Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Γειά σας, γειά σας!!!

Τί ωραία νέα είναι αυτά με τις μεγάλες κοιλίτσες με την αγωνία αν θα ξαναγίνετε όπως πριν? Αυτη την αγωνία την είχα κι εγώ. Ειδικά τον τελευταίο μήνα που δεν έβλεπα μπροστά μου τίποτα άλλο εκτος απο την κοιλιά μου νόμιζα οτι θα σκάσω... Τελικά μετά την γέννα έφυγε η μεγάλη κοιλιά και μου έλειπε μάλιστα, την είχα συνηθίσει, χαχα. Και πολύ πριν σαραντίσω είχα επανέλθει σχεδόν στα φυσιολογικά και σε κιλά πολύ λιγότερα απο πριν. Πάντως το σώμα επανέρχεται πλήρως μετά απο 9 μήνες, όσο έκανε και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης για να φουσκώσει.

Μισπίγκυ σκολίωση εχω κι εγώ απο μικρή και λόρδωση και με την εγκυμοσύνη είχα φοβερούς πόνους στην πλάτη, τους οποίους τους έχω ακόμα γιατί σηκώνω την μπέμπα. Και να φανταστείς οτι δεν την έχω μάθει στην αγκαλιά. Κι εσύ που έχεις δίδυμα να τα σηκώνεις μόνο για τα απαραίτητα και μην αφήνεις΄κανέναν να στα κακομάθει σε αγκαλιές γιατί εσύ θα τα πληρώνεις όταν όλοι θα ξεκουράζονται...

Τζεμινάκι τα φανελάκι του Τζάμπο δεν είναι για πέταμα, αλλά δεν έχουν ελαστικότητα όπως κάποια του εμπορίου και πάντα θα τα παίρνεις 2 νούμερα μεγαλύτερα. Κάποια με καρδούλες που μου άρεσαν και πήρα απο κει είναι για μωρό 12 μηνων, ενώ η μπέμπα είναι 6. Καθημερινά φορμάκια, αυτά τα βελουτέ, όμως που της αλλάζω 3-4 καθημερινά, τα έχω πάρει απο το Τζάμπο γιατί τα άλλα είναι ίδιας ποιότητας και διπλάσιας τιμής. Μπιμπερό, θηλές, πιπίλες, πιατάκια κλπ όλα απο το Τζάμπο...

Lucky τί σας είπε ο γιατρός? Να συνεχίσετε την θεραπεία? Πώς είσαι εσύ και ο αντρούλης σου?

Δομνίνα πήγαινε και σε άλλον γιατρό να πάρεις και μια άλλη γνώμη. Εγώ είμαι αντίθετη στα δανεικά ωάρια για δικούς μου λόγους, αλλά πριν κάνεις κάποια κίνηση, συζητησε και με τον Βασιλόπουλο ή με τον Λαϊνά (να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο και τον γιατρό μου :)).

Λένη τί έγινε με την περίοδο? Σου είπε ο γιατρός κάτι?

Αγγελικ εσύ πότε θα πας για την κύστη?

Μελανία έχεις ετοιμαστεί για την έλευση των μωρών σου?Έχετε ψωνίσει έπιπλα και ρουχαλάκια?

