Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κσλημέρα κορίτσια.

Χθες σκοτώθηκε ένας θείος μου αγαπημένος που τον είχα καλύτερα κι απο τον πατέρα μου. Είμαστε όλοι χάλια στην οικογένεια...

Σας φιλώ και θα μπω αύριο να πούμε τα νέα μας...

Διαφημίσεις

Κσλημέρα κορίτσια.

Χθες σκοτώθηκε ένας θείος μου αγαπημένος που τον είχα καλύτερα κι απο τον πατέρα μου. Είμαστε όλοι χάλια στην οικογένεια...

Σας φιλώ και θα μπω αύριο να πούμε τα νέα μας...

Αχ κοριτσάκι μου, λυπάμαι πολύ.

Κανε κουράγιο για τη μικρή σου ομως! Μην σε βλέπει να κλαις...

c12e25debb.png

Kopelia μου...λυπαμαι πολυ....Δεν ξερω τι να πω, συλληπητηρια...

Ειναι μεγαλη η απωλεια, το ξερω το εχουμε ζησει κι εμεις... Κουραγιο κοριτσι μου..

Γενικα σημερα υπαρχει μια στεναχωρη ατμοσφαιρα στο φορουμ..

Πιγκυ μου οι κολλητες ειναι το καλυτερο φαρμακο!

Να το διασκεδαζεις οσο μπορεις...

Καλημέρα κορτσούδια μου..

Σήμερα γιορτάζω... Μ' ακούτε που το φωνάζω;;;; Θα διασκεδάζω ως το πρωί.. που λέει και ο Καλλίρης.. Έφυγε η πεθερά χθες το πρωί με τον κατακλυσμό.. Την παρέσυρε το ρέμα και την κατέβασε στο χωριό! Αλληλούια!!!

Οπότε εγώ σήμερα είμαι ανεβασμένη, στα σύννεφα πετάω και σκέφτομαι θετικά και αισιόδοξα παρ' όλα τα ευτράπελα που έγιναν χθες..

Agelik μου θέλω να σε ευχαριστήσω κι από δω για τη βοήθειά σου.. όπως και τη Λένη μας που μου εκμυστηρεύτηκε το όνομά της για να πάω συστημένη στον Βασιλόπουλο.. και όλα τα κοριτσάκια που προθυμοποιήθηκαν να με βοηθήσουν..

Τον φάκελό μου τον έχω ζητήσει και λογικά το Σάββατο θα είναι έτοιμος.. Οπότε λέω να πάρω αύριο τον Βασιλόπουλο να δω μήπως μπορεί να με δει το Σάββατο στο Μαρούσι αφού ούτως ή άλλως και το δικό μου κέντρο είναι στο Μαρούσι. Ελπίζω να βγει νόημα και αποτέλεσμα από το ραντεβού μας..

Λένη μου λυπάμαι πολύ για όσα σε στενοχώρησαν στο Λονδίνο και δεν σε άφησαν να το χαρείς όσο θα ήθελες.. Ελπίζω να είναι περαστικά και γρήγορα να γυρίσει το χαμόγελο στο πρόσωπό σου..

Όσον αφορά την κύστη τώρα.. Ξέρω πόσο σπαστικό είναι να θες να αρχίσεις και να ξεπροβάλλουν συνεχώς εμπόδια αλλά πίστεψέ με οι κύστεις είναι πολύ σοβαρές για να μην τους δώσεις σημασία.. Όταν ήμουν 18 παραλίγο να πάθω σηψαιμία από ρήξη ωχρού σωματίου (κύστη που έσπασε και αιμορράγησε στην κοιλιακή μου χώρα). Ήμουν μια βδομάδα στο νοσοκομείο με 1000άρα ενδοφλέβια αντιβίωση καθημερινά.. Ήμουν πολύ τυχερή που το κατάλαβα και πήγα μόνη μου στο νοσοκομείο.. Ο γιατρός θέλει να είσαι πρώτα καλά εσύ και να μη ρισκάρει τίποτε.. Αυτό είναι στα υπέρ του..

Όταν η στιγμή είναι η κατάλληλη θα ξεκινήσεις και η προσπάθειά σου θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία!

