Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

Ισχύουν αυτά που λες. Έχω υποθυρεοειδισμό, κάτω από 2,5 την θέλουν. Και ισχύει ότι ναι μεν μπορεί να την ρίξεις 0,5 - 1 μονάδα, παραπάνω σημαίνει μεγάλη δόση χαπιού οπότε και απότομη πτώση που σίγουρα δεν κάνει καλό. Όποιαδήποτε ορμόνη ρίξουμε απότομα, επηρεάζει άλλη, πόσο μάλλον ο θυροειδής που επηρεάζει μια σειρά ορμονών. Σίγουρα αναβολή ένα μήνα. Με την δική μου εμπειρία και σωστή διαχείριση, θέλει σίγουρα 2-3 μήνες και μετά επανέλεγχος και στις άλλες σου ορμόνες, να δεις αν έχει επηρεαστεί η προλακτίνη πχ. 

8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες!!!:D Μπρρρρ ΚΡΥΟ!!!!:lol:

Ευχομαι ο Φερουαριος να ειναι καλοτυχος και να μας παει καλα!

Ευτυχως εριξε και λιγο χιονι οποτε θα δουμε και καμια ασπρη μερα!! χαχα

Τι κανει η παρεα?

Πιγκυ μου πώς κοιμηθηκες? Μηπως πηρες καμια αδειουλα για σημερα?

Οι ανακατωσουρες σου εχουν φυγει τελειως?

Agelik μου σε ειδα στον υπνο μου:) Ησουν με τον αντρα σου, λεει, και συναντηθηκαμε στο κεντρο που περιμενατε να δειτε τον γιατρο. Το περιεργο του ονειρου ηταν οτι μου ειπε ο αντρας σου οτι αυτος εγραφε τοσο καιρο στο forum και οχι εσυ. Και σε ρωτησα εγω, "καλα, και πως ηξερες τοσα για μας οταν βρεθηκαμε για καφε αφου δεν μας εγραφες εσυ?" Κι εσυ μου ειπες οτι ψιλοδιαβαζες που και που τα νεα μας γι αυτο ξερεις καποια πραγματα. χαχα τι ονειρο κι αυτο!

Geminaki περιμενουμε νεα απο τον γιατρο

Δομνινα μου, τι να σου πω! Χαρα στο κουραγιο σου! Λες να το εκανε επιτηδες? Ο αντρας σου ειπε κατι??

Οι υπολοιπες? Ολα καλα?

Φιλια !!!

Διαφημίσεις

Leni ωραιο ονειρο, μπορει να γινει πραγματικοτητα οσον αφορα την συναντηση ζευγαριων στο κεντρο.Εγω το εχω σιγουρο.Τωρα το οτι μας ειδες μαζι ευχομαι μαζι να περιμενουμε στο Medimal και μαζι και στο Ιασω για εξετασεις εγκυμοσυνης ή και γεννα.Για φαντασου να γινει πραγματικοτητα αυτο.Και οι δυο μας να γεννησουμε και να ειμαστε στο ιδιο δωματιο στο Ιασω.Φανταστικο!

Τωρα οσο αφορα τον ανδρα μου σε ξερει ως Leni στο φορουμ , δεν γνωριζει πολλα.Το οτι πηγαμε για καφεδακι και γνωριστηκαμε απο το φορουμ.Στο fb σε ειδα μαζι με τον ανδρα σου, ταιριαστο ζευγαρι.Αντε να κανετε τα παιδακια σου να μεγαλωνει η οικογενεια και η δικια σου και η δικια μου και οσων προσπαθουν.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Θα σας πω κατι απιστευτω .Στο φορουμ που σας ειπα τως μπαινω λιγακι (μια προσπ. εξ) ηταν μια κοπελα που εκανε εξωσωματικη δεν πετυχε και ο γιατρος της ειχε δωσει πιθανοτητα 1/1.000.000 να μεινει εγκυος φυσιολογικα με μια σαλπιγγα και την αλλη προβληματικη.Κοριτσια εμεινε φυσιολογικα εγκυος.Απιστευτο και ομως αληθινο.Θεε μου βοηθησε και εμας.Ακους Leni γιαυτο πρεπει να προσπαθουμε.

