Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Agelik μου απλά να σε ενημερώσω ότι και αύριο θα έχουν απεργία τα μέσα μαζικής μεταφοράς και θα γίνεται πανικός στους δρόμους.. Οπότε οπλίσου με υπομονή και με το καλό να παραδώσεις τα εμβρυάκια σου στο νέο τους περιβάλλον!

Πίγκυ μου είναι θείο δώρο να μπορεί μια μητέρα να κάτσει με το μωρό της μέχρι την ηλικία των 3 ετών.. Μετά νομίζω ότι το παιδάκι είναι έτοιμο να πάει παιδικό σταθμό και να κοινωνικοποιηθεί.. Και σε μια χώρα όπως στην Αμερική είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως και για σένα.. Δεν σε φοβάμαι.. είμαι σίγουρη ότι και θα προσαρμοστείς τέλεια αλλά και θα τα πας πολύ καλά γενικότερα!

Λένη ελπίζω να κατάφερες να φτάσεις στο Λονδίνο και να απολαμβάνεις τη διαμονή σου εκεί..

Εγώ είμαι καλά.. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η πεθερά μας αδειάζει τη γωνιά την Τρίτη.. Γιούπι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι καλά.. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η πεθερά μας αδειάζει τη γωνιά την Τρίτη.. Γιούπι!

Δεν μας ειπες τι εγινε με αυτο το σιριαλ?

Τι ειπε για το Κυριακατικο ραντεβου της?

Τουλαχιστον τα εφτιαξε τα δοντια της ή θα σου ξαναρθει?

c12e25debb.png

Δεν μας ειπες τι εγινε με αυτο το σιριαλ?

Τι ειπε για το Κυριακατικο ραντεβου της?

Τουλαχιστον τα εφτιαξε τα δοντια της ή θα σου ξαναρθει?

Την Τρίτη που μας πέρασε μας το έπαιζε και καλά στενοχωρημένη και θλιμμένη διότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί με το ΙΚΑ... ότι και καλά την ταλαιπωρούν με τις συνεχείς απεργίες και της κλείνουν ραντεβού μετά από δυο μήνες..

Ε δεν άντεξα.. Τα πήρα στο κρανίο και της είπα με τόνο "Αφού ξέρατε από τον Σεπτέμβρη ότι πρέπει να φτιάξετε τα δόντια σας γιατί δεν τα φτιάχνατε στη Σπάρτη και περιμένατε να έρθετε στην Αθήνα το Δεκέμβρη;"... και κάτι πήγε να μου πει ότι προσπάθησε νωρίτερα να βρει γιατρό στο ΙΚΑ της Ν. Φιλαδέλφειας και της απάντησα κι εγώ "Όταν ψάχνουμε γιατρό του ΙΚΑ ψάχνουμε όπου βρούμε.. όχι όπου μας βολεύει"...

Και για να τελειώνει μια και καλή η ιστορία έκανα την καρδιά μου πέτρα και έσκασα 100 Ευρώ στον δικό μου οδοντίατρο για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα...

Κι έτσι λογικά θα ξεκουμπιστεί την Τρίτη...:-P

Επίσης έκανα το πρώτο βήμα κορίτσια.. Πήρα τηλέφωνο στο κέντρο εξωσωματικής και ζήτησα να μου ετοιμάσουν το φάκελό μου...:tongue:

L2qIp2.png

καλημέρα σε όλες... Λίγο αργά βέβαια για καλημέρα, αλλά μόλις ηρέμησε λίγο η Δήμητρα.

Κορίτσια έχει βρεί παιχνίδι με τις δυνατές φωνές και απο την στιγμή που ξυπνάει παίζει με τη φωνή της... Γελάει, φωνάζει, γουργουρίζει, όλη την ώρα ασταμάτητα. Και την ώρα που την αλλάζω κινείται ασταμάτητα. Ούτε μπλούζα θέλει, ούτε πάνες, ούτε τίποτα. Γυρίζει σαν σβούρα πάνω στην αλλαξιέρα. Έχει πολύ γέλιο πάντως... Την Πέμπτη την πάμε για εμβόλιο για τους 6 μήνες. Την Κυριακή το μπεμπάκι μας γίνεται 6 μηνων, πωπω πως πέρασε ο καιρός!!!

