Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Kopelia το ξερω το μαγαζί αυτό που λες. Ειχα κοιταξει κάποτε για βαφτιστικά. Μπορεί να περασω μια βολτα. Για τα πρωτα φανελακια-φορμάκια δεν το συζητω θελω να ναι καλά, αλλά και για πιο μετά λες οχι jumbo ε? Με το πρωτο πλύσιμο γινονται χάλια??

Melany εφτασε η ωρα και για σας!! Πωπω! Τελεια! Πως περασε ο καιρός!!

Θα γεννησεις φυσιλογικα? Τι να πω, αλλα τα συστηματα εξω... Πάντως για διδυμα αργα μου φαινεται 39 εβδομάδες... Από αποψη πρακτικότητας δηλαδή, αφού στην κοιλιά τα μωρά μια χαρα ειναι κατα τα άλλα:tongue: Απλά δεν εχεις βαρυνει πολύ??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κοπελια μου το μωράκι σου μεγάλωσε ε;;Πως περνάει ο καιρός έτσι;Αν κι εγώ τώρα νιώθω οτι κουράστηκα και θέλω να γεννήσω επιτέλους...Εννοείται όμως οτι όσο πιο αργά τόσο πιο καλά.Μου έχει πει ο γιατρός μέχρι 38η βδομάδα θα περιμένουμε για φυσιολογικά αν όχι μάλλον μέχρι να μπω στην 39η καισαρική.Αλλά παιδιά δεν νομίζω να κλείσω και την 38η βδομάδα με δίδυμα.

Καλως το κοριτσι!!! Που βρισκεσαι?

Φιλεναδα... Με φυσιολογικο???? ΠΩΠΩ!!!!

Σοκ επαθα!!

Μπραβο ρε κοριτσι!!!

Τι κανετε? Δεν προλαβα να σας γραψω σημερα... Και τωρα δεν εχω πολυ χρόνο, θα σας γραψω αυριο αναλυτικα.

Καλα ειμαι παντως, κλωτσανε τα μωρακια αλλα τα καταλαβαινω μονο ξαπλωμενη...

c12e25debb.png

Melany εφτασε η ωρα και για σας!! Πωπω! Τελεια! Πως περασε ο καιρός!!

Θα γεννησεις φυσιλογικα? Τι να πω, αλλα τα συστηματα εξω... Πάντως για διδυμα αργα μου φαινεται 39 εβδομάδες... Από αποψη πρακτικότητας δηλαδή, αφού στην κοιλιά τα μωρά μια χαρα ειναι κατα τα άλλα:tongue: Απλά δεν εχεις βαρυνει πολύ??

Άντε καλέ τι σε κάνει να πιστεύεις οτι έχω βαρύνει;:lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ δεν πιστεύω πάνω απο 38 βδομάδες να πάω αλλά λέμε τώρα:tongue:Εσένα τι σου έχουν πει;;

Γεια σου MissPiggy:D:DΠολλά φιλιά στα μωράκια σου!!

Gemini η αδερφή μου κάνει τα merional σου αυτές τις μέρες και σ ευχαριστεί πολυ!!!

ΝΑ της πεις ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!! Μεσα από την καρδια μου ευχομαι οτι καλύτερο!!!:D:D

Λεω οτι θα χεις βαρυνει γιατί εμενα η κοιλιά ειναι φουλ!! Και φαντασου οτι κιλά δεν εχω πάρει πολλά, μονο ογκο!!:tongue: Πρεπει να ειμαι +4 αν σκεφτώ οτι τις τελευταίες μερες μου ανοιξε πάλι η ορεξη! Η κοιλιά ομως στον αφαλό εχει διάμετρο 1 μετρο!:eek::eek::eek: Σοκ επαθα!! Γι αυτό δεν μπορώ να φανταστω πως μπορεί να ειμαι σε 10 εβδομάδες.:rolleyes:

Piggy δεν ειναι υπεροχο συναισθημα το κλώτσημα?? Εγώ τρελλάινομαι που τους ακούω όλο και πιο πολΎ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑ της πεις ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!! Μεσα από την καρδια μου ευχομαι οτι καλύτερο!!!:D:D

Λεω οτι θα χεις βαρυνει γιατί εμενα η κοιλιά ειναι φουλ!! Και φαντασου οτι κιλά δεν εχω πάρει πολλά, μονο ογκο!!:tongue: Πρεπει να ειμαι +4 αν σκεφτώ οτι τις τελευταίες μερες μου ανοιξε πάλι η ορεξη! Η κοιλιά ομως στον αφαλό εχει διάμετρο 1 μετρο!:eek::eek::eek: Σοκ επαθα!! Γι αυτό δεν μπορώ να φανταστω πως μπορεί να ειμαι σε 10 εβδομάδες.:rolleyes:

Θα της το πω;)

Κοίτα αν εξαιρέσεις οτι έχω πάρει 12 κιλά δεν βλέπω που πατάω πλέον (καλά για την κοιλιά δεν ξέρω καν τι περίμετρο έχει:lol::lol::lol:) και κάθε φορά που αλλάζω πλευρό στο κρεβάτι είναι λες κάνει βουτιά φάλαινα καλά είμαι:tongue:

Καλημερα σε ολες!!!