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Θα σας πω κατι απιστευτω .Στο φορουμ που σας ειπα τως μπαινω λιγακι (μια προσπ. εξ) ηταν μια κοπελα που εκανε εξωσωματικη δεν πετυχε και ο γιατρος της ειχε δωσει πιθανοτητα 1/1.000.000 να μεινει εγκυος φυσιολογικα με μια σαλπιγγα και την αλλη προβληματικη.Κοριτσια εμεινε φυσιολογικα εγκυος.Απιστευτο και ομως αληθινο.Θεε μου βοηθησε και εμας.Ακους Leni γιαυτο πρεπει να προσπαθουμε.

Καλα δεν το συζηταω, σιγουρα πρεπει να προσπαθουμε ασχετα αν ετοιμαζομαστε για εξωσωματικη. Εγω ομως για να σου πω την αληθεια το εχω βγαλει τελειως απο το μυαλο μου και δεν προσπαθω καν τις μερες που πρεπει, δλδ δεν ξερω κιολας πια ποιες ειναι οι γονιμες μερες. Ασε που χωρις περιοδο, τι να προσπαθησω?

Οσο για το ονειρο, ευχομαι να γινει πραγματικοτητα και να ειμαστε στην αναμονη, στα αποτελέσματα, και στο Ιασω μαζι σε ολα!!! Αχχχ αυτα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μενα.... Δουλειες με φουντες και αργησα να μπω...

Σημερα κοιμηθηκα μια χαρα... Ξυπνησα καποια στιγνη μες τη νυχτα και εμεινα ξυπνια αρκετη ωρα αλλα μετα ξανακοιμηθηκα μια χαρα. Οταν σηκωθηκα ενιωθα πολυ καλα.

Φυσικα δεν βγηκα πρωινιατικα με τα χιονια. Αραξα σπιτι αρκετη ωρα και ηρθα κατα τις 12.

Λενακι, οχι οι εμετοι ειναι στην ιδια φάση. Πάντα 1-2 με ο που ξυπνάω και μετά ηρεμα αρκει να μασουλαω κάτι καθε 2-3 ωρες.

Σημερα μιας και δεν θα εφευγα αμεσως για γραφειο ειπα να δοκιμασω να πιω ενα γαλα... Καμια τυχη το γαλα... Ασε που με πέθανε γιατι με επιασε και το στομαχι μου...

Κριμα.

Αγγελικη θα σε ψαξω και εγω στο φβ. το ξέχασα...

Λενη ωραιο όνειρο!!! Μακαρι να ειναι ο τυχερος Φεβρουαριος αυτος... και θα ειναι! Γιατι να μην ειναι???

Αυτα για τωρα... Φιλια πολλα!

c12e25debb.png

Γειά σας κι απο μένα...

Διαβάζω τα νέα σας απο το κινητό πιά την ώρα που ξαπλώνω. Σημερα η Δήμητρα ξύπνησε στις 8 και κοιμήθηκε μόλις τώρα, χιχι. Κοιμήθηκε βέβαια και κατά τις 12 το μεσημέρι για ένα τεταρτο, ίσα να με αφήσει να της ετοιμάσω την φρουτόκρεμα. Κορίτσια έχει ζωηρέψει πολύ, με την καλή έννοια. Κάνει απίστευτες χαρές όλη την ώρα και παίζει με την γλώσσα της βγάζοντας κραυγούλες και συλλαβούλες κανούριες κάθε φορά. Το πρωί καθόμαστε στο γραφείο μου και παίζει με τα βιβλία, με κάτι ξύλινα παιχνιδάκια και μια κουδουνίστρα που έχει. Μετά που κουράζεται καθιστή ξαπλώνει για λίγο στο κρεβάτι της και της βάζω τραγουδάκια ή παραμύθια. Στα τραγούδια χοροπηδάει ολόκληρη και λέει τα δικά της. Αν της χτυπάω και παλαμάκια ξελιγώνεται στα γέλια. Σήμερα έφαγε όλη την χορτόσουπα και βάλαμε και μπρόκολο και ευτυχώς τής άρεσε. Μέχρι τώρα παίζαμε, την γαργαλούσα και πέθαινε στα γέλια. Με βγάζει νοκ άουτ πάντως. Κάθισα στην καρέκλα έτοιμη να πέσω κάτω, χαχα.