Εσείς τί κάνετε? Διαβάζω τα νέα σας...

Μίσπίγκυ μου είδες οτι στον άντρα σου αρέσει απο τώρα? Θα σου αρέσει και σένα και θα το απολαύσεις με τα μωράκια σου και τον αντρούλη σου μαζί. Και αφού θα έρθουν και οι γονείς σου, θα είναι υπέροχα!!!

Gemini ψώνισες κάτι άλλο για τα μωράκια σου? θα τους πάρετε δύο κρεβατάκια ή θα τα βάλετε στο ίδιο για αρχή? Έχετε χώρο στο δωμάτιό σας?

Μελανία εσείς τα έχετε όλα έτοιμα?

Κατερίνα μου δεν πειράζει που δεν το είδες, αλλά το θέμα είναι οτι το κορίτσι μας απο την Κρήτη έχει καιρό να μπει...Εσύ έχεις κάνει καμιά προσπάθεια ή τώρα ξεκινάς?

Δομνίνα τί καλά που φεύγει την Τρίτη η πεθερούλα σου!!! Θα ηρεμήσετε, δηλ εσύ περισσότερο και θα βάλετε πάλι σε μια τάξη τη ζωή σας, γιατί όσο νάναι αναστάτωση φέρνουν στο σπίτι οι τρίτοι...

Λένη να μας φέρεις νέα όμορφα και χιονισμένα απο το Λονδίνο και να περάσετε πολύ όμορφα!

Πάω να ετοιμάσω τα λαχανικά της Δήμητρας γιατί σε καμιά ώρα θα φάει και αν δεν είναι έτοιμα, θα φάει εμένα, χιχι...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

Δομνινα αφου φευγει τωρα μην το συζητας καθολου! Η χαρα τα επισκιάζει όλα!:tongue:

Kopelia μου ειδες τα παιδιά που ο κοσμος ειναι τελείως καινουριος για αυτά πόση εντυπωση τους κάνει!! Ειναι απίθανεςε τετοιες στιγμες και φαντάζομαι οτι δε φευγουν ποτέ από τη μνημη σου...

Εμεις δεν εχουμε πάρει κατι άλλο προς το παρόν. Σκεφτομουν να τα βαλω και τα δυο στην ιδια κουνια για αρχή (κανα μηνα) και να ειναι στο δωμάτιό τους που ειναι ακριβως απεναντι από την κρεββατοκάμαρα μας. Τωρα ομως αρχίζω και σκεφτομαι οτι δε θα ειμαι και πολύ ησυχη το βραδυ χωρίς αυτά, οπότε μπορεί τη μια κουνια να την εχω στο δωματιο μας για αρχη, οσο δηλ ειναι και τα δυο στην ιδια κουνια.

Κουρτινες κοιτάω μονο για το δωμάτιο. Μ εχει πιάσει μια αγωνια να κανω πραγματα αλλά ειναι και νωρις ακόμα, αλλά και με αυτό το κρυο να σου πω δεν πολυκατεβαίνω κεντρο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες... Λίγο αργά βέβαια για καλημέρα, αλλά μόλις ηρέμησε λίγο η Δήμητρα.

Κορίτσια έχει βρεί παιχνίδι με τις δυνατές φωνές και απο την στιγμή που ξυπνάει παίζει με τη φωνή της... Γελάει, φωνάζει, γουργουρίζει, όλη την ώρα ασταμάτητα. Και την ώρα που την αλλάζω κινείται ασταμάτητα. Ούτε μπλούζα θέλει, ούτε πάνες, ούτε τίποτα. Γυρίζει σαν σβούρα πάνω στην αλλαξιέρα. Έχει πολύ γέλιο πάντως... Την Πέμπτη την πάμε για εμβόλιο για τους 6 μήνες. Την Κυριακή το μπεμπάκι μας γίνεται 6 μηνων, πωπω πως πέρασε ο καιρός!!!

Εσείς τί κάνετε? Διαβάζω τα νέα σας...

Μίσπίγκυ μου είδες οτι στον άντρα σου αρέσει απο τώρα? Θα σου αρέσει και σένα και θα το απολαύσεις με τα μωράκια σου και τον αντρούλη σου μαζί. Και αφού θα έρθουν και οι γονείς σου, θα είναι υπέροχα!!!

