Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μελανια μου δεν ειχα ιδεα οτι εχεις επιληψια. Και κυριως δεν ειχα ιδεα οτι μπορει να προκληθει κατι τετοιο κατα τη γεννα! Τωρα στην εγκυμοσυνη που δεν παιρνεις φαρμακα εισαι καλα? Η αντιεπιληπτικα δικουν και στην εγκυμοσυνη.

Εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον φυσιολογικο τοκετο! Τοσο που το σκεφτομαι... (Δεν θα το σκεφτομουν χωρις επισκληριδιο!) Απλα εδω εχουμε φαει τετοια πληση εγκεφαλου που ξεχναμε τα απλα και φυσικα...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

MissPiggy σε μένα έτυχε με την καισαρική αλλά μπορεί να προκληθεί και απο επιπλοκές στη γέννα με φυσιολογικο τοκετό.Εγώ απλά ανακάλυψα αρκετά μεγάλη οτι έχω θέμα σε ένα ιδιαίτερο σημείο του εγκεφάλου μου που κατα 99,9% είναι απο την καισαρική.Μπορεί να προκληθεί και απο ανοξία σε φτ όμως κάποιο αλλο πρόβλημα οπότε είναι μη τύχει(φτου φτου μακριά απο μας!)Στην αρχή δεν έπαιρνα φάρμακα μετά πήρα άλλα κάνω μονοθεραπεία.Ανάλογα την περίπτωση του καθενός εγώ δεν έχω βαριά μορφή επιληψίας όμως οι εναλλαγές των ορμονών με πειράζουν.Κάνω πιο πολύ άτυπες κρίσεις φαντάσου κάποια στιγμη είχε τύχει να μιλήσω χωρίς να το θέλω (σκέτο θρίλερ :P )Καλά τώρα όταν το σκέφτομαι είχα γίνει ξεφτίλα...αλλα δε βαριέσαι

καλησπερα κοριτσια!

Τωρα μολις γυρισα απο τον Χολαργο.Εγινα παπι απο την βροχη.Ευχομαι τουλαχιστον αυτη την φορα να εγραψε σωστα την συνταγη ο γιατρος.Θα δειξει αυριο που θα την παω στο Φαρμακειο.

Δομνινα , δεν το λεω μονο εγω αυτο για τα δανεικα ωαρια , αλλα και γιατροι και αυτο ειναι το πιο σημαντικο.Η γυναικα που το εχει στην κοιλιτσα της και το μεγαλωνει , αυτη του δινει και ζωη.

Melany περνεις φαρμακα κατα την εγκυμοσυνη ή τα σταματησες?

Και εγω πιστευω οτι ειναι καλο να γενναει μια γυναικα με φυσιολογικο τροπο, μα εχω και περιπτωση πρωτης ξαδελφουλας μου 22 χρονων σημερα, που ενω επρεπε ο γιατρος να την παρει με καισαρικη και πιο νωρις γιατι ηταν λουροδεμενη , την αφησε και γεννησε με φυσιολογικο τροπο , πιεστηκε ο εγκεφαλος. δεν εδωσε σωστο οξυγονο και τωρα εχει προβλημα.Γιαυτο υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.Και η καισαρικη πρεπει να γινεται οταν υπαρχουν δυσκολιες.

MissPiggy μου , τι ωραια που νιωθεις τα μικρουλια τοσο συχνα.

Leni μια χαρα λοιπον.Μην ανησυχεις καθολου, θα ξαναπας την Δευτερα και θα σου πει.Πολυ χαιρομαι που κανεις ταξιδακια και το διασκεδαζεις.Ετσι πρεπει για να εχεις δυναμεις και να αναναιωνεσαι.

Εγω συνεχιζω και βλεπω ροζ.Θα δουμε θα κατευει η περιοδος ή θα μας τρελανει?Σκεφτομαι μηπως και παω την Τεταρτη για υπερηχο στον Βασ. για να δουμε τι γινεται.

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Melany περνεις φαρμακα κατα την εγκυμοσυνη ή τα σταματησες?

Και εγω πιστευω οτι ειναι καλο να γενναει μια γυναικα με φυσιολογικο τροπο, μα εχω και περιπτωση πρωτης ξαδελφουλας μου 22 χρονων σημερα, που ενω επρεπε ο γιατρος να την παρει με καισαρικη και πιο νωρις γιατι ηταν λουροδεμενη , την αφησε και γεννησε με φυσιολογικο τροπο , πιεστηκε ο εγκεφαλος. δεν εδωσε σωστο οξυγονο και τωρα εχει προβλημα.Γιαυτο υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.Και η καισαρικη πρεπει να γινεται οταν υπαρχουν δυσκολιες.