Gemini με είχες ρωτήσει για τα πράγματα των μωρών. Εμένα η γιατρός μου είχε πει απο τον 7ο μήνα να έχω ετοιμάσει βαλίτσα μαιευτηρίου... Όσο για τα πράγματα στο σπίτι είχαμε αρχίσει και ψωνίζαμε απο τον 6ο μήνα κάποια πραγματάκια, αλλά τα αποθηκεύαμε χωρίς να τα ανοίγουμε. Μόνο το καρότσι και το κρεβατάκι είχαμε βάλει στην θέση τους, αναγκαστικά όμως. Τώρα που είναι εκπτώσεις ψωνισε όσα πιο πολλά μπορείς γιατί τα έχουν πανάκριβα. Και σαν συμβουλή, μη πας στο "Μητέρα" γιατί είναι πανάκριβος. Το κρεβάτι που πήραμε εμείς το είχε 800 ευρώ και δήθεν μας το άφηνε 650 συν 30 ευρώ την ζωγραφιά και σε άλλο μαγαζί το βρήκαμε 500 και μας το άφησε 400 χωρίς επιβάρυνση στην ζωγραφιά. Αν θες σου λέω και που ψωνίσαμε τα περισσότερα. Μας έκανε πολύ καλές τιμές σε σχέση με τους άλλους. Ακόμα εκεί ψωνίζω ο,τι χρειάζομαι και τα βαφτιστικά απο εκεί τα πήραμε...

Μισπίγκυ μου νομίζω οτι όπου ναναι θα σε εγκαταλείψουν οι εμετοί. Αφου τα ακούς τα μωράκια σου, είναι λογικό...

Δομνίνα, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο σχετικά με την πεθερά. Αν το έκανε επίτηδες, δρόμοοοοοο... :)

Λένη και Αγγελικ μακάρι να γίνει πραγματικότητα μέσα σ' αυτό τον μήνα το όνειρό σας. Σας το ευχόμαστε ολόψυχα και πιο πολύ ακόμα!!!

Καλό μήνα σε όλες και με συγχωρείτε που δεν μπαίνω συχνά, αλλά η Δήμητρα μεγαλώνει...

Φιλιά σε όλες!!!

ΚΑλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Piggy το γαλα κι εγώ τελευταιο τα ξεκίνησα. ΚΑι ακόμα και τωρα οταν ειναι να με πιάσει το γαλα ειναι το χειρότερο μου. Και μάλιστα πολύ βαρύ για το στομάχι.

Kopelia πηγα λιγο στα μαγαζιά αλλά δεν ειχανε ιδιαίτερες εκπτώσεις. Τουλάχιστον στις πάντες που κοιτούσα εγώ.Οπότε θα τα δω πάλι τελος Μαρτη. Πηρα μονο δυο φορμακια βελουτε που ειχαν εκπτωση. Α και ρουχα εγκυμοσύνης στο PRenatal που ειχαν 60-70%. Αξιζε τον κοπο, φαντάσου πηρα τζιν με 15Ε!!!

Στο Μητερα δεν εχω πάει καθολου γιατί δε με βγαζει και πολύ ο δρομος προς τα εκει. ΚΑλές τιμες βρηκα Prenatal και Chicco να σου πω την αληθεια. Και για καροτσι ειχα πάει και στο Μωράκι. ΘΑ δουμε! Φυσικά πες μου αν ειναι μαγαζιά. Εδω μπορούμε να ονοματιζουμε κανονικά, δεν πειράζει.

Τα δικά μου νεα απ τον γιατρό ειναι πολύ αδιάφορα...Δεν ηταν καθολου ομιλητικός σημερα. Κοιταξε τις εξετασεις μου, την καρδιακή λειτουργία των μωρών, μου εγραψε τις επόμενες εξετάσεις και ολα καλά λεει θα τα πουμε πάλι σ ενα μηνα... Τι να πεις!!!