Πίγκυ μου είμαι σίγουρη ότι η εξέταση του μωρού θα είναι πεντακάθαρη.. αλλά αφού θα σε ηρεμήσει καλά πράττεις και την κάνεις.. Είμαι σίγουρη ότι το κατάλληλο σπίτι θα βρεθεί για σας λίαν συντόμως και η ονειρεμένη σας ζωή θα ξεκινήσει.. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να αναγκάζεσαι να βάζεις έναν ωκεανό ανάμεσα στις οικογένειές σας, τους φίλους σας και εσάς αλλά η ανάγκη βλέπεις..

Αν θες πάντως το σβκ που μας έρχεται μπορούμε να βρεθούμε κι από κοντά να πιούμε ένα χυμό!

Τζέμινι τα μικράκια μεγαλώνουν.. τι καλά! Έτσι πρέπει, να περνάς κι εσύ όσο γίνεται καλύτερα..

Κοπελιά μου τα θερμά μου συλλυπητήρια.. Να τον θυμάστε πάντα γερό και δυνατό..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια για τις ευχες σας.

Leni μου , μην στεναχωριεσαι, καθε εμποδιο για καλο.Και εγω ηταν να αρχιζα τον προιγουμενο μηνα , αλλα με την κυστη πηγε ενας μηνας πισω.Λιγο υπομονη.Σε νοιωθω γιατι το περασα.Αλλα σκεψου, το θεμα δεν ειναι μονο η προσπαθεια , αλλα το αποτελεσμα.Και ο Βασ δεν θελει αποτυχιες γιαυτο θα κανεις την προσπαθεια οταν θα πιστεψει σιγουρα οτι θα εχει μεγαλο ποσοστο επιτυχιας και ολα θα πανε καλα.

Εγω την προιγουμενη φορα ηταν να αρχισω Ιουλιο και τελικα πηγε Οκτωμβριο.Θελει λιγο υπομονη, το ξερω οτι εχεις κουραστει , αλλα σκεψου οτι φτανεις στο ονειρο και σε λιγο καιρο θα ειμαστε και οι δυο μας εγκυουλες.Ακου που σου λεω.Μην σε παιρνει απο κατω.Εμεις θα τα καταφερουμε.Θα γινουμε μανουλες οποσδηποτε.

Πως και δεν σε ειδα το πρωι στο Medimal? Και εγω εκει ημουν 8:00 το πρωι. Εσυ τι ωρα πηγες?

Εμενα κοριτσια μεγαλωσε το ωοθηλακιο , θα ξαναπαω την Τεταρτη, αλλα θα πρεπει και οι αιματολογικες εξετασεις που εκανα το πρωι να συμβαδιζουν με την αναπτυξη του ωοθηλακιου για να γινει ο Φυσικος κυκλος.Ακομα δηλαδη δεν ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα γινει φυσικος κυκλος.Ευχομαι ολα να πανε καλα.

MissPiggy ευτυχως που οι φιλες σου ειναι διπλα σου τωρα που εισαι μοναχουλα.Και εμεις εδω ειμαστε αν μας θες παρεουλα.

Kopelia μου περαστικα στην ομορφη Δημητρουλα μας!

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Λενη, Αγγελικη και Δομνιμα οντως να κανονισουμε να τα πουμε, σας ευχαριστώ και τις 3 για την πρόταση.

Για πείτε πότε μπορείτε?

Εγώ καθημερινά σχολάω στις 7 το απόγευμα..

Σαββατοκύριακο μπορώ όποτεδήποτε.. αλλά για το επόμενο Σάββατο θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο να δω τι ώρα θα κλείσω ραντεβού με τον Βασιλόπουλο και βλέπουμε!

L2qIp2.png

Εγω μπορω οποτε θελετε εκτος Τεταρτης γενικα. Καθημερινες μου ειναι πιο ευκολο απο την αποψη οτι Σαβ/κα ολο και καπου τριγυρναμε με τον αντρα μου, φαγητο σε γονεις, σουπερμαρκετ, εξω με φιλους και τετοια.

Τι θα λεγατε να πουμε Δευτερα απογευμα? Μπορουμε να συναντηθουμε κατα τις 7 καπου και να ερθει στο μεταξυ κι η Δομνινα. Εσυ Δομνινα που δουλευεις?Βορεια, νοτια, κεντρικα?

Κοριτσάκια μου γλυκά..

