Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας!

Θέλω κι από εδώ να ευχαριστήσω τα δυο κοριτσάκια που είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου στείλουν τα στοιχεία τους και τα στοιχεία του Βασιλόπουλου... να είστε σίγουρες ότι θα τα χρησιμοποιήσω και τα δυο.

Μόλις ετοιμαστεί ο φάκελός μου από το κέντρο που είμαι θα πάω να τον πάρω και θα κλείσω ραντεβού για να δούμε τι έχει να μας πει και ο Βασιλόπουλος και να κατασταλάξω στο τι θα κάνω..

Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά..

Λένη το Λονδίνο είναι υπέροχο.. Και αν το βρεις και χιονισμένο θα είναι απλά φανταστικό!

Πίγκυ μου είμαι σίγουρη ότι δεν θα βρει τίποτε ο εμβρυοκαρδιολόγος και θα έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.. Απ' ότι κατάλαβα μιλάμε για Καναδά ή Αμερική.. Και οι δυο χώρες έχουν από τα καλύτερα συστήματα υγείας και έτσι θα είσαι καλυμμένη απολύτως.. Στον Καναδά πήγα το καλοκαίρι.. Νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να ζήσω εκεί.. και ειδικά τον χειμώνα γιατί προσωπικά λατρεύω το κρύο..

Τζέμινι για όλους μας είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα.. χθες αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε 380 Ευρώ σε μηχανικό για το αυτοκίνητο και ευτυχώς που το αποφασίσαμε διότι λίγο ακόμη να το αφήναμε θα μας έμενε το αυτοκίνητο στην κυριολεξία στα χέρια.. Όλοι μετράμε τα πάντα ... και δυστυχώς δεν ξέρουμε αν έχουμε φτάσει στον πάτο του βαρελιού.. Πολύ φοβάμαι ότι έχουμε ακόμη δρόμο..

Agelik μου θα περιμένουμε ενημέρωσή σου από το ραντεβού του Σαββάτου.. Αλήθεια, μπορώ κι εγώ να ζητήσω ραντεβού Σάββατο; όχι τίποτε άλλο αλλά θα ήθελα να είναι και ο σύζυγος στο πρώτο ραντεβού.. για να δούμε τι διαφορετικό έχει να μας προτείνει για την περίπτωσή του..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Πίγκυ μου είμαι σίγουρη ότι δεν θα βρει τίποτε ο εμβρυοκαρδιολόγος και θα έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.. Απ' ότι κατάλαβα μιλάμε για Καναδά ή Αμερική.. Και οι δυο χώρες έχουν από τα καλύτερα συστήματα υγείας και έτσι θα είσαι καλυμμένη απολύτως.. Στον Καναδά πήγα το καλοκαίρι.. Νομίζω ότι άνετα θα μπορούσα να ζήσω εκεί.. και ειδικά τον χειμώνα γιατί προσωπικά λατρεύω το κρύο..

Agelik μου θα περιμένουμε ενημέρωσή σου από το ραντεβού του Σαββάτου.. Αλήθεια, μπορώ κι εγώ να ζητήσω ραντεβού Σάββατο; όχι τίποτε άλλο αλλά θα ήθελα να είναι και ο σύζυγος στο πρώτο ραντεβού.. για να δούμε τι διαφορετικό έχει να μας προτείνει για την περίπτωσή του..

Σας φιλώ όλες!

Δομνινα μου αν θελεις και απο μενα ονομα και στιχεια πολυ ευχαρίστως, εννοειται! Αλλα μην τον τρελλανουμε κιολας, 2 ειναι αρκετά φαντάζομαι.

Να πας παντως για μια γνώμη.

Για πρωτο ραντεβου εγω θα ελεγα να πας στο ιατρειο του και οχι στο medimall. Θα εχει πιο πολυ χρονο και θα τα πειτε αναλυτικα και θα ειναι και απογευμα οποτε θα πάτε και οι 2 μαζι.

Αλλα και Σαββατα ειναι στο κεντρο...

Οσο για μας, ναι, Αμερικη θα παμε... Θα σας πω περισσοτερες λεπτομεριες μολις παω και εγω...

c12e25debb.png

Δομνινα μου αν θελεις και απο μενα ονομα και στιχεια πολυ ευχαρίστως, εννοειται! Αλλα μην τον τρελλανουμε κιολας, 2 ειναι αρκετά φαντάζομαι.

