Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

Ισχύουν αυτά που λες. Έχω υποθυρεοειδισμό, κάτω από 2,5 την θέλουν. Και ισχύει ότι ναι μεν μπορεί να την ρίξεις 0,5 - 1 μονάδα, παραπάνω σημαίνει μεγάλη δόση χαπιού οπότε και απότομη πτώση που σίγουρα δεν κάνει καλό. Όποιαδήποτε ορμόνη ρίξουμε απότομα, επηρεάζει άλλη, πόσο μάλλον ο θυροειδής που επηρεάζει μια σειρά ορμονών. Σίγουρα αναβολή ένα μήνα. Με την δική μου εμπειρία και σωστή διαχείριση, θέλει σίγουρα 2-3 μήνες και μετά επανέλεγχος και στις άλλες σου ορμόνες, να δεις αν έχει επηρεαστεί η προλακτίνη πχ. 

8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

• Μου αρέσει 1

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Λένη καλά να περάσεις στα Γιάννενα.. Είναι υπέροχη πόλη.. Έχω πάει δυο φορές και την έχω λατρέψει.. Να ξεκουραστείς και να γυρίσεις πίσω ανανεωμένη!

Περιμένω τη Δευτέρα κι εγώ για να δω τι θα ακούσω.. Εννοείται ότι αν δεν με καλύψουν οι απαντήσεις και οι λύσεις θα κατευθυνθώ αλλού.. Σας ευχαριστώ πολύ που προτίθεστε να μου πείτε τα πραγματικά σας ονόματα για να πάω συστημένη!

Πίγκυ μου αμέσως μόλις κατασταλάξουμε με το γιατρό θα μιλήσουμε και τηλεφωνικώς για να καταφέρουμε να βρεθούμε! Και πάλι σ' ευχαριστώ!

Δεν έχω τίποτε νεότερο.. Παρασκευή σήμερα και εύχομαι σε όλες μας ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!

Σας φιλώ όλες και ιδιαιτέρως τη μικρή μας Δήμητρα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια παλι κουνηθηκαμε σημερα με ποιο δυνατο σεισμο.

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας και τις ερωτησουλες και σας απανταω αμεσως.

Δεν το εχω συζητησει καθολου μαζι του μονος του το ανεφερε προχτες πιστευα οτι ηταν λεπτο το θεμα και δεν ηθελα να τον πιεσω,αισθανετε οτι δεν εχει ορεξη ενω θελει δεν....εχω προσπαθησει...δεν φανταζεστε...τι ρομαντικα δειπνα ,τι χαλαροτικα αφρολουτρα ,τι περιεργα εσωρουχα...δεν φανταζεστε...αλλα σχεδον ολα καταλιγουν σε εναν ωραιο υπνο!!!!χαχαχα!!!!Οσο για τον αλλο τροπο να παρουμε σπερμα ναι μια εναλακτικη λυση ειναι η βιοψια την οποια την φοβαμαι πααααρα πολυ γιατι μπορει κατα την παρακεντιση να κανει περιστροφη ο ορχης μεσα στο σακο και να νεκρωθει οποτε θα πρεπει και να αφαιρεθει!!!Ε μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι δεν λεει!!!!Αλλα και αυτην τη λυση να επιλεξουμε υπαρχει περιπτοση να μην βρουμε σπερμα η να βρουμε πολυ χαμηλης ποιοτητας οποτε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα....

Λενη μου καλο σου ταξιδι και καλα να περασεις!!!

κοριτσια περιμενω νεα σας!!!!

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!!!

Leni μου καλά να περάσεις στα Γιαννενα!!! Υπέροχη πόλη πραγματικά!

Λοιπόν τα δικά μου νέα ειναι οτι τα μπεμπάκια μου ειναι μια χαρά!!!!:D:D

527γρ και 505γρ το άλλο!!

Ειναι και τα δυο αγοράκια βέβαια:rolleyes: Μη λέω και ψέμματα αλλά ε ε ενα κοριτσάκι το θελα. Δεν πειράζει ομως!! Χαιρομαι που ειναι γερά τ αγόρια μου!! Κι ελπίζω να μ εχουν στα οπα οπα:tongue:

Ο γιατρός δε μου ειπε τιποτα το ιδιαίτερο... Θα δειξω στον γιατρό μου την εξέταση την Τετάρτη που εχουμε ραντεβού.

