Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Piggy μου κι εγώ τωρα που το συνηθιζω αρχίζει να μου αρεσει πολύ!!!:D:D Μια χαρα θα ναι τα αγορια μου!!! Ηδη νομίζω τα ερωτεύομαι!:tongue: Απλά το ειχα δεσει οτι θα ηταν ενα κι ενα γι αυτό μαλλον μου κακοφάνηκε πιο πολύ!

Χαλαρά εσύ στη δουλειά...Μην κλατάρεις εγκυος γυναίκα!

Ποτε ειπες εκλεισες για Β επιπεδου?

Kopelia ο αντρας μου ειναι μαθηματικός και ηταν Γιαννενα 1991-1998. Ισως φατσικά και να γνωρίζονταν!!

ΝΑ μη σκεφτεσαι τα χρονια! Να εισαι πάντα καλά και να φτασεις 100!!!;)

ΝΑ σε ρωτησω που εισαι και παλιά! την παρασκευη μπαίνω στον 6ο. Σκεφτομαι να πάρω κάποια πραγματακια με την ευκαιρία των εκπτώσεων. Π.χ θελω δυο πάντες. Ειναι νωρίς να τις πάρω από τωρα??

Δομνίνα να ξεκινήσεις οποτε νιώθεις εσύ ετοιμη. κι εννοείται δεν το βάζουμε κάτω!;)

Leni μου κι εμενα κάτι περιεργα μου εκανε η περίοδος πριν ξεκινήσω...Οτι σου πει ο γιατρός σου να κάνεις... Κι αυτοί δεν κάνουν τιποτα αν δεν ειναι σιγουροι, μη νομίζεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια !

Μπηκα την Παρασκευη εγραψα 3 παραγραφους και τωρα ανακαλυπτω οτι δεν εγινε δημοσιευση.Δεν πηραζει , εγω να ξερετε σας σκεφτομαι ολες.

Δομνινα ευχομαι να χαλαρωσεις και οποτε εισαι ετοιμη να αρχισεις την νεα σου τυχερη προσπαθεια.Τωρα αν χρειαζεσαι βοηθεια με τον Βασ , εδω ειμαστε εμεις.

Gemini τι υπεροχα νεα, δυο αγορακια, τελεια θα κανουν παρεουλα.Εγω παντα ηθελα κοριτσια , απο τοτε που γενηθηκε ο ανηψιος μου , εχω τρελαθει με τα αγορακια.Ολα πανε καλα και αυτο ειναι το πιο σημαντικο.Θα δεις οτι θα ξετρελαθεις με τα αγορακια σου.

MissPiggy η μεσουλα σου σε επιασε ε? Κανε λιγο υπομονη.Πρεπει να ειναι αυτο που λες μς το βαρος.

Leni υπομονη με τους γιατρους, ευχομαι σημερα να τελειωσεις και να παρεις τις σωστες συνταγες.

Lucky το θεμα το σεξουαλικο ειναι σημαντικο , μα αυτη η περιοδος ιδιαιτερα για τους ανδρες ειναι δυσκολη . Αν δεν εχει πολυ ορεξη καλυτερα μην τον πιεζεις , Αστον να ηρεμησει και αυτος να κανει τα πρωτα βηματα.Ολα θα πανε καλα.Ειναι λογικο να εχει αγχωθει διοτι και η αγωγη δεν του παει και πολυ καλα.Ευχομαι ολα να φτιαξουν.

Kopelia Χρονια Πολλα (καθυστερημενα).Σου ευχομαι να εχετε υγεια και να ειστε παντα ευτυχισμενη , και του χρονου η Δημητρουλα να εχει αδελφακι.Φιλακια στη Δημητρουλα.

Εγω κοριτσια σημερα πηρα τα φαρμακα απο το φαρμακειο του ΙΚΑ .Επιτελους το πιο δυσκολο εφυγε.Τωρα βεβαια εχω ενα προβλημα με κατι αλλες ενεσεις , που πρεπει να παρω απο το φαρμακειο,Ο Φαρμακοπειος μου ειπε οτι εχουν ελειψη και δεν μπορει να προλαβει την ημερομηνια της συνταγης.Που σημαινει οτι για αυτες μαλλον θα πρεπει να ξαναπαω να μου της γραψει ο γιατρος.Δεν πηραζεο , υπομονη.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Agelik μου ήθελα να σε ρωτήσω. Μου έγραψαν σήμερα τα φάρμακα (ανάσταση!!) και θέλω να πάω αύριο στο φαρμακείο του ΙΚΑ να πάρω το menopur. Όμως αυτή η γιατρός δεν μου έδωσε γνωμάτευση. Δεν το ξανάέχει ακούσει αυτο, λέει. Έχω εγω βέβαια μια που μου δώσανε στο medimall, αλλα αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Θα μου την ζητήσουν στο φαρμακείο του ΙΚΑ αυτή τη γνωμάτευση? λες να έχω θέμα?