Gemini ψώνισες κάτι άλλο για τα μωράκια σου? θα τους πάρετε δύο κρεβατάκια ή θα τα βάλετε στο ίδιο για αρχή? Έχετε χώρο στο δωμάτιό σας?

Μελανία εσείς τα έχετε όλα έτοιμα?

Κατερίνα μου δεν πειράζει που δεν το είδες, αλλά το θέμα είναι οτι το κορίτσι μας απο την Κρήτη έχει καιρό να μπει...Εσύ έχεις κάνει καμιά προσπάθεια ή τώρα ξεκινάς?

Δομνίνα τί καλά που φεύγει την Τρίτη η πεθερούλα σου!!! Θα ηρεμήσετε, δηλ εσύ περισσότερο και θα βάλετε πάλι σε μια τάξη τη ζωή σας, γιατί όσο νάναι αναστάτωση φέρνουν στο σπίτι οι τρίτοι...

Λένη να μας φέρεις νέα όμορφα και χιονισμένα απο το Λονδίνο και να περάσετε πολύ όμορφα!

Πάω να ετοιμάσω τα λαχανικά της Δήμητρας γιατί σε καμιά ώρα θα φάει και αν δεν είναι έτοιμα, θα φάει εμένα, χιχι...

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

οχι δεν εχω κανει καμμια προσπαθεια και θελω να ξεκινησω τωρα αλλα εχω λιγο μπερδευτει .................ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

καλησπερα κοριτσια!

Γυρισα απο το κεντρο , φαγαμε και τωρα βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω.

Λοιπον πρωτον η κυστη, δοξα το Θεο εφηγε με την περιοδο και ειναι ολα καθαρα.Σημερα ειναι 5η μερα περιοδου και ο Βασ ειδε οτι υπαρχει ενα ωοθυλακιο που εχει ξεχωριζει και μεγαλωνει.Θα παω Δευτερα &Τεταρτη να δουμε αν μεγαλωνει φυσιολογικα και αν ολα πανε καλα θα κανουμε τον φυσικο.Υπαρχει μια περιπτωση εξαιτιας της κυστεως που υπηρχε ,ο εγκεφαλος να μην δωσει μηνυμα να μεγαλωσει το ωοθυλακιο , γιαυτο και δεν ειναι σιγουρο ακομα οτι θα γινει ο φυσικος .Θα δουμε απο Δευτερα.Σημαντικο ομως ειναι που εφυγε απο μονη της η κυστη , την απεβαλε ο οργανισμος χωρις να χρειαστουν τρυπηματα και οτι υπαρχει ενα ωοθηλακιο που φαινεται φυσιολογικο.Ευχομαι να μεγαλωσει και το ωολυλακιο και να προχωρησει ο φυσικος κυκλος.Μετεφερα και τα παγακια απο το Γενεσις στο MEdimal .Κοριτσια μας εδωσαν ενα θερμο , οπως ειναι ο θερμος για καφε-νερο , μεσα ειχε αζωτο και το καπακι λιγο ανοικτο και εβγαινε αζωτο (σαν να βγαινει καπνος).Πηγαμε στο Γενεσις, υπογραψαμε, τα εβαλαν μεσα και τα ξαναπηγαμε στο Medimal.Σκεφτομουνα οτι ειχα στα χερια μου 4 εμβρυακια πρωτης μερας που ισως (λιγο δυσκολο) να γινουν παιδακια.Για φαντασου! Αυτα που κρατησα στα χερια μου να γινουν τα παιδακια μου.

Η αληθεια ειναι οτι τοτε μου εδινε 650 μοναδες φαρμακου και σιγουρα η ποιοτητα δεν θα ειναι πολυ καλη, λογω των τοσων φαρμακων.Αλλα και αυτο επρεπε να το κανουμε.Προσπαθουμε για τα παντα.Μου ειπαν στο MEdimal οτι ο τροπος καταψυξης ειναι πολυ παλιος και ξεπερασμενος.Στο Medimal χρhσιμοποιουν πιο νεους τροπους και τεχνολογικα καλυτερους.Μου ειπε η εμβρυολογος οτι αν ηταν 2 ή 3ης μερας εμβρυα , εξαιτιας του τροπου καταψυξης δεν θα εβγαιναν καλα.Τωρα επειδη ειναι πρωτης μερας μαλλον δεν θα τα επειρεασει. Ποσα πραγματα δεν ξερουμε και ,μπορουν να επειρεασουν τα εμβρυα.