Σας φιλώ ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τελεια κοριτσακι!

Δυο παιδαροι!! Μια χαρα! Θα σε εχουν μια και θα σου εχουν αδυναμια...

Με το καλο να μεγαλωσουν και να ερθουν στην αγκαλια σου οταν ειναι η ωρα τους!

Λενη να περαετε τελεια!

Lucky μην το ζοριζεις με τον αντρα σου γιατι θα εχει αντιθετα αποτελεσΜατα. Προφανως εχει αγχωθει και αυτος με τη θεραπεια του... Θελει χρονο

Δομνινα μην ανησυχεις, οποτε θελεις κανονιζουμε...

c12e25debb.png

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρες (το λένε πολυ στα Γιάννενα αυτο):)

Που είστε όλες? γύρισα κι εγω με όρεξη να διαβάσω κανένα νέο αλλα τίποτα!!

Καταρχας να πούμε ένα μεγάλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Κοπέλια μας (για χθες)!!!!!!!!

Ο,τι επιθυμείς Κοπέλια μου, να είσαι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου, όλα να σου έρχονται όπως τα θες και πάνω απ΄ολα υγεία! Φανταστική η photo που έβαλες στο fb με την δημητρουλα:wink: Εύχομαι του χρόνου και με ένα αδελφάκι στην κοιλιτσα (ή και όχι στην κοιλιτσα, αν προλαβαινεις βέβαια, χιχι) πως περάσετε? ήρθε κόσμος?

Εγω πέρασα όμορφα και χαλαρά. Η λίμνη ένα ποίημα, το κάτι άλλο! Ο καιρός φανταστικος για Γιάννενα, πιο ζεστός απ'οτι εδω που βγήκα απο το αεροπλάνο και ξυλιασα χθες βράδυ! Οι δυο γιαγιάδες μου μας ταισαν μέχρι σκασμου! Χαχα θα ζυγιστω απο Τετάρτη μου φαινεται:lol: Και με το αεροπλάνο, τρομερά ξεκουραστα ρε παιδί μου!εγω αυτόν τον δρόμο τον έχω φάει με το κουταλι απο μικρή γιατι κι οι 2 γονείς μου είναι απο εκει, και είναι πολυ ταλαιπωρία. Με το αεροπλανακι όμως ούτε καταλαβαίνεις ποτε εφτασες!

Αυτα ρε κορίτσια

Φιλια και καλημέρα σε όλες!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!!!!!!!

Leni μου καλά να περάσεις στα Γιαννενα!!! Υπέροχη πόλη πραγματικά!

Λοιπόν τα δικά μου νέα ειναι οτι τα μπεμπάκια μου ειναι μια χαρά!!!!:D:D

527γρ και 505γρ το άλλο!!

Ειναι και τα δυο αγοράκια βέβαια:rolleyes: Μη λέω και ψέμματα αλλά ε ε ενα κοριτσάκι το θελα. Δεν πειράζει ομως!! Χαιρομαι που ειναι γερά τ αγόρια μου!!

Μπράβο geminaki, μεγαλωσανε τα μωράκια σου:D μια χαρα!!!

Καταλαβαίνω αυτο που λες για το κοριτσάκι, αλλα απο την άλλη, όντως γερά να είναι και τίποτα άλλο!!!!

ΚΑλημέρα κι από μενα!!

Leni μου χαιρομαι που περασες ωράια! ΚΑλά το φαγητό στα Γιάννενα απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!! Ο αντρας μου σπουδασε εκει και τα εχει λατρέψει κυριολεκτικά! Κι εχουμε πάει 3-4 φορές. Φαντάζομαι εσύ που εισαι κι από εκει πόσο καλά θα πέρασες και θα εφαγες:tongue:

Kopelia γιορταζες καλέ???? Τι γιορτή ηταν χτες, δεν πηρα είδηση...

Οπως και να χει σου ευχομαι χρονια σου πολλά, να καμαρώνεις το κοριτσάκι σου, να εισαι υγιής και να απόκτησεις οοοοοοτι επιθυμείς;);)

Πως περάσατε? Ειχες κόσμο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα τσούπρες λοιπόν και καλή βδομάδα να έχουμε!