Τι κάνετε?

Λοιπόν από δω και πέρα θα σας τα λέω σε νουμερα:

Κιλα 56 (+4 απο πριν μεινω εγκυος). Περιφέρεια μέσης 95 εκ.... Και δεν ξέρω που θα φτάσει!

Κατα τα άλλα είμαι καλα, πονάει και η πλάτη μου αρκετά αλλα το περίμενα αυτο. Εχω σκολιωση από μικρή και μου το λέγανε απο τότε ότι στην εγκυμοσυνη θα πονάει η πλάτη μου και μέση μου.

Lucky μου, μην στενοχωριεσαι... Ισως χρειαζεται λιγη υπομονη ακόμα αλλα ολα θα γινουν. Το σιγουρο ειναι οτι οσο αγχώνεστε τόσο το χειρότερο... Οπότε ηρεμια!

Μπορειτε να πάρετε και μια 2η γνώμη από εναν άλλο γιατρο, μηπως σας πει κάτι διαφορετικο.

Κοπελια μου η μικρη μας Δημητρουλα θα ζωηρευει σιγά σιγά απο δω και πέρα. Και λογικό ειναι, χρειάζεται ερεθίσματα μεγαλώνοτας και τα διεκδικεί όπως μπορεί!

Gemini κρίμα που δεν ειχε ορεξη για κουβέντα ο γιατρός σου, αλλά δν εχει και πολύ σημασια. Σημασια εχει οτι τα μωρακια σου μεγαλώνουν κανονικα και ειναι ολα καλα... Αυτο τα καλυπτει ολα. Θα πάω και εγω την Τεταρτη και θα σου πω τι θα μου πουν και εμενα...

Μελανια μου πολυ χαρηκα που εμαθα νεα σου! Εχεις προχωρήσει σουπερ!! Σε λιγο θα έρθουν και τα μωρακια και ποιος σε πιανει!

Αν θες γράψε μου για το φυσιολογικο τοκετο. Εχουν πάρει θέση προφανώς τα παιδια ε?

Εγώ δεν το ειχα σκεφτει καθόλου, την ειχα σιγουρη την καισαρικα, αλλά με εβαλες σε σκέψεις απο χτες. Οτι πληροφοριες μπορεις να μας πεις καλοδεχούμενες.

Λενη και Αγγελικη, το αθλημα δεν το αφηνουμε ΠΟΤΕ! Καταρχάς γιατι ποτε δεν ξέρεις! Δεν χρειάζεται ουτε να μετράτε μερες ουτε τιποτα, αν ειναι να γινει θα γινει.

Επισης γιατι ειναι απαραίτητο για την ισορροπια της σχέσης και κυρίως γιατι μετα θα σας λειψει πααααααααρα πολυ! Και για αρκετο καιρο!

Δομνινακι, δεν ηξερα οτι τα δανεικα ωαρια στοιχίζουν... Τι να πω, λογικο απο τη μια... Πολύ παραπάνω δηλαδη?

Το βασικό ειναι ότι αποφασίσετε να σε κάνει να νιωθεις καλα!

Να πας στο Βασ. να πάρεις μια γνώμη, δεν χάνεις τίποτα. Ρωτα τον και για δανιεκα ωαρια, νομιζω έχει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.

Όσο για τα φάρμακα, αυτή τη τη βδομάδα είμαι λίγο ζορισμένη. Μπορούμε να το κανονισουμε την επόμενη? Αλλωστε δεν επειγει...

Φιλια πολλα κοριτσάκια!

c12e25debb.png

Θα της το πω;)

Κοίτα αν εξαιρέσεις οτι έχω πάρει 12 κιλά δεν βλέπω που πατάω πλέον (καλά για την κοιλιά δεν ξέρω καν τι περίμετρο έχει:lol::lol::lol:) και κάθε φορά που αλλάζω πλευρό στο κρεβάτι είναι λες κάνει βουτιά φάλαινα καλά είμαι:tongue:

χαχαχα! Ασε το φαντάζομαι! Κι εμενα η κοιλιά εχει ηδη αρχίσει να με δυσκολεύει... Νιώθω συνέχεια σα μολις να εχω φαέι και πλεον από τον χαμηλό καναπέ σηκώνομαι με φόρα:tongue:

Καλημέρα δεν ειπα σήμερα ε!!! καλημέρα!!