Επίσης, ποιες ενέσεις είναι σε έλλειψη? ρε τι πάθαμε ... Κορίτσια, χωρίς υπερβολές, περίμενα στο ιατρείο 2,5 ώρες για να έρθει η σειρά μου και να με πάρει η γιατρός. Είχα κάτσει σε μια γωνία και περίμενα, περίμενα... Δεν ξέρω αν μπορω να το ξανακανω. Τέλοσπαντων... Αυτα!

Φιλενάδα Εγώ δεν Είχα γνωμάτευση και μου δώσανε μικρότερη δόση... Βέβαια έφτασε και περισσεψε...

Ίσως να Έχει αλλάξει τώρα με τον εοπυ, Ίσως να αρκεί η άλλη γνωμάτευση...

Πάντως παρ την μαζι!

c12e25debb.png

ΚΑλημέρα!!!!!! Κρύυυυυυυυυυοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Agelik μου σ ευχαριστώ πολύ:D

Ειναι σπαστικοί κορίτσια οι γιατροί και ολα αυτά αλλά χρειάζεται υπομονή...Να σκεφτεστε μονο το σκοπό σας!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

Leni μου πηγες τελικα στο φαρμακειο του ΙΚΑ?

Την γνωματευση την ηθελαν οποσδηποτε για να σου δωσουν 3000 μοναδες.Αν δεν την εχεις σου δινουν λιγοτερες μοναδες. Παρε μαζι σου αυτη που σου εδωσε το κεντρο και ευχομαι να περασει.Εγω ηξερα το ΙΚΑ τι δυσκολιες εχει γιαυτο και σου ειπα να την παρεις απο το γιατρο που θα σου γραψει την αγωγη.Αν δεν εχεις παει ακομα

να πας πρωι πρωι πριν τις 8:30 για να πιασεις θεση.Γινεται της τρελλης.

Gemini μου και εγω ξεπαγιασα σημερα , πολυ κρυο.Εσυ να προσεχεις τα μικρα σου , κατσε στην ζεστουλα.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Καλημερα,

Πραγματικά πολύ κρύο!!!

Δεν αντεχεται!

Σημερα δεν κοιμηθηκα καλα και ειμαι πολυ μετρια... Θα δυσκολευτω να περάσει η μέρα...

Μετά ελπίζω σε σπιτάκι και καναπε!

Ισως σημερα λογω κρυου να εχει λιγοτερο κοσμο στο φαρμακειο, θα ερθει η Λενη και θα μας πει.

Gemini 8/2 η Β' επιπεδου. Σε 1 βδομάδουλα... Ελπίζω να είναι όλα καλα!

Αγγελική ετοιμη τωρα ε? Στην τελική ευθεία!

Φιλια και καλημερες!

c12e25debb.png

Κοριτσια τα πηραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και αυτο χαρη σε εναν πολυ καλο κυριο, ας τον εχει καλα ο θεος!!!

Καταρχας δεν ειχε καθολου ουρα! Πηγα 9:15 περιπου και ημουν εγω και αλλη μια. Μου ζητησε ολες τις βεβαιωσεις, σπερμοδιαγραμμα κλπ και ανοιγοντας τον φακελο της σαλπιγγογραφιας βλεπω οτι μου ελειπε το χαρτι που λεει το πορισμα! Και αυτος ο καλος ανθρωπος μου εδωσε τα menopur και μου ειπε να του στειλω με φαξ αυτο το χαρτι! Δεν υπαρχει! Μπορουσε απλα να με στειλει σπιτι μου χωρις να μου δωσει τιποτα!

Ενταξει, τι να πω? Μου εφυγε ενα πολυ μεγαλο βαρος!!!

Πηγα και στο φαρμακειο μου και πηρα και τα υπολοιπα. Αυτο ηταν Αγγελικ!! Ξεκιναμε!! Κοριτσια ευχομαι πραγματικα αυτη η φορα να ειναι και η τυχερη μας γιατι δεν ξερω αν εχω αλλες δυναμεις, πραγματικα. Ειναι η πρωτη φορα που το λεω αυτο. Παντα ελεγα οτι θα το προσπαθησω μεχρι τελους ομως δεν πιστευα οτι θα φτασω τοσο στα ορια μου. Και φυσικα δεν πιστευα οτι θα χρειαστουν τοσο πολλες εξωσωματικες! Επιστημονικη φαντασια μου φαινοταν!!