Να πας παντως για μια γνώμη.

Για πρωτο ραντεβου εγω θα ελεγα να πας στο ιατρειο του και οχι στο medimall. Θα εχει πιο πολυ χρονο και θα τα πειτε αναλυτικα και θα ειναι και απογευμα οποτε θα πάτε και οι 2 μαζι.

Αλλα και Σαββατα ειναι στο κεντρο...

Οσο για μας, ναι, Αμερικη θα παμε... Θα σας πω περισσοτερες λεπτομεριες μολις παω και εγω...

Γλυκιά μου Πίγκυ..

Νομίζω κι εγώ ότι δυο ονόματα είναι υπέρ - αρκετά.. Προς θεού, δεν θέλω να τον βομβαρδίσω τον άνθρωπο...

Θα πάω σίγουρα για μια γνώμη.. και νομίζω πως θα τη βρούμε την άκρη..

Θα πάρω τηλέφωνο να δω ποιες ώρες και μέρες δέχεται στο ιατρείο και θα δούμε αν μας βολεύει.. Διότι ο άνδρας μου δουλεύει Πικέρμι κι εγώ Κολωνάκι και η Κηφισίας ώρες ώρες είναι απροσπέλαστη..

Είμαι σίγουρη ότι θα μπορέσετε να εγκλιματιστείτε τέλεια στην Αμερική...

Σε φιλώ!:lol:

L2qIp2.png

MissPiggy όπως το βλέπω κι εμείς μάλλον δεν θα ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα.Ο άντρας μου είναι θέμα χρόνου πλέον να απολυθεί κι εγώ δεν ξέρω αν θα με ξαναδεχτούν στη δουλειά μετά.Πολύ δύσκολα τα πράγματα...

MissPiggy όπως το βλέπω κι εμείς μάλλον δεν θα ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα.Ο άντρας μου είναι θέμα χρόνου πλέον να απολυθεί κι εγώ δεν ξέρω αν θα με ξαναδεχτούν στη δουλειά μετά.Πολύ δύσκολα τα πράγματα...

Τι να πω ρε κοριτσι...

Καθε εμποδιο για καλο!

Εκει τουλαχιστον πως ειναι τα πραγματα? Η μαμα σου ειναι εκει μονιμα ε?

Εσενα παντως δεν μπορουν να σε απολυσουν για ενα χρονο μετα τη γεννα, τωρα μετα... οτι θελουν κανουν...

Τουλαχιστον αυτη τη παρεα δεν την χανουμε, μπορουμε να την παρουμε μαζι μας οπου και να παμε!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Τι να πω ρε κοριτσι...

Καθε εμποδιο για καλο!

Εκει τουλαχιστον πως ειναι τα πραγματα? Η μαμα σου ειναι εκει μονιμα ε?

Εσενα παντως δεν μπορουν να σε απολυσουν για ενα χρονο μετα τη γεννα, τωρα μετα... οτι θελουν κανουν...

Τουλαχιστον αυτη τη παρεα δεν την χανουμε, μπορουμε να την παρουμε μαζι μας οπου και να παμε!

Η μητέρα μου τα τελευταία χρόνια έμενε χειμώνα Ελλάδα και ερχόταν συνήθως για άνοιξη καλοκαίρι.Τα 2 μου αδέρφια Ελλάδα μένουν η μεγάλη μου αδερφή με τρία παιδάκια μένει Ισλανδία.Εμείς είμαστε σε μία φάση που τώρα χαλάμε λεφτά στα πέρα δώθε του άντρα μου στο ενοίκιο του σπιτιού που είμασταν έτοιμοι να ξενοικιάσουμε για να πάμε σε μεγαλύτερο.Αν γίνει και η απόλυση τα μαζεύουμε όπως είναι τα πράγματα(+ γατακια) και βρίσκουμε σπίτι εδώ.Η ανεργία κι εδώ μεγάλη αλλά όχι σε τέτοιο σημείο που να μην μπορείς να ζήσεις.Ειδικά στις καλές δουλειές χρειάζονται άτομα σε σχέση με την Ελλάδα οπου θες 3 master για να πας καθαρίστρια:mad:

:-(:-(:-( δεν μου απαντησε καμμια στο μηνυμα μου δεν το ειδατε ή δεν ειναι καμμια απο κρητη??????