Piggy μην τα λες τα κιλά σου φωναχτά! Υπάρχουν και τσουπωτές εδώ μεσα:tongue: Απλά τωρα καταλαβαίνω γιατι σε πόναει και η πλάτη...Εχουμε σχεδόν ιδια διαμετρο κοιλιάς αλλά εγώ ειμαι 73,5 κιλά (ξεκίνησα 70).:rolleyes:

Κι εγώ πάντως εχω θεμα πλέον με το γρηγορο περπάτημα αλλά και με τις σκάλες...λαχανιάζω!!

Οσο για την καισαρική και ο εξωσωματικός αλλά και ο γιατρός μου δε μου αφησαν καν περιθ'ωριο. Και απλά σκεφτομαι αν ειναι να σου κανουν φυσικολογικό καλά θα ηταν να εχουν εμπειρία από διδυμα, αλλιώς να λειπει το βυσσινο!! Στο εξωτερικό προφανώς και ο φυσιολογικός τοκετός ειναι πιο συχνός. Η κουμπάρα μου ελεγε στη Γερμανια που ζει τωρα τα νοσοκομεία/κλινικές τα αξιολογουν ποσο καλά ειναι συμφωνα με το ποσους φυσιολογικούς τοκετούς κάνουν!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Piggy μην τα λες τα κιλά σου φωναχτά! Υπάρχουν και τσουπωτές εδώ μεσα:tongue: Απλά τωρα καταλαβαίνω γιατι σε πόναει και η πλάτη...Εχουμε σχεδόν ιδια διαμετρο κοιλιάς αλλά εγώ ειμαι 73,5 κιλά (ξεκίνησα 70).:rolleyes:

Κι εγώ πάντως εχω θεμα πλέον με το γρηγορο περπάτημα αλλά και με τις σκάλες...λαχανιάζω!!

Οσο για την καισαρική και ο εξωσωματικός αλλά και ο γιατρός μου δε μου αφησαν καν περιθ'ωριο. Και απλά σκεφτομαι αν ειναι να σου κανουν φυσικολογικό καλά θα ηταν να εχουν εμπειρία από διδυμα, αλλιώς να λειπει το βυσσινο!! Στο εξωτερικό προφανώς και ο φυσιολογικός τοκετός ειναι πιο συχνός. Η κουμπάρα μου ελεγε στη Γερμανια που ζει τωρα τα νοσοκομεία/κλινικές τα αξιολογουν ποσο καλά ειναι συμφωνα με το ποσους φυσιολογικούς τοκετούς κάνουν!

Ειπα να κρατάω ημερολόγιο, κιλα και περιμετρο και ηθελα να το μοιραστω και με εσας :tongue:... Οσο για το λαχανιασμα!!! ΑΣΤΑ 1 σκαλα και το παιζω. Δραμα... Και πριν εκανα διαδρομο χιλιομετρα ατελειωτα...

Ρε συ... Θα επανελθουμε ποτε? Η αυτο ηταν θα μεινουμε ετσι???? ανησυχω!!!

Οσο για την καισαρικη και μενα κανενας δεν μου ειχε αφησει περιθωρια και εμενα... Τι να πω... Απλα και εγω αυτο σκεφτομουν οτι στο εξωτερικο δεν ειναι τοσο στανταρ οσο εδω διδυμα=καισαρικη και σιγουρα κατι περισσοτερο θα ξερουν αλλα ας μην το κανω θεμα...

Εχουμε το υψηλότερο ποσοστο γεννησεων με καισαρικη στην Ευρωπη. Πανω απο 40%!!!

Επισης καουρες εχεις? Εγω συνεχεια! Ανεξάρτητα απο το τι θα φάω... Είναι μερικες μερες που δεν αντεχονται. Εχω κανει τα Maalox καραμελες.

Οι υπόλοιπες που ειναι σημερα????

c12e25debb.png

Καλημερα σε ολες!!!

Τι κάνετε?

Λοιπόν από δω και πέρα θα σας τα λέω σε νουμερα:

Κιλα 56 (+4 απο πριν μεινω εγκυος). Περιφέρεια μέσης 95 εκ.... Και δεν ξέρω που θα φτάσει!

Φιλια πολλα κοριτσάκια!