Τελοσπαντων, σας εχω πιασει μονοτερμα αλλα μονο εσας εχω ρε κοριτσια που να με καταλαβαινετε.. Συγνωμη αν σας πρηζω!!

Πιγκυ μου γιατι δεν κοιμηθηκες καλα? Ειχες καποιο αγχος? Δεν αισθανοσουν καλα? Τα μωρακια σου σε ξαναενοχλησαν καθολου?

Η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ πολυ κρυο και αν ημουν εγκυος το μονο που θα ηθελα ειναι να χουχουλιασω στον καναπε μου.. Παρε κι εσυ μια αδεια! ετσι κι αλλιως...συντομα θα την παρεις ετσι κι αλλιως:wink:

Αγγελικ μου εσενα ποιο ειναι το επομενο βημα? Ποτε θα ξαναπας στον Βασ?

Σου ειπε ποτε ξεκινας?

εγω μαλλον θα παω την Δευτερα. θα τον παρω παλι να μου πει.

Geminaki πηγες στον γιατρο σου να δειξεις την εξεταση ή οχι ακομα?

Εσυ πως νοιωθεις γενικα? Ειναι ωραια που δεν δουλευεις και εισαι πιο χαλαρη. ειδικα κιολας τωρα με αυτο το κρυο, που να τρεχεις.. :D

Κοπελια, lucky εσεις τι νεα?

Η Δημητρουλα μας βγαινει εξω με αυτο το κρυο ή καλυτερα οχι

Δομνινακι εσενα σου στελνω πολλα φιλακια και ευχομαι ο καιρος να περασε γρηγορα και ευχαριστα ωστε οταν ξαναερθει η ωρα να εισαι ετοιμη και γεματη με θετικη ενεργεια!!

Φιλια!!!

Μπραβο ρε Λενακι!!! Ειναι μεγάλη ανακούφιση η στιγμη που παίρνεις τα φάρμακα!!!

Και εγω οταν τα εβαλα στο ψυγειο ειπα οκ... Εδω είμαστε... τουλαχιστον απο δω και πέρα θα γινουν ολα πολιτισμένα, χωρις ΙΚΑ ΜΙΚΑ ΣΙΚΑ....

Μπραβο και στον κυριουλη! Σε κανει να εισαι αισιοδοξη οταν σου φέρονται με ανθρωπιά, ετσι δεν είναι? Και ειναι λυπηρο αυτο... Το δεδομενο εχει γινει η εξαίρεση.

Και μην ανησυχεις, δεν μας πρηζεις καθόλου! Για αυτο ειμαστε εμεις εδω! Αλλωστε ολες παιρναμε απο αυτη τη θέση... Η καθε μια με τη σειρα της.

Οσο για το βράδυ, οχι δεν επαθα τιποτα... Εφαγα αργά και δεν ειχα χωνέψει οταν επεσα για υπνο και ειχα μια δισφορια...

Μετα ειχα αυτον τον πολυ ελαφρυ υπνο που σας ελεγα, που κοιμασαι και δεν κοιμασαι... αυτο ηταν ολο. ελπιζω σημερα να χορτάσω.

Τα μωρά τα νιωθω καθημερινα πλέον. Το κάτω πολύ περισσότερο, ισως φταίει το σημειο που βρίσκεται... Δεν ξέρω.

Όσο για αδεια, λέω να αντέξω τον Φλεβάρη και απο Μαρτη να κολλησω και μια αδειούλα και να την κάνω με ελαφρά...

c12e25debb.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χθες το βράδυ κόντεψα να βαρέσω ενέσεις.. Μου είπε ο άνδρας μου ότι η πεθερά μου πήρε τηλέφωνο στο ΙΚΑ να επιβεβαιώσει το ραντεβού της με τον οδοντίατρο και φυσικά αντί για τις 6 Φλεβάρη το ραντεβού της είναι στις 26 Φλεβάρη!! Και αναρωτήθηκα πολύ σωστά, όπως και αυτός άλλωστε αν θα κάτσει μέχρι τις 26 Φλεβάρη... Αν κάτσει μέχρι τότε θα ναι δυόμιση μήνες συμπληρωμένοι.. Κορίτσια δεν την παλεύω άλλο!!! Σκέφτομαι να πω στον άνδρα μου να της κάνουμε εμείς τα εισιτήρια για να πάει στο χωριό..

Θέλω την ησυχία μου.. ζητάω πολλά;;;;

Λένη μου καλότυχα να είναι τα φαρμακάκια σου... Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις ήρεμη και χαλαρή την τελευταία σου προσπάθεια.. Και λέω τελευταία διότι είμαι σίγουρη ότι θα είναι και επιτυχημένη!