Πως ακουτε τα νεα μου?

Kopelia η Δημητρουλα μεγαλωνει και θα σε τρεχει , αλλα ειναι και τελειο να βλεπεις το παιδακι σου να μεγαλωνει.

Gemini καλο ειναι ισως για αρχη να εχεις τα μωρακια σου στο ιδιο δωματιο με εσας, για να εισαι πιο ηρεμη.

Δομνινα Τελεια φευγει η πεθερα, να ηρεμησεις λιγο.Πολυ καλα εκανες και της μιλησες-φωναξες.Χρειαζεται και αυτο που και που.Θα σου γραψω πμ διοτι εχω νεα απο Βασ.

Leni μου να περνας τελεια!!!

katerina ποτε θα αρχισεις και σε τι εχεις μπερδευτει? Στον γιατρο που θα εχεις?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

AGELIK καλησπερα...........ολα μου φαινονται βουνο δεν ξερω σε ποιο γιατρο να παω και απο που να αρχισω,δεν ξερω πως γινεται η ολη διαδικασια και με εχει πιασει τρομερο αγχος.......απο οταν πας στον γιατρο ποσος χρονος περναει για να ξεκινησεις και να πεις οτι πετυχε ή οχι ??? συγγνώμη αν σας ζαλιζω.............

κaterina πρωτον ηρεμησε.Δεν χρειαζεται πανικος.Το πρωτο βημα ειναι να πας σε ενα γιατρο να τον εμπιστευτεις να πεις το προβλημα σου και αυτος θα κρινει τι πρεπει να κανετε.Ο γιατρος σου θα σε καθοδηγησει.Ποιες εξετασεις πρεπει να κανετε και τι τροπο θα ακολουθησετε για να σας βοηθησει.Δεν ειναι σιγουρο οτι θας σας βαλει στην προσπαθεια εξωσωματικης.Ακομα και αν σας βαλει μονο ο γιατρος ειναι αυτος που θα καθορισει ποτε θα ξεκινησετε και με ποιο προγραμμα. Βημα-βημα πηγαινε, οχι ολα μαζι γιατι θα τρελλαθεις. Για εμενα θα σου ελεγα χαλαρωσε γιατι παιζει μεγαλο ρολο , βρες καποιον καλο γιατρο και αυτος θα σε βοηθησει.Τωρα στην Κρητη εγω δεν ξερω, μονο η Lucky. Πιστευω απο εβδομαδα θα μπει και θα δει και το μηνυμα σου.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλησπέρα σε όλες!!!

AGELIK πολύ καλά τα νέα σου...Τί συγκινητικό να κρατάς τα μωράκια σου στα χέρια σου!!! Στο εύχομαι να μεγαλώσουν μέσα σου όσα απο αυτά είναι γερά και να είναι ο τυχερός σου μήνας!!!

Κατερίνα κι εμείς όταν ξεκινήσαμε ψαχναμε σε ποιόν γιατρό να πάμε και τί να κάνουμε... Εσείς γιατί ξεκινάτε εξωσωματική? Έχετε διαπιστώσει κάποιο προβλημα ή τώρα ξεκινάτε να ψάχνετε τί φταίει? Πάντως εμείς πήγαμε σε δύο γιατρούς πριν αποφασίσουμε. Και οι δύο μας είπαν οτι καλό είναι να κάνουμε εξωσωματική βάσει κάποιων εξετάσεων που είχαμε κάνει, αλλά εμπιστευτήκαμε με την πρώτη συζήτηση και ματιά τον Λαϊνά με τον οποίο πετύχαμε με την πρώτη προσπάθεια. Και η Lucky, η κοπέλα απο την Κρήτη σ' αυτόν έχει καταλήξει.Έχει πάει και σε κάποιον στην Κρήτη, νομίζω, αλλά θα στα πει καλύτερα η ίδια. ΟΙ υπόλοιπες κοπέλες της παρέας έχουν καταλήξει στον Βασιλόπουλο, κάποιες μετά απο προσπάθειες που έκαναν σε άλλους γιατρούς. ΌΠως κατάλαβες είναι δική σου η απόφαση και δεν χρειάζεται να πελαγώνεις... Ένα βήμα κάθε φορά. Ο/η γυναικολόγος σου τί σου είπε?