Η Δήμητρα σήμερα έβγαλε καινούριες κραυγούλες και ήθελε συνέχεια να ασχολούμαι μαζί της, να διαβάζουμε και να τραγουδάμε. Κάποια στιγμή που την άφησα μόνη της στο πάρκο, ασχολήθηκε με την χελωνίτσα της και μετά απο 10 λεπτά με φώναζε να παίξουμε μαζί. Χθες το βράδυ όμως στενοχώρήθηκε πολύ ο άντρας μου. Την άφησα μαζί του για λίγο για να ασχοληθώ με τις φωτογραφίες της βάφτισης. Μόλις βγήκα έξω απο το δωμάτιο έβαλε τα κλάμματα κι άρχισε να φωνάζει. Μπήκα πάλι μέσα και γέλαγε, μόλις ξαναέφυγα πάλι τα ίδια. Όταν την πλησίαζε ο άντρας μου, του φώναζε και γκρίνιαζε. Τον έπιασε ένα παράπονο τον άντρα μου, που κόντεψε να σκάσει. Όλο με ρωτούσε μήπως φόβισε το παιδί με κάτι ή μήπως δεν τον αγαπάει κλπ. Το τί παιχνίδια της έκανε μετά δεν λέγεται. Η Δήμητρα όμως τον κοιτούσε σοβαρή. Όταν με κοιτούσε εμένα έσκαγε στα γέλια. Έχει κι ένα δίκιο όμως. Είμαστε μαζί απο το πρωί μέχρι το βράδυ και με τον μπαμπά κάθεται πολύ λίγο και συνήθως είμαι κι εγώ μαζί και παίζουμε και οι τρείς. θα αρχίσω να τους αφήνω μόνους τους για να συνηθίσει. Στπ μεταξύ ο αντρας μου δεν θέλει να την ταίζει γιατί λερώνεται με τις κρέμες και τα λαχανικά και εκνευρίζεται. Τωρα όμως θα αναγκαστεί να το κάνει για να μαθαίνει και η Δήμητρα μαζί του... Χθες το βράδυ πάντως είχα να αντιμετωπίσω δύο παιδιά. Ένα την Δήμητρα που ήθελε τη μαμά και ένα τον άντρα μου που κλαιγόταν γιατί δεν τον θέλει το παιδί. Σήμερα μόλις γύρισε απο τη δουλειά του, έφυγε για σούπε μάρκετ για να είναι όλο το απόγευμα μαζί της και να παίξουν...χαχα. Μπορεί να το εκμεταλευτώ και να πάω να περπατήσω λίγο.

Αυτά και απο μας... Πολλά φιλιά σε όλες και καλό ΣΚ!!!

Διαφημίσεις

Kopelia ειναι φυσιολογικό να ειναι πιο πολύ κολλημένη πάνω σου η Δημητρούλα αφού ειστε ολη μερα μαζί! Καλό ειναι ομως μιας και ειναι σε τρυφερ'η ηλικία να μάθει εστω και από ρουτινα να κάνει κάποια πράγματα με τον μπαμπά της πχ να της δινει ενα γευμα, να κανουν μαζί μπάνιο...

Λεω τωρα δηλαδη αφού κι εγώ εμπειρία δεν έχω και δεν ξερω αν θα αφηνα να κανει ο αντρας μου τιποτα..Θα ηθελα να ειναι μαζί μου τα μωρά ολη την ώρα!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Kopelia ειναι φυσιολογικό να ειναι πιο πολύ κολλημένη πάνω σου η Δημητρούλα αφού ειστε ολη μερα μαζί! Καλό ειναι ομως μιας και ειναι σε τρυφερ'η ηλικία να μάθει εστω και από ρουτινα να κάνει κάποια πράγματα με τον μπαμπά της πχ να της δινει ενα γευμα, να κανουν μαζί μπάνιο...

Λεω τωρα δηλαδη αφού κι εγώ εμπειρία δεν έχω και δεν ξερω αν θα αφηνα να κανει ο αντρας μου τιποτα..Θα ηθελα να ειναι μαζί μου τα μωρά ολη την ώρα!!:tongue:

Το πρόβλημα είναι οτι ο άντρας μου αγχώνεται με τα γεύματα και με το μπάνιο και απο την αρχή δεν ήθελε να τα αναλάβει. Ακόμα και ώρες που χρειαζεται να λείπω περιμένει να γυρίσω για να φάει η Δημητρούλα. Σήμερα πάντως του έκανε τα κόλπα της, οπότε ηρέμησε κι αυτός και σιγουρεύτηκε οτι τον αγαπάει, χαχα...

