Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μπραβο MissPiggy.Ολα τελεια πανε και θα πανε και ως το τελος.Η νεαρα ξεπερνα και σε υψος και σε βαρος το νεαρο βλεπω.Ειδες τα θυλικα?

Εγω τωρα γυρισα, μολις μπηκα σπιτι.Πηγα στον Βασ και μετα σε γιατρο να γραψει τα φαρμακα.Ο Βασ με εμψυχωσε αρκετα.Υπαρχει αυτη η κυστη , ειναι πολυ μικρη και για να ειμαστε σιγουρη οτι ο επομενος κυκλος θα παει πολυ καλα ειπε να παω 25 μερα του κυκλου αυτου να την βγαλουμε.Δεν ειναι τιποτα.Πιστευω οτι ειναι καλυτερα ωστε ο φυσικος να γινει οσο ποιο καλα γινεται απο την αρχη.Εχω και 4 παγακια στο Γενεσις και ειπαμε μαζι με το φυσικο να τα αποψυξουμε και αυτα.Και μετα βλεπουμε για τον ημιφυσικο , αν κατι δεν παει καλα.Βεβαια τα παγακια το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι και πολυ καλα , διοτι με τετοια αγωγη που μου ειχαν δωσει τοτε, τι εμβρυα θα βγηκαν? Αλλα ας τα αποψυξουμε και αυτα ωστε να κανουμε τα παντα.

Leni εμενα μου πηρε 50 ο αλλος γιατρος για να γραψει μονο τα φαρμακα.Ειπε οτι δεν χρειαζεται ελεγκτη του ΙΚΑ .Δεν ειμαι σιγουρη, αυριο θα παρω τηλ για να μαθω.Και να ξερεις οτι η συνταγη του ΙΚΑ αμεσα πρεπει να πας να την παρεις απο το φαρμακειο του ΙΚΑ γιατι μετα ακυρωνεται.

Φιλια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Πιγκυ μου μπράβο κοριτσάκι μου!!!!καταρχας που επιτέλους σου έστειλαν σήμα τα μωράκια σου (εντάξει, το ένα) και κατα δεύτερον που μεγαλώνουν και είναι μια χαρα τα μαναρακια μας (πρόσεξε, είναι ολονων μας, μην είσαι εγωιστρια:-))

Η μικρή βλέπω τον έφαγε τον μικρό ε? χαχα. Τι ωραία πάντως που είναι αγοράκι κοριτσάκι!! Πολυ μ'αρεσει αυτο...Τέλεια!!

Αγγελικ μου έτρεχες κι εσυ χθες ε? Εγω ακόμα είμαι μπερδεμένη με όλα αυτα και άκρη δεν έχω βγάλει. Παιδιά βλέπω φάρμακα στον ύπνο μου! Τραγική κατάσταση.. Τώρα εγω θα ακύρωσω αυτή τη συνταγή που ήταν λάθος και θα πάω σε άλλο γιατρο. Όμως θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Τι σου έγραψαν εσένα? ότι είναι προσπάθεια έξωσωματικής ή πρόκληση ωορηξιας?

Γιατι αν σου γράψουν για εξωσωματικη πρέπει να περάσεις επιτροπή. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν εμένα! Ειλικρινά, δεν μπορω άλλο με αυτο το θέμα. Μου έρχεται να τα παρατησω μόνο και μόνο γιαυτο! Τέλοσπαντων..

Την Κυστη τελικα θα στην Βγάλει ε? μια χαρα! Οπότε θα κανείς αυτο τον μήνα τον φυσικό καθώς και τα παγάκια σου.. Μην τα υποτίμας!! Δεν ξέρεις!!

Lucky μου εσάς τι σας είπανε? δεν γίνεται με άλλο τροπο να πάρουν σπέρμα για την εξωσωματικη? Με βιοψια, όπως κάνανε και κάποιες άλλες κοπέλες? τι να πω? Υπομονή? πόσο να κάνει κανείς βέβαια? εύχομαι να βρεθεί μια λύση και να μην ταλαιπωρηθειτε άλλο κοριτσάκι μου..