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Βασιλόπουλο.. Ευγενέστατος, εξυπηρετικότατος και σαφέστατος.. Κλείσαμε ραντεβού στις 11 το Σάββατο στο κέντρο εξωσωματικής.. Είπαμε δυο τρία πράγματα από το τηλέφωνο και μου είπε ότι έχω το καλύτερο ιστορικό.. Το Σάββατο θα έχω πάρει και το φάκελο από το προηγούμενο κέντρο εξωσωματικής και θα πάμε κατευθείαν να μας δει..

Agelik μου και Λένη σας ευχαριστώ πολύ για όλα και πάλι!

Εν αναμονή του ραντεβού μας λοιπόν!

Όσον αφορά το δικό μας ραντεβού τώρα.. Εγώ δουλεύω κέντρο (Κολωνάκι) .. οπότε θα με εξυπηρετούσε κάπου κέντρο, αν σας βολεύει κι εσάς.. Αυτή τη βδομάδα μπορώ εκτός από Τετάρτη κι εγώ.. Λένη μου εννοείς την ερχόμενη Δευτέρα;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Kopelia μου συλλυπητήρια για τον θείο σου... Οτι και να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι λίγο...Υπομονή!

Δομνινα να το γιορτάσεις, να το γιορτάσεις! Κι εμεις μαζί σου;);)

Piggy τι ωραίο Σ/Κ με κολλητές!! Μη σκεφτεσαι τωρα την κατασταση στην Ελλάδα...Μονο μας ριχνει αυτό, δε βοηθάει πουθενα. Εσείς θα κανετε ετσι κι αλλιώς το καλύτερο για την οικογένειά σας. Με το καλό και το σπίτι! Ο αντρας σου φαντάζομαι θα ψάχνει το τελειο!!

Μην ανησυχεις για τον μικρό σου, να δεις που δε θα ναι τιποτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μην ανησυχεις για τον μικρό σου, να δεις που δε θα ναι τιποτα!

Μακαρι κοριτσάκι μου! Αυτο προσευχομαι...

Λενη αν εννοεις την επομενη Δ στις 7.00 εγω ειμαι μέσα.

c12e25debb.png

καλημερα κοριτσια!

Εγω κοριτσια αυτη την εβδομαδα μπορω εκτος Τεταρτης.Τωρα για την αλλη εβδομαδα δεν ξερω.Υπαρχει περιπτωση αν πανε ολα καλα να γινει ωοληψια ακομα και Σαββατο ή Κυριακη , δεν ξερω ακομα.Δηλαδη υπαρχει περιπτωση την Δευτερα -Τριτη να γινει εμβρυομεταφορα , αν ολα βεβαια πανε πολυ καλα.Δηλαδη μπορει να γινει ωοληψια αλλα να το κανουν παγακι.Ουτε και ξερω.Θα ηθελα πολυ να συναντηθουμε , αλλα δεν θελω να σας χαλασω την συναντηση , αν θελετε Δευτερα , δεν ξερω αν μπορω να ερθω, αν δεν γινεται τι να κανουμε , δεν πειραζει. Τωρα αν θελετε αυτη την εβδομαδα ακομα και σημερα, εγω μεσα ειμαι και δεν εχω προβλημα οπου θελετε αρκει να μπορω να παω με ηλεκτρικο ή μετρο.Δεν εχω προβλημα για κεντρο.

Δομνινα αν γινει το Σαββατο η ωοληψια λες να σε πετυχω εκει? Μπραβο που εκλεισες ραντεβου.Ευχομαι να σου κανει σαν γιατρος και επιτελους να μεινουμε ολες εγκυες με την βοηθεια του.

MissPiggy μου , θα δεις η εξεταση θα ειναι μια χαρα.Για να ηρεμησεις και εσυ.

Leni μου ηρεμησες λιγο, καταλαβαινω οτι σου εσπασαν τα νευρα με την κυστη.Αλλα θα δεις θα πετυχουμε στο τελος.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Agelik μου 11 το πρωί έχω ραντεβού το Σάββατο.. Μακάρι να ειδωθούμε από κοντά κιόλας και να σου πάνε όλα τέλεια..

Αχ βρε κορίτσια αν μπορείτε Κολωνάκι θα με εξυπηρετούσε τέλεια!

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...