MissPiggy μου στην Ελλάδα ξεγεννάνε και με φτ δίδυμα.Απλά πρέπει να το θέλει ο γιατρός(να ξέρει κιόλας δλδ).Δεν έχει τόση διαφορά απο το ένα μωράκι.Απλά αν δεν είναι σε καλή θέση τα παίρνουν με καισαρική.Άλλοι πάλι δεν θέλουν να το διακυνδινεύσουν(δεν το καταλαβαίνω όμως όταν όλα είναι καλά, ίσως να μην το κάνουν συχνά και γι αυτό)Εγώ στον γιατρό που πήγαινα πριν φύγω του το είχα πει γιατί έπαιζε και να μην φύγω δεν ξέρεις και σίγουρα πως θα πάνε τα πράγματα.Ξύνισε λίγο αλλά δεν μου είπε τίποτα αρνητικό.Να ξέρεις απλά οτι μπορεί ναι μεν να γεννηθεί το πρώτο φυσιολογικά και μεγάλο ενδεχόμενο το 2ο με καισαρική.Οπότε σου λένε θα γίνει που θα γίνει ας το κάνουμε εξ αρχής.Το δικό μου πρόβλημα με όλα αυτά είναι το προγραμματισμένο με ραντεβού χωρίς άλλο λόγο κι ενώ τα μωράκια μπορεί να έχουν λιγότερες πιθανότητες για θερμοκοιτίδα αν τα πάρουν στην ώρα που είναι να βγουν.Ο γιατρός σου τι σου έχει πει;Τι σκέφετεται;Εγώ έχω κεφαλική προβολή στο ένα το άλλο δεν έχει τόσο καλή θέση αλλά θα δείξει μέχρι τότε.Απλώς θα κάνω επισκληρίδιο (πολυτέλειες :D )για να είμαι έτοιμη σε περίπτωση καισαρικής και θα γεννήσω με τον γιατρό και όχι με τις μαίες.

Άσχετο αλλά κολλάει συνέχεια το site εδώ.Μόνο σε μένα το κάνει;;;:confused:

Lucky μου η μητέρα σου πως ένιωσε που το έκανε; Η κουμπάρα έμεινε τελικά έγκυος και αν ναι, η μητέρα σου πως αντιμετώπισε το μωρό;

Να σου πω την αληθεια στην αρχη το σκεφτοταν παρα πολυ αλλα τελικα το αποφασησε και πηγε και παρα πολυ καλα ειχαν 8 τελεια γονιμοποιημενα ωαρια αλλα τελευταια στιγμη η κουμπαρα της δεν ηθελε να κανει την εμβρυομεταφορα γιατι φοβοταν το μετα οτι και καλα θα ειναι σαν να μιραζετε το μωρο με την μαμα μου(ειναι πως θα το παρει κανεις).Αλλα μετα απο αυτο πηγε σε ενα γιατρο εδω στην κρητη σε δημοσιο νοσοκομειο με ξενα ωαρια και εκανε ενα κοριτσακι και τις κοστισε μονο 1000 ευρο που ζηταει το νοσοκομειο στον ιδιο γιατρο ξαναεμεινε εγκυος αλλα το εχασε στον δευτερο μηνα!Και να φανταστεις οτι πριν απο αυτον ηταν σε ενα κορυφαιο και καλα γιατρο στην Αθηνα με 2 αποτυχημενες προσπαθειες,αν θελεις στειλε μου πμ να σου δωσω τα στιχεια του γιατρου μπορει να σε συμφερει ποιο καλα εδω κρητη,και μην σκεφτεις ξενοδοχεια και τετοια εγω θα σε φιλοξενησω.

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Μελανια μου και εμένα δεν μου το απέκλεισε, μου είπε όμως ότι είναι πολυ πιθανό να γεννήσεις το πρώτο με φτ και το 2ο που είναι πιο ψηλά να μην κατεβαίνει και να θέλει κτ.

Οπότε το ψηλοαπαιρηψα Εγώ.

Όσο για το χρόνο, θέλει να τους δώσει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούν να πάρουν. Ο εξωσωματικος μου είχε πει ότι τα παίρνει Στις 36, ο δικός μου λέει Από τις 36 τα τσεκαρουμε πολυ στενά αλλά όσο έχουν χώρο και αμνιακο υγρό τα αφήνουμε περισσότερο. Θέλει να φτάσουμε 38 τουλάχιστον.

Θα δούμε όμως...