Δομνινα απο σένα περιμένουμε νέα την Δευτέρα! Αν χρειαστείς και 2η γνώμη, ξέρεις πού θα πας! Χαχα εδω έχει γίνει το club του Βας. Και όχι του λαινα:lol:

Geminaki εσυ πως τα πας? ποτε έχεις πάλι γιατρο?

Την κοιλιτσα της Πιγκυ την χαιδεψαμε και live:D ήταν πολυ γλυκουλα κοιλιτσα! Κι εσένα έτσι θα είναι φανταζομαι:wink: της στέλνω ένα φιλακι!

Κοπέλια μου, εσυ τι κανείς? Τι κάνει η δημητρουλα μας? πες μας κανένα νέο της να ανανεωθουμε:D

Αυτή η εβδομάδα ήταν (καια είναι) πολυ δύσκολη για μενα, και απο άποψη δουλειάς που είμαι πολυ πιεσμενη, και απο θέμα τρεχαματος με τους γιατρούς και τα φάρμακα, είχα κι ένα θέμα με το αμάξι μου που έμεινε στα καλα καθουμενα και έψαχνα χθες να έρθει να το πάρει γερανός, δεν έχω αδιαθετησει κιόλας ενώ θα έπρεπε να μου έχει έρθει... Γενικώς, δεν είναι η βδομάδα μου.. Το μόνο ευχάριστο ήταν το καφέ με τις κοπέλες:) κάτι είναι και αυτο!!

Σας φιλώ και σας στέλνω καλημέρες!!!!

Καλημέρααααααα!!!!!!!!!

Θα ξεκινησω από την Piggy που πηγε ειχε και ραντεβού με τα μωράκια!! Μπράβο που τα ζουζούνια σου ειναι μια χαρά και από γραμμάρια και από ...φύλο! Καλέ το ειχες μάθει οτι εχεις ενα κι ένα και δεν το ειχα καταλάβει ή το εμαθες χτες??:confused: Αντε να δουμε κι εγώ τι εχω...η αγωνία θα τελειώσει άυριο!

Ωραίο συναίσθημα και που τα ενιωσες χτες,ε??? Μη λες "νομίζω" αυτά ηταν!:P:p Κανουν αισθητη την παρουσία τους σιγά σιγά! Κι εγώ τωρα δυο μερες ειναι πολύ ησυχα μάλλον και δεν τα πολυακούω κι ανησυχώ ωρες ωρες:rolleyes: Αλλά μαλλον ετσι θα ναι μεχρι να μεγαλώσουν περισσότερο!

Agelik μου αρέσει η αισιοδοξία και ο προγραμματισμός του γιατρού σου! Κάτι ξερει αυτός, θα δεις;) Ασχετο η κύστη πως βγαίνει???

Leni μου θα τη βρεις την ακρη με τα φαρμακα...Νομίζω φταίει και που εχει γινει η αλλαγη με τα ταμεία και ειναι ολα κάπως μπάχαλο να το πω!!

Το αμάξι τι επαθε?? Μπαταρία?

Κορίτσια ειμαι πολύ σιγουρη για σας! Θα ειστε η β παρτίδα με εγκυούλες και σε λίγο καιρό θα μιλάμε ολες για μωράκια οπως η Kopelia μας!!! Θα σας δινουμε και συμβουλές γιατί θα ειμαστε οι παλιές εμείς! χαχαχα

Φιλιαααααα!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

Leni μου , δεν θα κανω αυτο τον μηνα τον φυσικο αλλα τον αλλον.Απλα λιγο πριν ερθει η επομενη περιοδος περιπου 10/02 θα παω να το βγαλει ωστε μολις ερθει να ειναι ολα καθαρα.Μην αργχωνεσε με τα φαρμακα.Μου εγραψε προκληση ωορρηξιας εμενα και 2 συνταγες.Μολις τις παρεις να πας αμεσα στο φαρμακειο του ΙΚΑ.

