....

Δομνινα πλησιάζει και για σενα στο Σαββατο, περιμενουμε νεα σου. Εν τω μεταξυ, να απολάυσεις τις στιγμές χωρίς την πεθερά σου!!:tongue::tongue:

Piggy οργανώνεσαι δηλαδη να φυγεις αμεσα ε??

Καλή επιτυχία και σε σας σημερα! Περιμενουμε τα καλά νεα απ το μωράκι σου!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά..

Πολλά διάβασα αλλά θα σταθώ κυρίως στο θέμα της Lucky μας.. Γλυκό μου κορίτσι, όταν ο άνδρας μου έκανε το πρώτο σπερμοδιάγραμμα πήγα εγώ να πάρω τα αποτελέσματα.. Εννοείται ότι δεν ήταν καθόλου όπως τα περιμέναμε με το ιστορικό του (είχε ήδη 1 παιδί και ήμασταν σίγουροι ότι θα φύσαγαν τα αποτελέσματα)... Όταν τα διάβασα και μου τα εξήγησε ο γιατρός (διότι τότε δεν ήξερα την τύφλα μου.. μετά έμαθα) ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.. Κι εννοείται ότι όπως κι εσύ δεν ήξερα πως να του πω τα νέα.. Όμως του είπα αυτολεξί : "Αγάπη μου τα αποτελέσματα δεν ήταν όπως τα περίμενες.. ήταν αρκετά χειρότερα αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τα διορθώσουμε"...

Ξέρω πως δεν είμαστε η ίδια περίπτωση.. απλά θέλω να σου πω ότι η αλήθεια είναι το κλειδί σε αυτή την υπόθεση.. Καλύτερα να του το πεις από κοντά όταν έρθει στο σπίτι... και να του δείξεις πόσο πολύ τον αγαπάς και τον στηρίζεις παρά το πρόβλημα..

Agelik μου νομίζω ότι η ένεση που λες είναι η Pregnyl.. με την pregnyl γίνεται ελεγχόμενη ωορρηξία.. αλλά αφού ο γιατρός το προτιμάει να γίνει φυσικά η όλη διαδικασία ποιες είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα στη βούλησή του; Μακάρι να βγουν καλά τα αποτελέσματα των αιματολογικών και να προλάβετε το αυγουλάκι πριν σκάσει!

Και πάλι σ' ευχαριστώ για τη συνδρομή σου στο θέμα μου..

Κοπελιά μου ζωή σε εσάς και πάλι.. Αυτό που λες με τον ορό και τη Δημητρούλα.. το έχει η μικρή ανηψιά μου.. σε πληροφορώ ότι τώρα βάζει μόνη της ορό στη μύτη της (εντάξει κοντεύει και 4) και από μωρό το είχε βρει παιχνίδι..Μάλιστα ήθελε ότι περίσσευε στο φιαλίδιο να το πίνει!

Τζέμινι βαραίνεις αλλά όμορφο βάρος..

Πίγκυ μου περιμένουμε νεότερα..

Σ' εμάς μπορεί να έφυγε η πεθερά αλλά μας κατσικώθηκε η αδιαθεσία.. ο ανδρούλης μου ήταν ψιλοχάλια χθες!

Και σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο που είμαι να μου πουν ότι είναι έτοιμος ο φάκελός μου!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημερα,

Κοριτσια πηρα μια ανασα!

Η παιδοκαρδιολογος ειδε και τις 2 καρδουλες και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα. Δεν φαινεται κανενα παθολογικο ευρυμα, ειναι ολα καλα.

Επισης μου ειπε οτι δεν βλεπει τιποτα που να υποδηλωνει χρωμοσωμικη ανομαλια. Φυσικα μου ειπε οτι ποτε απο τον υπερηχο δεν μπορουν να ειναι σιγουροι αλλα στα παιδακια με νταουν συνηθως κατι φαινεται στην καρδια...

Οποτε θα παω και στο Βασ. Το μεσημερι και λεω να παρω μια βαθεια ανασα και να τα αφησω ολα πισω...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Lucky μου, δυσκολο το εργο σου...

Να σκεφτεσαι οτι ακομα και αυτα τα αποτελεσματα ειναι καλυτερο να τα ακουσει απο σενα παρα απο οποιονδηποτε αλλο. Να τον κανεις να νιωσει οτι δεν ειναι το τελος του κοσμου και οτι θα βρειτε λυση... Και θα βρειτε!

Κοπελια μου, καλα μου ακουστηκες, ελπιζω να εισαι οντως... Περαστικα στη μικρη μας και πολλα φιλια, ειναι απιθανη!

Δομνινα μου και στον αντρουλη σου περαστικα...

Αγγελικη, περιμενουμε και τα υπολοιπα νεα σου, ολα καλα θα πανε.

Διδυμακι, και εγω βαραινω... Ο γιατρος μου ειπε να παρω αυτη τη ζωνη εγκυμοσυνης που κταταει την κοιλια. Θα δω...