Η Δήμητρα έχει συναχάκι σήμερα, οπότε αύριο δεν θα την πάμε στην Εκκλησία να κοινωνήσει, θα την αφησουμε στη μαμά μου. Η διάθεσή της όμως δεν έχει μειωθεί καθόλου. Όλο παιχνίδια είναι..

Καλή Κυριακή σε όλες! Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ελπιζω να καταλαβαινεται ισως το αδικαιολογιτο αγχος μου ..........εμεις προσπαθουμε 2 χρονια να κανουμε μωρο αλλα χωρις αποτελεσμα......εχουμε κανει εξετασεις αλλα δεν βρηκαν τιποτα......εγω θελω να κανω εξωσωματικη λογο ηλικιας εγω 41 και ο αντρας μου 45 με εχει πιασει και για την ηλικια αγχος τα περιθωρια εχουν στενεψει παρα πολυ.......να χαιρεσαι την δημητρουλα σου κοπελια δεν ξερω ποσο ειναι αλλα μαλλον μικρουλα.....agelik ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα να εχεις ευχαριστα αποτελεσματα και το 2013 να σε βρει με ενα μωρακι ή και δυο μωρακια στην αγκαλια σου ......σας ευχαριστω πολυ καλο σας βραδυ

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ελπιζω να καταλαβαινεται ισως το αδικαιολογιτο αγχος μου ..........εμεις προσπαθουμε 2 χρονια να κανουμε μωρο αλλα χωρις αποτελεσμα......εχουμε κανει εξετασεις αλλα δεν βρηκαν τιποτα......εγω θελω να κανω εξωσωματικη λογο ηλικιας εγω 41 και ο αντρας μου 45 με εχει πιασει και για την ηλικια αγχος τα περιθωρια εχουν στενεψει παρα πολυ.......να χαιρεσαι την δημητρουλα σου κοπελια δεν ξερω ποσο ειναι αλλα μαλλον μικρουλα.....agelik ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα να εχεις ευχαριστα αποτελεσματα και το 2013 να σε βρει με ενα μωρακι ή και δυο μωρακια στην αγκαλια σου ......σας ευχαριστω πολυ καλο σας βραδυ

Μη σε αγχώνει η ηλικία, αλλά καλό είναι να το αποφασίσετε σύντομα γιατί οι γιατροί έχουν ένα θέμα με την ηλικία. Κι εγώ 39 είμαι τώρα και η Δήμητρα είναι 6 μηνών. Με το καλό να πάρετε τον δρόμο σας και να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα!

Καλημέρα κορίτσια απο Αθηνα!

Γύρισα κι εγω αλλα γενικα δεν είμαι και πολυ στα πάνω μου.. Καταρχάς για διάφορα θέματα που προέκυψαν στο Λονδίνο αλλα κατα δεύτερον και κυριότερον για το ότι πήγα σήμερα πρωι στον βας. και τα πράγματα δεν ήταν και πολυ καλα. Δεν ξεκιναω τελικα αυτη την εβδομάδα...:-(

Έχω μια κυστη ειδικα για μένα! Προσφορά για αυτο το μήνα!!! Δεν ειναι σαν τις συνηθισμένες. Καπως μου την ειπε...ωχρινικη? Δεν θυμαμαι.. Δημιουργηθηκε λόγω τραυματισμου του ωοθυλακιου κατα την προσπαθεια να γινει η ωορρηξια. Αν εχεις κ_ _ ο διαβαινε, κοινως! Αποτέλεσμα: δεν ξεκιναω αυτο το μήνα, περιμένω να αδιαθετησω, παίρνω αντισυλληπτικά και βλέπουμε πως θα παει και αν και πότε θα απορροφηθεί. Λόγω αυτης της ειδικής προσφοράς (!!!), δεν γίνεται να την αναρροφησει ο γιατρός & επίσης πρέπει η επαφή να ειναι με πολυ προσοχή γιατι αν σπάσει αυτη θα τρέχω στα επείγοντα απο τον πόνο. Τάδε εφη ο κ. Βας. Μου είπε να μην απογοητευομαι και ξέρει ότι ηθελα να ξεκινήσω αυτο το μήνα αλλα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε επιτυχία.