Κοριτσια

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Κοριτσια ο γιατρος που εγραψε τα φαρμακα ειπε οτι δεν χρειαζεται ελεκτης του ΙΚΑ.Εγω ξερω οτι παλια χρειαζοταν.Εσεις?Το φαρμακειο του ΙΚΑ ξερει καμια σας τι ωρες λειτουργει? Και ποσες μερες απο την ημερα της συνταγης πρεπει να πας στο Φαρμακειο του ΙΚΑ?Προσπαθω απο το πρωι να τηλ αλλα δεν απαντα κανεις.

Σας ζαλισα με τις ερωτησεις μου.Ευχαριστω για την υπομονη σας, αλλα εχω αγχωθει λιγο ωσπου να τα παρω στα χερια μου τα φαρμακα.

Φιλακια σε ολες!

Uyvqp2.png?NI4OGQ4Y

Διαφημίσεις

Κοριτσια ο γιατρος που εγραψε τα φαρμακα ειπε οτι δεν χρειαζεται ελεκτης του ΙΚΑ.Εγω ξερω οτι παλια χρειαζοταν.Εσεις?Το φαρμακειο του ΙΚΑ ξερει καμια σας τι ωρες λειτουργει? Και ποσες μερες απο την ημερα της συνταγης πρεπει να πας στο Φαρμακειο του ΙΚΑ?Προσπαθω απο το πρωι να τηλ αλλα δεν απαντα κανεις.

Σας ζαλισα με τις ερωτησεις μου.Ευχαριστω για την υπομονη σας, αλλα εχω αγχωθει λιγο ωσπου να τα παρω στα χερια μου τα φαρμακα.

Φιλακια σε ολες!

Λογικά σου έχει γράψει δυο συνταγές. Η μια που περιέχει τα ακριβά φάρμακα τηε διέγερσης (Puregon, Gonal, Menopur) η οποία δεν χρειάζεται θεώρηση από ελεγκτή και μια δεύτερη που περιέχει όλα όσα θα παίρνεις συμπληρωματικά (arvecap, orgalutran, merional, vasclor, utrogestan κλπ) η οποία σαφώς και θέλει ελεγκτή διότι η αξία τους λογικά είναι πάνω από 150 Ευρώ.

Το φαρμακείο του ΙΚΑ λειτουργείο 8:00 με 15:00 κάθε μέρα εκτός από Σάββατο και τη συνταγή μπορείς να την εκτελέσεις μέσα σε 5 εργάσιμες...

Ελπίζω να σε βοήθησα..

L2qIp2.png

Κοριτσάκια σοβαρά το σκέφτομαι να κλείσω ένα ραντεβού με τον Βασιλόπουλο, έτσι για να δω τι έχει να μας προτείνει.. Εννοείται αφού πάω στο γιατρό μου τη Δευτέρα και μιλήσουμε.. Νομίζω πως δεν έχω να χάσω τίποτε, έτσι δεν είναι;

Πίγκυ μου νομίζω ο συνδυασμός 1 + 1 είναι ο καλύτερος.. Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.. και τον κανακάρη εσύ αλλά και την τσούπρα ο μπαμπάς.. και θα είστε όλοι ευχαριστημένοι! Τα νούμερά τους καταπληκτικά.. το τρώνε όλο το φαί τους φαίνεται..

Gemini περιμένουμε και τα δικά σου νέα σήμερα!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!Ζηλευω,ζηλευω,ζηλεεεεεευω και για τον καφε που βρεθηκατε και περασατε τελεια(οταν θα ερθω Αθηνα για 7 μερες θελω και γωωωωω!!!!)αλλα και για το ζευγαρακι της misspiggy δεν ειναι τελειο?