Μονο που τον ρωτησα ποτε μετράμε τον τραχηλο, και μου ειπε οταν υπάρχει ιστορικό ή ενδειξη ανεπάρκειας. Τρεχα γυρευε δηλαδή...

Αυτά κορίτσια μου!!! Σας φιλώ ολες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κουκλες τι μου κανετε?Αντε λενι και ΑΓΓΕΛΙΚ καλη αρχη με το καλο στην νεα σας προσπαθεια!!!!Δομνινα ειμαι σιγουρη οτι η πεθερουλα σου δεν θελει να σας αποχωριστει....χαχα...τι να σκαρωσε η πονυρη?Δυδιμομανουλες να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!!Κοπελια μου καλη δυναμη με την Δημητρουλα ειναι τελεια!Εμεις εκανε παλι εξετασεις ο αντρουλης μου και παλι τα ιδια ουτε μια σταλια δεν ανεβηκε η ορμονη ο γιατρος ειπε να αυξησουμε την ορμονη για 2 εβδομαδες να κανουμε μετα ενα σπερματοδιαγραμμα και βλεπουμε απο κει και περα τι θα κανουμε!!!!Αχ ας βαλει ο θεος το χερι του δεν αντεχω αλλο αυτη την αναμονη χωρις αποτελεσμα!!!

Σας σκεφτομαι συνεχεια και ευχομαι το καλυτερο για ολες σας!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

καλημερα στην ομορφη παρεα μας!

Kopelia μου η Δημητρουλα μεγαλωνει και σιγουρα ζωηρευει.Αυτο μπορει να εχει και κοπο αλλα ειναι και τελειο διοτι βλεπεις μερα με την μερα απιστευτες ευχαριστες αλλαγες.Το ειδα με τον ανηψιο μου που τωρα ειναι 2 χρονων.Η Δημητρουλα ειναι τελεια και πολυ καλο μωρακι , δωστεις πολλα φιλακια!

Lucky μου σε καταλαβαινω, μα πρεπει να κανετε λιγο ακομα υπομονη.Το οτι δεν βελτιωνετε αυτο ειναι κατι που σας στεναχωρει , φυσικο ειναι.Που θα παει θα αλλαξουν τα πραγματα.Πιστεψετο και θα γινει.

Leni μου πολυ χαιρομαι που θα ηθελες να ημαστε μαζι.Για φαντασου.........

MissPiggy τα μωρακια ακομα το γαλα δεν το αντεχουν φαινεται.Λιγο υπομονη ακομα.Περιμενω να μου στειλεις μην στο fb.

Gemini ωραια περιοδος αυτη, που ψαχνετε πραγματα και γενικα ετοιμασιες για τα μωρακια.Οσο αφορα το γιατρο , δεν του αρχιζες τις ερωτησεις εσυ? Αν το πιεζς λιγακι κατι μπορει να ελεγε.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!! Κάνει απίστευτο κρύο!!

Θα φτιάξω κοτοσουπα μιας και ο αντρούλης μου ειναι αρρωστουλης...

Εσείς τι κάνετε???

Agelik καλά τα λες αλλά ξερεις στα νοσοκομεια ειναι λιγο περιεργα τα πράγματα. Ηταν η μερα ας ελπίσουμε, τις αλλες φορες ηταν πιο ομιλητικός!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Τελικά ύστερα από ώριμη συζήτηση με τον σύζυγο και βάζοντας κάτω τα δεδομένα αποφασίσαμε να κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια και ύστερα τέλος.. Η λύση των δανεικών ωαρίων θα ήταν ιδανική για μας αλλά το κόστος αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτικό και ειλικρινά δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε λίαν συντόμως να μαζέψουμε τα λεφτά που απαιτούνται..

Έτσι θα αρχίσει πάλι τις βιταμινούλες του κι εγώ θα ηρεμήσω όσο γίνεται περισσότερο και καλώς εχόντων των πραγμάτων κατά το Μάη μας βλέπω να ξεκινάμε και πάλι.. Θα είναι η τελευταία και ελπίζω και τυχερή..