Λένη μου χαίρομαι που περάσατε όμορφα στα Γιάννενα. Όντως είναι υπέροχη πόλη και σε μαγεύει με την ατμόσφαιρά της..

Κοπελιά μου χρόνια πολλά και καλά! Πάντα γερή, χαρούμενη κι ευτυχισμένη να απολαμβάνεις το κοριτσάκι σου όσο το δυνατόν περισσότερο!

Τα νέα μου... Πήγα σήμερα στο γιατρό μου και μιλήσαμε εφ' όλης της ύλης.. Καταλήξαμε κάπου αλλά θα μιλήσουμε κατά το Πάσχα για να το οριστικοποιήσουμε διότι τώρα δεν αισθάνομαι έτοιμη ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά για να κάνω το οτιδήποτε.. η τελευταία προσπάθεια και αποτυχία μου έπεσε βαριά και θέλω το χρόνο μου για να το διαχειριστώ..

Πάντως δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την προσπάθεια.. αυτό είναι γεγονός!

L2qIp2.png

Καλημερα καθηστερημένα...

Επεσε δουλεια σημερα...

Κοπελια μου χρονια πολλα και απο δω! Σου τα εστειλα και απο fb. Να σαι παντα καλα και ευτυχισμενη και να καμαρωνετε με τον αντρουλη σου το κοριτσακι σας! Και συντομα να της κανετε και ενα αδερφάκι!

Και μαλιστα σου ευχομαι να το κανεις χωρις καν να το εχεις σχεδιασει! Ετσι στα ξαφνικα!

Λενακι δεν εκανε κρυο στα Γιαννενα??? Απιστευτο μου φαίνεται!

Καλα οι γιαγιαδες ε?

Τι εγινε με την περιοδο? Πηρες το Βασ. να τον ρωτησεις? Να σου πει απο πότε θα μετρήσεις μερες. Γιατρό για φάρμακα πότε?

Gemini, ηθελα μα στο πω και εχτες. Ολες μου οι φιλες θέλαν κοριτσάκι... Όσες εκαναν αγορι ειπαν οτι δεν θα το αλλαζαν με τιποτα στον κόσμο. Οχι μονο αυτο, 2 παρακαλούσαν και το 2ο να ειναι αγορι... τοσο πολυ αλλαξαν γνωμη!

Εγω περασα χαλαρο σκ... Σαβατο ειχα ανακατωσούρες και μου βγηκε και μια κουραση και εμεινα σπιτι αλη μερα, κοιμηθηκα και το μεσημερι και συνηλθα. Βραδακι πηγαμε στην πεθερα μου για λίγο. Τζάκι και φαγητο χαλαρα...

Κυριακη πήγαμε για φαγητακι και μετα ήρθαν φίλοι από το σπίτι για καφε και γλυκο. Καλα ηταν.

Σημερα ηλπιζα να ξυπνήσω και να ειναι ολα ασπρα και να μεινω σπιτι αλλα μπαααα....

Δεν βλεπω να μας κανει τη χάρη...

Αυτα κοριτσάκια! φιλια πολλα...

Πάω να συνεχίσω δουλεια...

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Δομνινάκι,

Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου... Όσο χρειάζεσαι!

Το να νιωθεις καλά με την απόφαση σου και έτοιμη για την προσπάθεια είναι το πιο σημαντικό!

Όποτε θες πες μας και πως σκεφτεσαι να προχωρήσεις...

c12e25debb.png

Καλημερα καθηστερημένα...

Επεσε δουλεια σημερα...

Λενακι δεν εκανε κρυο στα Γιαννενα??? Απιστευτο μου φαίνεται!

Καλα οι γιαγιαδες ε?

Τι εγινε με την περιοδο? Πηρες το Βασ. να τον ρωτησεις? Να σου πει απο πότε θα μετρήσεις μερες. Γιατρό για φάρμακα πότε?