Αγγελικ μου αντε να την βγαλεις την κυστουλα να ξεκινήσεις και συ σιγα σιγα μαζι με την Λενη και αν ειστε και οι δυο δυδιμομανουλες θα πρεπει να αλλαξουμε το ονομα της σελιδας απο Ευγονια-λαινας να το βγαλουμε ''γουρλουδες-δυδιμομανουλες''

Λενι πολυ τρεξιμο με τα φαρμακα?σου πεσαν και ολα μαζεμενα αυτη την βδομαδα υπομονη κουκλα μου!!!εδω μεσα την γνωριζουμε πολυ καλα την υπομονη τελικα!!!

Μιςς πιγκι τι να πω για τα ζουζουνια σου μολις γνωρισαν την λενι και την αγγελικ αρχισαν να κουνιουντε τυχαίο?δεν νομιζω!χαχα

gemini ευχομαι οτι καλυτερο για την μανουλα σου ωστε οταν γεννηθουν τα εγγονακια της να μπορει να τα περνει πολλες πολλες αγκαλιες.

Κοπελια μου η Δημητρουλα μας τι κανει?

Δομνινα μου ευχομαι ο γιατρος να σου πει τα καλυτερα και να τα καταφερετε επιτελους.

Εμεις σημερα κουνηθηκαμε για τα καλα εκανε ενα μεγαλο σεισμο 5,4.Οσο για την θεραπεία του αντρουλη μου απλα περιμενουμε να ανταποκριθεί ο οργανισμος στα φαρμακα εχουμε ραντευου με τον γιατρο την αλλη εβδομαδα μολις βγουν οι εξετασεις του να παμε.

Θελω να συζητήσουμε και ενα αλλο θεμα το οποίο ειναι λιγο λεπτο και αν θελετε το σταματαω!!!Εχουμε ενα θεμα τωρα τελευταία με το σεξουαλικο απο μεριας του αντρα μου δεν εχει καμια ορεξη,και δεν ξερω πως να τον χειριστώ και ζηταω την συμβουλη σας,δεν φανταζεστε τι εχω δοκιμασει αισθάνομαι πλεον σαν cartoon τοσο γελεια,νομιζω οτι ισως ειναι το ανχος και η πιεση που δεν βλεπουμε αποτελεσμα στην θεραπεια δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.Εχει τυχει σε καμια σας?καμια συμβουλη?

καλη συνεχεια σε ολες!!!:wink::wink:

pXWyp3.png

Τη θετική ενέργεια και την καλή σας σκέψη, παρακαλώ να στείλετε και ο Θεός να πέψει...

Διαφημίσεις

Agelik δεν ξερω καθολου από φαρμακειο του ΙΚΑ για να σε βοηθήσω....

Δομνινα εγω στον Βασ δεν εχω πάει, αλλά από ολα τα κορίτσια εχω ακούσει τα καλύτερα! Δε χανεις τιποτα να πας κι εσύ να τον δεις. Να δεις αν σε εμπνέει τελοσπάντων!

Η β επιπεδου εμένα ειναι αυριο το μεσημερι! Οπότε αυριο τα νεα!

Lucky μου πιστεύω οτι και οι αντρες το βιώνουν λιγο περιεργα αυτό με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή αλλά διαφορετικά από μας. Δε μου εχει τυχει αυτό που λες. Ομως μου φαίνεται λογικό ο αντρας σου να εχει επικεντρωθεί στο θεμα θεραπέιας-παιδιού και να εχει χασει τη χαρά του πραγματος! Εσύ να του δειχνεις οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι κάνετε το κάνετε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τη ζωή σας που συνεχίζεται κανονικά...

Τωρα δεν ξερω βεβαια μηπως παιζει και τιποτα με τις ορμόνες οπως ειμαστε κι εμεις καμιά φορά οταν παιρνουμε και μας επηρεάζει τη διάθεση...