Εμένα με νοιάζει να μεγαλώνουν κανονικά προς το παρόν και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα. Εσένα Πόσο ζυγιζουν τώρα;

Σήμερα έχουμε εξόδους... Φαγητο στον κολλητό μου και ποτάμι μετα με μεγααααλη παρέα. Ελπίζω να αντεξω, σας αφήνω Πάω να ετοιμαστω.

Φιλία σε όλες!!!

Καλο σκ!

c12e25debb.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Εγω καλα, πηγα την Παρασκευη στον Ρουβα με φιλες μου και περασαμε φανταστικα!! Ειχα πολυ καιρο να περασω τοσο ωραια!! Το κλεισαμε το μαγαζι. Ο ρουβας απαιχτος και πολυ καλη κι η Φουρειρα. Αξιζει να πας με φιλες και οχι με αντρες. χαχα;)

Κατα τ'αλλα το ΣΚ ημουν λιγο νυσταγμενη αλλα πηγαμε τις βολτες μας σε φιλους και σε ταβερνα στην Βαρυμπομπη σημερα.

Αυριο εχω ραντεβου πρωι με τον Βασ. για να με δει. Να δουμε τι θα μου πει κι αν θα ξεκινησω επιτελους. Απο περιοδο τιποτα! Τι να πω?

Εσεις πως περασατε?

Μελανια μου πολυ χαρηκα που μαθαμε νεα σου! Κοντευεις κοριτσακι μου ε? αντε ευχομαι να εχεις ευκολη γεννα και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου!!

Δεν εχω ακουσει καμια γνωστη μου εδω στην Ελλαδα να εχει γεννησει με φυσικο διδυμα. Νομιζω το φοβουνται οι γιατροι. Εγω αν μαθαινα οτι ακομα και 1% εχει αυτο καποιο κινδυνο δεν θα το εκανα. Αλλα φανταζομαι ειναι και θεμα εμπειριας. Και στο εξωτερικο ειναι πιο εξοικιωμενοι γενικα με φυσικους τοκετους και οτιδηποτε πιο φυσικο πιστευω!!

Κοπελια μου σου προτεινω να "εκμεταλλευτεις" την κατασταση και να αφηνεις λιγο πιο συχνα την Δημητρουλα με τον μπαμπα της ετσι ωστε και αυτη να συνηθιζει μαζι του αλλα και εσυ να εχεις λιγο χρονο για τον εαυτο σου. Ασε που οι σχεσεις χτιζονται και αν δεν ειναι κοντα της απο τωρα, θα περασει ο καιρος και δεν θα εχει μαζι της την σχεση που θα ηθελε...

Δομνινα μου εγω πιστευω οτι αν παρεις δανεικα ωαρια, καλο θα ηταν να τα παρεις απο καποια που να μην την γνωριζεις. Γιατι απο γνωστη, θα γλυτωσεις μεν καποια λεφτα, αλλα δεν ξερεις πως θα νοιωθει αυτη για το παιδι σου και πώς θα ειναι η κατασταση. Φοβαμαι μηπως προκυψουν προβληματα. Η αδερφη σου δε, θα πρεπει να ενημερωσει τον αρραβωνιαστικο της αν σου δωσει ωαρια γιατι αυτα τα πραγματα δεν πρεπει να μενουν κρυφα. Καποια στιγμη ισως βγουν στην επιφανεια και τοτε θα ειναι χειροτερο. Την υιοθεσια την εχεις σκεφτει? Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο αλλα σκεψου το καλα... Και οτι θελησεις απο βοηθεια εδω ειμαστε εμεις!

Πιγκυ μου εσυ πως περασες το ΣΚ? Πηγατε για ποτακι τελικα? Αντεξες ή νυσταζες?

Geminaki, lucky, Αγγελικ ολα καλα?

Σας φιλω και θα σας πω αυριο τα νεα του Βασ.

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!

Leni ξενυχταμε ε? Μπραβο και Ρουβα.Τελεια.Ετσι να περνας παντα. Βγες τωρα γιατι σε λιγο καιρο με την κοιλια τουρλα τι θα κανεις?Τι εγινε με τον Βασ. Περιμενω νεα...