Σου απάντησε η Kopelia που εχω το quote της από κατω.... Μονο μια κοπελα ειναι από κρητη αλλά δενε χει μπει ακόμα και γενικά δεν μπαίνει κάθε μερα τελευταία...

Καλησπέρα :)

Κατερίνα απο Κρήτη είναι η Lucky μας. Όταν μπει και διαβάσει το μήνυμά σου, θα σε ενημερώσει και θα τα συζητήσετε...

!

Piggy μου μια χαρα θα ειστε, θα το δεις!! Απλά σου φαινονται βουνό τωρα. Οταν ρολάρει η κατασταση δε θα το σκέφτεσαι καν! Δεν καταλαβα ομως, ο αντρας σου δεν απολυθηκε, αλλά η εταιρία τον εστειλε εκεί,ε? Και με τη δική σου τη δουλειά, θα παραιτηθείς αφού τελειώσει η άδειά σου?

Μη μας ξεχασεις πάντως εκει που θα πας ε????:rolleyes::rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Piggy μου μια χαρα θα ειστε, θα το δεις!! Απλά σου φαινονται βουνό τωρα. Οταν ρολάρει η κατασταση δε θα το σκέφτεσαι καν! Δεν καταλαβα ομως, ο αντρας σου δεν απολυθηκε, αλλά η εταιρία τον εστειλε εκεί,ε? Και με τη δική σου τη δουλειά, θα παραιτηθείς αφού τελειώσει η άδειά σου?

Μη μας ξεχασεις πάντως εκει που θα πας ε????:rolleyes::rolleyes:

Οχι κοριτσακι, ο αντρας μου δεν απολυθηκε. Του καναν μια πολυ καλη προταση απο τη μαμα εταιρια και αποφασισαμε οτι ειναι καλυτερα να την δεχτουμε και να παμε... εδω τετοια δουλεια δεν θα εβλεπε ουτε σε 20 χρονια!

Οσο για μενα... Θα δουμε. Ακομα εχω μερικα μετωπα ανοιχτα με τη δουλεια μου, θα δω τι θα κανω, πως και ποτε...

Σιγα με σας ξεχασω! Ειπαμε, εσεις ειστε η μοναδικη παρεα μου που μπορω να παρω μαζι μου! Μονο που θα σας γραφω αλλοπροσαλες ωρες...:tongue:

c12e25debb.png

Το πιο μεγαλο καλο που βλεπω απο αυτην την ιστορια ξερετε ποιο ειναι?

Οτι θα μπορω να καθησω σπιτι με τα παιδακια μου για οσο καιρο αποφασισω και οχι για τις αθλιες 8 εβδομαδες του ΙΚΑ, αντε 12 γιατι θα εβαζα και την κανονικη μου (στην δικη μου δουλεια το 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν υπαρχει ουτε σαν σκεψη ετσι). Τωρα θα καθησω οσο νομιζω εγω οτι χρειαζεται και θελω!

Αυτο ειναι ενα τεραστιο δωρο!

Το κακο ειναι οτι την αγαπαω την δουλεια μου, με γεμιζει κι μου αρεσει παρα πολυ και ειμαι και καλη σε αυτη και δυστυχως εκει δεν θα μπορω να κανω την ιδια, παρομοια ναι αλλα οχι την ιδια...

Πρεπει να παω να την πεσω... Πολλα φιλια σε ολες!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

Μισπίγκυ όντως κεραμίδα ήταν το νέο σου. Πάντως καλό είναι να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να τα βάλεις σε σειρά όλα, αλλά ένα ένα για να μη πελαγώσεις. Έχεις άτομα εδώ που να μπορούν να σε βοηθήσουν μέχρι να αποφασίσεις τί θα κάνεις? Μη τρέχεις σε όλα μόνη σου, μη ξεχνάς τα μωράκια σου. Ακόμα και αν χρειαστεί να γεννήσεις εδώ στην Ελλάδα και να πας μετά στον αντρούλη σου, μη σε στενοχωρεί τίποτα... Όλα θα γίνουν και μετά θα είστε όλοι μαζί χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.Μακάρι να τα καταφέρετε απο πριν να είστε μαζί και να έχεις και την μαμά σου μαζί σας... Υπομονή και ψυχραιμια :)

Κατερίνα απο Κρήτη είναι η Lucky μας. Όταν μπει και διαβάσει το μήνυμά σου, θα σε ενημερώσει και θα τα συζητήσετε...