Πίγκυ μου εδώ εγώ που δεν είμαι έγκυος και δεν είχα καμία όρεξη να βγω σήμερα από το σπίτι.. πόσο μάλλον εσύ που έχεις και δυο λόγους περισσότερους από μένα να θες να κάτσεις σπίτι σου.. τα μωρά σου..

Angelik κι εσύ θα τα πας τέλεια, είμαι σίγουρη..

Τζέμινι το όνειρό μου είναι δίδυμα αγοράκια.. Καλά και ένα κι ένα να είναι δεν με χαλάει καθόλου αλλά λέμε τώρα ποιο θα είναι το ιδανικό για μένα.. Φαντάζεστε όμως να μείνω έγκυος σε δυο κοριτσάκια;;;; Αλλοίμονό μου μετά!

Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση και τις σκέψεις.. μου είναι πολύτιμες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Leni μου!!

Τωρα αρχιζουμε.Βαλε μπρος και παμε στα ουρανια που θα μας φερει γιους και κορες.

Ηταν σημαδι που πηρες τα φαρμακα ενω ελειπε το χαρτι.Θα δεις , θα ειναι η τελευταια προσπαθεια που θα σε κανει μανουλα.Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου , αυτη η φορα να ειναι τυχερη και για τις δυο μας.

Leni μου θα παω 11/02/12 να μου βγαλει την κυστη και μετα 1-2 μερα περιοδου να ελεγξει οτι ειναι ολα καθαρα και απο ογδοη μερα απο την περιοδο θα αρχισει να με παρακολουθει για τον φυσικο.

Σε ευχαριστω Δομνινα , ευχομαι η τεταρτη προσπαθεια να με φερει κοντα στο παιδακι που ονειρευομαι.

Χαλαρωσε και κοιμησου MIssPiggy για να ειναι χαλαρα και τα μικρουλια .

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Agelik και Leni ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!! Mε πολλές πολλές ευχές, γούρι και εγκυόσκονη!!!!!!!!!!!!

Αυριο εχω ραντεβού με τον γιατρό για να του δειξω τις εξετάσεις. Οπότε οτι νεότερο εχω θα το μεταφέρω!

Πραγματι δεν ειναι να πας και πουθενα. Ομως σημερα ετσι κι αλλιώς το απόγευμα θα πάω στο κεντρο να πάρω τη γενική αιματος /ούρων και λέω να κοιτ'αξω και για πάντες μιας κι εχει εκπτώσεις... Κάνει κρυο μεν, αλλά αυτό το χαίρομαι!:tongue:

Piggy εσύ ειπαμε πρεπει να σαι χαλαρή! Κοντεύει και η Β επιπέδου κι εκεί πλέον θ αρχίσεις να καταλαβαίνεις οτι πλησιάζεις!

Δομνινα αυτά που περιγράφεις δε θέλω ουτε να τα σκέφτομαι...Οσο καλη σχέση και να εχεις με την πεθερα σου, αυτό το πράγμα δεν παλέυεται. Και πάλι ομως δεν ξερω τι μπορείς να κάνεις. μερικά πράγματα ειναι να τα καταλαβαίνει κανείς από μονος του...ή ο αντρας σου να ελεγε κάτι τελοσπάντων. Υπομονή κοριτσάκι μου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και τελικά κάποια μακακία παίζει να έχει κάνει η πεθερά διότι συνειδητοποίησα σήμερα ότι 26 Φλεβάρη είναι Κυριακή! Οπότε κάτι παίζει... Θα το ανακαλύψω όμως και τότε σούμπιτη στο λεωφορείο θα τη βάλω...

L2qIp2.png

Και τελικά κάποια μακακία παίζει να έχει κάνει η πεθερά διότι συνειδητοποίησα σήμερα ότι 26 Φλεβάρη είναι Κυριακή! Οπότε κάτι παίζει... Θα το ανακαλύψω όμως και τότε σούμπιτη στο λεωφορείο θα τη βάλω...

Θεα η πεθερα!!!!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια!

Καλο Μηνα !

Leni αρχιζει ο μηνας που ισως με την προσπαθεια αυτου του μηνα ,μας φερει στην ευτυχια και στην αποκτηση του παιδιου μας.

Δομνινα τι να σου πω.Δεν νομιζω οτι αντεχεται τοσο καιρο η πεθερα.Χαρα στο κουραγιο σου.Αν παντος κατι παιζει να το ψαξεις και αν το βρεις πραγματι πρεπει να την στηλεις σουπιτι πισω στο χωριο.

Gemini περιμενουμε νεα σου!

MissPiggy κοιμηθηκες καλα? Ξεκουραστηκες? Τα μικρα το χρειαζονται.

Kopelia μου , η Δημητρουλα με τοσο κρυο πως τα βλεπει τα πραγματα? Παλι χαρες και χαμογελα?

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...