Kopelia μου και εγω πιστευω οτι ειναι καλο να αφηνεις σιγα σιγα την Δημητρουλα μονη της με τον μπαμπα της για να χτισουν την σχεση πατερα-κορης.Θα σου μενει και λιγο ελευθερος χρονος.

Δομνινα θα σου πω κατι που μου ειπε μια ψυχολογος για τα δανεικα ωαρια.Τα ωαρια απο μονα τους δεν ειναι τιποτα.Ζωη τους δινεις εσυ και μονο εσυ.Αν κανεις κατι τετοιο πρεπει να το σκεφτεις με τον εαυτο σου, η ψυχολογος μου ειχε πει οτι δεν πρεπει κανεις να το ξερει μονο οι γονεις, ουτε η μαμα σου , ουτε κανενας.Και φυσικα δεν πρεπει να το πεις στο παιδι.Δεν ειναι οπως η υιοθεσια.Ειναι μια λυση , μπορεις να το κανεις και μετα να το διαγραψεις απο το μυαλο σου.Εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι καποια αγνωστη , ωστε μετα να το διαγραψετε απο το μυαλο σας εντελως, σαν να μην εγινε.Τωρα οσο αφορα τον Βασ. και εγω πιστευω καλο ειναι να παρεις μια γνωμη.Και στα δανεικα ειναι πολυ εξειδικευμενος.

Melany πολυ χαιρομαι που φτανει ο καιρος να γινεις μανουλα.Τωρα για τα διδυμα και εγω δεν θα το διακινδυνευα με φυσικο τοκετο.Μετα απο οσα εχουμε τραβηξει καλυτερα καισαρικη ωστε να μην παθουν τιποτα τα παιδακια.

Gemini -MissPiggy κλωτσανε τα μικρουλια? Πως τα περασατε το Σκ?

Εγω κοριτσια απο εχθες ειδα λιγο ροζ.Πολυ περιεργο, διοτι εχθες ηταν 19 μερα περιοδου.Σημερα το πρωι πηρα τον Βασ. και μου ειπε οτι μπορει αυτη η διαταραχη να ειναι της κυστεως και να θελει να φυγει απο μονη της και ετσι να ερθει πιο νωρις η περιοδος.Καλο αυτο , αν ειναι ετσι τα πραγματα.Διοτι δεν θα χρειαστει να την βγαλουμε.Θα δουμε αν θα ερθει η περιοδος και βλεπουμε.

Το ΣΚ περασα πολυ ωραια.Την Παρασκευη γιορταζε ο κουμπαρος μας κατσαμε ως τις 3 το πρωι , το Σαββατο πηγαμε σε μια ταβερνα με μουσικη , πολυ ωραια ηταν και την Κυριακη σε μια αλλη ταβερνα με παρεα 10 ατομων.Πολυ ωραια περασαμε .Ειχαμε να βγουμε και καιρο.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Σημερα θα ξανατρεχω στον Χολαργο για τα φαρμακα που ειχε κανει λαθος ο γιατρος που εργραψε την συνταγη.Αντε να τρεχω εκει πανω.Βαριεμαι πολυ , αλλα τι να κανω, θα παω και θα πω και ενα τραγουδι.Ευχομαι μην μου παρει λεφτα παλι.

Φιλια!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!

Πρωι πρωι τσακίζω ενα μιλφέιγ που μου εφερε μια φιλη-καλά πως μου ρθε!!!

Τι κ'ανετε?? εμεις περασαμε ωραία! Δε βγηκαμε, αλλά πηγαμε Σαββατο για ψωνια και κοιταξα και κουρτινες για το παιδικό δωμάτιο και πολύ χαρηκα! ΚΑι το βραδάκι πηγαμε σε φιλους. Χτες κλασσικά φαγητό στη μαμά μου και το βραδάκι στην κουμπάρα μου που γιορταζε...Τι ωραία που ειναι τα Σ/Κ:P:p

Τωρα ξυπνησα κι εβαλα πλυντηριο χαλαρά και μετα θα καθαρισω σιγα σιγα τα μπάνια κτλ...

Leni μου ολο βολτα εισαι:tongue::tongue: Μια Βισση, μια Ρουβα...μη μας τα λες ετσι απότομα!!! Μπράβο κοριτσάκι μου που περνάς ωραία! Δεν υπάρχει καλύτερο!!