Η Δήμητρα κοιμήθηκε κατά τις 11 απόψε γιατί κοιμήθηκε πολύ το απόγευμα και είχε όρεξη για παιχνίδια...

Σας καληνυχτώ κι εγώ και σας εύχομαι όνειρα γλυκά!!!

κοριτσια συγγνώμη δεν το ειδα σας ευχαριστω πολυ ..........

καλημερα κοριτσια!

katerina , μην ανησυχεις , οταν θα μπει η Lucky πιστευω θα σε βοηθησει.

MissPiggy οταν αγαπας την δουλεια σου , η αληθεια ειναι οτι στεναχωριεσαι οταν την αφηνεις.Αλλα πρεπει να τα βαλεις σε ζυγαρια και θα δεις οτι ειναι πολυ καλυτερα που θα πατε εκει με το καλο.Και πραγματι το πιο καλο το οτι θα μεινεις με τα παιδακια σου οσο καιρο και αν θες , μπορει 1-2 χρονια ως που να μεγαλωσουν λιγο.Φανταζεσαι τι φανταστικα που θα ειναι.

Melany μου , θυμησαι μου που μενετε εσεις, δεν μενετε Ελλαδα?

Δομνινα πιστευω θα βρεις ακρη , με το καλο με τον Βασ.

Kopelia μου , η Δημητρουλα συνεχιζει χαρουλες και χαμολεγα? Δωστεις πολλα φιλακια!

Εγω αυριο παω στον Βασ. να δουμε αν θα αρχισουμε. Κοριτσια ας εχει φυγει αυτη η κυστη, για να αρχισουμε με το καλο.Μετα θα παω και στο Γενεσις (παλιο κεντρο) να παρω τα παγακια.Εχει διαδικασια.Θα παρω απο το Medimal ενα δοχειο με αζωτο και θα παω στο Γενεσις να τα βαλουν μεσα , να υπογραψουμε και θα ξαναγυρισουμε στο MEdimal για να τα αφησουμε.Αυριο λοιπον θα ειμαι ολη μερα στο δρομο.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κι από μενα!

Piggy μου πιστευω οτι οσο και ν αγαπάς τη δουλειά σου δεν μπορέις να το συγκρίνεις με το να κατσεις μαζί με τα μωρά σου οσο χρονο θεωρείς οτι χρειάζεσαι και εσύ αλλά και αυτά. Νομίζω περισσότερες τυψεις θα ειχες να τα αφηνες σε τοσο τρυφερή ηλικία...

Και οταν με το καλό ερθει η ωρα θα πας και για δουλειά και μαλιστα ας μην ειναι ίδια, θα σου αρεσει μετα απο τοσο καιρό στο σπιτι! Και μην ξεχνας οτι κατα πασα πιθανότητα και οι δικες σου συνθηκες εργασίας θα ειναι καλύτερες!

Agelik καλή μεταφορά! Να μας πεις νεα απ τον γιατρό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini, φυσικα και δεν το σιγκρινω! Δεν τειθεται τετοια σιγκριση. Και πριν το αποφασίσουμε ήδη ειχα τυψεις που θα επρεπε να τα αφησω...

Αγγελικη μου οντως περιμενουμε νεα ε?

c12e25debb.png

MissPiggy καθε εμποδιο για καλο.Μπορει ,και εχει μεγαλη πιθανοτητα η επομενη δουλεια σου , να ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην που εχεις τωρα. Και τα μωρακια σου θα τα χαρεις και την δουλεια που θελεις θα εχεις.Εχει ακουσει απο μια ψυχολογο ποσο σημαντικο ειναι η μητερα να μεγαλωσει το παιδι τουλαχιστον μεχρι τα πεντε που δημιουργειται ο χαρακτηρας του. Αυτη η σχεση παιδιου -μαμας ειναι μοναδικη, και θα την ζησεις και θα την ευχαριστηθεις. Και ειμαι σιγουρη οτι θα περνατε τελεια , ολη η οικογενεια.Μονο μην ξεχασεις τις φιλεναδες σου που θα περιμενουν νεα σου.

MissPiggy-Gemini σας ευχαριστω για το ενδιαφερον , μολις γυρισω απο το Medimal θα σας γραψω.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...