Ναι, ενταξει, εννοειται, να κανουμε οτι μπορουμε δεν λεω... Απλα... Τελοσπαντων...

Εσεις κοριτσια? Διαβασα τα νεα σας γενικα..

Agelik κου καλη αρχη. Τα παγακια σου αλλα και το ωαριακι σου ατου μηνα σε περιμενουν! Αντε κανε την αρχη!! Ποτε ειναι να ξαναπας?

Δομνινα μου, καλη απολαυση στο αδειο - απο την πεθερα - σπιτι, αντε γιατι εχουμε και δουλειες! Πρεπει να δουμε τι θαγινει και με το θεμα μας! Αληθεια, πηρες μηπως τον Βασ. ή σκεφτεσαι να τον επισκεφτεις λιγο αργοτερα? Σου εδωσε το κεντρο τον φακελο σου?

Πιγκυ μου πως εισαι? Πως πανε οι διαδικασιες? Μηπως βρεθηκε καποιο σπιτι?

Αν θες να τηλεφωνηθουμε να κανονισουμε απο εβδομαδα. Πως περασες το ΣΚ? Δεν πιστευω να εκατσες σπιτι μοναχουλα...

Κοπελια μου να χαιρεσαι την Δημητρουλα σου που εκλεισε 6 μηνες..Ονβτως πως περασε ο καιρος... Με αγχωνει αυτο το πραγμα.. Κανατε τιποτα το ΣΚ ή ηταν κρυωμενη η μικρουλα μας?

Κατερινα καλη αρχη! Μην αφησεις τον χρονο να περασει. Εγω θα ελεγα να ερθεις στην Αθηνα και να επισκεφτεις 1 ή 2 γιατρους και οποιος σου φανει να σου ταιριαζει πιο πολυ, θα διαλεξεις. Θα στειλω κι ενα μηνυμα στο fb στην lucky να μπει για να σου γραψει κι αυτη την γνωμη της.

Geminaki εσυ? Πως τα περνας? Για το θεμα με τα μωρακια εγω ασυζητητι θα τα εβαζα στο δωματιο μου το πρωτο καιρο γιατι αλλιως θα ειχα πολυ αγχος μηπως δεν τα ακουσω ή οτιδηποτε. Απο την αλλη αν ειναι τοσο διπλα το ενα δωματιο στο αλλο μπορεις να το δοκιμασεις να ειναι και στο διπλανο δωματιο. Θα τα δεις ομως αυτα οταν με το καλο γεννησεις!

Μελανια μου σου στελνω φιλακια! Εχετε πολυ κρυο εκει?

Φιλια και σε ολες!

ΚΑλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?? Πως περασατε Σ/Κ?? Εμ'ας ηταν αρκετα γεμάτο μπορώ να πω! Πηγα και για καφε με δυο φιλες μου και χαρηκα πάρα πολύ μετα από τοοοοσο καιρό! Την Κυριακή ειχαμε μαζευτεί ολοι μαζι στα πεθερικά μου για φαγητό και μετα ηρθαν σπιτι μας κατι φιλοι...

Agelik ευχομαι τα εμβρυάκια για γινουν ζουμπουρλά μωράκια!!!!!!!! Εχεις ταλαιπωρηθεί αλλά σκεψου οτι ολο αυτό φτανει στο τελος σιγά σιγά. Να σκεφτεσαι οτι εισαι στα καλυτερα χερια και ολα θα πάρουν τον δρομο τους!

Leni μου μην απογοητεύεσαι με την κυστη...Ηταν για να γινει, τι να κανουμε. Ετσι κι αλλιώς το αποτελεσμα μετραει και οχι ο χρονος. Ο γιατρός σου ξερει και θελει επιτυχία, το ειπαμε αυτό!!! ΚΑι ετσι θα γινει, να εισαι σίγουρη!!

Ναι αυτά για το δωμάτιο θα τα δω μολις γεννησω με το καλό! Απλά τωρα αρχίζω και το συνειδητοποιώ οτι θα εχω τα μωρα στο σπίτι και πως θα νιώθω αν ειναι το βραδυ μακριά μου...