Να μας πεις και νεα απ τον Βασ... Για την περίοδο τι σου λέει? Εμενα οταν εκανε κανα 5ημερο να μου ερθει μου ειχε δωσει utrogestan για 3-4 μερες και μετα μου ηρθε...

Agelik μου τι να πω για το αιματάκι...Λες να παει να φυγει η παλιοκύστη??!! Οσο για τα φαρμακα...υπομονή!!

Δεν αναφερω ονομαστικ'α ολα τα κορίτσια! Φιλιά σε όλες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!

Καλη βδομαδα!

Και εμεις ειχαμε φουλ σκ τελικα.

Σαβ. πηγαμε για φαγητο και μετα για ποτακι και τεραστια παρεα, Κυρ. στην πεθερα μου όλη η οικογενεια, οι γονεις μου αδερφια... Πλακα ειχε.

Σημερα καθε κατεργάρης...

Περιμένω την Τεταρτη για να δω τα μωρακια. Ξεκινησα να τα νιωθω και κατα τη διαρκεια της ημερας. Εχει πλακα! Τα ενιωσε και ο αντρας μου και η κολλητη μου (και νονα του ενος) και παθανε πλακα!

Εχουνε δικιο που λένε ότι τωρα που τα νιωθεις συνειδητοποιεις οτι εισαι εγκυος. Εγω νιωθω σαν να ξεκιναω τωρα, σαν να τα ξέχασα ολα τα προηγούμενα!

Η πλατη ποναει δυστυχως, αλλα οχι συνεχια, οταν κουραζομαι... Δεν πειραζει...

Λενακι δως του να καταλαβει τωρα που μπορεις. Εγω περασα το Σαβ το βραδυ στον καναπε, κατω απο τον εξαερισμο και πινοντας νερο... :)

Περιμενουμε νεα σου!!!

Κοπελια αφησες καθολου μπαμπα-κορη μονους τους να μας πεις πως πηγε? Πες στον αντρα σου να μην στενοχωριεται, ειναι θεμα χρονου να καταλαβει η Δημητρουλα οτι ο μπαμπας ειναι η αδυναμια της... Δεν υπαρχει περιπτωση να μην την περασει αυτη τη φάση... Το θεμα ειναι ποσο θα κρατησει. (Εμενα κραταει ακομα)

Αγγελικη μου μακάρι να φυγει η χαζοκυστη και να ερθει και η περιοδος νωριτερα, δεν μας πειραζει καθολου! Εγω οποτε ειχα κυστη γινοταν το αντιθετο παντως, καθυστερουσε η περιοδος. Τυχερη εισαι!

Geminaki να προσεχεις τα καθαριστικα ε? Δεν κανουν καθολου!

Σου ειπε ποτε θα κανεις καμπυλη σακχάρου? Θα τον ρωτησω την Τεταρτη.

Εχει αρχισει το κλασσικο μου αγχος που εχω πριν απο καθε εξεταση. Αν και τωρα που τα νιωθω ειναι λιγο λιγότερο...

Φιλια σε ολες και περιμενουμε νεα και απο τις υπολοιπες!

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και καλή βδομάδα..

Αδιαθέτησα κι εγώ μέσα στο σαββατοκύριακο.. ακριβώς στην ώρα μου.. καλοκουρδισμένο ρολόι.. κάτι είναι κι αυτό..

Γλυκιά μου Lucky.. είσαι πολύ γλυκό κορίτσι.. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και για την ενημέρωση.. και μόνο που προσφέρθηκες να με φιλοξενήσεις μου φτάνει.. Τουλάχιστον η κουμπάρα έμεινε έγκυος και έχει ένα μωράκι..

Εγώ είμαι της άποψης της Αγγελικής μας.. ότι δηλαδή στο ωάριο δίνει ζωή η γυναίκα που το κυοφορεί.. Από τη στιγμή που γίνεται το μωρό είναι της γυναίκας που το κυοφορεί.. Όλα αυτά γυρνάνε στο μυαλό μου και δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά.. ίσως μαζέψω τα ψυχικά, σωματικά και οικονομικά αποθέματά μου και κάνω μια τελευταία προσπάθεια..