ΟΠως και να χει εσυ να στηρίζεις!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Lucky μου από τη δική μου εμπειρία έχω να σου πω ότι αυτή η περίοδος της θεραπείας όπως επίσης και η περίοδος της εξωσωματικής είναι οι πιο ψυχοφθόρες και "ανέραστες" περιόδοι για τους άνδρες.. και για μας τις γυναίκες μη σου πω.. Εγώ κάθε φορά που έμπαινα στη διαδικασία της εξωσωματικής δεν είχα απολύτως καμία όρεξη για το άθλημα.. απλά συμμετείχα αναγκαστικά για να μπορέσουμε να ανανεώσουμε το σπέρμα..

Ο κάθε άνδρας διαχειρίζεται το θέμα διαφορετικά και θέλει το χρόνο του.. Μην τον πιέσεις.. κάποια στιγμή θα επανέλθει από μόνος του.. αυτό είναι βέβαιο!

L2qIp2.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Η Δημητρούλα μου έχει απορροφήσει όλο τον χρόνο και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Τα νέα σας τα διαβάζω απο το κινητό την ώρα που τρώμε ή κάποια στιγμή που η Δήμητρα παίζει μόνη της. Τώρα κοιμάται, έκανα ένα μπάνιο στα γρήγορα και μπήκα κατευθείαν να σας γράψω γιατί όταν ξυπνήσει σταματάει κάθε προσωπική εργασία, χιχι.

Καταρχήν΄Μισπίγκυ μου τέλεια τα νέα σου!!! Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου και να μεγαλώνουν κάθε μέρα και περισσότερο και να σου δίνουν όλο και πιο δυνατές κλωτσίτσες!!! (Αχ, η πιο ωραία αίσθηση είναι αυτές οι κλωτσιές!!!)

Αγγελικ καλό αυτό με την κύστη που αφαιρείται τόσο απλά και ευκολα. Οπότε θα είναι όλα καθαρά και θα ξεκινήσεις με πολλή αισιοδοξία την προσπάθειά σου. Είναι και τα κατεψυγμένα που όπως λέει και η Λένη, μη τα υποτιμάς καθόλου...Νομίζω οτι θα είσαι μια απο τις εγκυούλες της νέας χρονιάς...

Λένη μου κι εσύ το ίδιο. Υπομονή κάνε αυτή την εβδομάδα. Νά, έφτασε στο τέλος της, θα ξεκουραστείς το ΣΚ. Καμιά φωτογράφία βγάλατε στον καφέ μα σας δούμε και τις τρείς στο φατσοβιβλίο?

Gemini περιμένουμε και τα δικά σου νέα αύριο απο την β΄επιπέδου. Με το καλό να δεις τα ζουζουνάκια σου και να μας τα περιγράψεις...

Lucky αυτό το θέμα περι σεξ είναι ιδαίτερα ευαίσθητο κυρίως για τους άντρες. Τους χαλάει εντελώς την διάθεση όλη αυτή η ιστορία. Ο δικός μου πιεζόταν πολύ κάθε φορά που ήταν να κάνει εξετάσεις ή που πηγαίναμε σε γιατρούς... Καλά, πριν την εξωσωσματική δεν το συζητάω... Το είχαμε ξεχάσει. Βέβαια συνέβαλαν και οι γιατροί που όλο σε αποχή μας είχαν. Ήρθε και η εγκυμοσύνη που μας το απαγόρεψε η γυναικολόγος μου, οπότε ένα χρόνο σχεδόν το είχαμε ξεχάσει. Χαλάλι όμως για τέτοιο κορίτσαρο που μας χάρισε ο Θεός.

Δομνίνα με τόσα που λένε τα κορίτσια για τον Βασ θα πήγαινα κι εγώ, αν δεν είχε προκύψει η Δημητρούλα... Περιμένουμε την Δευτέρα και τα δικά σου νέα απο τον γιατρό σου και μετά κάνε κι αυτή την κίνηση, δεν χάνεις τίποτα...