Αggelik ακριβώς όπως τα λες.Ανάλογα την περίπτωση γι αυτό κι εγώ δεν αρνούμαι την καισαρική αν πρέπει να γίνει.

edit -> να συμπληρώσω οτι με την καμία δεν θα ήθελα να κάνω κάποια λάθος επιλογή και να τύχει κάτι πολύ άσχημο.Οτι χρειαστεί ας γίνει.Πιστεύω οτι μητέρα μου έχει απίστευτες ενοχές(απο όταν της είπε ο νευρολόγος τι φταίει) ακόμα κι αν δεν επέλεξε την καισαρική και πήγε με ραντεβού λόγω προηγούμενης.

Κοριτσια καισαρική ή φυσιολογικός ...υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτωσεις. Ας μην το σκεφτομαστε και πολύ. Και το ξαναλέω, κι εγώ υπερ του φυσιολογικού ειμαι αλλά αν λενε οι γιατροί αλλιώς δεν μπορώ να κάνω και τιποτα... Κανουμε τον σταυρό μας κι ελπίζουμε οτι ολα θα πανε καλα!

Leni ΚΑΙ Λονδινο!!:mrgreen::mrgreen: ΑΑαααα εσύ δεν παίζεσαι!:tongue: Να μη σου πω καλύτερα πόσο ζηλέυω... Αχ! Κανε και για μας μια βολτίτσα!! Και μη σε αγχ'ωνει η περίοδος, αφού οσο δεν ερχεται μια χαρα περνάς! Θα δεις που με τοση ξεκουραση και χαλαρότητα που θα ξεκινήσεις θα ειναι η τυχερή σου φορά!!

Agelik ταλαιπωρία για μια συνταγή,ε? Κι εδω πάντως ριχνει κατακλυσμό απ το πρωί!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μην τα σκέφτεστε αυτα! Ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρου σας και όλα θα πανε καλα. δεν χρειάζεται τώρα να τα σκέφτεστε και να αγχωνεστε! Ήδη αρκετό άγχος υπάρχει σε μια εγκυμοσύνη...

Αγγελικ μου ελπίζω να άξιζε το μουσκιδι και να πάρεις επιτέλους τα φάρμακα! Τον ξέρω αυτόν τον πόνο!!

Φιλια!!

καλημερα κοριτσια!

Leni μου , θα παω σημερα στο φαρμακοποιο και θα δουμε αξιζε το μουσκίδι?

Κοριτσια μαλλον ερχετε η περιοδος.Παλι αιμα σημερα.Αλλα δεν εχει μεγαλη ροη.Ισως πρεπει να ξαναμιλησω με τον Βασ. μηπως και πρεπει να παω αυριο μεθαυριο να δουμε τι γινετε.Εχω και λιγο αγχος αν θα φυγει τελικα η κυστη.Αν ηρθε η περιοδος πιο νωρις εξαιτιας της κυστης διοτι φευγει , καλο αυτο.Αλλα μηπως και δεν φυγει ολη και εχουμε και αλλα?

Φιλακια πολλα!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

κοριτσια αυτη η ανακοικωση του φορουμ, δεν νομιζω οτι αφορα και εμας ε?

Δεν νομιζω να αφορα εμας. Δεν ξερω..

Οσο για την κυστη, ξερω οτι ολο αυτο ειναι αγχωτικο αλλα χαλαρωσε λιγο γιατι το αγχος δημιουργει τις κυστες πολλες φορες. Πιστευω οτι αν σου ηρθε οντως περιοδος η κυστη θα φυγει. Ετσι γινεται παντα. Μην ανησυχεις κοριτσακι μου, θα πανε ολα καλα.Ειναι η τυχερη μας φορα!!

Κοριτσια πηρα τωρα το Βασ. γιατι ειδα αρκετο αιμα ,ηρθε η περιοδος.Θα παω το Σαββατο να με δει.Αλλα μου ειπε δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα γινει φυσικος , αναλογα πως θα με βρει.Αν εχει φυγει εντελος η κυστη και αν δεν εχει επηρεασει το ανοσοποιητικο συστημα τοτε προχωραμε.Αχ κοριτσια δεν θα αντεξω αλλη αναβολη.