Μέχρι τότε βέβαια λέω να πάω και από τον Βασιλόπουλο να πάρω και μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν βιάζομαι.. Είμαι σίγουρη ότι μόλις το αποφασίσω θα με βοηθήσετε..

Lucky μου γλυκιά άτιμο πράγμα οι ορμόνες.. Θυμάμαι κι εμένα ο άνδρας μου όταν πρωτοέκανε ορμονικές είχε την μια ορμόνη διπλάσια από το κανονικό.. Ο γιατρός μας ρώτησε αν έκανε χρήση αναβολικών διότι διαφορετικά δεν εξηγείτο ο αριθμός.. Μας πρότεινε να κάνουμε και μια μαγνητική αλλά ευτυχώς επαναλάβαμε την εξέταση δυο φορές, βγήκε σε φυσιολογικά επίπεδα η ορμόνη κι έτσι δεν κάναμε τίποτε..

Τζέμινι κι οι γιατροί είναι άνθρωποι.. Μπορεί αυτή τη φορά κάτι να τον απασχολούσε και να μην είχε όρεξη για πολλά πολλά..

Πίγκυ μου να κανονίσουμε μέσα στην άλλη βδομάδα αν σε βολεύει να βρεθούμε κάπου για τα φάρμακα..

Κοπελιά μου χθες έκανα μπάνιο τις ανηψούλες μου που είναι 6 και 4 αντίστοιχα.. το τι αγαλλίαση και χαρά πήρα και ένιωσα από αυτές δεν λέγεται.. φαντάσου εσύ που η Δήμητρα είναι το κατάδικό σου παιδί..

Σας φιλώ όλες και αν ξέχασα κάποια ζητώ συγνώμη..!

L2qIp2.png

Καλησπέρα :)

Πωπω τί κρύο είναι αυτό? Ξεμύτισα για να πάω σουπερ μάρκετ για πάνες και κρέμα και ξύλιασα...μπρρρρ!!!

Μελανίααααααααα έφτασε η ώρα, ε? Σε ποιά εβδομάδα θα γεννήσεις? Με το καλό να γεννήσεις και όλα να πάνε καλά και μετά να μας διηγείσαι για τα παιδάκια σου...

Τζέμινι εγώ απο τον Τσιρώνη τα πήρα όλα, στην Κανακάρη μεταξύ Γεροκωστοπούλου και Πατρέως. Έχει καλές τιμές και σου παραγγέλνει και ό,τι θέλεις. Και στο Μωράκι τα ξέρω τα παιδιά, αλλά βρήκα ίδια ποιότητα και καλύτερες τιμές στον Τσιρώνη. Και φανελάκια έχει πολύ καλά. Μακριά απο του Jumbo. Και του mothercare τα φανελάκια έχουν ελαστικότητα...Καλές επιλογές να΄κάνετε και με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε και να τα χαρείτε!

Lucky μου υπομονή. θα γίνει και σε σας το θαύμα. Μη το βάζετε κάτω... Ξέρει ο Θεός τί πρέπει για τον καθένα.

Λένη και Αγγελικ σας εύχομαι καλό ξεκίνημα και να μας πείτε τα πιο ευχάριστα αποτελέσματα...

Μισπίγκυ πώς είσαι σήμερα? Τα μωράκια σου δίνουν κλωτσίτσες?

Η Δήμητρα ξύπνησε αργά σήμερα γιατί κουράστηκε χθες με τα παιχνίδια της και τώρα ξανακοιμάται...Είναι μια χαρά!

Πολλά φιλά σε όλες!!!

Κοπελια μου το μωράκι σου μεγάλωσε ε;;Πως περνάει ο καιρός έτσι;Αν κι εγώ τώρα νιώθω οτι κουράστηκα και θέλω να γεννήσω επιτέλους...Εννοείται όμως οτι όσο πιο αργά τόσο πιο καλά.Μου έχει πει ο γιατρός μέχρι 38η βδομάδα θα περιμένουμε για φυσιολογικά αν όχι μάλλον μέχρι να μπω στην 39η καισαρική.Αλλά παιδιά δεν νομίζω να κλείσω και την 38η βδομάδα με δίδυμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...