Η μικρούλα μας κάθε μέσα αλλάζει. Σήμερα εφαγε κι όλο τον πουρέ λαχανικών. ΤΗς έβαλα και κολοκυθάκι όμως μέσα και έσταξα και 2-3 σταγόνες απο το γάλα της που είχα φτιάξει για συμπλήρωμα.Το έφαγε όλο και ήπιε και λίγο γάλα μετά αντί για νερό. Νομίζω όμως οτι θα της ξεκινήσω και νεράκι απο αύριο, να το μαθαίνει κι αυτό. Της αρέσει να διαβάζουμε βιβλία και να τα ξεφυλλίζει. Στο πάρκο κάθεται, αλλά θέλει να είμαστε δίπλα και να μας μιλάει ή να της κοιτάμε. Πιο πολύ της αρέσει στο καρότσι της, να είναι καθιστή και να παίζει με ένα βιβλιαράκι πάνινο που κάνει διάφορους ήχους. Είναι υπέροχη κι εγώ μια κουκουβάγια μαμά που τα βλέπω όλα τέλεια...Αλλά αφού είναι, χιχι.

Πολλά΄φιλιά και συγνώμη που αργώ να εμφανιστώ...

Καλημερα στην παρεα!

Εχτες δεν προλαβα καθολου να σας γραψω, αλλα τα διαβασα τα νεα σας.

Λενακι μου, κανε υπομονη! Ειναι μερικες μερες που πανε στραβα!

Πηγες για τη συνταγη? Τα καταφερες?

Νομιζω τα κοριτσια σου απαντησαν τις αποριες σου, αν και τωρα με τον ΕΟΠΥ κανεις δεν ξερει τι ακριβως ισχυει, ολα λιγο στην τυχη γινονται!

Αγγελικη εσυ τα καταφερες τελικα σε μια μερουλα και ηρεμησες. Να πας να τα πάρεις κιόλας να τελειώνεις. Νομιζω οτι το φαρμακειο κλεινει στις 2.00 ομως όχι στις 3.00 πάντως.

Οσο για την κυστη, αφου ειναι τοσο απλο, να την βγάλεις να τελειωνεις! Καλυτερα.

Και η ιδεα με τα παγωτάκια πολυ καλη μου ακουγεται! Γιατι να τα εχεις εκει να κάθονται??? Ποτέ δεν ξέρεις... Πολλες τα υποτιμούσαν τα παγωτακια και κάνανε το θαυμα τους. Αλλωστε ο Βασ. λέει οτι αυτα που εχουν αντέξει την διαδικασια κατάψυξη και ξεπάγωμα είναι πολύ ανθεκτικά και έχουν πολλές ελπίδες.

Gemini περιμενω νεα σου με τόση αγωνια!!!!! Να πανε ολα καλα κοριτσακι! Να δεις τα μπεμπακια σου, λογικα θα τα δεις και περισσοτερη ώρα, θα τα ευχαριστηθεις!

Οσο για μενα το ξεραμε από την Α' επιπέδου οτι ηταν ενα και ενα, αλλα επειδη ηταν νωρις δεν το ειχα δεσει κιολας.

Τωρα τα ειδαμε πολυ καθαρα, τα ειδα και μονη μου!

Lucky το θεμα του σεξ είναι πολύ ευαίσθητο για τους αντρες και επηρεάζονται πολύ ευκολα από τα υπόλοιπα. Εγω θα σου έλεγα όχι γκρίνια, οχι κουβεντα... χαλαρά, λίγο ατμόσφαιρα... κανα κρασάκι, τζακάκι... και αστο να ερθει από μόνο του γιατι όταν το συζητάς αγχώνονται ακόμα περισσότερο και χειροτερευει το πράγμα...

Όσο για τη θεραπεια... Μην απογοητευεσαι! Μπορει να χρειάζεται περισσότερο χρόνο απλά. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να βρείτε σπέρμα όπως σε ρώτησαν και τα κοριτσια?