Kopelia μου μεγάλωσε η Δημητρούλα!! ΝΑ τη χαίρεσαι! Σα χτες θυμαμαι που γεννησες!! Φανταζομαι το Σ/Κ θα κατεβείτε στο κεντρο για το καρναβαλι των μικρών ε?? ΤΕλεια θα ναι!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα και καλη βδομαδα...

Σημερα ειμαι πολυ πεσμενη μετα τις χθεσινες εξελήξεις και δεν με βοηθησαν και τα νεα της Λενης...

Λενακι μου... Σε νιωθω και το ξερεις... Οι κυστες ειναι η ιστορια της ζωης μου και πιθανοτατα ο λογος που δεν εμεινα εγκυος μονη μου... Αλλά το βασικο ειναι ενα: Περνάνε! Και δεν ειναι κατι ανησυχητικο, απλά σπαστικές ειναι και σε βγάζουν εκτος προγράμματος και ξέρω ποσο σε ρίχνει αυτο. (βεβαια αυτη ειναι διαφορετική αλλά το αποτελεσμα ειναι ιδιο...) Παντως σημασια εχει οτι το προσεξε ο Βασ. και εχει δικιο οτι σημασια εχει να γινουν ολα σωστα! Εκει θα στοχευεις και ας αργησουν λιγο.

Θα περάσει ο καιρος...

Κοπελια μου περαστικά στη Δημητρούλα μας. Να της δωσεις ενα φιλι απ ολες μας! Οσο για τις φωνουλες της, ηχογράγησε τη καμια φορά και κράτα αρχειο. Θα εχει πολύ πλάκα σε πολλα πολλα χρόνια να το ξαναακούς! Θα σου λειπει, ειμαι σιγουρη!

Κατερινα καταρχάς καλώς σε βρήκαμε. Εγω θα σου προτεινα να ανοιξεις ενα ποστ στο parents.gr που μπαινει πιο πολυς κοσμος και να ρωτησεις για γιατρούς στην Κρήτη. Ισως απο κει βρεις και αλλες κοπελες με εμπειριες που μπορούν να σε βοηθησουν.

Και φυσικα μην μας ξεχασεις, να μας λες τα νεα σου!

Αγγελικη μου, ξεκινησαμε λοιπον... Ολα καλα θα πάνε κοριτσάκι μου! Θα κανετε ενα ωραίο μιξ με το αυγουλάκι που μεγαλώνει τώρα και τα παγωτάκια και θα πάνε ολα καλα!

Gemini εγω λεω για αρχή να τα εχω μαζι μου, αλλωστε χωράνε σε μια κουνια μην σου πω και σε μια καλαθουνα ακόμα ακόμα και ετσι θα τα εχω...

Μελανια μου πως εισαι?

Τουλαχιστον εμεις το εχουμε διπορτο και οσο ασχημα και να πανε τα πραγματα εχουμε μια επιλογη παραπάνω αλλα πραγματικα αυτο δεν με κανει να νιωθω καλυτερα για την Ελλαδα, για την οικαγενεια μας, για τους φιλους μας... Για οσα αφήνουμε πισω..

Εγω ευτυχως ειχα παρεα ολο το σκ και δεν καθομουν να ανησυχω και να κλαιω τη μοιρα μου (γιατι σε τετοια φαση ειμαι...). Ηρθε η μια κολλητη μου το Σαβ. το πρωι και εμεινε ολα το σκ, ηρθε και η αλλη κολλητη μας το Σαβ. το βραδυ και καθησαμε... Το χρειαζομουν! Πιτζαμα παρτυ σκ... καναπες, ταινιουλες, σοκολατες... κοριτσοκουβεντα...

Ο αντρας μου ειδα 4 σπιτια που του αρεσαν αρκετα, στο πρωτο μας προλαβαν αλλοι, από το 2ο περιμενουμε απαντηση... Αν ειναι οχι, προχωράμε στα αλλα 2 και ελπιζουμε.

Μετράω τις ωρες να ερθει Τετ. να κάνουμε την εξέταση στον μικρο μου να δουμε μετά τι θα μου πουν οι γιατροι... Ουφ!!! Εχω ανησυχήσει παρα πολυ ρε κοριτσια, το παιρνάω και μόνη μου... Τι να κάνω, θα περάσει...

Αυτα απο μένα... Φιλια πολλά!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...