Λες Leni μου να ειναι η τυχερη μας φορα.Ας μας βοηθησει και ο Θεουλης.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Agelik μου μην ανησυχείς, ο γιατρός σου ξέρει. Πιστευω οτι αφου σου ηρθε αρκετο αίμα θα εφυγε η κύστη. Αλλά και πάλι ο,τι σου πει. Και ναι, θα ειναι η τυχερή σας φορά! Και εσένα και της Leni! Θελουμε κι άλλες στην παρέα;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Διάβασα τα νέα σας, αλλά δεν πρόλαβα να μπω καθόλου ούτε χθες, ούτε σήμερα. Αφήστε που σήμερα ξεκίνησα αντιβίωση γιατί μάλλον έπαθα ωτίτιδα και ο λαιμός μου είναι χάλια, οπότε και τη μια ώρα που κοιμήθηκε το μεσημέρι η Δήμητρα, έπεσα ξερή για υπνο.

Αγγελικ μακάρι να έφυγε η κύστη και να ηρεμήσεις, ώστε να ξεκινήσετε μαζί με την Λένη την προσπάθειά σας.Κι επειδή όπως φαίνεται πηγαίνετε δυο δυο στις εγκυμοσύνες, αν εξαιρέσουμε την Μελανία και μένα, μετά την Μισπίγκυ και την Τζέμινι, το επόμενο ζευγάρι εγκύων θα είστε εσείς και θα ακολουθήσουν η Δομνίνα και η Lucky...Μακάρι κορίτσια, σας το εύχομαι!!!

Για τους τοκετούς, αν εμπιστευόμαστε τον γιατρό μας σε όλη την εγκυμοσύνη, νομίζω οτι πρέπει να τον εμπιστευτούμε και στον τοκετό. Η δική μου είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και είχαμε συμφωνήσει να το παλέψουμε μεχρι τέλους,παρόλο που λόγω λαπαροσκόπησης δεν έπρεπει να περιμένουμε φυσιολογικό. Εγώ βέβαια είχα προετοιμαστεί για καισαρική γιατι κι ο Λαϊνάς έτσι έλεγε. Τελικά κάναμε καισαρική για άλλον λόγο, γιατί τελείωνε το αμνιακό υγρο και έπρεπε να μου την πάρει αμέσως... Οπότε μην αγχ'ωνεστε απο τώρα. Θα σας πει ο γιατρός σας ποιό είναι το καλύτερο...

Λένη πάλι ταξιδάκι, ε? καλά κάνεις!!! Και για Ρουβά διάβασα, είδα και φωτγραφίες στο facebook, μια χαρά περνάς!!! Κάνε τώρα ό,τι είναι να κάνεις γιατί με την κοιλιά μετά δεν θα μπορείς και πολλά...χιχι.

Οι διδυμοεγκυούλες πώς τα πάτε με τα μωράκια σας?

Η Δημητρα έχει ζωηρέψει πολύ. Όλο μιλάει και έχει αρχίσει και βγάζει πιο δυνατές φωνούλες που η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο κουραστικές, ειδικά τώρα με την ίωση που έχω... Αλλά την καμαρώνω που θέλει συνέχεια να συζητάμε, να κινείται, να παίζει και να τα περιεργάζεται όλα... ΤΗν Κυριακή την άφησα με τον μπαμπά της και πήγα σε ένα συνέδριο. καλά τα πήγαν, από ό,τι κατάλαβα, αλλά ούτε την είχε αλλάξει, ούτε την είχε ταΐσει. με περίμενε γιατί φοβόταν μήπως η μπέμπα δεν τον θέλει... Χμμμ για να λείπω πιο πολύ και θα δούμε τί θα κάνει...Βοηθάει στο σπίτι πάντως, αλλά νομίζω οτι πρέπει να ξέρει και τα του παιδιού.

Αυτά και τα δικά μας. Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!

καλημερα κοριτσια!

Gemini-Kopelia μου σας ευχαριστω για τις ευχες σας , οτι η παλιοκυστη εφυγε και ολα θα πανε καλα.