χαχαχαχα τελειο ετσι να μας τα λετε να εχουμε εικονα!!!!!Να σου πω και ενα αστειο μια ξαδερφη μου ηταν 53 κιλα και μενει εγκυος με τρειδιμα δυο μερες πριν γεννησει μετραει την περιφερεια μεσης της και μετραει και του αδερφου της που εχει τεραστεια κοιλια και ακουσων ακουσων την περναει ο αδερφος της κατα 4 ποντους ηταν πολυ γελειο!!!!

Δομνινα μου δεν υπαρχει καποιο ατομο στο κοντινο σου περιβαλλον που να μπορει να σου δωσει ωαρια?η μαμα μου εδωσε ωαρια πριν χρονια στην κουμπαρα της!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!Τι μου κάνετε;;;Εμείς γεννάμε μέχρι τις 26 του μήνα.

Μελανι μου με το καλο να συναντηθεις με τα μωρουλακια σου με ενα πονο κουκλα μου!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Ειπα να κρατάω ημερολόγιο, κιλα και περιμετρο και ηθελα να το μοιραστω και με εσας :tongue:... Οσο για το λαχανιασμα!!! ΑΣΤΑ 1 σκαλα και το παιζω. Δραμα... Και πριν εκανα διαδρομο χιλιομετρα ατελειωτα...

Ρε συ... Θα επανελθουμε ποτε? Η αυτο ηταν θα μεινουμε ετσι???? ανησυχω!!!

Οσο για την καισαρικη και μενα κανενας δεν μου ειχε αφησει περιθωρια και εμενα... Τι να πω... Απλα και εγω αυτο σκεφτομουν οτι στο εξωτερικο δεν ειναι τοσο στανταρ οσο εδω διδυμα=καισαρικη και σιγουρα κατι περισσοτερο θα ξερουν αλλα ας μην το κανω θεμα...

Εχουμε το υψηλότερο ποσοστο γεννησεων με καισαρικη στην Ευρωπη. Πανω απο 40%!!!

Επισης καουρες εχεις? Εγω συνεχεια! Ανεξάρτητα απο το τι θα φάω... Είναι μερικες μερες που δεν αντεχονται. Εχω κανει τα Maalox καραμελες.

Οι υπόλοιπες που ειναι σημερα????

Ναι βρε, πλακα σου κάνω!!! Κι εγω μετα θα μπω σε διαιτα να δω πάλι το 56 στη ζυγαρια μου!!

Οσο για το αν θα επανελθουμε, το ιδιο ακριβως ρωτησα τον αντρα μου προηγουμένως!!! Νομίζω οτι ξυπνάω κουρασμένη και δεν μπορώ να πάρω τα ποδια μου! Και λεω λες να μεινω ετσι:confused::confused: Δεν νομιζω ομως, πρεπει να μας ενοχλεί πολύ η κοιλιά!!! Λοιπόν θα μετρηθούμε πάλι σ ενα μηνα να γελάσουμε!:tongue::tongue: Κρατα ημερολόγιο!

Καούρες δεν εχω. Μονο αν ενα φαγητό εχει πολύ λάδι (ποτε δεν το μπορούσα ομως!). Ή αντε να με πιάσει μια φορα στις 10 μερες, τιποτα ιδιαιτερο δηλαδή! Στην αρχή ειχα πολλές περισσότερες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον... έχετε τα άγχη σας, τα μωρά σας και σκέφτεστε κι εμένα..

Τα δανεικά ωάρια στοιχίζουν κοντά στις 5000 Ευρώ. Σε αυτά περιλαμβάνεται η εύρεση της δότριας, οι διάφορες αιματολογικές και ορμονολογικές εξετάσεις της για να πιστοποιηθεί η καλή της υγεία, η αμοιβή της (γιατί καμία δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της), η ωοληψία, η μικρογονιμοποίηση και η εμβρυομεταφορά.. εκτός φυσικά τα φάρμακα που πρέπει εγώ να τα δώσω..

Αυτό το ποσό για μένα είναι απαγορευτικό.. Υπάρχει βέβαια η αδερφούλα μου, η οποία προσφέρθηκε, αλλά αυτό από τη μια απαγορεύεται από το νόμο και από την άλλη το σκέφτεται και η ίδια διότι είναι αρραβωνιασμένη και θα παντρευτεί το καλοκαίρι. Επειδή μένει Πάτρα δεν θα της είναι εύκολο να κάνει τις ενέσεις χωρίς να το μάθει ο αρραβωνιαστικός της και να πηγαίνει για υπερήχους και αιμοληψίες..