Στον Βασιλόπουλο θα πάω οπωσδήποτε κάποια στιγμή..

Χαίρομαι που περάσατε όλες τέλεια.. και βγήκατε και φάγατε και τα μωράκια σας θα δείτε..

Λένη μου περιμένουμε νέα σου σήμερα από το γιατρό..

Σας φιλώ όλες!

L2qIp2.png

Piggy την καμπυλη δε μου ειπε ποτε ακριβώς να την κανω. Λεω ομως να την κάνω στην 26η-27η εβδομαδα, τελος του μηνα!

Ναι ειναι αλλιώς οταν τα νιώθεις, λιγότερο άγχος. Εμ'ενα ο ενας βαράει σχεδόν όλη μερα, ο άλλος κανει μια δυο το πρωι και μετα τιποτα και τωρα ανησύχησα λίγο αλλά σκεφτομαι οτι μπορεί να ειναι και η θεση του...Θα δούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου δεν υπάρχει θέμα ρίσκου.Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος δεν γίνεται καισαρική.Εδώ εγώ διαφωνούσα και με την επισκληρίδιο αλλά τι να κάνω...καλύτερα απο το να κάνω ολική νάρκωση αν τελικά χρειαστεί καισαρική.Πάντως και απλά το αναφέρω οτι το πρόβλημα που μου έχει προξενήσει την επιληψία οφείλεται δυστυχώς στο οτι γεννήθηκα με καισαρική.Έτυχε θα μου πείτε οκ αλλά το λέω για να μην το θεωρούμε οτι είναι και απόλυτα ασφαλές πάντα.Η γνώμη μου είναι οτι ο φυσιολογικός τοκετός είναι το φυσιολογικό.2 και 3 παιδιά γεννούσαν και παλιότερα χωρίς καισαρική και τώρα στην περίπτωση της στραβής γι αυτό έχουμε και την βοήθεια της ιατρικής για να πάνε όλα καλά.

Γεια σας κι απο μενα!

Πηγα το πρωι στον Βασ. και μου ειπε (αφου βγηκε και η εξεταση αιματος) οτι ειναι νωρις ακομα να ξεκινησω. Δεν θα μου ερθει περιοδος, γιατι λογω των χαπιων ειναι σαν να μου ηρθε και τωρα να ειμαι στην 12η μερα! Τι να σας πω? Ετσι θα ξαναπαω την Δευτερα και βλεπουμε.

Περιμενα να δω τι θα γινει και μ'αυτο γιατι ειναι να παω Λονδινο την Πεμπτη. Πρεπει να συναντησω καποιον προμηθευτη μας και θα ερθει κι ο αντρας μου κι ετσι θα μεινουμε σε ενα φιλο του και θα το κανουμε σαν εκδρομη! Κοριτσια δεν εχω βαλει κωλο κατω! Με εχει πιασει μια μανια να κανονιζω συνεχως πραγματα! πλακα εχει αλλα απο την αλλη νοιωθω και αρκετα κουρασμενη. Πως γινεται αυτο δεν ξερω.. Μαλλον απο την μια προσπαθω να κανω πραγματα συνεχεια για να μην σκεφτομαι ποτε επιτελους θα ερθει η ωρα να ξεκινησω, και απο την αλλη σκεφτομαι "ας κανω οτι προλαβω τωρα γιατι μετα δεν θα μπορω". Καπως ετσι..

Πιγκυ μου ωραια ειναι που ακους τα μωρακια σου πιο συχνα τωρα. Σιγουρα σου παιρνει αρκετη ανασφαλεια και αγχος αυτο.. Κι εσενα Gemini μου μαλλον θα ειναι ατακτος ο ενας μικρουλης σου.. εχεις να κυνηγησειιιις..

Agelik μου καλη επιτυχια με τον γιατρο, διαλεξες κι εσυ μερα με τοσο βροχη! Για το ροζ μην ανησυχεις. Ισως οντως να ειναι για καλο! Να μας πεις τι εγινε!

Φιλακια σε ολες!

:wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...