Κοπελια μου ο καλύτερος τρόπος του κόσμου να είσαι απασχολημένη είναι η μικρη! Να χαίρεσαι την κάθε μέρα γιατί θα μεγαλώσει πριν το καταλάβεις...

Δομνίνα, οποτε θές να βρεθούμε μου λες ε?

Αντε να έρθει Δευτέρα να δούμε τι θα σου πει. Παντως κράτα και το Βασ. στο μυαλό σου... Δεν θυμάμαι σε πιο γιατρό εισαι... Βοηθησε με...

Εγώ είμαι καλά... Εχω λίγη δουλίτσα αλλά περιμένω το σκ!

Εχει αρχίσει να πονάει λίγο η πλάτη μου, μαλλον γιατι αλλάζει η κατανομή του βάρους μου και χρειάζομαι μαξιλάρια παντού αλλά όλα καλα!

Αυτά κοριτσια!

Φιλια πολλά!

c12e25debb.png

Καλημερα κοριτσια

Σημερα ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα στη δουλεια απ'οτι χθες και προχθες οποτε τα νευρα μου δεν ειναι τσαταλια, χαχα

Την δευτερα θα ξαναπαω σε γιατρο μηπως μου γραψει την σωστη συνταγη για να τελειωνουμε. Το ευχομαι!

Το αυτοκινητακι μου μονο δυστυχως εχει προβλημα και εχω θεμα. 2 χρονων αμαξι και επαθε τοσο σοβαρη ζημια που πρεπει να αλλαξουν κινητηρα! Μου ειπαν οτι θα χρειαστει 15 εργασιμες για να τον παραλαβουν απο ισπανια. Τι να πεις?

Αγγελικ, ησουν η τελευταια που μπηκες στο αμαξι μου, χαχα

Κοπελια μου, εισαι η χαρα της παρεας με τα νεα της μικρης που μας γραφεις.

Ομως και η Πιγκυ και η Gemini ειναι πια η χαρα της παρεας μια και μαθαινουμε τα ευχαριστα για τα μωρακια που μεγαλωνουν. Περιμενουμε τα νεα του γιατρου geminaki!

Δομνινα μου ας δουμε τι θα σου πει κι εσενα την Δευτερα και σου δινουμε αν ειναι και πληροφοριες για τον Βασ. καθως και τα πραγματικα μας ονοματα για να πας συστημενη.

Lucky μου ειχε πλακα αυτο που ειπες για την πιγκυ που μολις μας γνωρισαν τα μωρακια της αρχισαν να κουνιουνται (τυχαίο?δεν νομιζω!χαχα) Μπορει να ηταν κι αυτο δεν ξερεις. Οσο για το αλλο θεμα που αναφερεις, εγω πιστευω οτι συμβαινει και το εξης. Οι αντρες μεσα τους δεν μπορουν να δεχτουν ανετα οτι εχουν καποιο προβλημα πανω σε αυτο το θεμα. Καμαρωνουν πολυ πχ οταν για παραδειγμα το "υλικο" τους ειναι duracell. Κι οταν δεν ειναι, τους φαινεται σαν να θιγεται ο ανδρισμος τους πολλες φορες, το παιρνουν πολυ προσωπικα. Οτι και να του πεις εσυ, αυτος ετσι νοιωθει μαλλον. Ετσι, του πεφτει κι η διαθεση. Θελει λιγο υπομονη και μην προσπαθησεις να τον παρηγορεις γιατι θα νοιωθει ακομα πιο ασχημα. Ολη η διαδικασια της εξωσωματικης "sucks" αν καταλαβαινεις τι εννοω. Κι εμενα μου εχει φυγει τελειως η διαθεση για το αθλημα και πιστευω οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο..

Αυτα κοριτσια, σημερα παω Γιαννενα το βραδυ οποτε μαλλον θα σας ξαναγραψω απο Δευτερα..

Σας φιλω πολυ και καλο ΠΣΚ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...