Η αλήθεια είναι ότι έχω μια φίλη μου αλλά ντρέπομαι να της το ζητήσω... Δεν θέλω επ' ουδενί να διαταράξω τις σχέσεις μας και ίσως τη φέρω σε δύσκολη θέση..

Lucky μου η μητέρα σου πως ένιωσε που το έκανε; Η κουμπάρα έμεινε τελικά έγκυος και αν ναι, η μητέρα σου πως αντιμετώπισε το μωρό;

Πίγκυ μου εννοείται ότι δεν επείγουν τα φάρμακα.. όποτε μπορέσεις..

Χαίρομαι αφάνταστα που οι κοιλίτσες μεγαλώνουν και μαζί μ' αυτές και τα μπεμπέκια!

L2qIp2.png

Αυτό το ποσό για μένα είναι απαγορευτικό.. Υπάρχει βέβαια η αδερφούλα μου, η οποία προσφέρθηκε, αλλά αυτό από τη μια απαγορεύεται από το νόμο και από την άλλη το σκέφτεται και η ίδια διότι είναι αρραβωνιασμένη και θα παντρευτεί το καλοκαίρι. Επειδή μένει Πάτρα δεν θα της είναι εύκολο να κάνει τις ενέσεις χωρίς να το μάθει ο αρραβωνιαστικός της και να πηγαίνει για υπερήχους και αιμοληψίες..

Η αλήθεια είναι ότι έχω μια φίλη μου αλλά ντρέπομαι να της το ζητήσω... Δεν θέλω επ' ουδενί να διαταράξω τις σχέσεις μας και ίσως τη φέρω σε δύσκολη θέση..

Lucky μου η μητέρα σου πως ένιωσε που το έκανε; Η κουμπάρα έμεινε τελικά έγκυος και αν ναι, η μητέρα σου πως αντιμετώπισε το μωρό;

Καταρχάς για την αδερφή σου, δεν θεωρώ οτι χρειάζεται να το κανει κρυφα... Θα επρεπε να ειναι περιφανη για μια τετοια πραξη και οχι να το κρύβει. Αλλα αυτη ξερει τις ισορροπιες της σχεσης της καλυτερα.

Οσο για τη φίλη σου, δεν θα το ζητησεις. Εγω θα της ελεγα πως εχει η κατασταση, δηλαδη οτι η καλυτερη λυση για σενα ειναι μια δωρεα ωαριων και θα το εκανε η αδερφη σου μπλα μπλα μπλα αλλα αφου δεν μπορει δεν ξερεις τι να κανεις και αν ήθελε ας προσφερόταν απο μόνη της... Δυστυχως ειναι πολυ λεπτο θεμα για να το ζητησεις. Μονο να εξηγησεις την κατασταση μπορεις.

Αλλα οσο το σκεφτομαι η αδερφη σου ειναι η ιδανικη λυση!

Και δεν βρισκω τιποτα κακο σε αυτο. Εγω για τον αδερφο μου θα το εκανα 100 φορες!

Και γιατι ειναι παράνομο????

c12e25debb.png

Δομνινα οντως το ποσό ειναι αρκετά μεγάλο...Βεβαια από την ωοληψια μεχρι την εμβρυομεταφορά και από μονη σου τα εξοδα θα ηταν τα ιδια. Αρα η διαφορά ειναι καπου στα 2000Ε.

Για την αδερφή σου ειλικρινά δεν ξερω τι να πω. Σιγουρα καλό θα ηταν να το γνωριζε ο αρραβωνιαστικός της. Ομως κατά τη γνωμη μου το θεμα ειναι κάπως λεπτό. Νομίζω οτι ειναι καλύτερο να διατηρείται η ανωνυμία σε αυτες τις περιπτώσεις. Γιατί ναι μεν ειναι μεγαλείο ψυχής, ομως επειδή μπαίνουν στη μεση ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ τα οποία εξ' ορισμού δεν ελέγχονται πάντα μπορεί αυτό κάποτε να δημιουργησει προβλήματα στις σχεσεις. π.χ μπορεί η αδερφή σου ή φιλη σου τωρα να χαρεί πραγματικά αλλά ΙΣΩΣ οταν γινει κι αυτη μητερα να της γυρίσει αλλιώς και να θεωρεί οτι κάτι από το παιδί της "ανηκει". Βεβαια και πάλι αυτό μπορεί να μη συμβεί ποτε. Αλλά η μητρότητα ειναι περίεργο πράγμα!

Φυσικ'α εκφράζω την άποψ'η μου και μονο, και δε σημαίνει οτι ειναι η σωστή... Γιατι κι εγώ σε παρόμοια θεση δεν ξερω τι θα έκανα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...