Η περιοδος δεν μου ηρθε ακομα ρε γμτ.. Πηρα τον Βασ και του το ειπα και μου ειπε οτι μπορει και να μην μου ερθει και να παω την Δευτερα 6/2 να με δει και θα καταλαβει σε ποια μερα ειμαι οποτε θα μου πει αυτος ποτε να ξεκινησω τις ενεσεις..Τί να σας πω ρε κοριτσια? Αυτο δεν το εχω καταλαβει. Θα αρχισω ενεσεις χωρις να εχω αδιαθετησει πριν? Περιεργα πραγματα... Εχω αγχωθει να σας πω λιγο με αυτο γιατι φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα...

Οσο για τους γιατρους, εχω μπλεξει τα μπουτια μου. Σημερα πρεπει να παω στην γιατρο που ειχα παει, να μου ακυρωσει την συνταγη που μου ειχε γραψει και να παω μετα σε αλλον. Βαριεμαιιιι....πως βαριεμαι! δεν λεγεται!

Καλημέρα τσούπρες λοιπόν και καλή βδομάδα να έχουμε!

Λένη μου χαίρομαι που περάσατε όμορφα στα Γιάννενα. Όντως είναι υπέροχη πόλη και σε μαγεύει με την ατμόσφαιρά της..

Τα νέα μου... Πήγα σήμερα στο γιατρό μου και μιλήσαμε εφ' όλης της ύλης.. Καταλήξαμε κάπου αλλά θα μιλήσουμε κατά το Πάσχα για να το οριστικοποιήσουμε διότι τώρα δεν αισθάνομαι έτοιμη ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά για να κάνω το οτιδήποτε.. η τελευταία προσπάθεια και αποτυχία μου έπεσε βαριά και θέλω το χρόνο μου για να το διαχειριστώ..

Πάντως δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την προσπάθεια.. αυτό είναι γεγονός!

Μπραβο Δομνινακι,

Να χαλαρωσεις, να μαζεψεις δυναμεις και με ηρεμια να ξαναξεκινησεις.

Κι εμεις, εδω ειμαστε για παρεα και συμπαρασταση!!!

Γειά σας κι απο μένα και καλή εβδομάδα!!!

Μόλις κατάφερα να ανοίξω τον υπολογιστή. Πωπω πολλές δουλειές απο το πρωί. Τώρα άπλωσα και το δεύτερο πλυντήριο και, αν θέλετε το πιστεύετε, γέμισα και το επόμενο με ρούχα της Δήμητρας. Πολλά σάλια βρε κορίτσια. Όλο μούσκεμα είναι και δεν θέλει και τις σαλιάρες, την εμποδίζουν.Ετοιμάζεται για δοντάκι φαίνεται...Κατα τα άλλα μας ξετρελαίνει καθημερινά με τα παιχνίδια της και τα νάζια της...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές. Γενέθλια είχα Τζεμινάκι μου... Αχ, έκλεισα τα 39 και πάω για τα 40. Πώς περνούν τα χρόνια. Θα ήθελα να σταματήσω τον χρόνο να πηγαίνει λίγο πιο αργά για να απολαύσω περισσότερο αυτή την ηλικία της Δήμητρας, αλλά δεν γίνεται. Μεγαλώνει κι αυτή γρήγορα, μεγαλώνουμε κι εμείς. Ευτυχώς όμως είναι ωραία χρόνια, με πολλές δοκιμασίες που μέσα απο αυτές ωρίμασα και έφτασα ως εδώ...

Τζέμινι στα Γιάννενα σπούδασε κι ο άντρας μου. Τί ειδικότητα και ποιά χρονιά ήταν ο δικός σου? Ο δικός μου στην Φιλοσοφική και τελείωσε το 93.

Λένη μου πήγαινε να σου πει για την περίοδο ο γιατρός. Εκείνο το αιματάκι που είχες δει? Μήπως ήταν περίοδος που κράτησε λίγο? Τα Γιάννενα όντως είναι τέλεια. Και οι Ηπειρώτες είναι καλοί άνθρωποι. Ο άντρας μου είναι Ηπειρώτης, απο Πρέβεζα και είναι μάλαμα...χιχι

Μισπίγκυ τί κάνουν τα διδυμάκια σου? Τα ξαναένιωσες?

Δομνίνα κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός όποτε είσαι εσύ έτοιμη. Εμείς είμαστε εδώ μαζί σου και θα τα μοιραζόμαστε όλα.

Lucky που είσαι?

Πολλά φιλιά σε όλες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...