Kopelia μου τι ωραια που θα ειναι το φορουμ να φερει δυο -δυο τις εγκυμοσυνες.Τωρα εμενα και την Leni και μετα Lucky και Δομνινα.Τελεια θα ειναι.Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Κοριτσια η συνταγη απιστευτο και ομως αληθινο , παλι λαθος στην ποσοτητα ειναι.Πηγα μια στο Χολαργο, πηγα 2η στο Χολαργο. ελεος πρεπει να παω και τριτη.Ο Βασ μου εγραψε 21 ενεσεις για την πηξη του αιματος .Την πρωτη φορα μου ειπε ο γιατρος στο Χολαργο, δεν μπορω να γραψω πανω απο 15 και εγραψε 15 ενεσεις .Ενταξει λεω τις αλλες ή τις ξαναγραφω ή θα πληρωσω.Τωρα εγραψε 10 ενεσεις αντι 15.Τι να κανω θα πληρωσω 11 ενεσεις αφου θελω 21 ? Μαλλον αρχες αλλου μηνα πρεπει να ξαναγραψω και τις υπολοιπες.Τι να πω , το εχει η μυρα μου να τρεχω στο Χολαργο.Τουλαχιστον πηρα τις 10 απο τις 21.

Leni μου αυτη την φορα και εγω και εσυ ταλαιπωρηθηκαμε με τις συνταγες.Λες να ειναι μυνημα οτι θα ειναι η τελευταια φορα που γραφουμε τετοιες συνταγες και επιτελους θα γινουμε και εμεις μανουλες?

Φιλακια πολλα σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσια!!!

Τελικά εμεις παραμείναμε στα "ιατρικά θεματα"...και δε μας μεταφερανε.

Kopelia καλα έκανες και τον αφησες με τη Δημητρούλα. Δοκίμασε να την αλλάξει και να την ταισει (εντάξει οχι την ιδια μερα και του ερθει βαρύ:tongue:) οταν εσύ θα εισαι στο σπίτι, ωστε να νιωθει ασφάλεια οτι θα το κανει καλά. Και το πολύ πολύ αν η Δημητρουλα θελει εσένα πας σε άλλο δωμάτιο να μη σε βλεπει εκέινη την ωρα.

Agelik πάλι λάθος?????? Τι να πω... Μακάρι να ειναι σημάδι οτι θα ειναι η τελευταία ταλαιπωρία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσια,

Πως τα πατε με το κρυο?

Εγω πεταω αυριο απογευμα και ελπιζω να γινει η πτηση κανονικα γιατι και στο Λονδινο ειχε κλεισει το Heathrow λογω κακοκαιριας και χιονιου!

Agelik μου δεν το πιστευω οτι παλι σου τα εγραψε λαθος! Ομως, γιατι δεν παιρνεις απο το φαρμακειο αυτες τις 10 ενεσεις και τον αλλο μηνα πας να γραψεις και τις υπολοιπες 11? Δεν υπαρχει λογος να ξανατρεχεις τωρα. Αλλωστε αυτες θα τις ξεκινησεις οταν αρχισει η διαδικασια, ετσι δεν ειναι? Πραγματικα ευχομαι να μην ξαναχρειαστει ΠΟΤΕ να περασουμε αυτη τη διαδικασια. Δεν την παλευω! Αυτη τη φορα ενοιωσα οτι εφτασα στα ορια μου, ελπιζω τουλαχιστον να αξιζε τον κοπο!

Σημερα εχω να παω στο Ιασω.. Γεννησε μια ξαδερφη μου που ειχαμε περασει σχεδον τα ιδια με την μονη διαφορα οτι αυτη εμενε φυσικα, οχι με IVF. Αλλα συμβαδιζαμε στην αποβολη, στην παλλινδρομη, στην θρομβοφιλια και αλλα δυσαρεστα:-(.. Και ενοιωσα πως εχω μεινει τοσο πισω, για μια ακομα φορα.. Χαιρομαι για την ξαδερφη μου, αλλο αυτο, απλα σκεφτομαι πως τελικα εχει περασει τοσος καιρος απο τοτε που τα συζητουσαμε και παλι εγω ειμαι στο ιδιο σημειο. (ηθελα να γκρινιαξω λιγο ρε κοριτσια, σορρυ...:P).Τελοσπαντων...

Κοπελια μου καλα εκανες και πηγες στο συνεδριο. Συνεχισε να κανεις πραγματακια και σιγα σιγα θα αρχισει και να την ταιζει και να την αλλαζει ο μπαμπακας της! Δεν ειναι δυνατον να μην ξερει βασικα πραγματα! Ετσι δεν ειναι?

Miss Piggy μου που εισαι εσυ? Τι κανεις?Πως νοιωθεις?

Gemini μου εσυ να μην κουραζεσαι με δουλειες και με το σπιτι! Με προσοχη!

Εχουμε διδυμακια δεν ειναι αστειο!

Οι υπολοιπες?

Φιλακια πολλα:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...