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση και για τη σκεψη σας που ηταν μαζι μου... Το χρειαζομουν γιατι εχω και λιγες μοναξιες...

Φιλια πολλα

c12e25debb.png

misspiggy μου χαρηκα πολυ με τα νεα σου αντε κοριτσακι μου να φυγουν λιγο τα συννεφα απο πανω σου ,να τα χαιρεσαι τα μωρακια σου.

Δομνινα μου πραγματικα μονο αληθεια σε αυτες τις περιπτωσεις!!!

Κοριτσια ο αντρουλης μου χθες μου ανοιξε κουβεντα για δοτη σπερματος εγω ρε παιδια δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου.Σημερα πηρα και στο μητερα να ρωτησω για υοθεσια κακα τα νεα απο κει πρεπει να ειμαι ανω τον 30(6 χρονια ακομα)και δυστιχως ο αντρας μου εχει μεσογειακη και μας το απεκλησαν εντελως!!!Και να σας πω την αληθεια μου το θελουμε παρα πολυ να υοθετισουμε ανεξαρτητα αν μεινω εγκυος η οχι

pXWyp3.png

Καλημερα,

Κοριτσια πηρα μια ανασα!

Η παιδοκαρδιολογος ειδε και τις 2 καρδουλες και μας ειπε οτι ειναι μια χαρα. Δεν φαινεται κανενα παθολογικο ευρυμα, ειναι ολα καλα.

Επισης μου ειπε οτι δεν βλεπει τιποτα που να υποδηλωνει χρωμοσωμικη ανομαλια. Φυσικα μου ειπε οτι ποτε απο τον υπερηχο δεν μπορουν να ειναι σιγουροι αλλα στα παιδακια με νταουν συνηθως κατι φαινεται στην καρδια...

Οποτε θα παω και στο Βασ. Το μεσημερι και λεω να παρω μια βαθεια ανασα και να τα αφησω ολα πισω...

Τέλεια τα νέα σας κοριτσάκι μου... Είδες που τελικά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό; Είμαι σίγουρη ότι και ο Βασιλόπουλος θα σε καθησυχάσει εντελώς και μετά ήρεμη θα μπορέσεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου!

Εμείς πάντως σε σκεφτόμαστε κάθε μέρα!:lol:

L2qIp2.png

misspiggy μου χαρηκα πολυ με τα νεα σου αντε κοριτσακι μου να φυγουν λιγο τα συννεφα απο πανω σου ,να τα χαιρεσαι τα μωρακια σου.

Δομνινα μου πραγματικα μονο αληθεια σε αυτες τις περιπτωσεις!!!

Κοριτσια ο αντρουλης μου χθες μου ανοιξε κουβεντα για δοτη σπερματος εγω ρε παιδια δεν θελω να το σκεφτομαι καθολου.Σημερα πηρα και στο μητερα να ρωτησω για υοθεσια κακα τα νεα απο κει πρεπει να ειμαι ανω τον 30(6 χρονια ακομα)και δυστιχως ο αντρας μου εχει μεσογειακη και μας το απεκλησαν εντελως!!!Και να σας πω την αληθεια μου το θελουμε παρα πολυ να υοθετισουμε ανεξαρτητα αν μεινω εγκυος η οχι

Κορίτσι μου είσαι πάρα πολύ τυχερή που ο άνδρας σου από μόνος του άρχισε να αποδέχεται τη λύση του δότη..

Με τη λύση του δότη μπορεί να γλυτώσεις την εξωσωματική αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τις σάλπιγγες..

Όσον αφορά στην υιοθεσία τώρα.. Ευγενή πρόθεση και θεάρεστο έργο κάνουν όσα ζευγάρια τελικά καταφέρνουν να υιοθετήσουν.. αλλά γιατί να μην κάνετε ένα δικό σας μωράκι αφού μπορείτε;

Μακάρι και ο άνδρας μου να ήταν θετικός στη λύση του δότη...

L2qIp2.png

Σημερα πηγα στο Βασ και ειδε το ωοθηλακιο οτι εχει μεγαλωσει και τωρα περιμενουμε τις αιματολογικες , αναλογα πως θα βγουν μπορει να γινει η ωοληψια Σαββατο ,μπορει Κυριακη ή Δευτερα.Θα ξερω το μεσημερι με τις αιματολογικες.Κοριτσια μου ειπε οτι μπορει στον φυσικο να σπασει το ωοθηλακιο και να μην το προλαβουμε ,βεβαια δεν συμβαινει συχνα, αλλα υπαρχει περιπτωση.Μπορει να μου δωσει απο οτι καταλαβα μια ενεση Menopour και κατι αλλο για να μην σπασει , αλλα θελει να μην παρω καθολου φαρμακα για να γινουν ολα φυσικα.Εμαθα επεισης οτι στον φυσικο κυκλο η εμβρυομεταφορα γινεται 2 μερα , οχι τριτη που νομιζα.

Agelik μάλλον μαζί με τα menopur θα σου δώσει και ανταγωνιστή cetrotideίσως και κλασικά pregnyl για την ωοληψία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...